Gość: Harry IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.04, 15:12 Skąd w nim tyle jadu.I ta ukryta kamera.Pełna żenada.Może jakiś kompleksik? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Harry Re: Reporter TVN R. Cebula IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.04, 21:23 A zna się na wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koliber Re: Reporter TVN R. Cebula IP: 149.156.12.* 31.01.04, 22:18 Typowa Hiena dziennikarska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Harry Re: Reporter TVN R. Cebula IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.04, 23:03 I przy tym jaki moralizator. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lOCO Re: Reporter TVN R. Cebula IP: 62.114.154.* 13.03.04, 19:22 NIE PODOBA SIE BO CO BO ZAZDROSCIMY ZE PROWADZI TAKI PROGRAM. a TY JEDEN Z DRUGIM CO JETSES TAKI MADRY OSIGNALES COS WIECEJ. OGLADASZ TVN JAK WROCISZ Z PRACY TZN PO WYLADOWANIU OGORKOW Z WARZYWNIAKA I KRECISZ NOSEM. OSIAGNALES COS WIECEJ JAK ON. PAMIETAM GO Z Z RMF I BYL SWIETNY. A TY PRACOWALES GDZIE SWCZESNIEJ. NIE LICZE CZYSZCZENIA ROWOW I MPO. I BO TO I TAK NA CIEBIE ZA DUZO. POLITLEIGENCIE BEZ MOZGU Odpowiedz Link Zgłoś
franzmaurer Re: Reporter TVN R. Cebula 13.03.04, 19:44 Gość portalu: lOCO napisał(a): > PAMIETAM GO Z Z RMF I BYL SWIETNY. Chyba jednak znajde te stare taśmy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Harry Re: Reporter TVN R. Cebula IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.04, 00:06 Muszę cię zmarwić.:)Osiągnęłam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABC Re: Reporter TVN R. Cebula IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.04, 23:44 Odezwał się dubeltowy inteligent. Można być mistrzem w czyszczeniu rowów i miernotą dziennikarską. Ja zawsze wybiorę mistrza w swoim fachu. I to na tyle Ty kupko kompleksów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tola Re: Reporter TVN R. Cebula IP: 217.153.116.* 01.02.04, 14:32 Jaki kompleksik? Znowu jakiś niedorobiony psycholog amator na forum się pojawił... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koliber Re: Reporter TVN R. Cebula IP: 149.156.12.* 01.02.04, 14:57 U Pana Cebuli to liczne kompleksiki połączone z chamstwem, przekonaniem o własnej nieomylności wraz niekompetencją. TO PRZYKŁAD UPADKU DZIENNIKARSTWA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TakTak Re: Reporter TVN R. Cebula IP: *.net 02.02.04, 18:13 Tak, tak to okropny człek, i pewnie jeszcze jest pewien, że to MY widzowie takiego Cebuli chcemy, takiego SUPERDEMASKATORA-TERMINATORA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Harry Re: Reporter TVN R. Cebula IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.04, 18:25 Amatorszczyzny z rynsztoka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TakTak Re: Reporter TVN R. Cebula IP: *.net 02.02.04, 18:30 Ba, na to wychodzi. Ricardo odparlby jakiekolwiek zarzuty pod swym adresem pokazujac karteczke z wypisana srednia ogladalnoscia...jak cwierkaja wroble,ogadalnosc ta to nie dziesiatki, nie setki, nie tysiace ale...MILIONY POLSKICH WIDZÓW! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Harry Re: Reporter TVN R. Cebula IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.04, 18:33 Na Tymińskiego też głosowały miliony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TakTak Re: Reporter TVN R. Cebula IP: *.net 02.02.04, 18:36 Przynajmniej miał na imię Stan:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TakTak Re: Reporter TVN R. Cebula IP: *.net 02.02.04, 18:40 Myślę sobie,że Ricardo to taki niegroźny przeciętniak. Przeciętnie intekligentny, przeciętnie sympatyczny, przeciętnie przystojny, przeciętnie normalny, przeciętnie ciekawy...Mnie to te baby reporterki bardziej irytują...napastliwe to to, brzydkie...fuuu...Ricardo to przeciętniak-szare mydło, i tyle.Popierze te brudy, popierze i wszyscy o nim zapomną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIEDOROBIONYPSYCHO Re: Reporter TVN R. Cebula IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.04, 21:37 Już jutro ZMOWA MILCZENIA! Nie mogę się doczekać.Ciekawe kogo Rysiek osądzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Reporter TVN R. Cebula IP: *.icpnet.pl 01.02.04, 18:29 a co sie stało? Czy to taka ogóna ocena p. Cebuli - tak za całokształt? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vincent vega Re: Reporter TVN R. Cebula IP: 193.19.164.* 01.02.04, 19:03 Zaraz, zaraz, spokojnie.... Grzebię w pamięci i wygrzebuję... Facet najpierw - z tego co pamiętam - robił w RMF FM jako zwykły reporterek latający z mikrofonikiem. Odszedł z radia - nie wiem dlaczego. Potem pracował w TVN. Znów odszedł - znów nie wiem dlaczego. Może dlatego, że zaproponowano mu (a raczej załatwił sobie) stołek rzecznika prasowego Przedsiębiorstwa Porty Lotnicze. Intratna posadka. Wielokrotnie (przez pewien czas) widywałem go w audycjach informacyjnych, wypowiadającego sie w imieniu swojej instytucji. Potem ze zdziwieniem zobaczyłem go znowu w TVN-ie jako wyjątkową mendę robiącą skandalizująco-interwencyjne reportażyki dla programu "Uwaga". Albo go wywalili ot tak, albo go wywalili, bo kto inny se posadkę wspomnianą "urobił", albo zwyczajnie cienki był i umoczył. No i wrócił do TVN-u. Nie przeczę, że podejmuje tematykę patologii, bezprawia i wszelakich nieprawidłowości, spełniając w ten sposób misję dziennikarską, ale jest tak odpychający, jego wygląd, miny, zachowanie, jego nawijki sprawiają, że zamiast utożsamiać się z bohaterskim dziennikarzem, który tropił kolejna aferę powstrzymuję się z trudem przez wypawiowaniem na ekran. Najkrócej mówiąc - facet sprawia wrażenie superupierdliwego i przemądrzałego bufona. Podkreślam - sprawia takie wrażenie, bo może w rzeczywistości jest inny... Dla potwierdzenia faktografii (lub skorygowania) powinien sie odezwać na forum ktoś związany z RMF lub TVN, wtedy wiedzielibyśmy precyzyjnie jak to było... Tak czy inaczej koleś nie daje sie lubić, że o Wronie Marcinie nie wspomnę. Odpowiedz Link Zgłoś
franzmaurer Re: Reporter TVN R. Cebula 11.03.04, 20:54 Gość portalu: vincent vega napisał(a): > z tego co pamiętam - robił w RMF FM jako zwykły reporterek latający > z mikrofonikiem. Odszedł z radia - nie wiem dlaczego. Rychu czytał serwisy - faktem jest że był najgorszym serwisantem jakiego to radio kiedykolwiek miało... Mam parę staruch serwisów Cebuli z tamtych czasów... robił takie pawie że aż Słoń się potrafił załamać... Najlepsze były jego uwagi do nowych dziewczyn że muszą popracować nad dykcją, podczas gdy sam zjadał zgłoski i robił "koguty" za cały newsroom... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koliber Re: Reporter TVN R. Cebula IP: 149.156.12.* 01.02.04, 19:18 Całokształt + wypowiedzi z okazji jubileuszowego wydania uwagi, pełne buty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Harry Re: Reporter TVN R. Cebula IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.04, 19:47 A jak dobrze zna się na prawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Harry Re: Reporter TVN R. Cebula IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.04, 20:20 To skandal,że żadna akademia medyczne nie przyznała mu jeszcze tytułu profesorskiego.Taki wszechstronny i wybitny specjalista ginekolog, chirurg, internista. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom2ek Re: Reporter TVN R. Cebula IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.04, 23:07 Ostatnio jak pamiętam, był pacjentem u pewnego pijanego neurologa świetnie grał!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plik Re: Reporter TVN R. Cebula IP: *.rmf.pl / *.rmf.pl 02.02.04, 10:41 Zauważam tylko, że na podstawie tego co tu piszecie was też cięzko by było polubić. Kompleksy wyłażą i z was, i wy też jesteście moralizatorscy i butni i pełni jadu. Może by tak ostrożniej z ocenami innych? A swoją droga ciekawy jestem co robi ten człowieczek co napisał o reporterku z mikrofonem. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: "ekspert" Re: Reporter TVN R. Cebula IP: 5.2.* / *.chello.pl 02.02.04, 16:48 My nikogo nie piętnujemy. My nie atakujemy niewinnych ludzi. My nie wydajemy wyroków bez zasięgnięcia opinii ekspertów. My nie udowadniamy z góry przyjętej tezy. My nie uchodzimy za nieomylnych. Pokazujemy tylko chamstwo i rzekomą "nieomylność" buca i chama Cebuli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Harry Re: Reporter TVN R. Cebula IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.04, 18:00 To z czystej "sympatii". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3x Re: Reporter TVN R. Cebula IP: 62.233.183.* 02.02.04, 19:42 Jesli jest taki kiepski, to dlaczego Uwaga ma takie wziecie u widzow? Nie ogladajcie, przelaczajcie program, w ankietach mowcie, ze nie znacie Cebuli i in. Za jakis czas znikna z ekranu. W komercyjnej stacji nie utrzyma sie ktos, kto nie ma magicznej ogladalnosci. Ja sie na temat Cebuli nie wypowiadam, bo go nie ogladam. Ze dwa razy widzialam jego program. Raz o lekarzu, ktory odsylal kobiete na aborcje do prywatnej kliniki a drugi o lapowkach Cebula zrobil nagonke na lekarza. Nic to nie dalo, poza wsciekloscia na lekarza. Przpisy sie nie zmienily. O strachu lekarzy, czy klientka nie przyszla z kamera pod plaszczem nie wspomne. Bezuzyteczny program. I ta straszna intonacja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goska Re: Reporter TVN R. Cebula IP: 5.2.* / *.chello.pl 02.02.04, 22:09 wszyscy na tym forum to tacy intelektualisci , brzydza sie w ogole ta telewizja - siedza jednak ciagle na forum i pgadaja o niej ciagle ..heh smieszne to i tyle... wszyscy tacy ambitni a jakos pegaz spadl z antent , bo nikt go nie chcial ogladac... znawcy telewizji , mediow i dziennikarstwa ...no naprawde smiechu warte.. powiedzcie mi komu normalnemu i niby bez kompleksow w ogole chcialoby sie zakladac watek na jakimkolwiek forum o jakimkolwiek dzienniakrzu ? ludzie zacznijcie zyc wlasnym zyciem , a jak wam cos w tv nie pasuje to wylaczcie i idzcie na spacer ...bo to smutne , jacy wy pelni jadu jestescie .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TakTak Re: Reporter TVN R. Cebula IP: *.net 02.02.04, 22:57 > wszyscy tacy ambitni a jakos pegaz spadl z antent , bo nikt go nie chcial > ogladac... hm,ambitny?według kogo?a nawet jeśli to kto o tej porze rusza sprawnie swoimi szarymi? > znawcy telewizji , mediow i dziennikarstwa ...no naprawde smiechu warte.. a kto ma się lepiej znać na tv niż ja-WIDZ? > powiedzcie mi komu normalnemu i niby bez kompleksow a co do tego mają komleksy? > wylaczcie i idzcie na spacer ...bo to smutne , jacy wy pelni jadu jestescie .. zazdroszcze, że to jedyna rzecz,która cię smuci, wydaje mi się, że jest wiele istotniejszych pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katarzyna Re: Reporter TVN R. Cebula IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 03.02.04, 06:54 I prosze, ktos zgasil towarzystwo wzajemnej adoracji i watek natychmiast spadl w zapomnienie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goszka Re: Reporter TVN R. Cebula IP: 5.2.* / *.chello.pl 03.02.04, 09:18 drogi tak tak :) zapewne starales sie byc ironiczny .. zapewniam cie o jednym ..., wszyscy tutaj tak radosnie wszystko krytykujecie , w zasadzie kazdy watek pelen jest krytyki i jeszcze raz krytyki ...zeby to byla jeszcze jakas rzeczowa krytyka - merytoryczna ...o nie ..lepiej zabawiac sie w populizm ..plotki na poziomie rozmow pan na bazarze , az przykro czytac .. raz na czas znajduja sobie ofiare i rzucaja sie ...co z tego , skoro zaraz i tak lecicie do tv ogladac bary , idole , i inne tego typu ..po co ? chyba po to zeby moc pokrytykowac - latwo kogos krytykowac -zwlaszcza jak nie ma sie ta osoba jak bronic :) polemizowalabym ze widz jest tym ktory ZNA sie na tv - widz TV trawi .., konsumuje ..o tym jak sie ja robi , i co beda ludzie potem ogladac pojecie ma blade... o kompleksach pisalam dlatego bo tak zaczynal sie ten watek ...ze niby R.CYbula ma jakies tam kompleksy - czytaj cale watki a nie wyrywkowo to nie bedziesz sie potem dziwil o czym pisza inni . pozatym nie twierdze ze to "jedyna rzecz ktora mnie smuci" - jesli telewizje ogladasz z taka uwaga ,tak wiele nadinterpretujac i z takim nastawieniem jak czytasz posty to powodzenia ...:) moze czas , zaczac po prostu wiecej czytac ksiazek - a mniej sie niezdrowo ekscytowac programami - ktore sa dostosowane do poziomu ogladajacych :)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TakTak Re: Reporter TVN R. Cebula IP: *.net 03.02.04, 10:16 hm....ironiczny...