Dodaj do ulubionych

malowanie mieszkania

IP: *.stalowa.pilicka.pl 08.05.13, 12:05
Planuje remont mieszkania. Trzeba usunąć tapety ze ścian i sufitów, usunąć panele ze ścian w przedpokoju i pomalować dwa pokoje i przedpokój. W sumie jakieś 30 m2 licząc powierzchnię.
Ile taka robota może kosztować, bo nie wiem czy mnie stać.
Obserwuj wątek
    • Gość: malarz Re: malowanie mieszkania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.13, 15:34
      Droga babo nie bardzo chce mi się wierzyć, że "w sumie jakieś 30 m2 licząc powierzchnię". Coś komuś się pomerdało.
      • Gość: Głupia baba Re: malowanie mieszkania IP: *.tktelekom.pl 08.05.13, 16:30
        Durna baba pewnie policzyła powierzchnię podłogi, a nie ścian.

Głupota ludzka nie zna granic, niech sobie podłogę abizolem pomaluje to jej nie zardzewieje.
        • Gość: gość Re: malowanie mieszkania IP: *.free.aero2.net.pl 08.05.13, 17:12
          Baba jak to baba, może i się machnęła...

.... a z was to doopy nie prowokatorzy, skoro nie umiecie sobie policzyć powierzchni ścian w 30 metrowym mieszkaniu. Nie wspominając już, że fachowcy z was żadni a tylko tacy mali napie...cze.
          • Gość: Głupia baba Re: malowanie mieszkania IP: *.tktelekom.pl 08.05.13, 17:57
            sam gościu policz jak taki mądry jesteś
            • Gość: normalny wykonawca Re: malowanie mieszkania IP: *.flash-net.pl 10.05.13, 21:58
              z 30m2 podłóg wychodzi ok. 105m2 scian i sufitów
              • Gość: Gość Re: malowanie mieszkania IP: *.tsm.tarnobrzeg.pl 10.05.13, 22:12
                dwa pokoje i przedpokój. W sumie jakieś 30 m2
                30m2 to pewnie w jednym pokoju 2m x 3m, gdyż wychodzi 6+6+9+3+6=30m2
                Sądzę, że spokojnie wyjdzie nawet więcej niż 105m2 ścian i sufitów
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka