agata_to_ja 21.01.04, 09:36 Mamy dziś dwa newsy na tematy idolowe. Miłej lektury dla fanów Zalefa muzyka.onet.pl/mr,857525,wiadomosci.html I Makosa muzyka.onet.pl/mr,857575,wiadomosci.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aguszak Re: Idol 3.27 21.01.04, 14:09 A ja wklejam tu post andrzeja26, co by nie zaginął :))) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14&w=10190317&a=10288909 Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Do Andrzeja26 :) 21.01.04, 15:00 O co chodziło z tym Aniołkiem? Kto to był i co tam się takiego stało... P.S. Tak mi się sentymentalnie zrobiło, jak czytam te wszystkie wypowiedzi :))) • Dogrywka (2.06) - bardzo niegrzeczny Aniołek andrzej26 02.06.2002 21:36 zarchiwizowany Dzisiejsza wypowiedź Wojewódzkiego na temat Aniołka była dość umiarkowana. Na pewna nie była na tyle złośliwa, żeby mu odpowiadać: "Nie będę się zniżał do jego poziomu". Bardzo nieładnie. Kamera telewizyjna jest bezwzględna - można w jednej chwili stracić całą sympatię widzów. Myślę, że nie będą oni głosować na osobę niegrzeczną. Trzeba popracować nie tylko nad głosem ale i nad charakterem. Odpowiedz Link Zgłoś
agata_to_ja Re: Do Andrzeja26 :) 21.01.04, 15:42 Pamiętam tę sytuację, lae mętnie pamiętam giościa, który tak odparował. Chodzi mi po głowie, że był to Mirek Skonieczny z wyglądu rzeczywiście przypominający aniołka. Pamiętam, że występował on chyba jako ostatni w grupie, dostał mało entuzjastyczne recenzje, ale bez przesady, Kuba tez nie przegiął. A tekst gościa wyglądał tak, jakby był od dawna przygotowany do wygłoszenia, takie odniosłam wrażenie. Pamiętam bardzo dobrze te sytuację, nie jestem tylko pewna osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubu Re: Do Andrzeja26 :) IP: *.chello.pl 21.01.04, 23:57 dobrze pamietasz osobe :))) cherubinek z taaakiiiimiiii pryszczami :) Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej26 Do aguszak 22.01.04, 00:04 Droga czytelniczko moich starych postów! Agata ma rację - to był ten człowiek, mający ok. 18 lat. Był raczej niski, miał długie, jasne kręcone włosy, dziewczęcą twarz i kobiecy głos. Śpiewał piosenkę Wilków o bardzo dziwnym (chyba arabskim) tytule (którego nie pamiętam) i odpadł na etapie klubowym. Stale podkreślał, że jeździ na lekcje śpiewu operetkowego do Łodzi. Chyba rzeczywiście miał wcześniej przemyślaną tę odzywkę. Ale to mu nie pomogło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubu Re: Do aguszak IP: *.chello.pl 22.01.04, 00:10 oj dyc to biblijny cytat - "Panie mój, panie, czemuś mnie opuścił" tyle, ze nie dam glowy z jakiego jezyka, bo biblia jest jedna lingwistyczna zagadka przynajmniej dla mnie a ta piosenka, ktora spiewal Skonieczny to przeciez wielki hicior Wilkow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubu Re: Do aguszak IP: *.chello.pl 22.01.04, 00:14 ok, jezeli wierzyc moim zrodlom, to w Ewangelii sw. Mateusza - "Eli, Eli, lama sabachthani" jest zapisane po hebrajsku a u sw. Marka jest po aramejsku - "Eloi, Eloi, lama sabachtani" to tak tylko w ramach przerywnika :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tokyo Re: Do aguszak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.04, 00:11 Hehe Mirek Skonieczny? Śpiewał "Eli lama sabachtani" czyli "Panie, czemuś mnie opuścił" Wilków :-) Jak dla mnie przed Nim dłuuga droga, cóż z tego, że ma oryginalną barwę, trzeba jeszcze umieć się z nią obchodzić... Moim zdaniem poza fryzurą i lekką bufonadą niczym się jeśli chodzi o wrażenia artystyczne nie wyróżniał, nie ma tego CZEGOŚ... Odpowiedz Link Zgłoś
atamanek Re: Do tokyo 22.01.04, 02:12 Witam :) Kuba byl dzis na czacie, i to nawet dlugo dlugo :) Agacie wyslalam sms, tosce na gg, sama wzielam prawie calosc kubusiowych czesci, ktore tak wczoraj drapieznie sobie wyrywalysmy ;))) Zrobilam dobry uczynek, bo zapobieglam zejsciu na tamten swiat jednej duszy... pojde do nieba! za kare...ihihihi Ide spac, bo mnie malonek boli od tych amorkow ;-pp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tokyo Re: Do tokyo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.04, 13:44 Hmm. No szkoda, że mnie nie było. Chyba była jakaś umowa o info na forum..? Odpowiedz Link Zgłoś
atamanek Re: Do tokyo 22.01.04, 14:06 Witam :) Mialam dac na topic na czacie, ale skoro tam bylam, to widzialam, kto wchodzi :) Pozniej juz bylam tak zaaferowana i rozlozona na lopatki smiechem, ze wcale nie pomyslalam o forum, przepraszam :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: batuszka Re: Do tokyo IP: *.sroda-slaska.sdi.tpnet.pl 22.01.04, 15:17 chyba nieźle był chat załądowany, skoro nie mogłam na niego przez godzine wejśc. EEch nie ma jak szczęście... A taka bylam ciekawa, jak rozwinie się znajomosć Kuby i Evy... Może wiesz Agnieszka, kiedy ślub? Jakiś prezent by się zdało wysłać... ;););) Odpowiedz Link Zgłoś
atamanek Re: Do tokyo 22.01.04, 19:46 Witam :) Wiem, co jest dalej, ale czy moge to upubliczniac, raczej nie :) Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Andrzeju :) 22.01.04, 09:21 Przypomniałam sobie postać i sytuację dot. Mirka Skoniecznego i teraz nie wiem co w Was wywołało takie oburzenie. Wg mnie wcale nie był zarozumiały, a tym bradziej przemądrzały... był bardzo sympatyczny, tylko nie stał tak jak ciele, jak reszta i nie przyjmował bez zastrzeżeń uwag skierowanych pod jego adresem, tylko starał się coś na to wszystko odpowiedzieć. Fakt, nie pamiętam, jak dosłownie przebiegała ta potyczka słowna, ale nie wydaje mi się, że Mirek wypadł jakoś bardzo głupawo. Piosenka Wilków jest, dla ich fanów, bardzo dobrze znanym utworem: "Elli Lama Sabahtani" - chyba jakoś tak to brzmi - po aramejsku, albo hebrajsku - w każdym bądź razie w którymś z biblijnych języków. Ale dyskusja rzeczywiście w tamtym wątku była zażarta - szkoda tylko, że w większości było nie na temat... Wydaje mi się, że dyskusje przebiegające podczas III edycji były chyba najbardziej dojrzałe i treściwe. Pozdrowionka :))) Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej26 Re: Andrzeju :) 22.01.04, 11:10 aguszak napisała: > Fakt, nie pamiętam, jak > dosłownie przebiegała ta potyczka słowna, ale nie wydaje mi się, że Mirek > wypadł jakoś bardzo głupawo. Ja też nie pamiętam i nie jest to aż tak ciekawa postać, żeby tyle czasu jej poświęcać po latach. Pamiętam tylko tyle, że tą odzywką stracił całą moją sympatię. > Wydaje mi się, że dyskusje przebiegające > podczas III edycji były chyba najbardziej dojrzałe i treściwe. Przede wszystkim było dużo więcej uczestników. Od razu po programie, albo jeszcze w trakcie, kilka postów z recenzjami, gdy poprzednio np. mój albo Isis, a potem ze dwa koło północy i reszta następnego dnia. > Pozdrowionka :))) > Również pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
agata_to_ja Re: Andrzeju :) 22.01.04, 11:51 Nie wywołało to we mnie oburzenia, ale wrażenie nieadekwatności reakcji do sytuacji. Stąd moje wrażenie, że kolega sobie przygotował, jak odparuje jurorowi. Akurat Wojwewódzki nie był jakoś napastliwy w stosunku do Mirka, nie na tyle, aby mówić "nie zniże sie do jego poziomu". Jestem zaskoczona, że piosenka "Eli lama sabachtani" poszła w zapomnienie... Ja tam lubiłam Wilki a ta piosenka jest jedną z fajniejszych. pozdr agata Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: Andrzeju :) 22.01.04, 12:55 agata_to_ja napisała: > Jestem zaskoczona, że piosenka "Eli lama sabachtani" poszła w zapomnienie... > Ja tam lubiłam Wilki a ta piosenka jest jedną z fajniejszych. > pozdr > agata Zgadzam się z Kubą Wojewódzkim, który stwierdził, że ta piosenka jest kamieniem milowym i niemalże piosenką-pomnikiem. Genialny tekst i genialna muzyka - genialny Robert Gawliński :))) Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak A tak sobie troche powycinałam ;) 22.01.04, 13:03 Żeby zakończyć dyskusję, co kto komu powiedział (Mirek Skonieczny), to sobie wycięłam ze strony idolowej, choć wiem, że niedokładnie tam są cytowane wypowiedzi i nie ma riposty Mirka... Jacek Cygan: Ja bym cię jeszcze dalej skredytował niż Ela. Podoba mi się to, co zrobiłeś dzisiaj z głosem, ale cały czas pamiętam, że masz bardzo ładną barwę liryczną. Mnie się podoba i życzę ci, abyś tym blaskiem jaśniał dla wielu ludzi. Ela Zapendowska: Ty jesteś taki, którego się pamięta. To świetnie jest dla tego programu i dla ciebie. Masz coś w sobie takiego jasnego, fajnego. Wydaje mi się, że będziesz kiedyś idolem, ale troszkę jest za wcześnie.Troszkę masz kłopoty z takimi czysto technicznymi rzeczami, ale myślę sobie, że kiedyś na pewno będziesz idolem, że się jeszcze spotkamy. Robert Leszczyński: Fajnie zinterpretowałeś tę piosenkę, po swojemu, troszeczkę bardziej gniewnie. Podobało mi się, że między nami mówimy o tobie aniołek. I troszeczkę pokazałeś duszy demona, w tej piosence. To jest właśnie tekst fajny i demoniczne wykonanie pasuje do niego; podobało mi się. Kuba Wojewódzki: Ta piosenka jest jakimś tam dotykiem anioła, ten anioł się nie pojawił tutaj w twoim wydaniu. Ta piosenka jest piosenką niezwykłych szans na emocje, na wrażenia, na właśnie taki dotyk czegoś nieprzewidywalnego. To była bardzo drewniana interpretacja, nie podobało mi się. Ech! Fajnie powspominać i... dzięki temu wątek żyje ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubu Andrzeju Andrzeju! IP: *.chello.pl 21.01.04, 23:56 a cos Ty za starocie powyciagal????? :))))) ja o tej alissie zupelnie zapomnialem zabawne to bylo :) zwlaszcza, ze raz sie walnalem w podpisie i potem konsekwentnie ciagnalem watek odrobinke schizofrenicznie ehhh Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej26 Re: Andrzeju Andrzeju! 22.01.04, 00:19 Gość portalu: kubu napisał(a): > a cos Ty za starocie powyciagal????? > :))))) > Ja tylko dałem przykład, że można sięgnąć do naszych starych postów, którymi była zainteresowana batuszka. Skoro są osoby zainteresowane naszą twórczością, to trzeba im pomóc. A teraz okazuje się, że sięgnęła do nich również aguszak... > ja o tej alissie zupelnie zapomnialem > zabawne to bylo :) To było nie tylko zabawne, to było boskie. Szczególnie kiedy się to sledziło na bieżąco, jak się wzięliście - przepraszam za wyrażenie - za łby. Miałem szczęście kiedyś trafić na taką "sesję", kiedy co kilka minut pojawiał się nowy post alissy lub Twój. Jak teraz to oceniam, to się dziwię, że ktoś mógł tak Ciebie - osobę raczej spokojną - tak wyprowadzić z równowagi. Alissa chyba wyjechała do Włoch, bo się nie pojawia już na forum. Może się niedługo spotkacie ;-) ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vera Re: Andrzeju Andrzeju! IP: *.acn.waw.pl 22.01.04, 00:48 o rrrrrrrrrrrrrrany :DDD poczytałam ten nerwowy dialog z panną modelką - ale zgroza!!! a najbardziej śmieszyło mnie, że ta poliglotka to tak nie do końca ten angielski opanowała i trochę głupot nawypisywała w tym języku... kiedyś już się spotkałam z takim indywiduum, co ciekawe, też pochodziło z Wrocławia, miało podobny styl, pojawiło się w tym samym czasie, ino udzielało się na innym forum :))) ale tamta dyskusja trwała kilka dni, może nawet tygodni, zaangażowało się w nią od groma osób. owo dziewczę twierdziło, że wygląda jak Salma Hayek, a jej chłopak jak Edward Norton, wypluwała z siebie na zmianę swoje niezliczone osiągnięcia i bluzgi pod naszym adresem i opowiadała kosmiczne brednie w temacie, na który toczyła się dyskusja (w skrócie: próbowała wmówić ludziom, że Tolkienowski Aragorn był blondynem, a Tolkien opisując go jako blondyna rąbnął się, bo w gospodzie było ciemno :/)ech, naszły mnie wspomnienia... hehe :))) Odpowiedz Link Zgłoś
bigstrand Re: Andrzeju Andrzeju! 22.01.04, 11:24 przyznam ze i ja siegnalem do archiwum zaintrygowany wspomniana wyzej alissa. Jako ze jestem generalnie nowym czytaczem forum telewizyjnego nie znalem zjawiska o nazwie alissa. Przeszukalem archiwum i ku mojemu zdziwieniu okazalo sie ze rzeczona alissa znana jest chyba w calym forumowym swiecie. Nie bylo chyba forum na ktorym by sie nie udzielala i na ktorym by sie nie pozarla z innymi forumowiczami. A tu pare linkow: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=2433579&v=2&s=1 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=150&w=2651819&v=2&s=0 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=15&w=2670477&v=2&s=0 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=342&w=1005309&v=2&s=0 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14&w=1788638&v=2&s=0 Az sie sobie dziwie ze taka smarkata mogla wywolywac az takie porusznie Swoja droga szkoda mi tej dziewuszki chyba musi byc bardzo nieszczesliwa Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: Andrzeju Andrzeju! 