Dodaj do ulubionych

Pytanie i proźba

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.04, 13:59
Czy jes strudnością oczukanie osoby w Holiwuud? Jak ona niejes jeszcze
gwiazdą?Ani nawet aktorką?
Jak ktoś zna osoby z Holiwud to prosze do mie z kątaktem.
Pozdrawiam
Boraks
Obserwuj wątek
    • moniq_c Re: Pytanie i proźba 19.01.04, 14:14
      Cześć Boraksiu kochany a co Ci po głowie chodzi???? kogo Ty tam chcesz szukać???
    • Gość: balin Re: Pytanie i proźba IP: 212.14.60.* 19.01.04, 14:16
      Borax hlopie pewnie ze da rade! niestety ja Ci nie pomoge gdyz nimam takowych
      konexi ale wydaje mi sie ze np. detektyw Rutkowski to dla Ciebie zrobi
      spokojnie... alternatywa bylby na pewno detektyw Monczyk ale z nim sie lepiej
      nie brataj... zreszta sam wiesz ze on moze zagrazac Waszemu z klaudia
      pozyciu... powodzenia zycze:)

• moniq_c Re: Pytanie i proźba 19.01.04, 14:18
      ... bo wiesz, jak ona jeszcze nie jest gwiazdą, to trzeba szukać u takich
      niewydarzonych agentów jak Bończyk-Mończyk, albo po restauracjach - kandydatki
      na sławy to najpierw tam gary myją...
    • Gość: Boraks Re: Pytanie i proźba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.04, 15:15
      Sprawa jest w jasności. Czy z Klałdią na tak czy nanie. Bo ona prubowala jenak
      do mie zwonidź na komurke. Ale sie wyłonczyła. Nastempnie ja prubowałem. Ale
      oni muwią że to pomyłka. Klałdia pszebywała czasowo w mieście Turyn. Podobniesz
      teras pszebywa w Napoli.To tak wiencej na południu włoskiego kraju.Jusz wam
      muwiłem pisząc słowa, kture ot jej ojca rodzonego wjem. Że zdobywa zarobek na
      wyjazd wcelu aktorskim w Holiwud.Musze mieć i posiadać jasność w temacie
      Klałdji skłonność ku mojej osobie. Tak czy nie. Karzdego ranka budzi mie
      nadzieja, że to nowy dzień na jej telefon do mie. Bybyło to naprościej. Bo
      szukanie w Holiwud widzimi się mało z sęsem. Tam wiele rurznych prodakszyn, a
      podobno karzda aktorka zaczyna ot kelnerstwa. To pomyście sami ile baruw i
      knajp i restałracji morze być w takie mniejsce. Ze głowa penka!
      Dla Rutkoskiego detektiwa rzal moje cienżko zarobjone piniądze.
      Pragne i chce sprawe tę zamknonć definicyjnie. Gdysz niepewność to muj
      najwienkszy wruk.
      • moniq_c Re: Pytanie i proźba 19.01.04, 15:33
        Boraks, wiesz co, jeszcze w Klanie jest ostatnio jeden taki pan detektyw (taki
        co grał doktora Gołąbka w NDiNZ) i szuka tego gościa, co Wiesi dzidzię
        zmontował. Skuteczny jest bo go namierzył szybko-inna sprawa że nikt o tym nie
        wie bo Wiesia psiocha jedna go nie wydała. I tak sobie myślę że lepszy od
        Rutkowskiego jest, bo i tańszy na pewno , i też z tefałpe 1 - co nie jest bez
        znaczenia w przypadku ewentualnej współpracy... A może też pani Surmaczowa by
        Ci pomogła ona ma takie dobre serce wrażliwe przecież - gdyby poznała historię
        Twojej nieszczęśliwej miłości to na pewno by pomogła - może z rozpędu
        sfinansuje pana detektywa??? już i tak mu płaci za Wiesię przecież...
        tylko Ty się nie daj na Wiesię namówić - absolutnie!!!- jakby Was dwa
        nieszczęśliwe gołąbki chciała Surmaczowa połączyć !!!
        trzym się!
        • Gość: balin Re: Pytanie i proźba IP: 212.14.60.* 19.01.04, 15:41
          fakt moniq_c masz racje z tefaupe, rutkowski sie z tefauenem zwiazal
          przeciez... a w klanie jescio jeden detektivus chyba byl co sie z iza "manekin"
          trojanowska romansowal wiec wspolnymi silami z golabkiem stworza poczatek nowej
          Boraxowej drogi ciugewa uit Claudia... oj chcialbym byc na tym weselichu...:)
          • moniq_c Re: Pytanie i proźba 19.01.04, 15:46
            O! masz rację balin!!! zapomniałam o Trońskim ... no, to z taką ekipą Klałdia
            namierzona będzie w try miga!!!
            co do wesela - też mam taką nadzieję... i pewnie jeszcze bojsbend będzie
            grał.... na pewno zrobią jakieś fajne zabawy na oczepiny ;-))))) aaale będzie
            impreza ;-)
            • Gość: Boraks Re: Pytanie i proźba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.04, 15:53
              Ale swas gupki!!!! Niewjecie że to aktoży grają tych śledzoncych?!!! Jeny.
              A jak hodzi o bejsbont to wyglonda na lerzoncy w gruzach.
              Pszykro mi.
              Ale jestem wcienczny za prube pomocy.
              Pozdrawiam.
              • moniq_c Re: Pytanie i proźba 19.01.04, 15:59
                o rety!!!!1 taka duża jestem i tak sie dałam nabrać????????? no to nie wiem
                Boraksie co Ci poradzić już. O! wiem! Można ściągnąć pomysła z NDiNZ jak
                Jungowska Mareczka szukała, to wydrukowała koszulke z jego zdjęciem i numerem
                telefonu. Możesz pyknąć sobie taką koszulkę i puścić w handel - rzuć hasło że
                narzeczona Ci zaginęła i że jej szukasz i telefon do siebie pod Klałdii
                zdjęciem - tylko dużo musisz tych koszulek mieć bo Holywud duże chyba jest.
                I jeszcze na stringach takie samo hasło zrób bo tam jest ciepło i mogą koszulki
                zdejmować a stringi to na pewno lubią nosić nie????
    • ron_obvious Re: Pytanie i proźba 19.01.04, 17:28
      Proste. Rutkowskiego chłopie wynajmij i posmaruj troche. Ewentualnie sam do
      Cholyłód poleć, i tam albo po spelunach ze striptizem pochodź, albo do takiej
      miejscowości pod Los Angeles (nazwy niestety nie pamietam) pojedź. Tam wiele
      gwiazd zaczyna swoją przygode z filmem. Tam ćwiczą dykcję i grę ciałem młode
      aktorki.
    • es_el Blaganie 19.01.04, 17:46
      Boraks ja cie blagam ty sie powstrzymaj, pochopnych ruchow nie czyn
      ja tam bede w tym los angeles co jest przy hollywood, to sie moge troche
      rozejrzec, ale osobiscie nie wierze, zeby ona tam juz byla
      duzo pieniedzy musi w miescie turyn i napoli zebrac, zeby to stanow leciec
      a gdzie perfumki? gdzie lustra zamiast tapet? gdzie buty na lato z diodami w
      obcasie?
      bojsbendu tez nie przekreslaj, to tylko wazny okres przejsciowy,
      zwany 'studzeniem czachy', po nim wszystko ruszy na nowo, tylko spokojniej
      bardziej do rzeczy
      mallina juz na pewno plan przygotowala
      pisz piosęki i nic sie nie martw
      pozdrawiam cie
      s_l
    • Gość: Ewita i Krystal Re: Pytanie i proźba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.04, 00:22
      Boraks jezdeźmy z tobom. Ale najpierf weś się z Mończyka. On wycyckał Ewke, jak
      i nas kiedyś. Zabież mu skalp ze skurą z głowy.
      Pozdro!
      Evik i Kryss
    • Gość: Boraks Do rzyczliwych kogo to ciekawi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.04, 19:14
      Niehciałem o tym pisać lecz zadecydowałem napszeciw. Bo wielu to ciekawiło co w
      temacie Klałdji poczynię. Z Klałdią muwiłem telefonicznie komurkowo kątaktujonc
      się. Nie bende pszetstawiał szczeguły. Warzne że to koniec i nic stego. Jenak
      nie było nam szczenście pisane. Jej podejście na maurzeństwo jest kąpletnie nie
      jak moje. Wienc dobże że nic stego.
      Natmnienie że jade z rana do brata. Gdysz chcą mie zapoznać z jedną miłą osobą
      lat 24. Szpszedawczyni w sklepie z odzierzą.Się pszekonam.
      Was pozdrawjam.
      Aha do Klałdji szefa z miasta Łudź nie bende sie udawał. Za wiele mojego czasu
      i innych żeczy na to Klałdią zainteresowanie się poszło.
      Jeszcze pozdrawiam.
      Boraks.
      • ron_obvious Re: Do rzyczliwych kogo to ciekawi 21.01.04, 19:57
        No, widać rzeczywiście nie było wam pisane...Klałdja cos tam w telewizorze
        mówił, ze niby ma wielkie ambicje...że niedługo nową rure będzie miała.
        A z tą miła osoba lat 24 to ja ci szczerze z całego serca powodzenia życzę,
        Boraks. Bo ja zauwazyłem, że ty niegłupi chłopak jestes i ten tego..uczuciowy
        bardzo, i jakbym miał siostre to bym ci ja na pewno przedstawił, bo byś fajnym
        szwagrem był, ale nie mam siostry, a brata ci nie przedtawie, wiadomo dlaczego.
      • moniq_c Re: Do Boraksa - rzyczliwa 22.01.04, 10:11
        Boraksiu współczuję Ci bardzo że Ci te plany z Klałdią nie wyszły!!Słuchaj
        jakby ta spszedawczyni Ci się nie spodobała albo cuś to odezwij się do mnie bo
        teraz ja potszebuje pomocy... wczoraj dzwoniłam do babci mojej bo był dzień
        babci przecież i ona mi kazała szybko jej przedstawić narzeczonego jakiegoś
        mojego żeby się ze mną chciał ożenić bo ona już włosy zapuściła żeby się w koka
        na moje wesele uczesać więc nie ma żartów!!! co robić???
      • rysioomisio Re: Do rzyczliwych kogo to ciekawi 23.01.04, 15:48
        Drogi Boraksie!!!
        Mam dla ciebie informacje dotyczaca klałdi.
        otoz wiem dlaczego nei chce pracowac dla niejakiego monczyka.
        bo..........(gdzie werble)
        otowrzyla wlasny geszeft.
        A wiem o tym bo dala mi swoja wizytowka ( no chyba ona, bo znalazlem wizytowke
        za wycieraczka samochodu)
        Niestety nie mam skanera to i nie moge ci przeslac w wersji elektronicznej.
        jak rowniez nei mam strony internetowej na ktorej moglbym to umiescic.
        ponizej wszystkie informacje jakie znalazlem na ulotce:

KLAUDIA & OLA ( nie wiem czy to dobrze ortograficznie jest, kurde moja zona to
        ola, mam nadzieje ze sobie nei dorabia na boku)
        0 696 273 576
        WYJAZDY - PRYWATNIE - DYSKRETNIE
        DRINKI - PARKING ( no parkingu to jeszcze nie widzialem)
        oprocz tego jest jeszcze zdjecie, no te zdjecie to jak wejdziesz na
        www.golebaby.com.pl to jakies znajdziesz podobne
        aha jeszcze cos jest na ulotce napisane, ale taka mala czcionka:
        TANIE DRUKOWANIE 0503 925 153

Zadzwon!!!!!!! ona czeka!!!!!!!!!
        pozdrawiam cie serdecznie
        PS dla pewnosci zebym wiedzial ze to przeczytasz, umieszcze ten wpis i w innych
        watkach o KLAŁDI

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka