barozra 22.11.09, 20:29 Michal i Janja - super!!!! Kurcze, mogliby wygrac! Trzymam mocno kciuki, choc pewnie bedzie ciezko... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dona.a Re: TzG.... sypia sie 10-tki 22.11.09, 20:37 O ile dobrze pamiętam, to na tym etapie programu jurorzy zawsze sypali dziesiątkami, wszystko teraz w rękach widzów, Mucha z Urbańską przechodzą same siebie, żeby przekonać widzów do siebie, ale najsympatyczniejszy i co najważniejsze najprawdziwszy jest Kwiatkowski, tanecznie może nie jest nadzwyczajny, ale właśnie Jemu najbardziej życzę udziału w finale Odpowiedz Link Zgłoś
barozra Re: TzG.... sypia sie 10-tki 22.11.09, 20:40 Michal autentycznie dobrze zatanczyl, jak zwykle mocno w rytmie, elastycznie, fajnie. No i Janja fajnie wygladala z powiekszonym tyleczkiem i biustem :) Mucha, ladnie jak zwykle wygladala w czerwieni, ale taniec no w sumie poprawny, ale bez zachwytu. Natasza i Jan - extra, ale tu chyba nie powinnismy byc zaskoczeni. P.S. Co do 10tek to fakt, zapomnialam ze na tym etapie zawsze je wszyscy dostaja. Odpowiedz Link Zgłoś
mania_28 Re: TzG.... sypia sie 10-tki 22.11.09, 20:40 Natasza zatańczyła fenomenalnie. Zauważyliście, że po tych wygibasach i akrobacjach w salsie nawet kropelki potu na czole nie miała? Odpowiedz Link Zgłoś
smettka Re: TzG.... sypia sie 10-tki 22.11.09, 20:49 Natasza pierwszy raz pokazala WSZYSTKO co potrafi. A jest mistrzynia i profesjonalistka. W mojej ocenie po prostu wczesniej celowo nie byla perfekcyjna, bo juz wiedziala, ze ludzie by ja za to zlinczowali. Sedziowie tez oceniali ja bardzo ostro. Mysle ze taka byla zaplanowana strategia stacji, zeby dotarla do finalu. Dobrze ze bierze udzial w tym programie, bo to taniec a nie spiewanie jest tym co ta dziewczyna robi najlepiej. Cialo ma wyciwczone do perfekcji. Podziwiam szczerze. Odpowiedz Link Zgłoś
baaasiiia Re: TzG.... sypia sie 10-tki 22.11.09, 20:38 Też chciałabym, żeby było zaskoczenie i coś czego się nie spodziewamy... Bardzo kibicuję Michałowi i Janij :) I co ja poradzę na to, że "Nataszki" nie trawię... Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: TzG.... sypia sie 10-tki 22.11.09, 20:42 i ja też bym chętnie widziała Michała jako zwycięzcę tego programu :) choć obawiam się, że szanse na to są niewielkie... Odpowiedz Link Zgłoś
barozra Re: TzG.... sypia sie 10-tki 22.11.09, 20:44 Powiem szczerze, ze Natasza zyskuje coraz bardziej u mnie tancem, bo doceniam kunszt - juz nawet przestaje mnie razic, ze jest zawodowa tancerka - ale te jej komentarze przed tancem: albo ona ma w sobie tyle pokory i sie nie docenia bojac sie ze wyleci po kazdym odcinku i dlatego dziekuje telewidzom za poparcie, albo jest idiotka, ktora struga glupa. Nie wiem juz co sadzic. W sumie zyskuje za taniec, traci za brak autentycznosci w wypowiedziach - wychodzi na "0". jaki wniosek z tego? MICHAL I JANJA MUSZA WYGRAC!!!!! :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
martuha Re: TzG.... sypia sie 10-tki 22.11.09, 20:54 doceniam umiejetnosci taneczne i ciezka prace Nataszy, ale na litosc boska, niech ona juz przestanie w tych filmikach przed tancem plesc takie glupoty, bo az sie mdlo robi z tej calej sztucznosci. Odpowiedz Link Zgłoś
barozra Re: TzG.... sypia sie 10-tki 22.11.09, 20:59 No,nie wiem czy ten foxtrot nie bedzie kosztowal Michala utrate udzialu w finale.... jakos mi sie mniej podobalo estetycznie... choc wg Galinskiego poprawnie. Odpowiedz Link Zgłoś
bell82 Re: TzG.... sypia sie 10-tki 22.11.09, 21:02 a co to za manipulacja ?? w momencie jak podawali wyniki procentowe w tv na stronie tanca przy odswiezonej stronie byly zupełnie inne - w tv: Michał 32%, Mucha 34%, Natasza 34%..a na stronie Michał ok 29%, Mucha ok 32% i natasza pk 38%.... Odpowiedz Link Zgłoś
barozra Re: TzG.... sypia sie 10-tki 22.11.09, 21:07 kolejny raz chyba widac, ze na obiektywny wynik w finale programu nie ma chyba co liczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
barozra Re: TzG.... sypia sie 10-tki 22.11.09, 21:08 Mucha zatanczyla jak wol te salse.... Odpowiedz Link Zgłoś
bell82 Re: TzG.... sypia sie 10-tki 22.11.09, 21:11 hahah to sie Tyszkiewicz rozkreciła z krytyka, dopiero w 10 edycji :D Odpowiedz Link Zgłoś
bell82 Re: TzG.... sypia sie 10-tki 22.11.09, 21:12 39 pkt?? litosci ludzie za co ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
smettka Re: TzG.... sypia sie 10-tki 22.11.09, 21:16 Tak, wypadla z rytmu i zupelnie nie wyszla jej ostatnia figura (miala uniesc nogi z odbicia, co sie nie udalo). Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: TzG.... sypia sie 10-tki 22.11.09, 21:22 czyzby mucha poza finałem? :) Odpowiedz Link Zgłoś
smettka Czy wam tez sie wydaje ze Jania ma 22.11.09, 21:19 Czy wy tez uwazacie, ze Jania dostaje najgorsze, malokobiece czasem wrecz brzydkie stroje?To jest bardzo wazne dla "ogolnego wrazenia" :( Odpowiedz Link Zgłoś
martuha Re: Czy wam tez sie wydaje ze Jania ma 22.11.09, 21:22 rzeczywiscie Janja ma dosc kiepskie stroje, ale podejrzewam, ze dla jej kibicow nie ma to znaczenia. salsa Muchy mi sie nie podobala, aczkolwiek Anka bardzo zachwyca swoja uroda, kostiumami i zmiennoscia niczym kameleon. Odpowiedz Link Zgłoś
bell82 Re: Czy wam tez sie wydaje ze Jania ma 22.11.09, 21:23 tak, stroje ma koszmarne i koszmarnie ja czesza ;/ dzisiaj z tymi rozwichrzonymi włosami wyglada jak baba jaga Odpowiedz Link Zgłoś
barozra Re: TzG.... sypia sie 10-tki 22.11.09, 21:23 Czy ktos zna moze tytul walca, do ktorego Natasza tanczyla? Kurcze, muzyka ktora ma Natasza mnie rozwala. To samo z tangiem w poprzednim odcinku - zna ktos moze tytul? Bede wdzieczna. Odpowiedz Link Zgłoś
mania_28 Re: TzG.... sypia sie 10-tki 22.11.09, 21:24 A to nie jest przypadkiem walc z Tredowatej z Elżbietą Starostecką i Leszkiem Teleszyńskim? Odpowiedz Link Zgłoś
barozra Re: TzG.... sypia sie 10-tki 22.11.09, 21:30 dzieki mania - bingo! Sprawdzilam na youtubie i wlasnie delektuje sie nim po raz kolejny az lza mi sie w oku kreci:) Przepiekna muzyka! Odpowiedz Link Zgłoś
mania_28 Re: TzG.... sypia sie 10-tki 22.11.09, 21:33 ja za każdym razem mam takie ciary jak tego słucham! No i jeszcze walc z Nocy i Dni... Teraz nie ma już ani takich filmów ani takiej muzyki :( fajnie, że TzG sięga do POLSKIEJ klasyki Odpowiedz Link Zgłoś
barozra Re: TzG.... sypia sie 10-tki 22.11.09, 21:35 :)))) walc z nocy i dni i na mnie dziala tak samo! :) to prawda, dzisiaj juz ani takich filmow nie produkuja ani muzyki nie komponuja - dobrze jednak, ze powstaly, bo mozna sie nimi cieszyc cale lata - sa ponadczasowe! Odpowiedz Link Zgłoś
mania_28 Re: TzG.... sypia sie 10-tki 22.11.09, 21:26 sprawdziłam - mam rację: Wojciech Kilar, Tredowata w reż. J. Hoffmana Natasza powinna wyglądać jakoś bardziej romantycznie: zwiewna tiulowa sukienka i romantyczny koczek z loczkami a wyglądała jak Amidala z Gwiezdnych Wojen lub faktycznie jak powiedział Galiński - uosobienie Rewolucji Pażdziernikowej Odpowiedz Link Zgłoś
smettka Re: TzG.... sypia sie 10-tki 22.11.09, 22:07 Sukienka byla kopia stroju z finalowego walca tej rudej aktorki, ktora kiedys wygrala, tyle ze Nataszy dano czerwona. Taki kroj sprawia ze tancerka pieknie sie prezentuje w prostym tancu jakim jest walc. Do tego spektakl z tkaniami na kijach. Rewelacja. Jak na tym tle wygladala Jania? Odpowiedz Link Zgłoś
smettka Re: TzG.... sypia sie 10-tki 22.11.09, 21:31 No to entliczek-petliczek czy Michal i Jania sie wybronia? Odjecie jednego punktu Musze i Maserakowi dalo im szanse... Odpowiedz Link Zgłoś
bell82 Re: TzG.... sypia sie 10-tki 22.11.09, 21:32 no niestety nie w głosowaniu widzow michal ma najmniej a much anajwiecej, przy czym wychodzi na remis i odpada michal bo ma 1 pkt od widzow a to przewaza ;/ tragedia ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
baaasiiia Re: TzG.... sypia sie 10-tki 22.11.09, 21:39 No cóż, niespodzianki nie było... Michał i Janija odpadli... Szkoda.... Odpowiedz Link Zgłoś
bell82 Re: TzG.... sypia sie 10-tki 22.11.09, 21:39 Ehhh dziwna sytuacja nigdy tak nie bylo ;/ zawsze mowili kto pierwsze miejsce a pozniej stały dwie pary do odpadu a tego nie zrobili ;/ w tej sytuacji musieli by postawic muche obok michała ...mam nadzieje ze mucha nie wygra, nie zasługiwała na finał, Michał byl lepszy... Odpowiedz Link Zgłoś
scarlette Re: TzG.... sypia sie 10-tki 22.11.09, 21:41 jakoś nie przepadałam za Michałem, ale dziś ZDECYDOWANIE wolałabym, aby odpadła Mucha !!! niestety.. Odpowiedz Link Zgłoś
bell82 Re: TzG.... sypia sie 10-tki 22.11.09, 21:45 jedyna szansa na to zeby nie wygrała mucha to "pomszczenie" za tydzien ;] czyli fani Michała przelewaja sympatei na Natasze, bo nie czarujmy sie dzieki widzom mucha dzisiaj nie odpadła, dodatkowo chyba jakims zaslepionym... Odpowiedz Link Zgłoś
moravia1934 Michał i Janja 22.11.09, 22:17 bell82 napisała: > jedyna szansa na to zeby nie wygrała mucha to "pomszczenie" za tydzien ;] czyli > fani Michała przelewaja sympatei na Natasze, bo nie czarujmy sie dzieki widzom > mucha dzisiaj nie odpadła, dodatkowo chyba jakims zaslepionym... Nie podejrzewam żadnego z fanów Michała, a znam ich sporo, żeby dał się podpuścić fanom jednej lub drugiej pani. Obydwie panie bazują na swoich układach towarzyskich, wiadomo jakich, i praktycznie unieruchomiły ten program, tzn. od sierpnia wiadomo było, kto będzie w finale, a pozostałe osoby mogły walczyć tylko o miejsca 3-12 (bodajże 12 tych par było). Także nie liczyłbym, że ludzie którzy wydawali po kilkadziesiąt, kilkaset złotych co tydzień na głosowanie na Michała i Janję, że wydadzą choćby centa na głosowanie w finale. Najpierw muszą pospłacać swoje gigantyczne rachunki telefoniczne - to po pierwsze. Po drugie - skoro była taka chamska ustawka to finał już nie ma znaczenia. Nieważne, która wygra. Michał, Janja - chapeau bas! Odeszliście z programu w pięknym stylu! Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Michał i Janja 23.11.09, 00:01 > unieruchomiły ten program, tzn. od sierpnia wiadomo było, kto będzie > w finale ciekawe, bo ja jakos nie wiedzialem. Co wiecej, do pierwszego odcinka kreowano Muche na taneczne beztalencie (chociazby straszny wystep na konferencji prasowej). > Także nie liczyłbym, że ludzie którzy wydawali po kilkadziesiąt, > kilkaset złotych co tydzień na głosowanie na Michała i Janję, że > wydadzą choćby centa na głosowanie w finale. Najpierw muszą > pospłacać swoje gigantyczne rachunki telefoniczne. jezeli sa tacy ludzie, to przede wszystkim powinni zaczac oszczedzac na terapeute, bo wydawanie takiej kasy na glosowanie w jakims programiku jest chore :) Odpowiedz Link Zgłoś
ip.73 Re: Michał i Janja 23.11.09, 00:14 kubissimo napisał: > > unieruchomiły ten program, tzn. od sierpnia wiadomo było, kto > będzie > > w finale > > ciekawe, bo ja jakos nie wiedzialem. Co wiecej, do pierwszego > odcinka kreowano Muche na taneczne beztalencie (chociazby straszny > wystep na konferencji prasowej). W każdej zajawce do kolejnego odcinka były tylko 2 pary: Mucha i Urbańska. Reszta stanowiła tło dla 2 "liderek". Ciekawe, że to "beztalencie" - Mucha - kosiło (z wyjątkiem 1 odcinka) same najwyższe noty. Jak na betalencie to mistrzostwo świata ;] A propos ustawki - 2 tygodnie temu pojawił się artykuł w magazynie "Boutique", w którym napisano, że Michał nie zdobył Kryształowej Kuli. Dodaj do tego proces produkcyjny gazety: korekta, skład, zwózka do drukarni, druk, dystrybucja... Lekko licząc, 1,5 miesiąca temu znany był zwycięzca, sorry, zwyciężczyni X edycji. > > > Także nie liczyłbym, że ludzie którzy wydawali po kilkadziesiąt, > > kilkaset złotych co tydzień na głosowanie na Michała i Janję, że > > wydadzą choćby centa na głosowanie w finale. Najpierw muszą > > pospłacać swoje gigantyczne rachunki telefoniczne. > > jezeli sa tacy ludzie, to przede wszystkim powinni zaczac oszczedzac > na terapeute, bo wydawanie takiej kasy na glosowanie w jakims > programiku jest chore :) Dlaczego? Przecież to ich kasa. Jak ich stać, niech głosują. Sama wydałam sporo kasy na tę parę, bo... zwyczajnie ich lubię. Sprawiało mi przyjemność jak się cieszą, że przechodzą dalej. I nie zamierzam się leczyć z tego powodu ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
ip.73 Re: Michał i Janja 23.11.09, 00:42 asik-414 napisała: > a moze powinnas... Biedna dziewczynko, widzę, że Ci się nudzi i czepiasz się wszystkich na tym forum. Nie radzę zaczynać ze mną dyskusji nt. pary Michał i Janja - to po pierwsze. Po drugie - żałosna sugestia. Tobie proponuję wizytę u specjalisty z powodu czepialstwa, kwalifikuję to do kategorii "nerwica natręctw". Akurat to się leczy, wydawanie swojej kasy na smsy nie. Bez odbioru. Odpowiedz Link Zgłoś
asik-414 Re: Michał i Janja 23.11.09, 01:18 moja droga kogo ja sie niby czepiam?nikogo.wyrazilam tylko swoje zdanie...do specjalisty powinnas udac sie wlasnie ty-obsesyjne zauroczenie facetem z tv,do tego gejem!to sie nadaje do leczenia! Odpowiedz Link Zgłoś
ip.73 Re: Michał i Janja 23.11.09, 01:29 asik-414 napisała: > moja droga kogo ja sie niby czepiam?nikogo.wyrazilam tylko swoje > zdanie...do specjalisty powinnas udac sie wlasnie ty-obsesyjne > zauroczenie facetem z tv,do tego gejem!to sie nadaje do leczenia! Jesteś żałosna z tą swoją agresją. Do tego homofobka, bleee ;/ Nie chce mi się z tobą gadać. Odpowiedz Link Zgłoś
asik-414 Re: Michał i Janja 23.11.09, 01:42 mysle,ze jestem mniej zalosna niz ty-zakochana w geju w tv i wysylajaca na niego pol tysiaca smsow miesiecznie.to jest dopiero zalosne i chore:( Odpowiedz Link Zgłoś
ip.73 Re: Michał i Janja 23.11.09, 01:50 asik-414 napisała: > mysle,ze jestem mniej zalosna niz ty-zakochana w geju w tv i > wysylajaca na niego pol tysiaca smsow miesiecznie.to jest dopiero > zalosne i chore:( Zieeeeew... ;O Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Michał i Janja 23.11.09, 00:27 > napisano, że Michał nie zdobył Kryształowej Kuli. o tym akurat mozna bylo pisac w ciemno :) > Lekko licząc, 1,5 miesiąca temu znany był zwycięzca, sorry, > zwyciężczyni X edycji. powtorze: wizje drewnianej Muchy podtrzymywano do pierwszego odcinka. Potem bardzo szybko wyklarowala sie sytuacja w kwestii typow producenta ;) > Dlaczego? Przecież to ich kasa. Jak ich stać, niech głosują. Sama > wydałam sporo kasy na tę parę, bo... zwyczajnie ich lubię. Sprawiało > mi przyjemność jak się cieszą, że przechodzą dalej. I nie zamierzam > się leczyć z tego powodu ;))) a moze jednak powinnas? :/ Odpowiedz Link Zgłoś
ip.73 Re: Michał i Janja 23.11.09, 00:53 kubissimo napisał: > > Dlaczego? Przecież to ich kasa. Jak ich stać, niech głosują. Sama > > wydałam sporo kasy na tę parę, bo... zwyczajnie ich lubię. > Sprawiało > > mi przyjemność jak się cieszą, że przechodzą dalej. I nie > zamierzam > > się leczyć z tego powodu ;))) > > a moze jednak powinnas? :/ Kubissimo, szczerze powiem, że po Tobie spodziewałam się innego komenta. Nie rozumiem, dlaczego osoby, które głosowały, miałyby się z czegokolwiek tłumaczyć. Biorąc pod uwagę kilkaset tys. esów, które poszły na różne pary w tej edycji, wysyłasz w tym momencie do lekarza kilkaset tysięcy Polaków, lekko licząc. Oczywiście, wirtualnie możesz to zrobić, ale to znaczyłoby, że - bez obrazy - jesteś w sobie zadufany. Niektórzy dorośli grają w totka, niektórzy obstawiają wyścigi, a niektórzy smsują w TzG czy w innym show. Dlaczego odmawiasz ludziom drobnych przyjemności? Dodam jeszcze, że nie działam w warunkach recydywy - lubię muzykę francuską, dlatego pomogłam (w jakimś promilku) komuś kto robi coś wartościowego w tym języku. Pierwszy i prawdopodobnie ostatni raz w życiu. Moja decyzja, moja kasa. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Michał i Janja 23.11.09, 01:08 moze zle Cie zrozumialem, ale wydaje mi sie, ze nie mowimy tu o sytuacji, kiedy widz(ka) wysyla jednego smsa tygodniowo na swojego faworyta, tylko tych smsow polecialo duzo wiecej. Dla mnie to jest niezrozumiale/dziwne/chore(?). Ale producent na pewno jest zadowolony z Twojej postawy :) poza tym zauwaz, ze tlumaczysz sie na wlasne zyczenie. ja o tlumaczenie nie prosilem :) pe.es ile ja juz ludzi rozczarowalem na tym forum... Nie Ty pierwsza, nie ostatnia :) Odpowiedz Link Zgłoś
ip.73 Re: Michał i Janja 23.11.09, 01:26 kubissimo napisał: > moze zle Cie zrozumialem, ale wydaje mi sie, ze nie mowimy tu o > sytuacji, kiedy widz(ka) wysyla jednego smsa tygodniowo na swojego > faworyta, tylko tych smsow polecialo duzo wiecej. Dla mnie to jest > niezrozumiale/dziwne/chore(?). > Ale producent na pewno jest zadowolony z Twojej postawy :) > > poza tym zauwaz, ze tlumaczysz sie na wlasne zyczenie. ja o > tlumaczenie nie prosilem :) > > pe.es ile ja juz ludzi rozczarowalem na tym forum... Nie Ty > pierwsza, nie ostatnia :) Nie ma sprawy ;) Aczkolwiek akurat po Tobie spodziewam się innego rodzaju wpisów niż od zawodowych pieniaczy, stąd mój lekki foszek ;) A propos esów: osobiście znam ludzi, którzy wysyłali co tydzień stówkę (albo więcej) w kosmos, czyt. na konto prezesa Waltera. I absolutnie nie uważam, że to chore. Ci ludzie uwielbiają Michała od czasów Star Academy, żartobliwie sami nazywają się "Michal soldiers", i po prostu chcą mu pomagać, jak mogą. Znam przypadki, kiedy Francuzi przesyłali krewnym i znajomym do Polski duże pieniądze z przeznaczeniem na głosowanie. Znam jeszcze bardziej ekstremalne przypadki... ;) Żadnej z tych osób nie wysłałabym do lekarza, bo nie ma nic złego w okazywaniu emocji czy pomaganiu komuś (Michałowi). Mnie się podoba, że Polacy potrafią się zmobilizować, jeśli w coś wierzą. I w wielkich i w mniejszych sprawach - co jest wielkie co małe - kwestia perspektywy... PS Cieszę się, że pomyliłeś się co do tej pary. Dwa m-ce temu napisałeś, że Michał nie ma szans na powtórzenie sukcesu Nataszy z JOŚ. Dał radę. Fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
asik-414 [...] 23.11.09, 01:28 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ip.73 Re: Michał i Janja 23.11.09, 01:49 asik-414 napisała: > 100 smsow co tydzien na tego egzaltowanego geja bez talentu?!to > zdecydowanie chore;/ moze to jacys geje albo zakochane w nim > pryszczate i grube panny? Każdy twój post pogłębia moje przekonanie, że nie radzisz sobie z agresją, jesteś homofobką (bleee) i w ogóle coś z tobą nie tak. Nie brnij dziewczyno, bo się ośmieszasz. Kimże ty jesteś, żeby kogokolwiek oceniać?... Btw: wszędzie widzisz gejów i pryszczate grube panny? (28.33 proc głosujących na Michała) Normalnie psychoza ;] Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: Michał i Janja 23.11.09, 10:50 Zupełnie nie czepiałabym się osób wysyłających nawet dużą ilość SMSów, czy ktoś, np kubissimo;), skrytykuje albo wyśle do psychiatry Józefowicza bo wysyła mnóstwo SMSów na Nataszę? i cóż z tego, że jest mężem, każdy wysyłający ma jakieś argumenty, znajomi wspierają jak mogą przyjaciela(przyjaciólkę), nieznajomi dają wyraz swojej sympatii, tak jak ja wysyłając jednego SMSa na Kwiatkowskiego, ale kiedyś, w 8 edycji, ujęła mnie młodzieńcza spontaniczność, brak zadęcia u Andersza i też trochę SMsów wysłałam, inną sprawą jest co z tymi SMSami się dzieje;) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Michał i Janja 23.11.09, 12:35 Jozefowicza to ja juz dawno wysylalem do psychologa. Niestety sie nie posluchal ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Michał i Janja 23.11.09, 12:32 no niestety, dla mnie takie osoby sa poziomie rozhisteryzowanych groupies. I nieszczegolnie trafia do mnie argument, ze przeciez robia co chca ze swoimi pieniedzmi. To samo mozna powiedziec o narkomanach, czy osobach uzaleznionych od automatow do gry (nasza nowa moda). Oni tez przeciez wydaja swoje pieniadze w taki sposob, jaki lubia i nic nam do tego. Ja rozumiem, ze tzg jest forma zabawy i ludzie chca zaglosowac na ulubienca. Ale marnowanie na to tyle pieniedzy jest moim zdaniem chore. Inna sprawa, ze takie masowe wysylanie smsow (i to za francuskie srodki - co baaaaardzo mnie rozbawilo) moze sie Michalowi odbic czkawka. Teraz chlopak mysli, ze wielbia go tysiace, a byc moze wielbi go garstka, ktora wziela kredyty, zeby mu pomoc w glosowaniu w tzg :) i Michal nie powtorzyl sukcesu Nataszy. Przeciez nie wszedl do finalu ;) a tak na serio juz tydzien temu przyznalem sie do pomylki w tej kwestii. Chociaz to moze wynikac z tego, ze nie wzialem pod uwage Twoich obłąkanych znajomych :) Odpowiedz Link Zgłoś
ip.73 Re: Michał i Janja 23.11.09, 14:42 kubissimo napisał: > no niestety, dla mnie takie osoby sa poziomie rozhisteryzowanych > groupies. I nieszczegolnie trafia do mnie argument, ze przeciez > robia co chca ze swoimi pieniedzmi. To samo mozna powiedziec o > narkomanach, czy osobach uzaleznionych od automatow do gry (nasza > nowa moda). Oni tez przeciez wydaja swoje pieniadze w taki sposob, > jaki lubia i nic nam do tego. A co? Groupies też Ci nie pasują? A przecież tym mianem nie określa się tylko panienek jeżdżących za ulubionymi zespołami. Fani Kubicy to też są groupies, fani siatkarzy (jeżdżący za nimi na wszystkie mecze), również, nawet hodowcy hartów afgańskich w pewnym sensie też. Kubissimo, nadinterpretujesz, porównując takie zachowania do narkomanii i innych nałogów. Narkomania zakłada continuum, a tu sprawa jest prosta - Michał jest jeden, ludzie włożyli trochę kaski w ten program, żeby było miło i finito. Osobiście nie sądzę, żeby w przyszłej edycji fani Michała jakoś szczególnie głosowali. > Ja rozumiem, ze tzg jest forma zabawy i ludzie chca zaglosowac na > ulubienca. Ale marnowanie na to tyle pieniedzy jest moim zdaniem > chore. Dlaczego? Moje pieniądze, moja sprawa. Jeden wyśle 1 esa, bo mu żal kasy, dla drugiego wysłanie 20-30 to żaden problem. Pytanie, ile kto ma do dyspozycji na tzw. "rozwalenie". > Inna sprawa, ze takie masowe wysylanie smsow (i to za francuskie > srodki - co baaaaardzo mnie rozbawilo) moze sie Michalowi odbic > czkawka. Teraz chlopak mysli, ze wielbia go tysiace, a byc moze > wielbi go garstka, ktora wziela kredyty, zeby mu pomoc w glosowaniu > w tzg :) No to chyba nie zdajesz sobie sprawy ze skali głosowania w tym programie ;) Garstka osób, ha, dobre! I jakie kredyty? Gdzie ja napisałam o jakichś kredytach? 20-30 smsów to wspomniane 100 złotych, naprawdę dziwię się, że robisz aferę ;D > Chociaz to moze wynikac z tego, ze nie wzialem pod > uwage Twoich obłąkanych znajomych :) Dziękuję Ci za pochlebstwo (zakładasz, że ja i moi znajomi jesteśmy tacy sprawczy), ale nic mi nie wiadomo, żebym miała znajomych liczonych w tysiącach, czy dziesiątkach tysięcy ;) Określenia "obłąkani" za bardzo nie komentuję, bo mnie nie ruszyło, znowu oczywiście przesadzasz ;) Najlepiej zamknijmy się wszyscy w klasztorze w Tyńcu i pozbawmy wszelkich rozrywek, idąc Tw. tokiem rozumowania. Btw: Prawdziwie obłąkany jest fan którejś z finalistek, który na forum TzG tydzień temu życzył Michałowi szybkiej śmierci. Tak się bał, że Michał wejdzie do finału ;/ To jest żałosne i takie przypadki należałoby publicznie piętnować, a nie nieszkodliwe głosowanie za własne, ciężko zarobione pieniądze. Odpowiedz Link Zgłoś
venettina Re: Michał i Janja 23.11.09, 14:08 Zgadzam sie z Morawia. Teraz juz ZERO EMOCJI. Wsio ryba kto wygra. Udzial Michala budzil we mnie wiele emocji, ogladalam ostatni odcinek z wypiekami, co zdazylo mi sie pierwszy raz w calej serii programow. Teraz - wszystko jedno. Odpowiedz Link Zgłoś
janigor1 Re: TzG.... sypia sie 10-tki 22.11.09, 21:43 Ja też jestem rozczarowana. Głosowałam na Michała. Wzruszający, autentyczny, sympatyczny, wrażliwy, bo to że utalentowany to wiadomo. Odpowiedz Link Zgłoś
cozarro Re: TzG.... sypia sie 10-tki 22.11.09, 21:46 Ok, wzruszyłem się, Kwiatkowski i Mucha siedząca na krzesle z twarza w dłoniach..., od 10 edycji chciałem po raz pierwszy wysłać SMSa, właśnie na Kwiatkowskiego, szczery i przekonujący, trudno, zyczę szcześcia z jego płytą w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
agma Re: TzG.... sypia sie 10-tki 22.11.09, 21:52 cozarro napisał: > Ok, wzruszyłem się, Kwiatkowski i Mucha siedząca na krzesle z twarza w dłoniach Mucha owszem, siadła później na krześle z twarzą w dłoniach, ale bezpośrednio po ogłoszeniu werdyktu to Natasza i Jan podeszli od razu do Michała i Janji, a Mucha i Maserak wykonywali radosne podskoki w tle.. Odpowiedz Link Zgłoś
smettka Re: TzG.... sypia sie 10-tki 22.11.09, 21:54 Ladnie zagrala, prawda? Chwile wczesniej, gdy stali w rzedzie i juz wiedzieli kto odpada (Michal byl bardzo smutny) Mucha smiala sie od ucha do ucha, a potem - twarz w dloniach... Odpowiedz Link Zgłoś
bgwd14 Re: TzG.... sypia sie 10-tki 22.11.09, 22:02 smettka napisała: > > Ladnie zagrala, prawda? > Chwile wczesniej, gdy stali w rzedzie i juz wiedzieli kto odpada > (Michal byl bardzo smutny) Mucha smiala sie od ucha do ucha, a > potem - twarz w dloniach... Naturalnym jest, że człowiek cieszy się, gdy mu coś się udaje, gdy wygrywa. To reakcja spontaniczna. Za chwilę przychodzi refleksja, że ktoś przegrywa, odchodzi. Mucha, nie gra, ona jest sobą, ze wszystkimi wadami i zaletami. Za to Natasza gra przez cały czas. Kalkuluje, co się opłaca powiedzieć, jak zachować w każdej sytuacji. Zimna i wyrachowana, ale fakt, tańczy pięknie. Po przegranej z Włodarczyk w JOŚ, mogli wszyscy zobaczyć tę jej wrażliwość i klasę. Zapomnieliście już, jak się wówczas zachowała? Drugiej porażki chyba nie zniesie, choć szczerze jej tego życzę, bom okrutnie ciekawa tego jej zachowania, które w/g niektórych zasługuje na pochwały. Żal mi Michała i Janji. Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: TzG.... sypia sie 10-tki 23.11.09, 00:06 > Naturalnym jest, że człowiek cieszy się, gdy mu coś się udaje, gdy > wygrywa. To reakcja spontaniczna. oczywiscie jezeli ktos przegra i jest mu przykro, to jest reakcja nienaturalna. Cudowne :) > Za to Natasza gra przez cały czas. bozesztymoj, jak ty doskonale diagnozujesz ludzi. Powinnas sobie zrobic i wydrukowac dyplom psychologa :) Odpowiedz Link Zgłoś
barozra Re: TzG.... sypia sie 10-tki 22.11.09, 21:45 ja tez, ale szczerze mowiac bylo do przewidzenia.... poryczlam sie chyba po raz pierwszy przy pozegnaniu uczestnika. To prawda, ze Michal jest bardzo autentyczny, pradziwy, dobry czlowiek, ze trudno sie nie wzruszyc... widac tez ze jest bardzo lubiany wsrod pozostalych uczestnikow. zycze mu i Jani wszystkiego najlepszego! Michal i Janja JESTESCIE WIELCY! Za wszystkie wzruszenia z waszym udzialem i piekny taniec - DZIEKUJE! Odpowiedz Link Zgłoś
agma Re: TzG.... sypia sie 10-tki 22.11.09, 21:49 Ależ mi szkoda Michała i Janji !!! To najładniejsza i najprawdziwsza para tej edycji, do tego w porównaniu z Muchą i Urbańską mocno niedoinwestowana jeśli chodzi o stroje i gadżety do tańca. Bardzo mi przykro, że odpadli. Mucha drażni mnie straszliwie swoim lansem i nie podoba mi się, jak tańczy, jakoś zupełnie nie wzbudza we mnie emocji.. A jak słyszę kolejną jej wypowiedź, jak to się strasznie zmieniła, uwierzyła i czego ten taniec dla niej nie zrobił to robi mi się niedobrze. Żeby było śmieszniej darzyłam ją wcześniej sympatią. Urbańska za to, za którą nigdy nie przepadałam sporo zyskała w moich oczach. Widać że się stara, a od dwóch odcinków tańczy po prostu fenomenalnie, nie można oderwać oczu. No i jeszcze jak porównam sobie Klimenta i Maseraka to właściwie nie mam wątpliwości kto dla mnie powinien wygrać. Odpowiedz Link Zgłoś
smettka Re: TzG.... sypia sie 10-tki 22.11.09, 21:47 Wzruszylam sie :'( Odpadl fajny czlowiek, wielka gwiazda we Francji, a wciaz normalny, naturalny, bez zadnej pozy. Tego co umial, nauczyl sie na naszych oczach, w czasie programu... Odpowiedz Link Zgłoś
asik-414 Re: TzG.... sypia sie 10-tki 22.11.09, 22:02 a skad ty niby o tym wiesz?skad wiesz ze predzej nie uczyl sie tanca np prywatnie? Odpowiedz Link Zgłoś
smettka Re: TzG.... sypia sie 10-tki 22.11.09, 22:19 "Asik" dlaczego ty prowadzisz krucjate przeciw Michalowi???? Kilka postow dalej rzucasz tekst ze jest gejem. Jakis powod ze tak jezdzisz po tym czlowieku? Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: TzG.... sypia sie 10-tki 23.11.09, 00:08 a to powiedzenie, ze ktos jest gejem jest "prowadzeniem krucjaty"? Czy powiedzenie, ze ma ciemne wlosy i jest chudy tez bedzie elementem owej krucjaty? Odpowiedz Link Zgłoś
ip.73 Re: TzG.... sypia sie 10-tki 23.11.09, 00:24 kubissimo napisał: > a to powiedzenie, ze ktos jest gejem jest "prowadzeniem krucjaty"? > Czy powiedzenie, ze ma ciemne wlosy i jest chudy tez bedzie > elementem owej krucjaty? Nie jest prowadzeniem krucjaty, ale jest z deka... nędzne, szczerze mówiąc. Osobiście nie popieram analizowania życia prywatnego piosenkarzy i aktorów, włażenia im do sypialni, na porodówkę, czy analizowania ich szczegółów anatomicznych. W przypadku Michała: jestem za analizowaniem tańca (a propos TzG), image'u, zawodowych relacji z taneczną partnerką itd. Można pogadać o jego muzyce - jeśli to kogoś interesuje. Wszystko inne jest poniżej krytyki. On sprzedaje nam swoją muzykę i taniec, nie siebie. Szkoda, że ludzie o tym nie pamiętają. Odpowiedz Link Zgłoś
kol.3 Re: TzG.... sypia sie 10-tki 22.11.09, 21:50 Szkoda, że odpadł Michał, bo był o niebo lepszy od Muchy, która tańczyła bardzo przeciętnie. Dla mnie Mucha jest ikoną przeciętniactwa i pospolitości - rysy twarzy, nawet nazwisko. Kiedyś Galiński powiedział: "Niech wygra taniec", bardzo bym chciała aby tym razem też wygrał taniec a nie idiotyczna zawiść i animozje. Odpowiedz Link Zgłoś
bell82 Re: TzG.... sypia sie 10-tki 22.11.09, 21:55 kol.3 napisała: > Szkoda, że odpadł Michał, bo był o niebo lepszy od Muchy, która > tańczyła bardzo przeciętnie. Dla mnie Mucha jest ikoną przeciętniactwa > i pospolitości - rysy twarzy, nawet nazwisko. > Kiedyś Galiński powiedział: "Niech wygra taniec", bardzo bym chciała > aby tym razem też wygrał taniec a nie idiotyczna zawiść i animozje. własnie dlatego sie boje ze nie wygra taniec :( wszyscy tak najezdzaja na ta natasze, ale przeciez jej to wszystko nie spadło z nieba, ona tez musiała sie tego nauczyc.... Odpowiedz Link Zgłoś
smettka Re: TzG.... sypia sie 10-tki 22.11.09, 22:03 Rzecz nie lezy w jej umiejetnosciach. Ona jest mistrzynia - kazdy to wie i widzi. Rzecz lezy w niesprawiedliwosci. To tak jakby w szkolnej olimpiadzie bral udzial adiunkt uniwersytecki. I by wygral te olimpiade! Co z tego ze zasluzenie? Odpowiedz Link Zgłoś
asik-414 Re: TzG.... sypia sie 10-tki 22.11.09, 22:08 a kto powiedzial,ze jest to program dla amatorow?? Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: TzG.... sypia sie 10-tki 22.11.09, 22:14 asik-414 napisała: > a kto powiedzial,ze jest to program dla amatorow?? Ale mówi się, że w tym programie gwiazdy uczą się tańczyć, Natasza co najwyżej uczy się choreografii, bo na czym taniec polega to wie od dawna, w przeciwieństwie do zdecydowanej większości uczestników, takiej Otylii np. czy Majdana Odpowiedz Link Zgłoś
smettka Re: TzG.... sypia sie 10-tki 22.11.09, 22:22 Asik, zaczynam sie zastanawiac czy ty nie jestes jakas kolezanka Nataszy albo Jozefowiczem we wlasnej osobie ;))) Ruszyla krucjata na forum! TO JEST PROGRAM DLA AMATOROW. Jedyna profesjonalistka jaka wziela w nim udzial jest Natasza. Odpowiedz Link Zgłoś
kol.3 Re: TzG.... sypia sie 10-tki 22.11.09, 22:16 Ten zarzut cięgle się powtarza i jest niestety beznadziejny. Wielu poprzednich uczestników zarabiało tańcem na życie - Tyniec, Śleszyńska. Oni tańczyli dłużej w "Kabareciku" niż Natasza w teatrze i jakoś w ogóle nie było obiekcji, nie byli jednak tak utalentowani ani piękni, a to budzi zawiść. Natasza nawet jeśli przegra i tak moralnie odniesie zwycięstwo, bo po prostu jest najlepsza. Dzisiaj szkoda mi Michała, był lepszy od Muchy. A na marginesie, Mucha do lekcji tańca w szkole Lee Strasberga też się nie przyznawała, stwarzała wrażenie tej co stawia pierwsze kroki. Odpowiedz Link Zgłoś
smettka Re: TzG.... sypia sie 10-tki 22.11.09, 22:28 Zartujesz chyba. Podskoki z "Kabareckiu" mozemy wykonac jutro wspolnie po krotkiej probie. Dodaj do tego wiek Sleszynskiej czy Tynca. Natasza to kategoria mistrzowska. Cudnie, ze to pokazala, bo jest co podziwiac. Ona moglaby wygrac turniej tanca zawodowego! Odpowiedz Link Zgłoś
kol.3 Re: TzG.... sypia sie 10-tki 24.11.09, 19:50 Tyniec tańczył świetnie i to dzięki stażowi w Kabareciku. Odpowiedz Link Zgłoś
bell82 Re: TzG.... sypia sie 10-tki 22.11.09, 22:29 kol.3 napisała: > Ten zarzut cięgle się powtarza i jest niestety beznadziejny. Wielu > poprzednich uczestników zarabiało tańcem na życie - Tyniec, > Śleszyńska. Oni tańczyli dłużej w "Kabareciku" niż Natasza w teatrze dokładnie Krzysztof tanczył kilkanascie lat w Kabarecie Olgii Lipinskiej..jakos nikt mu tego nie wypominał Odpowiedz Link Zgłoś
mania_28 Re: TzG.... sypia sie 10-tki 22.11.09, 22:33 ale ten taniec z kabareciku ma się tak do tańca towarzyskiego jak śpiewanie u cioci na imieninach do śpiewu w operze jeśli masz na myśli kabaret Lipińskiej to tam robotę robiły pióra, ogólne zmieszanie i sposób kręcenia scen - z tańcem toto niewiele miało wspólnego. A Natasza jest tancerką niemal zawodową, zważywszy, że szkolił ja sam Józefowicz, który bądź co bądź naprawdę się na tym zna. Spytaj jakiegokolwiek tancerza - jak jedzie na zgrupowanie, to nauka nowego układu zajmuje mu kilka godzin, a taki Majdan to na pewno potrzebował kilku dni na naukę, które Natasza wykorzystywała na szlifowanie techniki Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: TzG.... sypia sie 10-tki 22.11.09, 21:56 Jest mi obojętne kto wygra, Mucha marnie tańczy, Urbańskiej nie powinno być w programie, ale jeśli wygra to najbliższy DDTVN będzie zapewne z Jajkowic;) Odpowiedz Link Zgłoś
asik-414 Re: TzG.... sypia sie 10-tki 22.11.09, 22:03 do przewidzenia bylo ze michal odpadnie i tak sie dziwie,ze tak daleko zaszedl...polskie spoleczenstwo nie jest tolerancyjne i nie lubi gejów..-to wielki sukces,ze mimo swojej orientacji mial az takie poparcie publiki Odpowiedz Link Zgłoś
bell82 Re: TzG.... sypia sie 10-tki 22.11.09, 22:09 asik-414 napisała: > do przewidzenia bylo ze michal odpadnie i tak sie dziwie,ze tak > daleko zaszedl...polskie spoleczenstwo nie jest tolerancyjne i nie > lubi gejów..-to wielki sukces,ze mimo swojej orientacji mial az > takie poparcie publiki gejów?? pierwsze słysze.. Odpowiedz Link Zgłoś
asik-414 Re: TzG.... sypia sie 10-tki 22.11.09, 22:12 no chyba nie uwazasz,ze polskie spoleczenstwo nalezy do tolerancyjnych??jesli chodzi o mniejszosci seksualne,jestemy daleko w tyle za europa... Odpowiedz Link Zgłoś
bell82 Re: TzG.... sypia sie 10-tki 22.11.09, 22:20 asik-414 napisała: > no chyba nie uwazasz,ze polskie spoleczenstwo nalezy do > tolerancyjnych??jesli chodzi o mniejszosci seksualne,jestemy daleko > w tyle za europa... nie dzieiw sie ze Michał jest gejem, nie wiem skad ten wniosek wysnułas? Odpowiedz Link Zgłoś
asik-414 Re: TzG.... sypia sie 10-tki 22.11.09, 22:22 przeciez wszyscy o tym wiedza...to tajemnica poliszynela tej edycji...zreszta w poprzednich tez bylo kilku ale zawsze byli to tylko tancerze,z gwiazd jest pierwszym... poza tym widac golym okiem,zwlaszcza jak mial dlugie wlosy Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: TzG.... sypia sie 10-tki 23.11.09, 12:40 > zreszta w poprzednich tez bylo kilku ale zawsze byli to > tylko tancerze,z gwiazd jest pierwszym... nie jest pierwszym :) Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix_paris Re: TzG.... sypia sie 10-tki 24.11.09, 16:55 asik-414 napisała: > przeciez wszyscy o tym wiedza...to tajemnica poliszynela tej > edycji...zreszta w poprzednich tez bylo kilku ale zawsze byli to > tylko tancerze,z gwiazd jest pierwszym... > > poza tym widac golym okiem,zwlaszcza jak mial dlugie wlosy Hahahahaha oh merde,glupszego czegos nie czytalam,ja mam kolezanke lesbijke ,wedlug ciebie jest norma na jej wlosy? A moze ilosc piegow na lewej stronie czolowego plata skroniowego o tym swiadczy? Alez idiotyzm.....a na hetero tez masz normy?Carramba jak mawia w legion etranger....... hiszpanska papuga pod wplywem rumu...: rummmmmm- >idiotek nie sieja same sie rodza... Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: TzG.... sypia sie 10-tki 22.11.09, 22:17 asik-414 napisała: > do przewidzenia bylo ze michal odpadnie i tak sie dziwie,ze tak > daleko zaszedl...polskie spoleczenstwo nie jest tolerancyjne i nie > lubi gejów..-to wielki sukces,ze mimo swojej orientacji mial az > takie poparcie publiki Jego gejostwa akurat żaden tabloid nie wyciągnął mocno pod wierzch, zaistniało raczej w sferze domysłów, dużo zyskał ujmującym sposobem bycia, nie widać w Nim było takiej sztuczności i kreowania wizerunku pod publiczkę jak w przypadku Muchy i Urbańskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
scarlette Re: TzG.... sypia sie 10-tki 22.11.09, 22:22 no z tym gejem to pojechałaś.. naprawdę.. brak słów Odpowiedz Link Zgłoś
asik-414 Re: TzG.... sypia sie 10-tki 22.11.09, 22:23 w jakim sensie pojechalam?moze mnie nie zrozumialas,ja jestem tolerancyjna... Odpowiedz Link Zgłoś
scarlette Re: TzG.... sypia sie 10-tki 22.11.09, 22:26 skoro jesteś tolerancyjna, to po jaką chollerę wyciągasz jego prywatne sprawy na forum publiczne, to czy jest gejem czy bi, akurat w tym show nie podlega ocenie, raczej, no chyba , że sie mylę.. to tak, jakbyś zasugerowała, że na Muchę zagłosowali panowie bo ewentualnie podobały im się serduszka prezentowane przez nią w Playboy`u, żałosne Odpowiedz Link Zgłoś
moravia1934 Re: TzG.... sypia sie 10-tki 22.11.09, 22:27 asik-414 napisała: > do przewidzenia bylo ze michal odpadnie i tak sie dziwie,ze tak > daleko zaszedl...polskie spoleczenstwo nie jest tolerancyjne i nie > lubi gejów..-to wielki sukces,ze mimo swojej orientacji mial az > takie poparcie publiki Co masz na myśli pisząc o "polskim społeczeństwie"? Bo to właśnie to "społeczeństwo" doholowało do brązowego medalu osobę, która nie miała popracia gazet, telewizji, portali plotkarskich, itd. Gdyby Michał miał 1/10 tej reklamy, którą miały Mucha i Urbańska, zająłby 1., a nie 3. miejsce. Resztę Tw. postu zostawiam bez komentarza, bo jest bezdennie głupia i szkoda klawiatury ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
asik-414 Re: TzG.... sypia sie 10-tki 22.11.09, 22:31 moravia1934 napisał: > asik-414 napisała: > > > do przewidzenia bylo ze michal odpadnie i tak sie dziwie,ze tak > > daleko zaszedl...polskie spoleczenstwo nie jest tolerancyjne i nie > > lubi gejów..-to wielki sukces,ze mimo swojej orientacji mial az > > takie poparcie publiki > > Co masz na myśli pisząc o "polskim społeczeństwie"? Bo to właśnie > to "społeczeństwo" doholowało do brązowego medalu osobę, która nie > miała popracia gazet, telewizji, portali plotkarskich, itd. Gdyby > Michał miał 1/10 tej reklamy, którą miały Mucha i Urbańska, zająłby > 1., a nie 3. miejsce. > Resztę Tw. postu zostawiam bez komentarza, bo jest bezdennie głupia > i szkoda klawiatury ;/ no wlasnie dlatego sie zdziwilam,ze polskie nietolerancyjne spoleczenstwo tak bardzo wspieralo glosami geja i uwazam to i tak za duzy sukces. Odpowiedz Link Zgłoś
bell82 Re: TzG.... sypia sie 10-tki 22.11.09, 22:37 asik przestan juz z tym gejem!!! co siedzisz mu w sypialni??? jak dla mnie to jakas twoja chora wyobraznia Odpowiedz Link Zgłoś
asik-414 Re: TzG.... sypia sie 10-tki 22.11.09, 22:41 ale o co wam chodzi ludzie?skad te ataki na moja osobe?napisalam tylko,ze bylam zdziwiona takiego poparcia przez nasze nietolerancyjne spoleczenstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: TzG.... sypia sie 10-tki 22.11.09, 22:48 asik-414 napisała: > ale o co wam chodzi ludzie?skad te ataki na moja osobe?napisalam > tylko,ze bylam zdziwiona takiego poparcia przez nasze > nietolerancyjne spoleczenstwo. "Nasze nietolerancyjne społeczeństwo" dostrzega na początku człowieka, a potem orientację, rasę itp, a Michał jako człowiek pokazał się z jak najlepszej strony, o wiele lepszej niż obydwie finalistki, np. niechęć do Jacykowa bardziej się bierze z powodu Jego "popisów"(np.słynnego telefonicznego, że "gejów to on tylko....")niż z powodu gejostwa z którym społeczeństwo już dość mocno się opatrzyło i osłuchało. Odpowiedz Link Zgłoś
asik-414 Re: TzG.... sypia sie 10-tki 22.11.09, 23:04 dona.a napisała: > asik-414 napisała: > > > ale o co wam chodzi ludzie?skad te ataki na moja osobe?napisalam > > tylko,ze bylam zdziwiona takiego poparcia przez nasze > > nietolerancyjne spoleczenstwo. > > "Nasze nietolerancyjne społeczeństwo" dostrzega na początku > człowieka, a potem orientację, rasę itp, a Michał jako człowiek > pokazał się z jak najlepszej strony, o wiele lepszej niż obydwie > finalistki, np. niechęć do Jacykowa bardziej się bierze z powodu > Jego "popisów"(np.słynnego telefonicznego, że "gejów to on > tylko....")niż z powodu gejostwa z którym społeczeństwo już dość > mocno się opatrzyło i osłuchało. no teraz to mnie rozsmieszylas:))) napisz jeszcze zaraz,ze polskie,katolickie,zacofane i uprzedzone spoleczenstwo jest tolerancyjne;)) Odpowiedz Link Zgłoś
asik-414 Re: TzG.... sypia sie 10-tki 22.11.09, 23:05 jest tak bardzo tolerancyjne to nasze spoleczenstwo,ze tylko 3 osoby z "szolbiznesu" ujawnily po wielu latach ukrywania sie swoja orientacje... Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: TzG.... sypia sie 10-tki 22.11.09, 23:21 asik-414 napisała: > jest tak bardzo tolerancyjne to nasze spoleczenstwo,ze tylko 3 osoby > z "szolbiznesu" ujawnily po wielu latach ukrywania sie swoja > orientacje... Myślę, że bardziej boją się przełożenia na straty w sferze materialnej niż społecznej, przynajmniej ja znam takiego Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: TzG.... sypia sie 10-tki 22.11.09, 23:18 asik-414 napisała: > dona.a napisała: > > > asik-414 napisała: > > > > > ale o co wam chodzi ludzie?skad te ataki na moja osobe? napisalam > > > tylko,ze bylam zdziwiona takiego poparcia przez nasze > > > nietolerancyjne spoleczenstwo. > > > > "Nasze nietolerancyjne społeczeństwo" dostrzega na początku > > człowieka, a potem orientację, rasę itp, a Michał jako człowiek > > pokazał się z jak najlepszej strony, o wiele lepszej niż obydwie > > finalistki, np. niechęć do Jacykowa bardziej się bierze z powodu > > Jego "popisów"(np.słynnego telefonicznego, że "gejów to on > > tylko....")niż z powodu gejostwa z którym społeczeństwo już dość > > mocno się opatrzyło i osłuchało. > > > > no teraz to mnie rozsmieszylas:))) napisz jeszcze zaraz,ze > polskie,katolickie,zacofane i uprzedzone spoleczenstwo jest > tolerancyjne;)) No, teraz to Ty mnie "rozśmieszyłaś", jestem Polką, katoliczką i głosowałam na Kwiatkowskiego, wiedząc, że być może jest gejem i pewnie nie byłam jedyna, a tolerancji nie mam dla chamstwa i głupoty a nie dla orientacji Odpowiedz Link Zgłoś
moravia1934 Re: TzG.... sypia sie 10-tki 22.11.09, 23:22 dona.a napisała: > No, teraz to Ty mnie "rozśmieszyłaś", jestem Polką, katoliczką i > głosowałam na Kwiatkowskiego, wiedząc, że być może jest gejem i > pewnie nie byłam jedyna, a tolerancji nie mam dla chamstwa i głupoty > a nie dla orientacji Brawo dona.a! Szacunek! Odpowiedz Link Zgłoś
moravia1934 Re: TzG.... sypia sie 10-tki 22.11.09, 23:20 asik-414 napisała: > no wlasnie dlatego sie zdziwilam,ze polskie nietolerancyjne > spoleczenstwo tak bardzo wspieralo glosami geja i uwazam to i tak za > duzy sukces. Nie ma czegoś takiego jak "polskie społeczeństwo". To na maksa zatomizowana nacja w tej chwili, która często myślami bardziej jest w zagranicznym szołbizie niż w cienkim, rodzimym. Michał przede wszystkim jest postrzegany jako piosenkarz, który odniósł sukces komercyjny na trudnym rynku francuskim (ponad milion sprzedanych płyt z grupą Star Academy, 125 tys. debiutanckiej płyty). Ile płyt sprzedają nasze rodzime gwiazdy?... 1/4 tego, co najwyżej, a już wtedy się trąbi o megasukcesie. Sukcesy Michała ludziom imponują, po prostu. Michał jest lubiany za swój ciepły stosunek do Janji, za skromność, dobre wychowanie, życzliwość do ludzi, a nawet za nieśmiałość. Michał jest lubiany, bo to po prostu fajny facet. A to z kim sypia lub nie sypia to jego prywatna sprawa. Nie dziw się atakom na swoją osobę skoro wyciągasz takie "newsy". Osobiście uważam, że powinniśmy zostawiać znanym ludziom dużą dawkę prywatności. Tylko wtedy mamy gwarancję, że zostaną z nami na długo. Nie można się tak komuś wpieprzać w życie z buciorami. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix_paris Re: TzG.... sypia sie 10-tki 24.11.09, 16:49 asik-414 napisała: > > > no wlasnie dlatego sie zdziwilam,ze polskie nietolerancyjne > spoleczenstwo tak bardzo wspieralo glosami geja i uwazam to i tak za > duzy sukces. Pierdu mierdu czemu klepeisz o nietolerancyjnym spoleczenstwie,zatrzymalas sie w XIX wieku??Bardzo duzo podrozuje po Europie,z kolegami i kolezankami roznej orientacji i Polska jest fanstastycznym krajem,wiec skąd to sranie w banie i we welasne gniazdo bo nie ma w tym krzty prawdy,to wylącznie twoj chory punkt widzenia!!!NIEOBRAŻAJ POLAKÓW bo są cudowni i tolerancyjni!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
menisk Re: TzG.... sypia sie 10-tki 22.11.09, 22:23 Zaskakująco dobrze zatańczył dzisiaj Michał. W tym odcinku wspiął się na wyżyny swoich możliwości, a nawet chyba trochę je przeskoczył ;). A jednak myślę, że odpadł zasłużenie, bo w ciągu całej tej edycji tańczył gorzej niż Mucha. Miał więcej wpadek niż ona i byłoby niesprawiedliwe, gdyby to ona odpadła. Nie bardzo mnie interesują pozataneczne wrażenia, jakie robią uczestnicy. Porównuję umiejętności tańczenia. Mucha pierwszy taniec miała dzisiaj bardzo dobry, natomiast salsę położyła. Wypadła w niej niezdarnie, nieporadnie i mam wrażenie, że nie udźwignęła jej też kondycyjnie. Natomiast Natasza - cud, malina. Świetna salsa z pełną świadomością ciała. Walc jak z bajki. Fantastyczne wykorzystanie gadżetów na wstępie, przepiękna suknia (to szamerowanie i sznurowanie na plecach, te rękawy!), znakomity taniec idealnie zgrany z piękną muzyką - wszystko to złożyło się na niezapomniany obraz. Podsumowując, werdykt jest po mojej myśli. I jeszcze ta fantastyczna wiadomość, że Malitowski i Leunis mają mistrzostwo świata :))). Redakcjo TzG, zaproście ich na występ, na choć jeden taniec! Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: TzG.... sypia sie 10-tki 23.11.09, 00:22 o mamo, czyzby ktos tu naslal jakis fanklub Michala? :) Janja z dopietymi kobiecymi ksztaltami bardzo mnie rozbawila, przypominajac jednoczesnie Penelope Cruz w VOLVER, gdzie tez miala sztuczna pupę :) podobala mi sie ich salsa, foxtrot juz mniej. Jakis taki szarpany byl. wiem, ze to bylo zamierzone, ale mi to przeszkadzalo Natasza absolutnie zjawiskowa. Piekny taniec i boski wyglad. Chociaz suknia z walca moim zdaniem ciut za ciezka. Fajny tyl, ale z przodu bylo tego wszystkiego ciut za duzo. Najwyrazniej pani Williams nie odrobila lekcji domowej ze zlotych rad Coco Chanel ;) w przypadku Muchy oceny jak zwyle za wysokie. Troche mnie to drazni, ale wiadomo, ze producent ma swoje oczekiwania, a jurorzy musza sie z nich wywiazac :/ moja wizja finalu: wygrywa Natasza, a Mucha na oslode dostaje etat zwolniony przez Weronike Pazure. Ale poniewaz moi faworyci nigdy nie wygrywaja, mozna byc pewnym, ze wygra Mucha :/ Odpowiedz Link Zgłoś
barozra Re: TzG.... sypia sie 10-tki 23.11.09, 10:18 o jezu! tylko nie Mucha w YCD, please! Lubie tez ten program i nie zdzierze jej tam! Mrgalanserka z przecietnymi umiejetnosciami. Nie dziwie sie, ze z Kuba sobie do gustu przypadli od poczatku a potem sie rozstali. Oboje sie lansuja na maksa, ale jak sie dwoch "artystow" z mega ego zejdzie, to nie ma kto "klaskac" w zwiazku, stad dlugo ze soba nie pobyli...choc ponoc znow za soba zatesknili... tylko nie Mucha w YCD... juz z dwojga zlego wole Natasze! Odpowiedz Link Zgłoś
laracroft82 Re: TzG.... sypia sie 10-tki 23.11.09, 10:32 asik jakas tam - jestes załosna! jakim prawem oceniasz kogos i przypisujesz mu cos do czego nigdy sie nie przyznał??? mamy rozumiec ze jestes materacem Michała i doskonale wiesz w kim gustuje Michał??? poza tym widac ze masz jakas obsesje, wypisujac tutaj tak załosne posty... Odpowiedz Link Zgłoś
barozra Re: TzG.... sypia sie 10-tki 23.11.09, 10:45 to niby do mnie mialo byc? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
laracroft82 Re: TzG.... sypia sie 10-tki 23.11.09, 10:55 barozra napisała: > to niby do mnie mialo byc? ;-) nie broń Boze ;) do asik-414, ktora usilnie probuje zrobic z Michała geja Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix_paris Re: TzG.... sypia sie 10-tki 24.11.09, 17:00 asik-414 napisała: > nie probuje-on nim jest. Taaaak a ty jestes -Pthirus pubis- wsza lonowa co wskoczyla na jego penisa i stad to wiesz???? Auccccccccccccccccccccccc Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: TzG.... sypia sie 10-tki 23.11.09, 12:38 umiejetnosci ma przecietne, ale jest wygadana, wiec na jurora sie nadaje. W koncu Weronika poza tancem na rurze tez nie miala wielkiego doswiadczenia, a jednak zaliczyla cztery edycje z etykieta "pani nikt". Mucha przynajmniej bylaby jakas. Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 Slepi jurorzy 23.11.09, 11:23 Mucha od poczatku do konca tanczy tragicznie ( w wyjatkiem walca ). Mimo iz schudla nadal jest klocowata, przyciezkawa i niezgrabna. Salse zatanczyla mega niezgrabnie, tydzien temu w paso jak machala spodnica- mega niezgrabnie. Czy tego nie widac? Czy po prostu strojem i zachowaniem odciaga uwage? Te 10tki to tak na wyrost dla niej chyba sa? Michal super. Szkoda mi go autentycznie i najbardziej ze wszystkich uczestnikow. Sympatyczny, pracowity,utalentowany chlopak z klasa. Swietnie tanczyl, widac ze sie tym bawil. No coz, szkoda. Mysle, ze Urbanska wygra i sumie choc niesprawiedliwe, to ja wole niz Muche. Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: Slepi jurorzy 23.11.09, 13:25 18_lipcowa1 napisała: > Mucha od poczatku do konca tanczy tragicznie ( w wyjatkiem walca ). > Mimo iz schudla nadal jest klocowata, przyciezkawa i niezgrabna. > Salse zatanczyla mega niezgrabnie, tydzien temu w paso jak machala > spodnica- mega niezgrabnie. Czy tego nie widac? > Czy po prostu strojem i zachowaniem odciaga uwage? > Te 10tki to tak na wyrost dla niej chyba sa? > > Michal super. Szkoda mi go autentycznie i najbardziej ze wszystkich > uczestnikow. Sympatyczny, pracowity,utalentowany chlopak z klasa. > Swietnie tanczyl, widac ze sie tym bawil. > No coz, szkoda. > > Mysle, ze Urbanska wygra i sumie choc niesprawiedliwe, to ja wole > niz Muche. Pod całą oceną Muchy się podpisuję, taniec nie dla Niej, walc Jej wyszedł, bo Maserak Ją holował po parkiecie, taniec jest wolny i nie wymaga takiej inwencji jak łacina, do tego przy kusych strojach w łacinie widać, na nieszczęście dla Muchy, pracę nóg, dlatego na pewno nie chciałabym być przez Nią oceniana w YCD, wygadanie to trochę za mało:/, poza tym nie jest nikim nadzwyczajnym, właściwie można powiedzieć, że znana z tego, że jest znana. Wodecki i Tyszkiewicz, mimo, że na tańcu się nie znają, przynajmniej mają znaczący dorobek artystyczny i kogoś podobnego, nie koniecznie również wiekiem, widziałabym w jury. Finał TzG mnie ani ziębi ani grzeje, z jednej strony Urbańska w tym programie to mocne i wkurzające przegięcie, z drugiej też nie bardzo odpowiada mi zwycięstwo Muchy jako tanecznego beztalencia, głosować w tym przypadku nie będę, ale oglądać jak najbardziej:) Odpowiedz Link Zgłoś
ip.73 Re: Slepi jurorzy 23.11.09, 15:04 dona.a napisała: > Pod całą oceną Muchy się podpisuję, taniec nie dla Niej, walc Jej > wyszedł, bo Maserak Ją holował po parkiecie, taniec jest wolny i nie > wymaga takiej inwencji jak łacina, do tego przy kusych strojach w > łacinie widać, na nieszczęście dla Muchy, pracę nóg, dlatego na > pewno nie chciałabym być przez Nią oceniana w YCD, wygadanie to > trochę za mało:/, poza tym nie jest nikim nadzwyczajnym, właściwie > można powiedzieć, że znana z tego, że jest znana. Wodecki i > Tyszkiewicz, mimo, że na tańcu się nie znają, przynajmniej mają > znaczący dorobek artystyczny i kogoś podobnego, nie koniecznie > również wiekiem, widziałabym w jury. Finał TzG mnie ani ziębi ani > grzeje, z jednej strony Urbańska w tym programie to mocne i > wkurzające przegięcie, z drugiej też nie bardzo odpowiada mi > zwycięstwo Muchy jako tanecznego beztalencia, głosować w tym > przypadku nie będę, ale oglądać jak najbardziej:) Zgadzam się z Wami. Osobiście z całej czwórki finałowej lubię tylko Czecha, Janka Klimenta. Znakomity tancerz, fajny facet, zawsze w porządku wobec wszystkich uczestników. Widać po nim, że lata trenował sport, że rozumie zasady fair play i nie napina się jak pozostała trójka finalistów. Finał mnie również mało obchodzi, tym bardziej, że potwierdzono w nim udział Dody... I tą decyzją produkcja programu dała ostateczny znak, że zmienia target ;] Fajnie by było, gdyby 3-cim jurorem w YCD był Zakliczyński albo któryś z choreografów, którzy już pracowali w poprzednich edycjach. Osobiście nie widzę ani Muchy ani Urbańskiej na fotelu jurora w tym programie. Są zbyt egocentryczne. Weronika nie znała się na tańcu, ale była bardziej przezroczysta, nie narzucała się tak strasznie ze swoją osobą jak one. Odpowiedz Link Zgłoś
venettina TzG - final byl wczoraj 23.11.09, 14:24 Jak dla mnie TzG program skonczyl sie wczoraj. Wczoraj byl final, wielkie emocje, prawdziwe lzy i wzruszenie wielu widzow. Mnie tez lzy stanely w oczach pierwszy raz w czasie takich programow. Ostatni odcinek? Wsio ryba kto wygra. Wisi mi to. A wam? Odpowiedz Link Zgłoś
gmart2 Re: TzG - final byl wczoraj 23.11.09, 14:47 Dla mnie Mucha w salsie wyglądała i tańczyła tragicznie>Faktycznie jak kloc. Za co dostała 10-tki? Na pewno nie za taniec. Urbańska chociaż nie powinna w ogóle występować w tym programie tańczy pięknie i w sumie dla niej będę oglądać finał.Wygrana należy się Kwiatkowskiemu i Jani. Odpowiedz Link Zgłoś
thaures Re: TzG - final byl wczoraj 23.11.09, 16:15 Wczoraj dowiedziałam się dopiero kto to jest ten Kwiatkowski- wcześniej oglądając nieraz w przelocie TzG nie wiedziałam, kto w tej parze jest gwiazdą a kto tancerzem. IMH-On wydawał mi się bardzo naturalny-ładnie podziękował i widać było,że szczerze wzruszyło go to,że tak daleko doszedł. Muchę widziałam jak tańczy drugi taniec-mnie się podobało-potem dowiedziałam się,że tańczy podobno nie to co trzeba, he,he.. Ale u Muchy dostrzegam radość z tego że tańczy. Jej zachowanie mnie nieraz męczy, ale wydaję mi się szczera. Natasza zatańczyła super- ale sama nie wiem czy dostrzegłabym to piękno, gdyby nie przepiękna muzyka. Dla mnie rusza się najlepiej, jest śliczną kobieta, ale równocześnie jest sztuczna. I jak dla większości jest mi wszystko jedno kto wygra- Mucha byłaby szczęśliwa i widać byłoby to szczęście, a Urbańska szeptałaby- to niemożliwe... To moje zdanie , oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
barozra Re: TzG - final byl wczoraj 23.11.09, 18:22 > I jak dla większości jest mi wszystko jedno kto wygra- Mucha > byłaby szczęśliwa i widać byłoby to szczęście, a Urbańska > szeptałaby- to niemożliwe... Musze przyznac, ze Nataszy zachowanie mnie szczerze zaczyna intrygowac. Zakladajac, ze to co mowi jest szczere - mam wrazenie, ze ta kobieta ma niskie poczucie wlasnej wartosci, nie wierzy w sama siebie a przy tym jest chorobliwie ambitna. Jest perfekcjonistka, a perfekcjonista to osoba, ktora chce zrobic cos idelanie, na tip top i wciaz jest niezadowlona, bo uwaza, ze moglaby to zrobic lepiej. Tym batem ze moze cos ciagle zrobic lepiej jest zreszta w przypadku Nataszy dodatkowo jej maz, ktory zauwazyl w jednym z odcinkow, ze "moglaby lepiej wyjsc z kufra" na poczatku jednego z tancow, co bylo idiotycznym zarzutem w stosunku do calego perfekcyjnego tanca, a z samego kufra wyszla zwinnie i z duza gracja. Natasza traktuje Jozefowicza bardziej jak mistrza i nauczyciela a nie partnera. Ten dla odmiany to egocentryk i narcyz, ktory choc zdolny, robi w jego mniemaniu wszystko najlepiej, duzo krytykuje, wymaga i zadowolic go nielatwo. Natasza jest idealna "partnerka" i uczniem dla niego. Egocentryk i ofiara, ktora chce zasluzyc na jego "uznanie". On karmi swoje wziaz nienascycone ego, a ona niestety poglebia swoj kompleks niedoskonalosci cwiczac, cwiczac, cwiczac. Stad u Nataszy malo emocji w tancu (choc ona sie zarzeka, ze to nieprawda, ze tanczy emocjonalnie) a wiecej techniki, techniki, techniki. Jesli ktos nie daje sobie przyzwolenia na blad, nie zauwaza, ze tanczy technicznie doskonale, wiec najwyzszy czas popracowac nad "pokazaniem emocji" a brnie dalej w doskonalenie techniki to mamy chyba odpowiedz czemu taniec Nataszy bardziej nam sie kojarzy z tancem "robota" a nie zywej, czujacej istoty. Ale moze byc tez tak, ze Natasza kalkuluje i swietnie gra wiecznie zaskoczona dobrymi ocenami, ze z poczuciem wartosci u niej w porzadku, tylko robi wszystkich w balona odgrywaniem teatrzyku. Jej tango szczerze powiem mnie powalilo w poprzednim odcinku. Niektore tance z jej udzialem mi sie bardzo podobaja, niektore zdecydowanie mniej. W sumie nic do niej nie mam, tylko intryguje mnie, dlaczego jedni wypadaja naturalnie w programie a drudzy sztucznie do bolu, choc chyba tez sie staraja zeby wypasc dobrze. Wina kompleksow czy kalkulacji? Sama nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
bgwd14 Re: TzG - final byl wczoraj 23.11.09, 20:53 > Naturalnym jest, że człowiek cieszy się, gdy mu coś się udaje, gdy > wygrywa. To reakcja spontaniczna. kubissimo odpowiedział: >oczywiscie jezeli ktos przegra i jest mu przykro, to jest reakcja >nienaturalna. Cudowne :) Uważasz, że to wielka sztuka wyrwać jedno zdanie z całości wypowiedzi, by mieć powód zabłyśnięcia takim "niebanalnym" komentarzem? :) > Za to Natasza gra przez cały czas. kubissimo odpowiedział: >bozesztymoj, jak ty doskonale diagnozujesz ludzi. Powinnas sobie >zrobic i wydrukowac dyplom psychologa :) Nie muszę robić i drukować. Ja go już mam :) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: TzG - final byl wczoraj 23.11.09, 23:22 to bylo w nawiazaniu do dalszego ciagu Twojej wypowiedzi, poswieconej "wielce nagannej" reakcji Nataszy na przegrana w JOŚ. znaczy sie radosc z wygranej bardzo fajnie, ale smutek z przegranej to juz tylko a fe. Smieszne. Rozumiem, ze mozna sie czepiac Nataszy (chociaz chyba bardziej jej slubnego) za pozniejsze fochy i zadania ponownego przeliczenia glosow, natomiast sama reakcja przy ogloszeniu wynikow jak dla mnie bardzo ludzka i zrozumiala. > Nie muszę robić i drukować. Ja go już mam :) to moze jeszcze sobie wydrukuj jakas nagrode specjalna :) Odpowiedz Link Zgłoś
cozarro Re: TzG.... sypia sie 10-tki 23.11.09, 16:45 Powiem tak, choć Mucha zyskała u mnie duzo ta wczorajszą reakcją na wypad Kwiatkowskiego, chociaż Kwiatkowski był naturalny, szczery, uśmiechnięty, przekonujący itd., to dla mnie powinna wygrać Natasza, bo to w końcu program o tańcu a nie telenowela. Powinna wygrać juz chociażby po tym tangu. Odpowiedz Link Zgłoś
ida.lipcowa Re: jakby podsumowanie 23.11.09, 22:40 Michał się dopiero rozkręca w Polsce i już go miliony uwielbiają.Natasza była już wszędzie i wróci do punktu wyjścia,bo jest niestrawna i odpychająca a uwielbienia dalej nie ma.... Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: jakby podsumowanie 23.11.09, 23:06 ida.lipcowa napisała: > Natasza była już wszędzie i wróci do punktu wyjścia,bo > jest niestrawna i odpychająca a uwielbienia dalej nie ma.... Zdecydowana większośc opinii jest w tym tonie, to jakim cudem znalazła się w finale? Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: jakby podsumowanie 23.11.09, 23:24 oj tam, miliony. MILIARDY go uwielbiaja. I zyjmy dalej w swiecie wlasnych fantazji :) Odpowiedz Link Zgłoś
asik-414 Re: jakby podsumowanie 24.11.09, 01:31 tak,miliardy:) michal to najbardziej uwielbiana gwiazda wszystkich edycji;p ludzie!ogarnijcie sie!facet mial jakies tam poparcie glosami (nie wiadomo ile ludzi wysyla te smsy-ale rozsmieszylo mnie jak ktos pisal,ze kilkaset tysiecy:)))) ) i ma tu na forum jak widac fanclub skladajacy sie z mniej lub bardziej zaslepionych fanek-ale bez przesady.jest zwykly,nijaki.kariery w polsce mu nie wroze,jeszcze zaden gej jej nie zrobil w tym kraju tak na prawde.a ze kilka gazet o nim pisalo(a o kim z uczestnikow nie pisali??mysle,ze o nim w porownaniu z innymi pisali i tak bardzo malo) i ze kilka(nascie) osob na forum o nim pisze nie znaczy,ze jest w polsce uwielbiany.nigdy nie byl,nie jest i raczej nie bedzie.amen. Odpowiedz Link Zgłoś
moravia1934 Re: jakby podsumowanie 24.11.09, 02:32 asik-414 napisała: > tak,miliardy:) michal jest zwykly,nijaki.kariery w polsce mu nie wroze, Napisała "niezwykła" asik znana z tego, że kłóci się o byle pierdołę na forum "GW". Czemu masz mu cokolwiek wróżyć? Zajmujesz się wróżeniem zawodowo? Jesteś jakimś medium? Czy tylko zakochaną w sobie egocentryczką wymądrzającą się na tym forum?... jeszcze > zaden gej jej nie zrobil w tym kraju tak na prawde. Aha, nie zrobił w Polsce, zrobił we Francji, to dużo lepsze niż Polska. Pół bańki eurasów za 2. miejsce w Star Academy, ponad milion sprzedanych płyt z grupą Star Academy, 125 tys. sprzedanych egzemplarzy debiutanckiej płyty. To są oficjalnie dostępne fakty, na stronie programu SA i różnych niezależnych witrynach, jeśli znasz jakieś języki obce, możesz sprawdzić ;] Życzę Ci 1/10 jego zarobków i sukcesu komercyjnego, jeśli coś potrafisz. A propos jego domniemanego gejostwa - na mieście mówią, że asik-414 to lesbijka. Pewnie dlatego się tak wściekasz i w kółko piszesz słowo "gej" ;] a ze kilka gazet > o nim pisalo(a o kim z uczestnikow nie pisali??mysle,ze o nim w > porownaniu z innymi pisali i tak bardzo malo) i ze kilka(nascie) > osob na forum o nim pisze nie znaczy,ze jest w polsce > uwielbiany.nigdy nie byl,nie jest i raczej nie bedzie.amen. Powiedziała wyrocznia delficka alias Pytia, znana też jako asik- 414 ;] Końcowe "amen" może wskazywać na wychowanie w duchu katolickim, ale chyba spod znaku toruńskiego wieszcza, patrząc na ton wszystkich wypowiedzi naszej wybitnej forumowej wyroczni ;] Odpowiedz Link Zgłoś
asik-414 Re: jakby podsumowanie 24.11.09, 04:31 125 tys plyt sprzedanych to duzo ale jak na polske.nie zapominaj,ze na zachodzie,a tym bardziej we francji(czy tez niemczech lub UK) sytuacja wyglada zupelnie inaczej i nie jest to jakims megasukcesem tam. skoncz prosze te wycieczki osobiste pod moim adresem,ja na brak pieniedzy nie narzekam-jestem zadowolona.nie mam michalowi naprawde czego zazdroscic,jestem szczesliwa.zazdrosne sa tylko takie frustraki jak ty,ktore traktuja byle kogo z "szolbiznesu" niczym boga-i uwazaja ,ze jest tym osobom czego zazdroscic.plytkie. Odpowiedz Link Zgłoś
moravia1934 Re: jakby podsumowanie 24.11.09, 10:41 asik-414 napisała: > 125 tys plyt sprzedanych to duzo ale jak na polske.nie zapominaj,ze > na zachodzie,a tym bardziej we francji(czy tez niemczech lub UK) > sytuacja wyglada zupelnie inaczej i nie jest to jakims megasukcesem > tam. W Polsce jest to rezultat prawie nieosiągalny. Wymądrzasz się, a nie masz podstaw, bo na niczym się nie znasz, przynajmniej w tym wątku. Doczytaj sobie, co w Polsce jest sukcesem, później pisz: www.zpav.pl/zasady_zpd.asp > > skoncz prosze te wycieczki osobiste pod moim adresem.plytkie. Dlaczego? Ty napisałaś o nieznanym sobie facecie per "gej", a także różne nieprzychylne rzeczy, i powtarzałaś to z uporem maniaka kilkanaście razy, mimo że różni ludzie Ci tutaj pisali: skończ to, bo to jest tandetne, takie wożenie się. Ale lubisz go gnoić w ten czy w inny sposób, to zobacz jak to jest kiedy ktoś się wozi po Tobie. Miło? Sama jesteś płyciutka, niestety ;] Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix_paris Re: jakby podsumowanie 24.11.09, 16:45 asik-414 napisała: > 125 tys plyt sprzedanych to duzo ale jak na polske.nie zapominaj,ze > na zachodzie,a tym bardziej we francji(czy tez niemczech lub UK) > sytuacja wyglada zupelnie inaczej i nie jest to jakims megasukcesem > tam. > > skoncz prosze te wycieczki osobiste pod moim adresem,ja na brak > pieniedzy nie narzekam-jestem zadowolona.nie mam michalowi naprawde > czego zazdroscic,jestem szczesliwa.zazdrosne sa tylko takie > frustraki jak ty,ktore traktuja byle kogo z "szolbiznesu" niczym > boga-i uwazaja ,ze jest tym osobom czego zazdroscic.plytkie. A ty ile plyt sprzedalas totalna igonorantko? Bo nawet taka polska sprzedawalna "gwiazda" jak Doda nie sprzedala w krajach Beneluxu ani jednej a jej ostatnia kreacje sex bomy czarno- zlota okreslono mianem szajsu i sciagniecia pomyslu od Pameli Anderson. Michal nie pokazywal cycek a mial astrnomiczne sukcesy i zapewne to raczej ty zazdroscisz-kto tak pisze-ten tak ma ble ble ble Odpowiedz Link Zgłoś
asik-414 Re: jakby podsumowanie 24.11.09, 16:55 beatrix_paris napisała: > asik-414 napisała: > > > 125 tys plyt sprzedanych to duzo ale jak na polske.nie > zapominaj,ze > > na zachodzie,a tym bardziej we francji(czy tez niemczech lub UK) > > sytuacja wyglada zupelnie inaczej i nie jest to jakims > megasukcesem > > tam. > > > > skoncz prosze te wycieczki osobiste pod moim adresem,ja na brak > > pieniedzy nie narzekam-jestem zadowolona.nie mam michalowi > naprawde > > czego zazdroscic,jestem szczesliwa.zazdrosne sa tylko takie > > frustraki jak ty,ktore traktuja byle kogo z "szolbiznesu" niczym > > boga-i uwazaja ,ze jest tym osobom czego zazdroscic.plytkie. > > A ty ile plyt sprzedalas totalna igonorantko? > Bo nawet taka polska sprzedawalna "gwiazda" jak Doda nie sprzedala w > krajach Beneluxu ani jednej a jej ostatnia kreacje sex bomy czarno- > zlota okreslono mianem szajsu i sciagniecia pomyslu od Pameli > Anderson. > Michal nie pokazywal cycek a mial astrnomiczne sukcesy i zapewne to > raczej ty zazdroscisz-kto tak pisze-ten tak ma ble ble ble ja nie sprzedalam zadnej bo nie jestem "muzykiem".michal i astronomiczne sukcesy?nie badz zalosna bardziej niz jestes...byl tylko jedna z wielu gwiazdeczek tego programu,ktorych zreszta bylo ponad sto...ani tyle plyt nie sprzedal ile tu wypisujecie ani takiego sukcesu nie odniosl...fajny masz nick,paris;))wiesz,zal mi ciebie zakompleksiona dziewczynko -idz lepiej zapisz sie do fan clubu michala,o ile taki istnieje:) Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix_paris Re: jakby podsumowanie 24.11.09, 17:13 asik-414 napisała: > > > ja nie sprzedalam zadnej bo nie jestem "muzykiem".michal i > astronomiczne sukcesy?nie badz zalosna bardziej niz jestes...byl > tylko jedna z wielu gwiazdeczek tego programu,ktorych zreszta bylo > ponad sto...ani tyle plyt nie sprzedal ile tu wypisujecie ani > takiego sukcesu nie odniosl...fajny masz nick,paris;))wiesz,zal mi > ciebie zakompleksiona dziewczynko -idz lepiej zapisz sie do fan > clubu michala,o ile taki istnieje:) Co ty z ta dziewczynka? Jakies kompleksiki,ze wszytskich tak traktujesz????To sie nazywa odwrocenie normowe Boyle'a-Crosa(ale zapewne nie wiedzialas)Nie wiesz rowniez czym jest program Star Academy we Francji i dla Francuzowo(i krajach Beneluxu) wiec rzeczywiscie dyskusja z toba mija sie z celem.Ja nie znam sie na hodowli much w atmosferze kopalni węgla kamiennego wiec nie zabieram glosu,ty nie podsumowuj programu o ktorym masz takie pojecie jak o kolorze tapety w kawiarni na ostatnim piętrze najbardziej znanego ,paryskiego wiezowca...... Odpowiedz Link Zgłoś
asik-414 Re: jakby podsumowanie 24.11.09, 04:44 sprawdzilam i widze,ze sprzedal 30 tysiecy plyt a nie 125. en.wikipedia.org/wiki/Michal_Kwiatkowski w ten milion tez jakos nie wierze;))) nie ma to jak puscic plote,prawde?zal mi ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
moravia1934 Re: jakby podsumowanie 24.11.09, 10:32 asik-414 napisała: > sprawdzilam i widze,ze sprzedal 30 tysiecy plyt a nie 125. > > en.wikipedia.org/wiki/Michal_Kwiatkowski > > w ten milion tez jakos nie wierze;))) > > nie ma to jak puscic plote,prawde?zal mi ciebie. Wiki - niezłe źródło! ;D Gratuluję! Trafiony, zatopiony - nie znasz żadnego obcego języka i powołujesz się na Wiki, w której znaleziono nawet nieistniejące osoby, wpisane dla jaj. Biedna dziewczynka ;] Odpowiedz Link Zgłoś
spinka0001 Re: jakby podsumowanie 24.11.09, 20:11 > przesady.jest zwykly,nijaki.kariery w polsce mu nie wroze,jeszcze > zaden gej jej nie zrobil w tym kraju tak na prawde. przepraszam a Andrzej Piaseczny czy Michał Piróg to są naprawdę znani ludzie a co do Piróga to jest on znany nie tylko w Polsce Odpowiedz Link Zgłoś
asik-414 Re: jakby podsumowanie 24.11.09, 20:41 ty chyba nie rozumiesz o co mi chodzi,albo udajesz tępą po prostu? chodzilo mi,ze gej,ktory sie przyznaje otwarcie nie zrobi w polsce nigdy wielkiej kariery dlatego wszyscy zyja w ukryciu(np piasek). pirog,poniedzialek i raczek to wyjatki,ale nie wiem czy do piroga pasuje slowo kariera?bo niby jaka on zrobil i gdzie? i mowisz,ze jest znany nie tylko w polsce?LOL a gdzie jeszcze?i z czego jest znany? Odpowiedz Link Zgłoś
spinka0001 Re: jakby podsumowanie 25.11.09, 09:59 obejrzyj sobie na youtube chociażby występy Piróga a zobaczysz ze jest na prawdę zdolnym człowiekiem a swoją drogą bardzo ciekawe, wymieniając 4 nazwiska, 3 z nich nazywasz wyjątkiem a jest to większość Odpowiedz Link Zgłoś
ip.73 Re: jakby podsumowanie 24.11.09, 02:18 kubissimo napisał: > oj tam, miliony. MILIARDY go uwielbiaja. > I zyjmy dalej w swiecie wlasnych fantazji :) Kubissimo, widzę, że masz na forum nową koleżankę: asik-414. He he, to jak koalicja PiS - LPR - Samoobrona, równie egzotyczna, ale jakże świetnie się dogadujecie! ;D Nie wiem, czym biedny Michał sobie zasłużył na takie jazdy z Waszej strony, ale śmiało, mnie to bardzo bawi ;D Zwłaszcza teorie, że gej nie zrobi kariery w Polsce buahahah, trzeba być nieźle podupczonym, żeby coś takiego napisać (to nie do Ciebie K. tylko do pani poniżej). Miał nosa chłopak, że się wyprowadził do Paryża ;D Jeszcze z rok poczytam wpisy w polskim necie i też to zrobię, żal tu siedzieć w takiej skisłej atmosferce ;D Odpowiedz Link Zgłoś
asik-414 Re: jakby podsumowanie 24.11.09, 04:41 no a wymien mi gejow ,ktorzy zrobili w polsce kariere??? no?czekam... niestety polska to taki kraj w ktorym gej nie zrobi duzej kariery-co najmniej przez jakies kilkanascie/kilkadziesiat lat...geje z szolbiznesu sie ukrywaja,zyja w bialych zwiazkach bo sie po prostu boja... a co do michala-zniewiescialy "mezczyzna",gibajacy sie jak panienka,"wielka gwiazda" we francji,na ktorego prawie nikt tam nie zwraca uwagi poza polonia(jesli masz francuskich znajomych zapytaj ich czy o nim slyszeli).a co do "star academy"-nie rozsmieszaj mnie,ze 2 miejsce to jakis megasukces...ten program ma juz 8 edycji...to tak jakbys powiedziala,ze steczkowska osiagnela megasukces w tancu z gwiazdami----czy jest ktos kto jeszcze o tym pamieta???jedna z wielu ,ktora brala w nim udzial,tak samo ten michal... Odpowiedz Link Zgłoś
kubazapinacz podsumowanie - po prostu :) 24.11.09, 07:58 asik-414 - to wręcz niewiarygodne ile w człowieku (jak sądzę bardzo jeszcze młodym) może zmieścić się jadu, nienawiści i jak bardzo można być homofobem :( Skrzywdził Cię ktoś? Zranił? Strasznie przykro się robi, gdy czyta się takie zapiekłe wypowiedzi. P.S. od razu dodam - nie jestem zwolennikiem Michała Kwiatkowskiego ani żadnej innej osoby z TzG - lubię po prostu ten program i dlatego czytam wątek, ale tu mało o tańcu, a coraz więcej żółci i złości Odpowiedz Link Zgłoś
asik-414 Re: podsumowanie - po prostu :) 24.11.09, 10:40 kubazapinacz napisała: > asik-414 - to wręcz niewiarygodne ile w człowieku (jak sądzę bardzo jeszcze > młodym) może zmieścić się jadu, nienawiści i jak bardzo można być homofobem :( > Skrzywdził Cię ktoś? Zranił? Strasznie przykro się robi, gdy czyta się takie > zapiekłe wypowiedzi. > > P.S. od razu dodam - nie jestem zwolennikiem Michała Kwiatkowskiego ani żadnej > innej osoby z TzG - lubię po prostu ten program i dlatego czytam wątek, ale tu > mało o tańcu, a coraz więcej żółci i złości nie,nikt mnie nie skrzywdzil.po prostu dziwie sie jak na sile robi sie tutaj z michala wielka gwiazde,ktora on nie byl,nie jest i nigdy nie bedzie.jak wymysla sie tu,ze jego 1. plyta sprzedala sie w ilosci 125 tys egzemplarzy a tak naprawde bylo to ledwie 30 tys,jak wypisuje sie tu bzdury o plycie w nakladzie miliona(hahaha).prawda jest natomiast taka,ze z michala jest dokladnie taka sama gwiazda jak z igi wyrwał.podejrzewam,ze iga jest nawet bardziej rozpoznawalna w uk niz michal we francji,gdzie prawie nikt nie kojarzy bo wszyscy juz dawno zapomnieli "star academy" sprzed ponad 5 lat;)to tak samo jakby w polsce ktos jeszcze pamietal,ze 2 miejsce w ktoryms z sezonow idola zajal mariusz totoszko;)) Odpowiedz Link Zgłoś
moravia1934 Re: podsumowanie - po prostu :) 24.11.09, 10:46 asik-414 napisała: jak > wypisuje sie tu bzdury o plycie w nakladzie miliona(hahaha). Chodziło o płyty wydane z grupą Star Academy. Czytanie ze zrozumieniem to dla Ciebie trudna sprawa jak widać ;] Odpowiedz Link Zgłoś
asik-414 Re: podsumowanie - po prostu :) 24.11.09, 14:19 napisane bylo,ze JEGO PIERWSZA PLYTA sprzedala sie w 125 tys.-a prawda jest taka,ze w 30. wiem,ze ta ,ktora sprzedala sie w nakladzie miliona to niby ze star academy ale to tez klamstwo i nieprawda. Odpowiedz Link Zgłoś
moravia1934 Re: podsumowanie - po prostu :) 24.11.09, 14:48 asik-414 napisała: > napisane bylo,ze JEGO PIERWSZA PLYTA sprzedala sie w 125 tys.-a > prawda jest taka,ze w 30. > > wiem,ze ta ,ktora sprzedala sie w nakladzie miliona to niby ze star > academy ale to tez klamstwo i nieprawda. Zajrzyj na stronę SA. A płyty były 4, o ile pamiętam, nie chce mi się teraz sprawdzać. Odpowiedz Link Zgłoś
barozra Re: podsumowanie - po prostu :) 24.11.09, 11:17 Hmmm.... i mnie zaczyna draznic ta dyskusja dziwna. Jakos nie zauwazylam, zeby z Michala tu ktos na sile robil wielka gwiazde, ani na forum ani w programie. Nie slyszalam, zeby Skrzynecka czy Gas w kolko nawiazywali do jego mniejszego lub wiekszego "sukcesu" we Francji (nie winikam w to). Na forum tez jakos nie zauwazam, zeby ktos sie rozpisywal o jego muzycznej karierze non stop. To co wiemy, co Michal sam zdradzil w programie TzG o jego karierze we Francji, kazdy tu przyjal normalnie (z pewnymi wyjatkami jak widac), wrecz nie widze piszczacych fanek Michala, bo super spiewa. Widze za to spore grono ludzi, ktorzy czlowieka "z nikad" bardzo polubilo za wrazliwosc, naturalnosc, autentyzm, skromnosc i takie wpisy tu najczesciej widze. Nie wiem wiec za bardzo o co ci asik chodzi? Sama wyciagnelas na forum jego temat zycia prywatnego, ze jest gejem, jakby to cos zlego bylo, po czym jak ludzie zaczeli go bronic, ze coz to za argument?, to zaczynasz manipulowac i odwracac fakty uznajac argumenty ludzi za wyolbrzymione, bo robia z niego wielka gwiazde?! Wez sie dziewczyno ogarnij troche, bo ladu ni skladu w tym ze zaczelas temat Michala Kwiatkowskiego w sposob jaki to zrobilas - nie widze. I nie chodzi o to, ze mozna najzwyczajniej go nie lubic, bo kazdy ma prawo do swojej opinii, ale kurcze poziom argumentow jakis owobiazuje chyba? Moze cierpisz na syndrom Kuby Wojewodzkiego? bo czytajac cala ta dyskusje, ktora zaczelas do takiego wniosku doszlam. Odpowiedz Link Zgłoś
asik-414 Re: podsumowanie - po prostu :) 24.11.09, 14:21 barozra napisała: > Hmmm.... i mnie zaczyna draznic ta dyskusja dziwna. Jakos nie > zauwazylam, zeby z Michala tu ktos na sile robil wielka gwiazde, ani > na forum ani w programie. Nie slyszalam, zeby Skrzynecka czy Gas w > kolko nawiazywali do jego mniejszego lub wiekszego "sukcesu" we > Francji (nie winikam w to). Na forum tez jakos nie zauwazam, zeby > ktos sie rozpisywal o jego muzycznej karierze non stop. To co wiemy, > co Michal sam zdradzil w programie TzG o jego karierze we Francji, > kazdy tu przyjal normalnie (z pewnymi wyjatkami jak widac), wrecz > nie widze piszczacych fanek Michala, bo super spiewa. Widze za to > spore grono ludzi, ktorzy czlowieka "z nikad" bardzo polubilo za > wrazliwosc, naturalnosc, autentyzm, skromnosc i takie wpisy tu > najczesciej widze. Nie wiem wiec za bardzo o co ci asik chodzi? Sama > wyciagnelas na forum jego temat zycia prywatnego, ze jest gejem, > jakby to cos zlego bylo, po czym jak ludzie zaczeli go bronic, ze > coz to za argument?, to zaczynasz manipulowac i odwracac fakty > uznajac argumenty ludzi za wyolbrzymione, bo robia z niego wielka > gwiazde?! Wez sie dziewczyno ogarnij troche, bo ladu ni skladu w tym > ze zaczelas temat Michala Kwiatkowskiego w sposob jaki to zrobilas - > nie widze. I nie chodzi o to, ze mozna najzwyczajniej go nie lubic, > bo kazdy ma prawo do swojej opinii, ale kurcze poziom argumentow > jakis owobiazuje chyba? Moze cierpisz na syndrom Kuby Wojewodzkiego? > bo czytajac cala ta dyskusje, ktora zaczelas do takiego wniosku > doszlam. nie widzisz tu piszczacych fanek?wymyslajacych niestworzone historie o jego "karierze" i 125 tysiacach sprzedanej plyty?i rozplywajacych sie nad nim?to radze zalozyc okulary i przeczytac watek od poczatku...zal. Odpowiedz Link Zgłoś
barozra Re: podsumowanie - po prostu :) 24.11.09, 15:07 to co widze, to jedynie twoje gadanie o niczym i bezsensowne bicie piany, totez koncze, bo nie ma z kim dyskutowac. Proponuje Ci przeniesc sie do watku o Holowni, pouzywasz sobie! - TEZ JEST GEJEM! Odpowiedz Link Zgłoś
asik-414 Re: podsumowanie - po prostu :) 24.11.09, 15:27 watku o szymonie juz przeciez pisalam... Odpowiedz Link Zgłoś
asik-414 Re: podsumowanie - po prostu :) 24.11.09, 14:23 barozra napisała: > Hmmm.... i mnie zaczyna draznic ta dyskusja dziwna. Jakos nie > zauwazylam, zeby z Michala tu ktos na sile robil wielka gwiazde, ani > na forum ani w programie. Nie slyszalam, zeby Skrzynecka czy Gas w > kolko nawiazywali do jego mniejszego lub wiekszego "sukcesu" we > Francji (nie winikam w to). Na forum tez jakos nie zauwazam, zeby > ktos sie rozpisywal o jego muzycznej karierze non stop. To co wiemy, > co Michal sam zdradzil w programie TzG o jego karierze we Francji, > kazdy tu przyjal normalnie (z pewnymi wyjatkami jak widac), wrecz > nie widze piszczacych fanek Michala, bo super spiewa. Widze za to > spore grono ludzi, ktorzy czlowieka "z nikad" bardzo polubilo za > wrazliwosc, naturalnosc, autentyzm, skromnosc i takie wpisy tu > najczesciej widze. Nie wiem wiec za bardzo o co ci asik chodzi? Sama > wyciagnelas na forum jego temat zycia prywatnego, ze jest gejem, > jakby to cos zlego bylo, po czym jak ludzie zaczeli go bronic, ze > coz to za argument?, to zaczynasz manipulowac i odwracac fakty > uznajac argumenty ludzi za wyolbrzymione, bo robia z niego wielka > gwiazde?! Wez sie dziewczyno ogarnij troche, bo ladu ni skladu w tym > ze zaczelas temat Michala Kwiatkowskiego w sposob jaki to zrobilas - > nie widze. I nie chodzi o to, ze mozna najzwyczajniej go nie lubic, > bo kazdy ma prawo do swojej opinii, ale kurcze poziom argumentow > jakis owobiazuje chyba? Moze cierpisz na syndrom Kuby Wojewodzkiego? > bo czytajac cala ta dyskusje, ktora zaczelas do takiego wniosku > doszlam. a o sukcesie we francji oczywiscie ani gas ani skrzynecka nie mowili gdyz takiego nie ma,to proste.on odniosl we francji taki sukces i jest tam tak znany jak ala janosz w polsce;) Odpowiedz Link Zgłoś
barozra Re: podsumowanie - po prostu :) 24.11.09, 14:59 > a o sukcesie we francji oczywiscie ani gas ani skrzynecka nie mowili > gdyz takiego nie ma,to proste.on odniosl we francji taki sukces i > jest tam tak znany jak ala janosz w polsce;) no i co w zwiazku z tym? bo nie bardzo rozumiem. To watek dot, TzG a nie jego kariery we Francji. Nie widzisz roznicy? Rzeczywiscie masz jakis problem, ktory "cierpienie na brak uwagi" sie nazywa. Przestan trollowac, bo to sie robi nudne. Odpowiedz Link Zgłoś
asik-414 Re: podsumowanie - po prostu :) 24.11.09, 15:28 barozra napisała: > > a o sukcesie we francji oczywiscie ani gas ani skrzynecka nie > mowili > > gdyz takiego nie ma,to proste.on odniosl we francji taki sukces i > > jest tam tak znany jak ala janosz w polsce;) > > no i co w zwiazku z tym? bo nie bardzo rozumiem. To watek dot, TzG a > nie jego kariery we Francji. Nie widzisz roznicy? Rzeczywiscie masz > jakis problem, ktory "cierpienie na brak uwagi" sie nazywa. Przestan > trollowac, bo to sie robi nudne. ale przeciez nie ja zaczelam w tym watku pisac o karierze jego we francji i plytach...wiec o co ci chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix_paris [...] 24.11.09, 16:41 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: jakby podsumowanie 24.11.09, 14:12 > Nie wiem, czym biedny Michał sobie zasłużył na takie jazdy z Waszej > strony, ale śmiało, mnie to bardzo bawi ;D swietnie, ze Cie bawi, ale ja sie nie nabijam z Michala, tylko z Was. Nie wiem jak smutne trzeba miec zycie, zeby tak sie ekscytowac jakims chlopcem widzianym w telewizji. Odpowiedz Link Zgłoś
asik-414 Re: jakby podsumowanie 24.11.09, 14:23 kubissimo napisał: > > Nie wiem, czym biedny Michał sobie zasłużył na takie jazdy z > Waszej > > strony, ale śmiało, mnie to bardzo bawi ;D > > swietnie, ze Cie bawi, ale ja sie nie nabijam z Michala, tylko z > Was. Nie wiem jak smutne trzeba miec zycie, zeby tak sie ekscytowac > jakims chlopcem widzianym w telewizji. popieram w 100% !! Odpowiedz Link Zgłoś
barakudaa Re: nie jakby a prawdziwe podsumowanie asik-414 24.11.09, 14:57 >>>>asik-414 napisała: Cała powyższa dyskusja rzeczonej osobniczki o powyższym niku utwierdziła mnie w głębokim przeświadczeniu (z mojego zawodowego punktu widzenia) iż jest ona pryszczatą starą panną niezapokojoną seksualnie w ciągu kilku ostatnich lat,pewnie wypwoedzi świadczą też o lesbijskich skłonnościach ale nie będę się zagłebiał w meritum rzeczy,zaanalizuję to w osobnej pracy.Jej numer IP wskazuje na konkretne przyczyny przebywania przy konmputerze całodobowo i wyżywania się na ludziach.Ciekawy przypadek diagnostyczny ,prawdopodobnie opis znajdzie się w mojej pracy doktorskiej. Pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
laracroft82 Re: nie jakby a prawdziwe podsumowanie asik-414 24.11.09, 22:56 barakudaa napisała: > >>>>asik-414 napisała: > > Cała powyższa dyskusja rzeczonej osobniczki o powyższym niku > utwierdziła mnie w głębokim przeświadczeniu (z mojego zawodowego > punktu widzenia) iż jest ona pryszczatą starą panną niezapokojoną > seksualnie w ciągu kilku ostatnich lat,pewnie wypwoedzi świadczą też > o lesbijskich skłonnościach ale nie będę się zagłebiał w meritum > rzeczy,zaanalizuję to w osobnej pracy.Jej numer IP wskazuje na > konkretne przyczyny przebywania przy konmputerze całodobowo i > wyżywania się na ludziach.Ciekawy przypadek > diagnostyczny ,prawdopodobnie opis znajdzie się w mojej pracy > doktorskiej. > Pozdrawiam :-) barakudaa masz racje :) niezły materiał do pracy.. Odpowiedz Link Zgłoś
anakonda_blus Re: nie jakby a prawdziwe podsumowanie asik-414 25.11.09, 17:15 laracroft82 napisała: > barakudaa napisała: > > > >>>>asik-414 napisała: > > > > Cała powyższa dyskusja rzeczonej osobniczki o powyższym niku > > utwierdziła mnie w głębokim przeświadczeniu (z mojego zawodowego > > punktu widzenia) iż jest ona pryszczatą starą panną niezapokojoną > > seksualnie w ciągu kilku ostatnich lat,pewnie wypwoedzi świadczą też > > o lesbijskich skłonnościach ale nie będę się zagłebiał w meritum > > rzeczy,zaanalizuję to w osobnej pracy.Jej numer IP wskazuje na > > konkretne przyczyny przebywania przy konmputerze całodobowo i > > wyżywania się na ludziach.Ciekawy przypadek > > diagnostyczny ,prawdopodobnie opis znajdzie się w mojej pracy > > doktorskiej. > > Pozdrawiam :-) > > barakudaa masz racje :) niezły materiał do pracy.. beatrix_paris napisała: > Zainspirowana watkiem terapeuty wypowiadającego sie gdzies w tym > wątku odkrylam zrodlo frustracji i wylewania pomyj na wszystkich > wokoło przez osobniczkę Asie .Prosze o zapoznanie się z niniejszymi > wątkami a potem zachowanie powagi i "odpuszczenie" oraz nie > komentowanie wyżej wymienionej,już wiecie dlaczego,NIEPRAWDAŻ?????? > forum.gazeta.pl/forum/w,99,98423388,98423388,samobojstwo_MATKI_.html a teraz milczenie Odpowiedz Link Zgłoś
ip.73 Re: jakby podsumowanie 24.11.09, 15:08 kubissimo napisał: > > Nie wiem, czym biedny Michał sobie zasłużył na takie jazdy z > Waszej > > strony, ale śmiało, mnie to bardzo bawi ;D > > swietnie, ze Cie bawi, ale ja sie nie nabijam z Michala, tylko z > Was. Nie wiem jak smutne trzeba miec zycie, zeby tak sie ekscytowac > jakims chlopcem widzianym w telewizji. Możesz się nabijać z kogo chcesz, po to jest to forum. Ludzie się nawzajem podpuszczają na dziesiątki sposobów. Natomiast nie wysnuwaj pls jakichś pochopnych wniosków nt. czyjegokolwiek życia, bo to jest grupa nadinterpretacja. Skąd Ty wiesz, czym ja się ekscytuję, czy którakolwiek z osób, która stanęła w obronie MK? Znasz tu kogos prywatnie?... Użytkowniczka forum o nicku asik-414 nie śpi, nie je, nie pracuje (sądząc po liczbie wpisów) tylko siedzi tu w kółko i wypisuje bzdury na MK i wkurza ludzi. Ja tę osobę ignoruję, ale przyznaję, że trzeba mieć anielską cierpliwość do tych bredni. I nie ma to nic wspólnego z "ekscytowaniem" się tylko ze zwykłą przyzwoitością. Ja też wielu osób z szołbizu nie lubię, ale to nie znaczy, że mam bredzić na ich temat w internecie. Zresztą, nie ciagnę tematu, szkoda klawiatury. Pozdr. Kubissimo, fajnie się kiedyś gadało o Madsie, w przyszłości życzę bardziej udanych koalicji forumowych niż ta w tym wątku ;] Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: jakby podsumowanie 24.11.09, 15:50 jak sie ma: "Natomiast nie wysnuwaj pls jakichś pochopnych wniosków nt. czyjegokolwiek życia, bo to jest grupa nadinterpretacja." do: "Użytkowniczka forum o nicku asik-414 nie śpi, nie je, nie pracuje (sądząc po liczbie wpisów) tylko siedzi tu w kółko i wypisuje bzdury na MK i wkurza ludzi."? :) moglbym tez zapytac o jakies dowody na istnienie "koalicji", bo jak na razie zachowujesz sie jak prezes PiSu, ktory wszedzie weszy uklad. Nawet tam gdzie po prostu dwie rozne osoby przypadkowo maja podobna opinie, ktora w zupelnie inny sposob wyrazaja. pozdrawiam rowniez Odpowiedz Link Zgłoś
ip.73 Re: jakby podsumowanie 24.11.09, 16:02 kubissimo napisał: > jak sie ma: > "Natomiast nie wysnuwaj pls jakichś pochopnych wniosków nt. > czyjegokolwiek życia, bo to jest grupa nadinterpretacja." > do: > "Użytkowniczka forum o nicku asik-414 nie śpi, nie je, nie pracuje > (sądząc po liczbie wpisów) tylko siedzi tu w kółko i wypisuje bzdury > na MK i wkurza ludzi."? > :) Zobacz, ile ona ma wpisów ;] Już gada biedaczka sama ze sobą, zakłada osobne wątki nt. MK, wszędzie węszy gejo-komunę (wątek o Hołowni), wpisuje się o 4. rano, potem o 7., pisze przez cały dzień, ile sił w palcach, dziesiątki postów, jakaś masakra życiowa ;] Tutaj wnioski nasuwają się same, ale nie ciągnę tamtu, bo na tę osobę żal czasu i miejsca. > moglbym tez zapytac o jakies dowody na istnienie "koalicji", bo jak > na razie zachowujesz sie jak prezes PiSu, ktory wszedzie weszy > uklad. Nawet tam gdzie po prostu dwie rozne osoby przypadkowo maja > podobna opinie, ktora w zupelnie inny sposob wyrazaja. > pozdrawiam rowniez He he, to był joke w rewanżu za Tw. drobne złośliwości nt. smsowania ;D Ale się cieszę, że trafiony! ;D Całkiem serio: nie podejrzewam Cię o takie sojusze. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: jakby podsumowanie 24.11.09, 16:14 z tym trafieniem to bym polemizowal :P Odpowiedz Link Zgłoś
spinka0001 Re: jakby podsumowanie 24.11.09, 20:45 a ja ma do ciebie asik kilka pytać, jeśli możesz to odpowiedz czy twoje przekonanie o tym że Michał jest homoseksualistą jest czymś potwierdzone? z jakiego źródła o tym wiesz? czy wczytałaś się w informacje o Michale, czy może przeczytałaś tylko informacje o nim na wikipedii? kto jest twoim autorytetem? i kogo lubisz w showbiznesie Polskim i światowym?? Odpowiedz Link Zgłoś
aniolek03 Re: jakby podsumowanie 24.11.09, 21:33 a mnie sie michal podoba,przypomina mi orlando blooma [w tych krociutkich wlosach]i bardzo mnie tym ujmuje,jest slodki:)) i skad info ze jest gejem? w ogole sympatyczny chlopak[o ile jest taki naparwde a nie na potrzeby tv]a ty asik -cos-tam co masz do niego? twoj tata sie okazal kryptogejem czy co?strasznie jestes zajadla ,nie powinien cie obchodzic az tak obcy facet z tv. Odpowiedz Link Zgłoś
mmorawski Re: jakby podsumowanie 24.11.09, 22:31 Czy tu są w ogóle jacyś admini? Dziwię się, że się jeszcze nie zainteresowali osobą o nicku asik-414. To jest jakiś ciężki przypadek wymagający natychmiastowego leczenia. W odosobnieniu! Odpowiedz Link Zgłoś
barozra Re: jakby podsumowanie 24.11.09, 22:14 spinka, daj spokoj, nie karm trolla. Odpowiedz Link Zgłoś
asik-414 Re: jakby podsumowanie 25.11.09, 02:47 1.nie mogge zdradzic zrodla ale jest to PEWNE NA 100%. 2.tak wczytalam sie w informacje o nim,dzieki temu wiem,ze sprzedal 30 tysiecy plyt a nie 125 jak tu klamaliscie,ze plyta star academy nie sprzedala sie w nakladzie miliona ani ze michal nie dostal pol miliona euro oraz ,ze jest wlasciwie nikomu nie znany. 3.moja matka 4.w polskim nikogo a w swiatowym brada pitta Odpowiedz Link Zgłoś
spinka0001 Re: jakby podsumowanie 25.11.09, 10:16 asik-414 napisała: > 1.nie mogge zdradzic zrodla ale jest to PEWNE NA 100%. I pewnie tym pewnym źródeł jest portal typu PUDELEK. Albo macie tego samego terapeutę. > > 2.tak wczytalam sie w informacje o nim,dzieki temu wiem,ze sprzedal > 30 tysiecy plyt a nie 125 jak tu klamaliscie,ze plyta star academy > nie sprzedala sie w nakladzie miliona ani ze michal nie dostal pol > miliona euro oraz ,ze jest wlasciwie nikomu nie znany. Michał dostał pół mln. euro, podzieliła się z nim główną nagrodą dziewczyna, która wygrała tą edycję. A skąd ty możesz wiedzieć czy on jest tam znany czy nie? Mieszkasz tam albo chociaż często bywasz?? Ja jej nie karmię po prostu pytam bo jestem ciekawa Odpowiedz Link Zgłoś
asik-414 Re: jakby podsumowanie 25.11.09, 10:51 spinka0001 napisała: > asik-414 napisała: > > > 1.nie mogge zdradzic zrodla ale jest to PEWNE NA 100%. > > I pewnie tym pewnym źródeł jest portal typu PUDELEK. Albo macie tego samego > terapeutę. > > > > > 2.tak wczytalam sie w informacje o nim,dzieki temu wiem,ze sprzedal > > 30 tysiecy plyt a nie 125 jak tu klamaliscie,ze plyta star academy > > nie sprzedala sie w nakladzie miliona ani ze michal nie dostal pol > > miliona euro oraz ,ze jest wlasciwie nikomu nie znany. > > > Michał dostał pół mln. euro, podzieliła się z nim główną nagrodą dziewczyna, > która wygrała tą edycję. A skąd ty możesz wiedzieć czy on jest tam znany czy > nie? Mieszkasz tam albo chociaż często bywasz?? > > > > > Ja jej nie karmię po prostu pytam bo jestem ciekawa tak,mamy tego samego terapeute.we francji mam rodzine i znajomych (nie polakow-w roznym wieku i z roznych srodowisk-nikt go tam nie kojarzy,to tak jakby w polsce rzucic jakims nazwiskiem np z 3 edycji idola...) Odpowiedz Link Zgłoś
blux Kwiatkowski sam ujawnił, że jest gejem 25.11.09, 16:28 Widzę, że temat orientacji Michała Kwiatkowskiego przewija się przez cały wątek wobec tego oznajmiam że ostatnio robił on przegląd prasy francuskiej (chyba w sobotę) i w pewnym momencie stwierdził, że zazdrości jakiejś gwieździe o której czytał, męża. Ujawnił to dobrowolnie i publicznie więc nie widzę niczego złego by tu o tym napisać, tym bardziej że tą sprawę regularnie wyciąga jakaś asik... Odpowiedz Link Zgłoś
blux Re: Kwiatkowski sam ujawnił, że jest gejem 25.11.09, 16:29 Zapomniałem napisać, że ten przegląd prasy był w Dzień Dobry TVN. Odpowiedz Link Zgłoś
moravia1934 Re: Kwiatkowski sam ujawnił, że jest gejem 25.11.09, 16:41 blux napisał: > Zapomniałem napisać, że ten przegląd prasy był w Dzień Dobry TVN. Aha, był w DDTVN. Oglądałem. Konfabulujesz, nic takiego tam nie padło. Mówił o tym, że zazdrości Davidowi Bowie, że Carla Bruni mu napisze piosenkę. I opisywał komentarze prasy francuskiej nt. stroju Dody na EMA. Dziwię się wam ludzie, że chce się wam 3 dni dyskutować nt. tego czy ktoś jest gejem czy biseksem czy transem (jak rzekomo Madox) czy kosmitą. W tym czasie można by jakąś dobrą książkę przeczytać lub obejrzeć coś ciekawego. Odpowiedz Link Zgłoś
barozra taka sobie mysl na temat tego calego zamieszania.. 25.11.09, 16:57 kurcze, czy to nie dziwne? Kazdy odcinek TzG mial srednio po kilkadziesiat wpisow, raz wiecej raz mniej - teraz jak odpadl kwiatkowski watek sie rozrosl prawie do 200 wpisow tylko dlatego ze Michal jest lub nie jest gejem, bo od tego caly ten "wrzask" sie zaczal. Trudno oprzec sie wrazeniu, ze jednak niektorzy w naszym kraju mentalnie siedza jeszcze na drzewie, skoro fakt, ze ktos jest gejem wywoluje TAKA SENSACJE! Odpowiedz Link Zgłoś
anakonda_blus Re: taka sobie mysl na temat tego calego zamiesza 25.11.09, 17:01 Myslę,ze nie chodzi tylko o orientacje ale o gnojenie przez asik-414 osoby Michała Kwiatkowskiego w ogólności i jego dokonac.Już wiadomo dlaczego,sama nie osiągnęła jednej milionowej jego sukcesów.... Odpowiedz Link Zgłoś
anakonda_blus Re: taka sobie mysl na temat tego calego zamiesza 25.11.09, 17:06 beatris_paris napisała: >>>Zainspirowana watkiem terapeuty wypowiadającego sie gdzies w tym wątku odkrylam zrodlo frustracji i wylewania pomyj na wszystkich wokoło przez osobniczkę Asie .Prosze o zapoznanie się z niniejszymi wątkami a potem zachowanie powagi i "odpuszczenie" oraz nie >>>komentowanie wyżej wymienionej,już wiecie dlaczego,NIEPRAWDAŻ?????? www.forum.gazeta.pl/forum/w,99,98423388,98423388,samobojstwo_M ATKI_.html asik-414 napisała: > ta ku rwa beatrice > mam nadzieje,ze zdechnie marnie ten ku...szon pier dolony! -Ty sama poprodukowałaś sie w internecie i opisałaś swą historię w otwartym,powszechnoogólnym forum* -wystarczy wrzucic w wyszukiwarkę twoj nik i w ciągu ulamka sekundy pokazuje się co wyprodukowalas*Miej pretensje do siebie,ze sie obnażylas i czytaja to miliony. -I zgadzam sie z przedmowca,Kto mieczem wojuje ten od miecza ginie i jeszcze jak Kuba Bogu tak Bog Kubie ,jak tobie to wolno oczerniac innych uzywając wulgarnych określeń ale juz ciebie to nie?Bez komentarza! Odpowiedz Link Zgłoś
asik-414 Re: taka sobie mysl na temat tego calego zamiesza 25.11.09, 20:33 anakonda_blus napisała: > beatris_paris napisała: > >>>Zainspirowana watkiem terapeuty wypowiadającego sie gdzies w ty > m > wątku odkrylam zrodlo frustracji i wylewania pomyj na wszystkich > wokoło przez osobniczkę Asie .Prosze o zapoznanie się z niniejszymi > wątkami a potem zachowanie powagi i "odpuszczenie" oraz nie > >>>komentowanie wyżej wymienionej,już wiecie > dlaczego,NIEPRAWDAŻ?????? > > www.forum.gazeta.pl/forum/w,99,98423388,98423388,samobojstwo_M > ATKI_.html > > asik-414 napisała: > > ta ku rwa beatrice > mam nadzieje,ze zdechnie marnie ten ku...szon > pier dolony! > > -Ty sama poprodukowałaś sie w internecie i opisałaś swą historię w > otwartym,powszechnoogólnym forum* > -wystarczy wrzucic w wyszukiwarkę twoj nik i w ciągu ulamka sekundy > pokazuje się co wyprodukowalas*Miej pretensje do siebie,ze sie > obnażylas i czytaja to miliony. > -I zgadzam sie z przedmowca,Kto mieczem wojuje ten od miecza ginie i > jeszcze jak Kuba Bogu tak Bog Kubie ,jak tobie to wolno oczerniac > innych uzywając wulgarnych określeń ale juz ciebie to nie?Bez > komentarza! jestes podla.nawet nie wiesz co ja teraz znowu przezywam,nie zycze ci tego nigdy.ja nikogo nie oczernialam,napisalam prawde ze jest gejem i ze nie sprzedal plyt.nie wspominalam nic o jego rodzinnej sytuacj,nawet gdyby byla taka jak moja NIGDY bym tego nie uzyla przeciwko niemu bo to straszny koszmar,tragedia.ty wyciagnelas moj najstraszniejszy koszmar i jeszcze sie z tego cieszysz i piszesz mi idiotyczne przyslowia.nie wiedzialam,ze ludzie moga byc az tak zli i podli. Odpowiedz Link Zgłoś
moravia1934 Re: taka sobie mysl na temat tego calego zamiesza 25.11.09, 17:21 anakonda_blus napisała: > Myslę,ze nie chodzi tylko o orientacje ale o gnojenie przez asik- 414 > osoby Michała Kwiatkowskiego w ogólności i jego dokonac.Już wiadomo > dlaczego,sama nie osiągnęła jednej milionowej jego sukcesów.... Zgadzam się z Tobą. Myślę, że wielu forumowiczów było zniesmaczonych napastliwym stylem tych wszystkich postów wspomnianej osoby. Jednak jesteśmy (mam nadzieję) przyzwyczajeni do innego stylu dyskusji, a nie do wrzasków, homofobicznych gadek i czepiania się każdego. Osobiście jestem przeciwko wtrącaniu się w życie prywatne znanych osób, niezależnie od ich orientacji, czemu daję wyraz w każdej dyskusji w necie. Jeśli nie ma coming outu, dla mnie nie ma tematu. Odpowiedz Link Zgłoś
spinka0001 Re: taka sobie mysl na temat tego calego zamiesza 25.11.09, 19:29 ok ale skoro jak na razie osobnik o nicku asik się nie udziela to dajmy już temu spokój, bo nie ważne jakiej Michał czy jakikolwiek inny człowiek jest orientacji ważne jest to jaką jest osobą(jego wnętrze) i jego postawa wobec świata i innych ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
blux Re: Kwiatkowski sam ujawnił, że jest gejem 25.11.09, 17:43 Mylisz się! Aż poszukałem - dziendobrytvn.plejada.pl/24,26572,news,,1,,przeglad_prasy_zagranicznej,aktualnosci_detal.html Kwiatkowski mówi, że zazdrości Carli Bruni tego przyjaciela (Davida Bowie). Odpowiedz Link Zgłoś
blux Re: Kwiatkowski sam ujawnił, że jest gejem 25.11.09, 17:46 Można to jednak interpretować niekonieczne pod względem orientacji, Bowie to taki "kolega" po fachu Kwiatkowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
anakonda_blus Re: Kwiatkowski sam ujawnił, że jest gejem 25.11.09, 18:02 No to po cholere TY inrepretujesz Kwiatkowskiego?blux napisał: > Można to jednak interpretować niekonieczne pod względem orientacji, Bowie to > taki "kolega" po fachu Kwiatkowskiego. No to po cholerke TY interpretyjuesz czyjąś interpretację? Odpowiedz Link Zgłoś
moravia1934 Re: Kwiatkowski sam ujawnił, że jest gejem 25.11.09, 18:31 blux napisał: > Można to jednak interpretować niekonieczne pod względem orientacji, Bowie to > taki "kolega" po fachu Kwiatkowskiego. No o to mi właśnie chodziło, że ta rozmowa miała kontekst zawodowy. Carla Bruni to żona Nicolasa Sarkozy'ego i David Bovie jest jej zawodowym przyjacielem, ich nie łączy prywatna zażyłość. Oglądałem tę rozmowę na żywo i z niej wyraźnie wynika, że Michał chciałby się znać vel współpracować z Boviem. To częste marzenie u młodych piosenkarzy, zresztą Bovie czasem się decyduje wspierać młodziaków (swego czasu bardzo pomógł debiutującemu Molko). Odpowiedz Link Zgłoś
blux Re: Kwiatkowski sam ujawnił, że jest gejem 25.11.09, 20:48 Swoją drogą prowadzący zareagował tak jakby miał podobne skojarzenie co ja... Teraz interpretuję bo znalazłem nagranie a wcześniej oparłem się na pamięci i po niewnikliwym obejrzeniu pierwszy raz. Kajam się. Odpowiedz Link Zgłoś
moravia1934 Re: Kwiatkowski sam ujawnił, że jest gejem 25.11.09, 21:15 blux napisał: > Swoją drogą prowadzący zareagował tak jakby miał podobne skojarzenie co ja... > Teraz interpretuję bo znalazłem nagranie a wcześniej oparłem się na pamięci i p > o > niewnikliwym obejrzeniu pierwszy raz. > Kajam się. Ci prowadzący DDTVN to w ogóle temat na osobny wątek ;D Trzeba by kiedyś taki założyć. Skoro już jesteśmy przy tym programie i przy Michale: kiedy przedstawiano 12 uczestników X edycji TzG, Andrzej Sołtysik płynnie przedstawił 11, a przy Michale się zaciął i było: "yyyy Michał yyyy" i wreszcie sam MK się przedstawił ;) Myślałem, że się popłaczę ze śmiechu - komicznie to wyglądało ;D Wysokobudżetowy program, całe 12 gwiazd, a prowadzący wymiękł. Chyba za 100 tys./miesięcznie pensji można się nauczyć 12 nazwisk?... I takich "kwiatków" jest więcej - zapraszają tonę ludzi, nie przygotowują się, Kinga Rusin chichra się jak szalona (tak jak we wspomnianym przez Ciebie filmiku), Bartek zagubiony (jeśli rozmowa nie dotyczy USA), kabaret trochę jak dla mnie ;) Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś