tropicielka 20.01.04, 15:35 Mam nadzieję, że jego psychika to wytrzyma i poprowadzi czwartą część Baru! No i oczywiście dziewczyny uderzamy ..?!W końcu wolny! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: baba Re: Ibisz się rozwodzi!!!!! IP: *.acn.waw.pl 20.01.04, 16:40 No same rewelacje na ty, forum! Ibisz sie rozwodzi, Mlynarska wychodzi za Czecha.Rok Malpy czy jak ??! Tropicielko, zaprawde zaslugujesz na swoj nich :-) uchyl no rabka, skad to wiesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
sonny_z_posen Re: Ibisz się rozwodzi!!!!! 20.01.04, 16:43 'Twoje Imperium' - luknij no se na okladkę, poza tym to łezka już zapodała ten messedż wcześniej w innym wątku :) Odpowiedz Link Zgłoś
sonny_z_posen Re: Ibisz się rozwodzi!!!!! 20.01.04, 16:46 aha, no i teraz polszmat może zakasować tyfyny robiąc szoł 'KAWALER Z ODZYSKU DO WZIĘCIA' - Kris w roli tytułowej gwarantowałby oglądalność niemal 100% :) Odpowiedz Link Zgłoś
tropicielka Re: Ibisz się rozwodzi!!!!! 21.01.04, 09:11 Nie wiedziałam , że to już było... myślałam , że zwietrzyłam sensację. Nie chciałam ukraść informacji :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba Re: Ibisz się rozwodzi!!!!! IP: *.acn.waw.pl 20.01.04, 16:47 Lece lukac, senks 1 W ktorym watku ? Odpowiedz Link Zgłoś
sonny_z_posen Re: Ibisz się rozwodzi!!!!! 20.01.04, 16:49 chyba w moim jakimś, ale to tylko takie info bez szczegółów.. żeby bardziej wejść w temat trzeba by zakupić ten tygodnik i obczaić temat na papierze - najlepiej w kibelku of korz :) ja chyba zakupię, kosztuje 1 zeta, więc wydatek mały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ssaa Re: Ibisz się rozwodzi!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.04, 16:57 Rozwodzi sie bo jest gejem i ma we Wrocławiu kochanka, z którym żyje już od pół roku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pokrybala Re: Ibisz się rozwodzi!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.04, 17:38 dajcie spokój z tymi gejami. Troche przesadzacie? Czy jest jeszcze ktos, kt nie jest gejem? Niedługo okaże sie, że jestem ostatnią osoba, która nie jest gejem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: corrado Re: Ibisz się rozwodzi!!!!! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 20.01.04, 18:49 Gość portalu: ssaa napisał(a): > Rozwodzi sie bo jest gejem i ma we Wrocławiu kochanka, z którym żyje już od > pół roku!!! Potwierdzam, sprostuje ze od 7 miesiecy, ze sponsoruje go i ze jest w nim smiertelnie zakochany. Robia zakupy w moim sklepie. Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Ibisz się rozwodzi!!!!! 20.01.04, 19:02 Gość portalu: corrado napisał(a): > Gość portalu: ssaa napisał(a): > > > Rozwodzi sie bo jest gejem i ma we Wrocławiu kochanka, z którym żyje już o > d > > pół roku!!! > > Potwierdzam, sprostuje ze od 7 miesiecy, ze sponsoruje go i ze jest w nim > smiertelnie zakochany. Robia zakupy w moim sklepie. a przystojna chociaz ta nowa "dziewczyna" Ibisza;)??? Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Lezka 20.01.04, 19:16 W stolycy siedzisz to jak widze i tak najlepiej zorientowana jestes kto z kim gdzie, dlaczego i po co.! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kokos Re: Ibisz się rozwodzi!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.01.04, 12:32 he he , serio ? ciekawe , a gdzie jest ten sklep ? Auchan :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: Ibisz się rozwodzi!!!!! 20.01.04, 17:51 Ibisz sie rozwodzi z tą... jak jej tam było... taka jaka dziwna z urody była, kiedus prowadzała się Marcinem Rywinem, a Marcin Rywin to mój były szef. :) Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Ibisz się rozwodzi!!!!! 