22.01.04, 14:06 bigstrand napisał: > Az sie sobie dziwie ze taka smarkata mogla wywolywac az takie porusznie > Swoja droga szkoda mi tej dziewuszki chyba musi byc bardzo nieszczesliwa Szczęśliwa to ona raczej chyba jest, bo ludzie ograniczeni tak naprawdę niewiele potrzebują do szczęścia... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vera Re: Andrzeju Andrzeju! IP: *.acn.waw.pl 22.01.04, 15:51 Bigstrand, jak mamę kocham, ja przez Ciebie zawalę egzamin ;)))) zamiast się uczyć to siedzę i czytam te potworności, które wykopałeś... i wiesz co? masz rację. to musi być bardzo nieszczęśliwa osóbka, ta alissa19. i czytając jej wypowiedzi coraz bardziej podejrzane wydaje mi się to zdumiewające podobieństwo do owej "elfki z wrocławia", która swego czasu namieszała na forum Władcy Pierścieni... hmmm... :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tośka Re: Idol 3.27 IP: *.chello.pl 21.01.04, 19:13 > dla fanów Zalefa > muzyka.onet.pl/mr,857525,wiadomosci.html a na stronie Idola można zobaczyć jak będzie wyglądała okładka płyty Krzyśka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kubu Re: Idol 3.27 IP: *.chello.pl 22.01.04, 00:16 nieprawda, przeciez ja mam urodziny w pazdzierniku ;) dotraly dzis do mnie pewne pozdrowienia :))) muchos gracias :) Odpowiedz Link Zgłoś
atamanek Re: Idol 3.27 22.01.04, 02:07 Witam :)) Jak Ty sobie z Kims kawke piles, ja z Kuba na czacie gaworzylam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d0minika Re: Idol 3.27 IP: *.jaworzno.sdi.tpnet.pl 22.01.04, 09:27 Wiedzialam, ze on przyjdzie na czata ja mi neta wywali!!!!!!!!Boże:((((( Nic mnie do Wielkanocy chyba nie pocieszy:( Idę się utopić, albo coś.... I pomyśleć, że akurat wczoraj jakiś kretyn przeciął mi kabel w klatce. Teraz to ja sie na tym kablu idę powiesić....:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d0minika Re: Idol 3.27 IP: *.jaworzno.sdi.tpnet.pl 22.01.04, 09:29 Zapominałam dodać, że chodzi mi o Wielkanoc 2005...:((( Odpowiedz Link Zgłoś
atamanek Re: Idol 3.27 22.01.04, 10:23 Witam :) Nie wieszaj sie ... hihiih... bo znow bede organizowala ratunek, jak tej lasce zdesperowanej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d0minika :( IP: *.jaworzno.sdi.tpnet.pl 22.01.04, 12:52 Nie śmiej się Atamanka :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d0minika :( IP: *.artcom.pl / *.jawnet.pl 22.01.04, 15:08 Eee tam, nie ma za co przepraszać :* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: batuszka Re: Idol 3.27 IP: *.sroda-slaska.sdi.tpnet.pl 22.01.04, 15:20 Teraz to > ja sie na tym kablu idę powiesić....:( ach D0minika, wiem, czemu to robisz;) sprytna jesteś;) odgapię od Ciebie pomysł i napiszę::: zażyję truzicnę jeśli nie porozmawiam z Kubą może i na ansze rozpaczliwe wołanie przyjdzie?? No a co? Nie jesteśmy gorsze od Evy;) ........ a tak dla jasności to to żart - sorki Evo;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d0miinika Re: Idol 3.27 IP: *.artcom.pl / *.jawnet.pl 22.01.04, 16:00 Batuszka ja nie szantaż, a rozpacz jeno wyrażałam...a kabel już zreperowali i nie ma się na czym wieszać;) Ale i tak mi smutno... Chociaż napiszcie o czym mówiliście na tym czacie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: batuszka Re: Idol 3.27 IP: *.sroda-slaska.sdi.tpnet.pl 22.01.04, 16:09 >Batuszka ja nie szantaż, a rozpacz jeno wyrażałam... a szkoooooooooda, myślałam, że moze razem coś zdziałamy;););) >Chociaż napiszcie o czym > mówiliście na tym czacie! do wołania Dominiki przyłączam i moje rozpaczliwe błaganie;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d0minika Re: Idol 3.27 IP: *.artcom.pl / *.jawnet.pl 22.01.04, 16:22 > a szkoooooooooda, myślałam, że moze razem coś zdziałamy;););) ja jestem otwarta na propozycje;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: batuszka Re: Idol 3.27 IP: *.sroda-slaska.sdi.tpnet.pl 22.01.04, 16:47 W akcie rozpaczy zaproponuję jakiś heppening na kluczborskim rynku, zakończony spektakularnym samospaleniem.Nie może oczywiście zabraknać transparentów z wielkimi czerwonymi napisami "Kocham Cię Kuba, nie potrafię bez Ciebie żyć" i sercem przebitym strzałą, z portretem Jakuba wewnątrz. Ale ponieważ szkoda mi się palić, no i Cibie też mi szkoda, to musimy poszukać trzecią członkinię naszego klubu. Chyba, że jak już ochłonę, to przyjdzie mi coś inengo do głowy ;););) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d0minika Re: Idol 3.27 IP: *.artcom.pl / *.jawnet.pl 22.01.04, 16:55 > Ale ponieważ szkoda mi się palić, no i Cibie też mi szkoda Nie no, jak szanataż to musi być porządna ofiara. Ja mogę sobie spalić sznurówkę. A transparenty proponuję wydziergać na szydełku:) >to musimy poszukać > trzecią członkinię naszego klubu. Ja nic nie sugeruję, ale tokyo też chyba nie dostąpiła zaszczytu...