-wesoły wolę,wszystko krytykować?jakoś trza się wyżyć a myślę, że to lepsze niż walenie po gębie...ogladam tv i wiem kim jest Ricardo to odrazu skreślasz mnie z listy sięgających po ksiąki?...no pięknie...fakt, do miłościków Marqueza i innych południwo amerykańskich gówien oraz tego seksualnego maniaka Coelo czy Cohelo daleko mi, to fakt...lubię stare poczciwe powieści, francuską klasykę itp. albo dobry kryminał, czasem coś z serii naukowej o świecie i takich tam...wybitnym ambitnym czytelnikiem nie jestem...nie mniej składanie literek idzie mi sprawnie...I proszę sie nie czepiać, że niedokładnie wątki czytam...czytam jak umiem i wyciągam takie wnioski na jakie stać mój umysł.To chyba tyle...a nie, jeszcze jedno > ekscytowac programami - ktore sa dostosowane do poziomu ogladajacych :)?-hm, ędę się upierać,żę to nie tv do nas się dostosowuje ale to ona próbuje dostosować nas do siebie.Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koliber Re: Reporter TVN R. Cebula IP: 5.2.* / *.chello.pl 03.02.04, 20:42 Goszko. Pan nazywa się Ryszard CEBULA. Program UWAGA jest rzeczywiście na poziomie bazaru i Kleparza. Nie wiesz chyba o czym piszesz. Krytykujesz skutki a nie przyczynę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3x Re: Reporter TVN R. Cebula IP: 62.233.183.* 03.02.04, 10:27 A komu normalnemu, chce sie komentowac wypowiedzi na temat komentowanych programow? > ludzie zacznijcie zyc wlasnym zyciem , a jak wam cos w tv nie pasuje to > wylaczcie i idzcie na spacer ...bo to smutne , jacy wy pelni jadu jestescie .. > Czlowieku, zacznij zyc wlasnym zyciem, a jak Ci cos nie pauje na forum, to wylacz komputer i idz na spacer...bo to smutne , jaki Ty pelny jadu jestes.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Harry Re: Reporter TVN R. Cebula IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.04, 15:37 Ma jedną zaletę to doskonały emetyk. Odpowiedz Link Zgłoś
taktaczek Re: Reporter TVN R. Cebula 03.02.04, 16:39 Tak, wymowa E w pełni prawidłowa, do tego bogata mimika twarzy:)a skoro o twarzy to Ricardo zawsze zdaje się być ogolony i to mu się chwali(+numer dwa) Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Harry Re: Reporter TVN R. Cebula IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.04, 21:41 Dajmy jeszcze szanse wypowiedzenia się innym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Harry Re: Reporter TVN R. Cebula IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.04, 22:13 Nie myślałam o Tobie. Odpowiedz Link Zgłoś
taktaczek Re: Reporter TVN R. Cebula 04.02.04, 22:15 aaaa,to oki, bo ja myślę, że wszyscy to zawsze i tylko o mnie gadają:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koliber Re: Reporter TVN R. Cebula IP: 5.2.* / *.chello.pl 03.02.04, 20:39 Gosiu, nie my tylko Pan Cebula zionie JADEM i NIENAWIŚCIĄ. Mógłby pracować u Goebbelsa. Oglądnąłem kilka wydań Uwagi i WYSTARCZY. Odpowiedz Link Zgłoś
saavage Re: Reporter TVN R. Cebula 03.02.04, 17:10 Ten pan bardzo mi przypomina W. Cejrowskiego... I nie tylko wizualnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Harry Re: Reporter TVN R. Cebula IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.04, 17:23 Jest np.podobnie nieomylny. Odpowiedz Link Zgłoś
taktaczek Re: Reporter TVN R. Cebula 03.02.04, 19:48 ricardo ma całkiem miłe głos... Odpowiedz Link Zgłoś
taktaczek Re: Reporter TVN R. Cebula 04.02.04, 00:09 Ciekawi mnie czy redakcyjni koledzy lubią Ricarda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Harry Wyrok IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.04, 13:02 Ciekawe na kogo dzisiaj "reporter" C.jako niezawisły i obiektywny sędzia wyda wyrok? Odpowiedz Link Zgłoś
taktaczek Re: Wyrok 05.02.04, 13:55 Dziś czwartek więc chyba znowu lekarze a właściwie ci nieszczęśni partacze konowały itd...Osobiście chciałabym truchę seksu ale pewnie nic z tego;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Harry DISGUSTING IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.04, 18:58 Z "reporterem" R.C.!?!?! Odpowiedz Link Zgłoś
taktaczek Nie rób ze mnie jakiejs zboczonej kobietki. 06.02.04, 19:48 dzis super tematy, coś o mnie, o młodzieży, nie moge się doczekać;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oskar Re: Reporter TVN R. Cebula IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.04, 20:02 Oskar za zdjęcia z ukrytej kamery! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Harry Re: Reporter TVN R. Cebula IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.04, 20:05 Zawsze zastanawia mnie co on takiego podpisuje na koniec programu.Rachunek za te pierdoły które opowiada? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koza Re: Reporter TVN R. Cebula IP: *.wrzeszcz.net / *.wrzeszcz.net 06.02.04, 20:28 a ja uwielbiam cebule. zawsze jak sie tylko pokazuje krzycze na cale mieszkanie"o! cebula" i z wielka uwaga ogladam materialy, ktore on sam przygotowal. o matko jak on pieknie mowi do lekarzy: "panie doktorze jak to pan tego nie zrobil, skoro tu jest wyraznie napisane, ze chodzi o pana". i jaka ma przy tym mine!!! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TABESDORSALIS Re: Reporter TVN R. Cebula IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.04, 14:58 Wielce zatroskaną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Harry Re: Reporter TVN R. Cebula IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.04, 20:05 Dzisiaj mój "ulubieniec" źle wygladał. Rozumiem. Ciężkie życie gwiazdora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Harry Re: Reporter TVN R. Cebula IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.04, 23:30 Nie dajmy Rysiowi spaść z pierwszej strony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bodo Re: Reporter TVN R. Cebula IP: *.rtk.net.pl 09.02.04, 00:44 harry, czy jak ci tam: żal mi ciebie. po prostu głupi jesteś - bezpiecznie schowany za tym swoim nickiem. głupi. i tyle spadaj na bambus z tą swoją chora nienawiścią... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Harry Re: Reporter TVN R. Cebula IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.04, 12:56 Oj! Będę się broniła! "Reporter" Cebula ma zalety, jako emetyk jest doskonały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koliber Re: Reporter TVN R. Cebula IP: 149.156.12.* 09.02.04, 19:07 Chorą nienawiść prezentuje Cebula. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t.kubat Re: Reporter TVN R. Cebula IP: *.chello.pl 09.02.04, 22:45 taaaak, i kto to mowi.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koliber Re: Reporter TVN R. Cebula IP: 149.156.12.* 09.02.04, 23:07 Ja raczej prezentuję obiektywny subiektywizm. Trzeba jakoś zarabiać na życie, walczyć o oglądalność, ale Uwaga, a szczególnie Ryszard Cebula przekraczają granicę rzetelności i obiektywizmu dziennikarskiego. Niewiele brakuje, niedgysiejszej hienie Marcinowi Wronie, którego program o jadłodajniach wietnamskich był typowym przykładem nierzetelnego, nieobiektywnego programu, z założeniem udowodnienia z "góry przyjętej" tezy. Tak jest również w wielu innych. Pozdrawiam Qbacie koliber Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JARZĄBEK Re: Reporter TVN R. Cebula IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.04, 23:08 To ja! Jarząbek, trener drugiej klasy. Odpowiedz Link Zgłoś
sofar Re: Reporter TVN R. Cebula 09.02.04, 23:15 a stara zasada ..mowi : nie wazne jak sie mowi , wazne zeby mowili :))) i kolejne misiaczki leca przed tv napedzac ogladalnosc :> p. Cebula jest wam pewno wdzieczny - w koncu na pewno ma premie od ogladalnosci :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Harry Re: Reporter TVN R. Cebula IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.04, 15:10 Oczywiście jako SUMIENIE NARODU dzieli się tą premią z ofiarami swojego show. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spec Re: Reporter TVN R. Cebula IP: *.cwd.waw.pl / 195.164.254.* 10.02.04, 15:55 Witam! Nie rozumię większości opinii??! Ja nie lubię TVN, nie lubię atmosfery Faktów, ale lubię R.Cebulę i tego drugiego sympatycznego zmiennika(Rogalski chyba?). Obaj błąkali się gdzieś w okolicach informacji i byli niewidoczni, natomiast teraz są na właściwym miejscu i "spełniają" się znakomicie! Są antygwiazdami, grzeczni kulturalni i to mnie bierze(nie zawsze ich oglądam), styl nadzwyczajny inteligenci w okularach, ale walczą "łep nadstawiają" wydawałoby się w błahych sprawach! Lubię ich i im wierzę(a nie wierzę nikomu w tej stacji!!!),żałuję ,że mają tak słabą godzinę emisji programu. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koliber Re: Reporter TVN R. Cebula IP: 5.2.* / *.chello.pl 10.02.04, 20:36 "Inteligenci inaczej" dla plebsu i lumpenproletariatu. (Tylko czemu on ma dostęp do internetu) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Harry Re: Reporter TVN R. Cebula IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.04, 11:53 Właśnie! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Harry Re: Reporter TVN R. Cebula IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.04, 21:27 Dlatego powinien prowadzić Fakty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TABESDORSALIS NA PREZENTERA FAKTÓW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.04, 20:40 Proponuję Ryszarda Cebulę jako prowadzącego Fakty.Kto jest za? Odpowiedz Link Zgłoś
fikuska Wiecej takich Cebul!!!!! 12.02.04, 15:47 czekaj az ci sie cos okropnego stanie, np w szpitalu przez pomylke odetna ci "malego",a w "Wiadomosciach" spokojnym tonem opowiedza o tym jak o bajce... Jakby bylo wiecej takich pietnujacych Cebul to by moze w tym kraju bylo "czysciej" od tych konowalow,zlodzieji itd.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TABESDORSALIS Re: Wiecej takich Cebul!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.04, 18:46 Każdy doktor to pijak i złodziej,bo każdy pijak to złodziej.(Bareizm) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Harry ZAWIEDZIONY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.04, 20:14 Jestem zawiedziony dzisiejszym odcinkiem.Bez ukrytej kamery.:(Choć reporterski "obiektywizm" pozostał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Harry Re: Reporter TVN R. Cebula IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.04, 20:30 Niestety nie oglądałam ostatniego programu Uwaga. Kogo sądził i skazywał mój " ulubieniec"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Harry Re: Reporter TVN R. Cebula IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.04, 09:14 To juz dzisiaj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Harry Re: Reporter TVN R. Cebula IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.04, 20:04 R. Cebula na konsultanta krajowego chirurgii!!!!! Kto jest za? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Harry Re: Reporter TVN R. Cebula IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.04, 20:06 Dzisiaj Rysiek był dobry, w gestykulacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tu Re: Reporter TVN R. Cebula IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.02.04, 19:35 Dziecko umiera w szpitalu, trochę pobite ale nie powinno umrzeć. Gdzie jest Rysiek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zo Re: Reporter TVN R. Cebula IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.02.04, 19:41 Dziecko pobite umiera w szpitalu, dlaczego lekarze mu nie pomogli.Powinien się tym zainteresować.R. Cebula. Odpowiedz Link Zgłoś