20.01.04, 18:05 Anna Zajdler:))a Ibisz kiedyś prowadzał się z Zosią Ragankiewicz,która jest teraz zoną Roberta Smoktunowicza,którego byłą jest Hanna Smoktunowicz itd.;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Ibisz się rozwodzi!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.01.04, 19:04 A Zajdler puszczala sie ze Smoktunowiczem jak mial juz zone. Zreszta ona chyba lubila zonatych i najlepiej znanych. Kilka takich przypadkow miala. Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Marcin R., Anka i reszta 20.01.04, 19:12 Kurcze, dziewczyny, aż tak w temacie nie jestem. :) Z Marcinem miałam kontakt czysto zawodowy i bardzo dobrze go wspomnam. Gdybym była tylko o jeden szczebele wyżej, to mogłabym sie chwalić, że z Lwem na jego łodce/jachcie ryby łowiliśmy. Ale nie załapałam się. A Marcinek dobre wrazenie robił choć fizycznie - moja wersja - zpasiony Bułgar. :) Lezka - nadal w robocie? Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Marcin R., Anka i reszta 20.01.04, 19:19 no lahliq przez przesady!16.00 rzecz święta-do domu!oprócz poniedziałków i czwartków-bo wtedy do 18.00 udaję,że pracuję;)))) a Marcinek oblecha!!tylko ja nie jestem obiektywna,bo mam"zboczony gust" jak mawia moja Przyjaciółka:wzdycham do Svena Hannawalda i Roberta Gawlińskiego.anorexia nervosa mnie kręci:)))a na deser Keanu R.poprosze:))) Brada zostawiam Tobie i moniq_c;)))))pzdr! Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: Marcin R., Anka i reszta 20.01.04, 20:58 Faktycznie gust specyficzny. ;) czyli lubisz skoki narciarskie. ;) A Keanu chyba się do anoreksji jeszcze nie zalicza???? Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Marcin R., Anka i reszta 21.01.04, 08:23 lahliq napisała: > Faktycznie gust specyficzny. ;) czyli lubisz skoki narciarskie. ;) A Keanu > chyba się do anoreksji jeszcze nie zalicza???? Keanu przy Svenie to byk:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxxxx Re: lezka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.04, 19:07 Biedna lezka_z_posen pierwsza plotkara forum. Chyba strasznie sie nudzisz kobieto. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Ibisz się rozwodzi!!!!! 20.01.04, 20:33 > No i oczywiście dziewczyny uderzamy ..?!W końcu wolny! Uderzamy?! Na Ibisza?! A fuj, nie wzięłabym go nawet za dopłatą!! Weźcie go sobie! Dzi Odpowiedz Link Zgłoś
ajulka Re: Ibisz się rozwodzi!!!!! 20.01.04, 20:57 tropicielka napisała: > No i oczywiście dziewczyny uderzamy ..?!W końcu wolny! Babcia mojego meza(w tym roku 90-tka jej stuknie)uwielbia go...Blagam, dziewczyny,zostawcie go dla niej:))) Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: Ibisz się rozwodzi!!!!! 20.01.04, 21:02 No dobra.... Tak prosisz... Niech stracimy... Zaczekamy... Tez kiedys będziemy babciami. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ajulka Re: Ibisz się rozwodzi!!!!! 20.01.04, 21:15 lahliq napisała: > No dobra.... Tak prosisz... Niech stracimy... Zaczekamy... Tez kiedys będziemy > babciami. ;) Dzieki piekne za wyrozumialosc!Jutro Dzien Babci,niech sobie kobieta uzyje...Dla nas Ibiszka jeszcze starczy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AX ŻAŁOSNE KOBIETY, ON JEST GEJEM (B/T) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.04, 21:18 Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Dzidko!!!! 20.01.04, 22:40 Plis, jasniej... Tzn. po polsku... :) Pzdr Oj mam cos o tych Twoich "pogromcach do pogadania", jak odezwiesz to poruszymy temat. :) Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Dzidko!!!! 20.01.04, 22:58 > Plis, jasniej... > Tzn. po polsku... :) zagalopowałam się :) "Touche" to znaczy po polsku mniej więcej tyle, co "strzał był celny" :) > Oj mam cos o tych Twoich "pogromcach do pogadania", jak odezwiesz to > poruszymy temat. :) Jak masz coś ciekawego (o pogromcach? takich jak wąż, co zjada własny ogon? ;), to pisz na gazetowego priva. Sprawdzam przynajmniej raz dziennie. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: Dzidko!!!! 20.01.04, 23:17 Na priva nie, bo tych o cymbałach nic nie mam. Zreszta oewnie jeden i ten sam, góra dwóch-trzech. Chciałam tylko pwowiedziec, że obserwując/czytajac Cię od długiego czasu z wieloma Twoimi pogladami zgodzić się nie mogę. Jak widzę sprawy polityczne róznią nas diamteralnie. Ale gdy spotykamy się tematach neutralnych - odzywam się. Rzadko bo rzadko, ale jednak. Wiec moja prośba - pisz tam gdzie wczesniej pisałaś, wyrażaj swoje opinie, bo po to jest forum by było zróznicowanie. Tych dziwacznych dupków olewaj, a mam nadzieję, że w końcu też inni formuowicze dojdą do tego, ze nie mozna tych postów poruszać, by nie podnosic ich do góry. Zostań i nicka nie zmieniaj. Jesli wolisz - na jakiś czas odpuść sobie Forum Poznań (co chyba zrobiłas, choc chyba niekoniecznie potrzebnie). Ale zostań na GW i wróć tam. :) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Aha :-) 21.01.04, 09:46 > Chciałam tylko pwowiedziec, że obserwując/czytajac Cię od długiego czasu z > wieloma Twoimi pogladami zgodzić się nie mogę. Jak widzę sprawy polityczne > róznią nas diamteralnie. Zawsze uważam to za bardzo miłe, jeśli ludzie potrafią się porozumieć i dogadać mimo dzielących ich róznic w poglądach - politycznych, religijnych czy jakichkolwiek innych. Dlatego miło mi czytac to, co napisałaś. Z forum GW nie zniknę na pewno. Ale poznańskie sobie odpuszczam. Nie mówię że na zawsze, skąd! Debil mnie jednak zbyt denerwuje. Ja mam po prostu alergię na bezmyslnośc i małpią złośliwość :) Dzidka Odpowiedz Link Zgłoś
piecyk.gazowy Re: Ibisz się rozwodzi!!!!! 20.01.04, 21:20 Zmądrzała kobita! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
piecyk.gazowy Re: Ibisz się rozwodzi!!!!! 20.01.04, 22:11 No, ta, z którą się rozwodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: Ibisz się rozwodzi!!!!! 20.01.04, 22:36 No sama nie wiem.. Moze Ibisz ma BAR 4 przed soba i znów troche kaski wpadnie, wiec moze z tym rozwodem warto by było poczekać... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kwasiasz Re: Ibisz się rozwodzi!!!!! 20.01.04, 23:28 przeciez to malzenstwo to byla przykrywka ibisz jest przeciez gejem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: * Re: Ibisz się rozwodzi!!!!! IP: *.raciborz.sdi.tpnet.pl 21.01.04, 15:08 Hmm.. A pamieta ktos odcinek "Zyciowej szansy", w ktorym jakas wrozka (?) wywrozyla Ibiszowi rozwod..? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: Ibisz się rozwodzi!!!!! 21.01.04, 15:11 a czy będzie transmisja z rozwodu???no bo zaslubiny w TVN były;) Odpowiedz Link Zgłoś
bigstrand Re: Ibisz się rozwodzi!!!!! 21.01.04, 15:37 lezka_z_posen napisała: > a czy będzie transmisja z rozwodu???no bo zaslubiny w TVN były;) wczoraj byla instruktazowa lekcja rozwodu "wojna panstwa Yebbish" fajne by bylo takie ryality. Wyszlo by na jaw czy w BARZE Yebbish udawal te wszyskie orgazmy czy tez udawal je w domu. No i kto wezmie dom a kto auto? No i wreszcie dlaczego sie rozwodza?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jo Re: Ibisz się rozwodzi!!!!! IP: *.crowley.pl 21.01.04, 18:27 chyba "chlopaki udzerzamy", bo to pedał Odpowiedz Link Zgłoś