Gość: Ujol IP: *.nkj.wsp.zgora.pl 11.06.01, 21:11 Gosia powiedziała głosując na Klaudiusza i Alicję, że głosuje na nich, ponieważ kiedyś przysięgła sobie, że nigdy nie zagłosuje na Manuelę i Janusza? Gdzie tu elementarne poczucie godności i honor? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anonim Re: Mam tylko jedno pytanko... IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 11.06.01, 21:13 Ona poczucia godnosci nie posiada,a przynajmniej nic takiego nie zauwazylem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Proctor Re: Mam tylko jedno pytanko... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.06.01, 21:15 Zastanow sie co ty piszesz. A na kogo miala niby glosowac? Na Grzegorza Miecugowa? Przeciez wczesniej nie glosowala na te osoby, ale na listosc boska, kiedys musiala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ujol Re: Mam tylko jedno pytanko... IP: *.nkj.wsp.zgora.pl 12.06.01, 12:46 Gość portalu: Proctor napisał(a): > Zastanow sie co ty piszesz. > A na kogo miala niby glosowac? Na Grzegorza Miecugowa? Przeciez wczesniej nie > glosowala na te osoby, ale na listosc boska, kiedys musiala. Mogła zrezygnować! Mówiła: "nigdy nie zagłosuję na Janusza i Manuelę" W sytuacji, gdy musiała miała wybór: być wierną sobie a tzn wychodzę, lub okazać się suką a tzn zostaję i łamię owo "nigdy nie zagłosuję na..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radek Re: Mam tylko jedno pytanko... IP: *.proxy.aol.com 12.06.01, 13:18 Gość portalu: Proctor napisał(a): > Zastanow sie co ty piszesz. > A na kogo miala niby glosowac? Na Grzegorza Miecugowa? Przeciez wczesniej nie > glosowala na te osoby, ale na listosc boska, kiedys musiala. Skoro tak, to dlaczzego nie zaglosowala na Siebie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lidka Re: Mam tylko jedno pytanko... IP: 195.116.71.* 12.06.01, 14:48 Gość portalu: radek napisał(a): > Gość portalu: Proctor napisał(a): > > > Zastanow sie co ty piszesz. > > A na kogo miala niby glosowac? Na Grzegorza Miecugowa? Przeciez wczesniej > nie > > glosowala na te osoby, ale na listosc boska, kiedys musiala. > > Skoro tak, to dlaczzego nie zaglosowala na Siebie??? Radek, wytrzezwiej, zanim odkurzysz klawiature. Gdybys mial dluzsze przerwy w ciagach, wiedzialbys, ze glosowania na siebie zabrania regulamin BB. To po pierwsze; a po drugie znajdz mi taka osobe, ktora o krok od wygranej powie, ze rezygnuje, bo chce byc szlachetna. Typuje 1000000000:1, ze ty z wywieszonym ozorem i mordem w oczach, gralbys do upadlego, gdyby stawka bylo nawet 100zl, wiec nie feruj innym wyrokow, chwiejac sie na zydelku przed komputerkiem. Lepiej tylko sprawiac wrazenie durnia, niz wlaczyc sie do dyskusji i rozwiac WSZELKIE watpliwosci. pa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Mam tylko jedno pytanko... IP: *.proxy.aol.com 12.06.01, 14:56 Gość portalu: Lidka napisał(a): > Gość portalu: radek napisał(a): > > > Gość portalu: Proctor napisał(a): > > > > > Zastanow sie co ty piszesz. > > > A na kogo miala niby glosowac? Na Grzegorza Miecugowa? Przeciez wczes > niej > > nie > > > glosowala na te osoby, ale na listosc boska, kiedys musiala. > > > > Skoro tak, to dlaczzego nie zaglosowala na Siebie??? > > Radek, wytrzezwiej, zanim odkurzysz klawiature. > Gdybys mial dluzsze przerwy w ciagach, wiedzialbys, ze glosowania na siebie > zabrania regulamin BB. > To po pierwsze; a po drugie znajdz mi taka osobe, ktora o krok od wygranej powi > e, > ze rezygnuje, bo chce byc szlachetna. > Typuje 1000000000:1, ze ty z wywieszonym ozorem i mordem w