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: batuszka TOKYO IP: *.sroda-slaska.sdi.tpnet.pl 22.01.04, 17:11 > Ja nic nie sugeruję, ale tokyo też chyba nie dostąpiła zaszczytu...;) kurcze, że też w obliczu takiej tragedii potrafisz jeszcze racjonalnie myśleć;) Nie to co ja - zapomniałam o Tokyo;(((((((( Ciekawe, czy droga Tokyo zgodzi się wstąpić do naszego klubu, w którym prezesem jestem ja, wiceprezesem Dominika(w dni nieparzyste na odwrót;)), a Tokyo musiałaby wykonywać "czarna robotę" ;);) Tokyo idziesz na to?? (daj szybko odpowiedć, to zaczne dziergać transparenty;);) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tokyo Re: TOKYO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.04, 17:21 Ja się zgadzam wstąpić do klubu, ale na samospalenie - yyyyy... Mogę co najwyżej dokonać samookaleczenia, np. wyrwać sobie 3 włosy, złamać paznokcia czy też ukłuć się w palec i krwią wypisać na czole KUBUŚ -> ach mistyczne klimaty, spodoba się to Kubie. No i co Wy na to? :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d0minika Re: TOKYO IP: *.artcom.pl / *.jawnet.pl 22.01.04, 17:27 > czy też ukłuć się w palec i krwią wypisać na czole KUBUŚ tokyo-Balladyna;) Batuszka, możesz zacząć dziergać - koniecznie z czarnej włóczki, na znak naszego wielkiego nieutulonego żalu... :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tokyo Re: TOKYO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.04, 17:38 Tak, to chyba jednak najromantyczniejsza i nabardziej dramatyczna opcja ;P Dziergaj, Batuszko dziergaj ;) Jeszcze pomyślę nad jakimiś dodatkowymi środkami wyrazu... Nic jednak nie wyrazi tak naprawdę ogromu naszej rozpaczy! Ech... :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: batuszka Re: TOKYO IP: *.sroda-slaska.sdi.tpnet.pl 22.01.04, 17:46 no dobra, to Tokyo wskakuje do klubu na funkcję zastępcy wiceprezesa, a do samospalenia szukamy kolejnej cierpiącej. Z tą czarną włóczką to dobry pomysł, jednak sądzę, że serce mogłoby być z czerwonej - tzn. z białej włóczki, ale zabarwionej krwią naszą z palców przebitych utoczoną... Mam nowy pomysł - ale musimy więcej chętnych znaleźć;) Zróbmy maraton heppeningowy - po roznych miastach, miasteczkach i wsiach polskich. Niech cała Polska się dowie o naszym bólu!! A co!! Oby nam tlyko włóczki i chętnych do samospalenia* starczyło;) .......... *Boże, jestem okropna, wybacz mi to;););) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d0minika Re: TOKYO IP: *.artcom.pl / *.jawnet.pl 22.01.04, 17:57 A nazwa stowarzyszenia? Prponuję jeszcze dodatkowo, oprócz funkcji "samospalacza", satnowisko "przykłuwacza" - mógłby się przykłuć do czegoś albo kogoś..;) No kto chętny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: batuszka Re: TOKYO IP: *.sroda-slaska.sdi.tpnet.pl 22.01.04, 19:32 > No kto chętny? Ja ja ja!!! ja chce się przykuć - łańcuchami albo kajdankami i wyrzucić kluczyk w morze - a do kogo?? No to chyba jasne, że do sprawcy naszej rozpaczy, nie????? Jako prezes w dni parzyste podejmuję dzisiaj decyzję, że przykuwam się do Kuby, czy on sobie tego życzy czy nie - gdy tylko nasz heppening do Kluczborka dotrze. Z anzwą stowarzyszenia nie bardzo mi idzie, ale już mam hasło reklamowe: We want Kęsex!!!!!!!!! Eeech, już widzę te billboardy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d0minika Re: TOKYO IP: *.artcom.pl / *.jawnet.pl 22.01.04, 19:46 > Ja ja ja!!! > ja chce się przykuć - łańcuchami albo kajdankami i wyrzucić kluczyk w morze A gdzie Ty morze w Kluczborku znajdziesz?;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: batuszka Re: TOKYO IP: *.sroda-slaska.sdi.tpnet.pl 22.01.04, 20:22 ach, całą frajdę z tego pomysłu mi zepsułaś;P Może zrobimy tak: pierwszy poakz będize w Gdyni, tam ściagniemy rzeczonego Jakuba jakimś niecnym podstępem (powiemy np. że jestem Evą*:)) i tam TO zrobimy, klucz w morzu wyląduje. A ja będę miała większą frajdę, bo przez czas trwania naszego objazdowego widowiska, ON już będzie przykuty :D:D:D:D I spróbujcie tylko zabrać mu te ręce, nogi i oczy!! NIE MA!! Musi być cały!! Do beznogiego sie przykuwać nie będę!! ..... * i znowu to robię, eeech, ale co tam, zazdrośnica po prostu jestem i tyle;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d0minika Re: . IP: *.artcom.pl / *.jawnet.pl 22.01.04, 20:30 >Do > > beznogiego sie przykuwać nie będę!! Przynajmniej by Ci nie uciekł, jakby się łańcuchów przestraszył;) A przy transparentach robić frędzelki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tokyo Re: . IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.04, 20:32 Koniecznie, najlepiej niech mają wygląd ociekających kropli krwi :P Odpowiedz Link Zgłoś
atamanek Re: TOKYO 22.01.04, 20:42 Witam :) Z racji tego, ze jestem starszyzna( wiekowa, nie pobytowa), pragne zaznaczyc glosnym donislym glosem, ze... ja oczu nie oddam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
atamanek Re: TOKYO 22.01.04, 20:02 Witaaaaaajcie :)) Chcecie bym zeszla z tego swiata ze smiechuuuuu?;))))))))) Wyobrazam sobie reakcje Kuby ;) Odpowiedz Link Zgłoś
atamanek Re: Idol 3.27 22.01.04, 19:53 Witajcie :)) Wiec Kuba byl ok. 3 godziny. Meczyly Go tylko dwie osoby, Eva i ja. :) tematy rozmow.... takie biezace sprawy i kilka ogolnych, raczej nie do odtwarzania na forum :) Kurde, czemu jestem taaaaaaka stara, co?;(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d0minika Re: Idol 3.27 IP: *.artcom.pl / *.jawnet.pl 22.01.04, 19:57 Trzy godziny....dwie osoby....gdzie ten kabel??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: batuszka Re: Idol 3.27 IP: *.sroda-slaska.sdi.tpnet.pl 22.01.04, 20:15 nie martw się jak rodzice zobaczą rachunek i go zleją to zrozumie naszą krzywdę!!! a trak poważnie, to CIEKAWA jestem, jak ta Eva z nim gadała... Przecież na takie przykładowe: "Kubuś, jesteś słodki, kocham Ciebie i Twoje loczki" on musiał się zwijać ze śmiechu... Nic dziwnego, że to tak długo trwało - pisanie rękami drżącymi ze śmiechu nie idzie zbyt szybko;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tokyo Re: Idol 3.27 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.04, 20:30 Buhahaha :P No nigdy nie wiadomo, może Eva "starała się" być poważna ;) Ile Ona ma lat że tak zapytam hehe? I co mówił/pisał Kuba o wrażeniach z czata? :D Ech szkoda, że tego nie widziałam, a raczej czytałam - Atamanku, za karę masz Kubę sprowadzić niedługo tylko dla naszego klubu ( P.S. zamawiam red czcionkę jako koloro BLOOD - a tak wlaściwie, to ten Drakula z Can't buy me love... tia ten pomysł z czadowym transparentem Mu się spodoba :P ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d0minika Re: Idol 3.27 IP: *.artcom.pl / *.jawnet.pl 22.01.04, 20:37 Mam świetny patent na te frędzle - maczam w ketchupie. Efekt piorunujący! Tokyo, a ile byś jej wiosen dała? PS. Ja zamawiam klasyczną czerrrrrrń.......ahhhhhhhgrrrrr :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tokyo Re: Idol 3.27 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.04, 20:42 Khm najpewniej bym Jej dała 15-16 lat, ale nigdy niewiadomo...Różni są ludzie...i fani...i fanatycy :P Ketchup - super, tylko mam nadzieję, że jest On maksymalnie osstttrrrrryyy??:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d0minika Re: Idol 3.27 IP: *.artcom.pl / *.jawnet.pl 22.01.04, 20:49 Wynalazłąm genialną mieszankę - ketchup i chili w stosunku 3:2 > Khm najpewniej bym Jej dała 15-16 lat ...hehe... Odpowiedz Link Zgłoś
atamanek Re: Idol 3.27 22.01.04, 20:49 Witam :)) Ja wyjezdzam za kilak dni, bedziecie same musialy czatowac i pilnowac:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tokyo Re: Idol 3.27 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.04, 20:51 No nie :/ Kiedy wracasz? Heh sam Kuba zapewne nie wpadnie na szalony pomysł oddania się w ręce NASSS na czacie ;P Odpowiedz Link Zgłoś
atamanek Re: Idol 3.27 22.01.04, 20:57 Witam :) Wracam w przeddzien przebitego serca :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: batuszka Re: Idol 3.27 IP: *.sroda-slaska.sdi.tpnet.pl 22.01.04, 21:20 > No nigdy nie wiadomo, może Eva "starała się" być poważna no, może powiedziała raczej coś w stylu: "Jakubie drogi, czy wyobrażasz sobię taką sytuację, iź w przyszłości zwiażesz się blizej (chodzi mi o święty związek małzeński) z jedną z Twoich fanek - czy byłoby to możliwe? I czy nie przeszkadałaby Ci 3,4-letnia różnica wieku?"* ;) ..... *nie ma sensu tak przepraszać w każdym poscie Eve za to, ze z niej żartuję, to może na koniec napisze posta przeprosinowego. Odpowiedz Link Zgłoś
atamanek Re: Idol 3.27 22.01.04, 21:28 Witajcie :) A wieksza jeszcze o 10 lat?;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d0minika Re: Idol 3.27 IP: *.artcom.pl / *.jawnet.pl 22.01.04, 21:29 Batuszka, ja miałam takie pytanie na czacie nto tylko moderator nie chciał wkleić! ;)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: virtue Re: Idol 3.27 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.04, 22:06 Kto to jest Eva, o co chodzi? Jestem nie w temacie;( Niech ktoś mnie uświadomi, prrroszę... A co do stowarzyszenia to ja jestem bardzo chętna jeśli zechcecie mnie przyjąć:) Mogę zaoferować wydzierganie kolejnego transparentu:D Odpowiedz Link Zgłoś
atamanek Re: Idol 3.27 22.01.04, 22:12 Zapraszamy wiec na czat na onecie pokoj idolowo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: virtue Re: Idol 3.27 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.04, 22:25 Nie chce mi się załadować:( Wkurza mnie ten onet... I ta neostrada... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: virtue Re: Idol 3.27 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.04, 22:31 Hmmm... Dzięki za pocieszenie:) Tylko ja to jestem mało cierpliwa, no i chyba się nie doczekam:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: virtue Re: Idol 3.27 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.04, 22:57 Ech... Chyba rezygnuję. Idę się kurować, bo nieco przeziębiona jestem, a jutro wieczorem muszę być zdrowa:) Do jutra!!! Odpowiedz Link Zgłoś
atamanek Re: Idol 3.27 22.01.04, 19:50 Witajcie :)) Nie nie nie :) Tamta Eva byla prawdziwie zdesperowana:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d0minika Re: Idol 3.27 IP: *.artcom.pl / *.jawnet.pl 22.01.04, 19:53 Atamanko, oświeć trzy biedne członkinie stowarzyszenia - jak było na czacie? O czym rozmawialiście? Odpowiedz Link Zgłoś
atamanek Re: Idol 3.27 22.01.04, 20:09 Witam :)) Bylo fajnie :) Zreszta, zapraszam teraz na czat, tu na forum jakos tak z echem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d0minika Re: Idol 3.27 IP: *.artcom.pl / *.jawnet.pl 22.01.04, 20:14 Nie mogę na czat, bo dziergam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: batuszka Re: Idol 3.27 IP: *.sroda-slaska.sdi.tpnet.pl 22.01.04, 20:28 ja muszę się na razie ewakuować za jakieś pół godziny powinnam wrócić, wiec Aga - czekaj na chacie i działaj, niechże się sam zainteresowany o Stowarzyszeniu Na Rzecz Spotkań z Kęsexem* dowie!!:P ..... * nazwa stowarzyszenia robocza, czekam na propozycje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: batuszka Re: Idol 3.27 IP: *.sroda-slaska.sdi.tpnet.pl 22.01.04, 20:13 >Tamta Eva byla prawdziwie zdesperowana:) oj, nie wyciagaj pochopnych wniosków ja już pół Kubowej twarzy otoczonej sercem przebitym strzałom (serce oczywiście z zakrwawionej białej włóczki - krew z mojego palca pochodzi) na szydełku wydziergałam;) i łańcuchy odpowednie znalazłam I KTO TU JEST BARDZIEJ ZDESPEROWANY?? ;););) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d0minika Re: Idol 3.27 IP: *.artcom.pl / *.jawnet.pl 22.01.04, 20:43 > i łańcuchy odpowednie znalazłam batuszka in chains :)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: batuszka Re: Idol 3.27 IP: *.sroda-slaska.sdi.tpnet.pl 22.01.04, 21:05 hahahahaaaa że też nie wpadłąm na to :D:D:D:D no to teraz to już będzie MUSIAŁ mnie pokochać, nie ma wyjścia - a kluczyk* w morzy nieąłtwo znaleźć;P .... * ten kluczyk to od Kluczborka oczywiście :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d0minika Re: Idol 3.27 IP: *.artcom.pl / *.jawnet.pl 22.01.04, 21:09 > > no to teraz to już będzie MUSIAŁ mnie pokochać, nie ma wyjścia - a kluczyk* w > morzy nieąłtwo znaleźć;P > Pani Prezes staje się zbyt zaborcza! A co z pozostałymi dwoma członkiniami? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: batuszka Re: Idol 3.27 IP: *.sroda-slaska.sdi.tpnet.pl 22.01.04, 21:25 no dobra, tak naprawde t bedziemy miały zapasowy kluczyk - i bedizemy sie zmieniac co trzeci (a właściwie co czwarty, bo Tośka dołączyła) dzień, jak nie będzie widział. Tylko to musi być tajemnica! On się o tym zapasowym nie może dowiedzieć :P:P:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d0minika Re: Idol 3.27 IP: *.artcom.pl / *.jawnet.pl 22.01.04, 21:37 >a właściwie co czwarty, bo Tośka dołączyła Witamy w naszym gronie;) A poinformowałaś Tośkę o wolnej posadzie "samospalacza"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: batuszka Re: Idol 3.27 IP: *.sroda-slaska.sdi.tpnet.pl 22.01.04, 22:04 > A poinformowałaś Tośkę o wolnej posadzie "samospalacza"? wiesz, takie ebzrobocie w kraju, a Tośka jakoś się nie skusiła... dziwne, nie??;););) a tak naprawdę to dobrze - bo szkoda Tośki, kogoś bardziej odpowiedniego na to stanowisko posukamy Odpowiedz Link Zgłoś
atamanek Re: Idol 3.27 22.01.04, 23:05 Witajcie :)) A co z moimi czarno czerwonymi dredami?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: batuszka Re: Idol 3.27 IP: *.sroda-slaska.sdi.tpnet.pl 22.01.04, 23:10 > A co z moimi czarno czerwonymi dredami?:) Ciebie i Twoich dreadów też szkoda na samospalenie. Ja Ci (Wam - Tobie i Twoim dreadom;)) wróżę przyszłość na naszych billboardach;) Odpowiedz Link Zgłoś
bigrock Re: Idol 3.27 22.01.04, 13:51 Chyba nikt jeszcze nie dal tego linka: eurowizja.com/article.php?type=news&item=575&PHPSESSID=707177680eb52f2470b3ff01d56da026 Sa tez pozytywne aspekty calej tej sprawy - teraz juz nikt chyba nie powie, ze ta dziewczyna bez matury spiewajaca "I'm Still Alive" jest malo wiarygodna ;-). Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: Idol 3.27 22.01.04, 14:05 bigrock napisał: > Sa tez pozytywne aspekty calej tej sprawy - teraz juz nikt chyba nie powie, ze > ta dziewczyna bez matury spiewajaca "I'm Still Alive" jest malo wiarygodna ;- ). Są też granice żartu, drogi Bigrocku... :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
bigrock Re: Idol 3.27 22.01.04, 14:30 Znaczy konkretnie z czego nie wypada zartowac? Z przygody Alex, potluczonego menadzera czy skasowanego samochodu? Wyluzuj. Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: Idol 3.27 22.01.04, 14:44 ... z I'm still alive... :((( Nie, w tym wypadku nie wyluzuję... :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vera Re: Idol 3.27 IP: *.acn.waw.pl 22.01.04, 15:56 coś wycina tych naszych kandydatów na eurowzję... najpierw Łzy, teraz Alex :/ fatum? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: batuszka Re: Idol 3.27 IP: *.sroda-slaska.sdi.tpnet.pl 22.01.04, 16:12 > fatum? to blu cafe wykańcza swoich rywali;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vera Re: Idol 3.27 IP: *.acn.waw.pl 22.01.04, 16:42 to wiele wyjaśnia :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
bigstrand Re: Idol 3.27 22.01.04, 17:21 Gość portalu: batuszka napisał(a): > > fatum? > > to blu cafe wykańcza swoich rywali;P Blue Cafe wykancza swoich rywali i sluchaczy poprzez otwarcie paszczy przez ta zabe co to skrzeczy... mnie juz wykonczyla, kiedys nie potrafilem jej sluchac a teraz nawet patrzec nie moge na tv Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: batuszka Re: Idol 3.27 IP: *.sroda-slaska.sdi.tpnet.pl 22.01.04, 17:48 > Blue Cafe wykancza swoich rywali i sluchaczy poprzez otwarcie paszczy przez ta > zabe co to skrzeczy... mnie juz wykonczyla, kiedys nie potrafilem jej sluchac a > teraz nawet patrzec nie moge na tv OO!! i ja tak myślę!! tylko chyba Bigstrand nie mieścimy sie w średniej krajowej (co oczywiście bardzo mnie martwi;P), bo Polska jeszcze gotowa posłać to coś na eksport!! Ale bedzie siara!! Nawet Turki bedą się z nas śmiać.... Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: Idol 3.27 23.01.04, 12:56 bigstrand napisał: > Blue Cafe wykancza swoich rywali i sluchaczy poprzez otwarcie paszczy przez ta > zabe co to skrzeczy... A jednak niektóre Twoje żarty podobają mi się ;-P Odpowiedz Link Zgłoś