oczach, gralbys do > upadlego, gdyby stawka bylo nawet 100zl, wiec nie feruj innym wyrokow, chwiejac > > sie na zydelku przed komputerkiem. > Lepiej tylko sprawiac wrazenie durnia, niz wlaczyc sie do dyskusji i rozwiac > WSZELKIE watpliwosci. > pa. Lidzia, uwazaj tylko troche,nie podniecaj sie tak bardzo, bo CI cisnienie moze za bardzo podskoczyc. Dziekuje za tak wytrwala obrone Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Margot Re: Mam tylko jedno pytanko... IP: *.astercity.net 12.06.01, 13:35 To po co składała obietnicę, której nie mogła dotrzymać? Powinna więc odmówić głosowania i to byłoby honorowo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Momo Re: Mam tylko - do radka IP: *.cezex.pl 12.06.01, 14:02 To byłoby bardzo humanitarne i ręczę, że gdyby Gośka zagłosowała na siebie - zdobyłaby dużo głosów - na zasadzie -nastepna ofiarna osoba w domu. Mogłaby mieć duże szanse na sukces Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ujol Re: Mam tylko jedno pytanko... IP: *.nkj.wsp.zgora.pl 12.06.01, 15:10 Gość portalu: Margot napisał(a): > To po co składała obietnicę, której nie mogła dotrzymać? Powinna więc odmówić > głosowania i to byłoby honorowo! I oto tu chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lidka Re: Mam tylko jedno pytanko... IP: 195.116.71.* 12.06.01, 14:13 Gość portalu: Ujol napisał(a): > Gosia powiedziała głosując na Klaudiusza i Alicję, że głosuje na nich, ponieważ > > kiedyś przysięgła sobie, że nigdy nie zagłosuje na Manuelę i Janusza? > Gdzie tu elementarne poczucie godności i honor? Teraz mogla glosowac tylko na: Manuele, Janusza i Alicje. Dwie z tych osob MUSIALA podac, inaczej wywaliliby ja; wiec na kogo miala zaglosowac; na Alicje i Manuele? Wtedy dopiero bys sobie na niej pojezdzil/a, jaka to "falszywa malpa". Mysle, ze po prostu nie lubisz Goski i gorliwie wymyslasz naiwno-naciagane teorie, ktorymi moze najpierw powinienes zainteresowac sluzby specjane... pa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: Mam tylko jedno pytanko... IP: *.proxy.aol.com 12.06.01, 14:26 Gość portalu: Lidka napisał(a): > Gość portalu: Ujol napisał(a): > > > Gosia powiedziała głosując na Klaudiusza i Alicję, że głosuje na nich, pon > ieważ > > > > kiedyś przysięgła sobie, że nigdy nie zagłosuje na Manuelę i Janusza? > > Gdzie tu elementarne poczucie godności i honor? > > Teraz mogla glosowac tylko na: Manuele, Janusza i Alicje. > Dwie z tych osob MUSIALA podac, inaczej wywaliliby ja; wiec na kogo miala > zaglosowac; na Alicje i Manuele? > Wtedy dopiero bys sobie na niej pojezdzil/a, jaka to "falszywa malpa". > Mysle, ze po prostu nie lubisz Goski i gorliwie wymyslasz naiwno-naciagane > teorie, ktorymi moze najpierw powinienes zainteresowac sluzby specjane... > pa. A wlasnie , ze wcale nie, bo jak juz wspomnial gdzies tutaj Radek , mogla jeszcze zaglosowac na Siebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miluszka Re: Mam tylko jedno pytanko... IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.06.01, 15:27 Czy aby wiekszosc dyskutantow nie siedzi przy komputrze popijajac z flaszeczki? Jasne , Gosia powinna "honorowo" glosowac na siebie. A inni nie? Albo moze wszyscy, lacznie z TVN powinni podpisac zobowiazania, ze wszystko, co zarobia przeznacza na cele charytatywne? A moze wy, kochani internauci tez zobowiazecie sie do zycia chlebem i woda i przeznaczeniem reszty honorowo na zbozny cel? ps. a tak w zasadzie , to nie jest wcale glupi pomysl. Ja zamiast placic za polaczenia juz sie wylaczam i 100zł wplacam na Akcje Humanitarna M Odpowiedz Link Zgłoś