Dodaj do ulubionych

Reporter TVN R. Cebula

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.04, 15:12
Skąd w nim tyle jadu.I ta ukryta kamera.Pełna żenada.Może jakiś kompleksik?
Obserwuj wątek
    • Gość: Harry Re: Reporter TVN R. Cebula IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.04, 21:23
      A zna się na wszystkim.
      • Gość: koliber Re: Reporter TVN R. Cebula IP: 149.156.12.* 31.01.04, 22:18
        Typowa Hiena dziennikarska.
        • Gość: Harry Re: Reporter TVN R. Cebula IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.04, 23:03
          I przy tym jaki moralizator.
          • las_manequinas Re: Reporter TVN R. Cebula 01.02.04, 12:09
            to bulwersujące!
        • Gość: lOCO Re: Reporter TVN R. Cebula IP: 62.114.154.* 13.03.04, 19:22
          NIE PODOBA SIE BO CO BO ZAZDROSCIMY ZE PROWADZI TAKI PROGRAM. a TY JEDEN Z
          DRUGIM CO JETSES TAKI MADRY OSIGNALES COS WIECEJ. OGLADASZ TVN JAK WROCISZ Z
          PRACY TZN PO WYLADOWANIU OGORKOW Z WARZYWNIAKA I KRECISZ NOSEM. OSIAGNALES COS
          WIECEJ JAK ON. PAMIETAM GO Z Z RMF I BYL SWIETNY. A TY PRACOWALES GDZIE
          SWCZESNIEJ. NIE LICZE CZYSZCZENIA ROWOW I MPO. I BO TO I TAK NA CIEBIE ZA
          DUZO. POLITLEIGENCIE BEZ MOZGU
          • franzmaurer Re: Reporter TVN R. Cebula 13.03.04, 19:44
            Gość portalu: lOCO napisał(a):

> PAMIETAM GO Z Z RMF I BYL SWIETNY.

Chyba jednak znajde te stare taśmy...
          • Gość: Harry Re: Reporter TVN R. Cebula IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.04, 00:06
            Muszę cię zmarwić.:)Osiągnęłam.
          • Gość: ABC Re: Reporter TVN R. Cebula IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.04, 23:44
            Odezwał się dubeltowy inteligent. Można być mistrzem w czyszczeniu rowów i
            miernotą dziennikarską. Ja zawsze wybiorę mistrza w swoim fachu. I to na tyle
            Ty kupko kompleksów...
    • Gość: Tola Re: Reporter TVN R. Cebula IP: 217.153.116.* 01.02.04, 14:32
      Jaki kompleksik? Znowu jakiś niedorobiony psycholog amator na forum się
      pojawił...
      • Gość: koliber Re: Reporter TVN R. Cebula IP: 149.156.12.* 01.02.04, 14:57
        U Pana Cebuli to liczne kompleksiki połączone z chamstwem, przekonaniem o
        własnej nieomylności wraz niekompetencją.
        TO PRZYKŁAD UPADKU DZIENNIKARSTWA.
        • Gość: TakTak Re: Reporter TVN R. Cebula IP: *.net 02.02.04, 18:13
          Tak, tak to okropny człek, i pewnie jeszcze jest pewien, że to MY widzowie
          takiego Cebuli chcemy, takiego SUPERDEMASKATORA-TERMINATORA!
          • Gość: Harry Re: Reporter TVN R. Cebula IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.04, 18:25
            Amatorszczyzny z rynsztoka?
            • Gość: TakTak Re: Reporter TVN R. Cebula IP: *.net 02.02.04, 18:30
              Ba, na to wychodzi. Ricardo odparlby jakiekolwiek zarzuty pod swym adresem
              pokazujac karteczke z wypisana srednia ogladalnoscia...jak cwierkaja
              wroble,ogadalnosc ta to nie dziesiatki, nie setki, nie tysiace ale...MILIONY
              POLSKICH WIDZÓW!
              • Gość: Harry Re: Reporter TVN R. Cebula IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.04, 18:33
                Na Tymińskiego też głosowały miliony.
                • Gość: TakTak Re: Reporter TVN R. Cebula IP: *.net 02.02.04, 18:36
                  Przynajmniej miał na imię Stan:)))
                • Gość: TakTak Re: Reporter TVN R. Cebula IP: *.net 02.02.04, 18:40
                  Myślę sobie,że Ricardo to taki niegroźny przeciętniak. Przeciętnie
                  intekligentny, przeciętnie sympatyczny, przeciętnie przystojny, przeciętnie
                  normalny, przeciętnie ciekawy...Mnie to te baby reporterki bardziej
                  irytują...napastliwe to to, brzydkie...fuuu...Ricardo to przeciętniak-szare
                  mydło, i tyle.Popierze te brudy, popierze i wszyscy o nim zapomną.
      • Gość: NIEDOROBIONYPSYCHO Re: Reporter TVN R. Cebula IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.02.04, 21:37
        Już jutro ZMOWA MILCZENIA! Nie mogę się doczekać.Ciekawe kogo Rysiek osądzi.
    • Gość: aga Re: Reporter TVN R. Cebula IP: *.icpnet.pl 01.02.04, 18:29
      a co sie stało? Czy to taka ogóna ocena p. Cebuli - tak za całokształt?
      • Gość: vincent vega Re: Reporter TVN R. Cebula IP: 193.19.164.* 01.02.04, 19:03
        Zaraz, zaraz, spokojnie.... Grzebię w pamięci i wygrzebuję... Facet najpierw -
        z tego co pamiętam - robił w RMF FM jako zwykły reporterek latający
        z mikrofonikiem. Odszedł z radia - nie wiem dlaczego. Potem pracował w TVN.
        Znów odszedł - znów nie wiem dlaczego. Może dlatego, że zaproponowano mu
        (a raczej załatwił sobie) stołek rzecznika prasowego Przedsiębiorstwa Porty
        Lotnicze. Intratna posadka. Wielokrotnie (przez pewien czas) widywałem go
        w audycjach informacyjnych, wypowiadającego sie w imieniu swojej instytucji.
        Potem ze zdziwieniem zobaczyłem go znowu w TVN-ie jako wyjątkową mendę robiącą
        skandalizująco-interwencyjne reportażyki dla programu "Uwaga". Albo go
        wywalili ot tak, albo go wywalili, bo kto inny se posadkę wspomnianą "urobił",
        albo zwyczajnie cienki był i umoczył. No i wrócił do TVN-u. Nie przeczę, że
        podejmuje tematykę patologii, bezprawia i wszelakich nieprawidłowości,
        spełniając w ten sposób misję dziennikarską, ale jest tak odpychający, jego
        wygląd, miny, zachowanie, jego nawijki sprawiają, że zamiast utożsamiać się
        z bohaterskim dziennikarzem, który tropił kolejna aferę powstrzymuję się
        z trudem przez wypawiowaniem na ekran. Najkrócej mówiąc - facet sprawia
        wrażenie superupierdliwego i przemądrzałego bufona. Podkreślam - sprawia takie
        wrażenie, bo może w rzeczywistości jest inny... Dla potwierdzenia faktografii
        (lub skorygowania) powinien sie odezwać na forum ktoś związany z RMF lub TVN,
        wtedy wiedzielibyśmy precyzyjnie jak to było... Tak czy inaczej koleś nie daje
        sie lubić, że o Wronie Marcinie nie wspomnę.
        • franzmaurer Re: Reporter TVN R. Cebula 11.03.04, 20:54
          Gość portalu: vincent vega napisał(a):

> z tego co pamiętam - robił w RMF FM jako zwykły reporterek latający
          > z mikrofonikiem. Odszedł z radia - nie wiem dlaczego.

Rychu czytał serwisy - faktem jest że był najgorszym serwisantem jakiego to
          radio kiedykolwiek miało... Mam parę staruch serwisów Cebuli z tamtych
          czasów... robił takie pawie że aż Słoń się potrafił załamać...
          Najlepsze były jego uwagi do nowych dziewczyn że muszą popracować nad dykcją,
          podczas gdy sam zjadał zgłoski i robił "koguty" za cały newsroom...
      • Gość: koliber Re: Reporter TVN R. Cebula IP: 149.156.12.* 01.02.04, 19:18
        Całokształt + wypowiedzi z okazji jubileuszowego wydania uwagi, pełne buty.
        • Gość: Harry Re: Reporter TVN R. Cebula IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.04, 19:47
          A jak dobrze zna się na prawie.
          • irokezik Re: Reporter TVN R. Cebula 01.02.04, 19:55
            i medycynie
            • Gość: Harry Re: Reporter TVN R. Cebula IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.04, 20:20
              To skandal,że żadna akademia medyczne nie przyznała mu jeszcze tytułu
              profesorskiego.Taki wszechstronny i wybitny specjalista ginekolog, chirurg,
              internista.
              • Gość: tom2ek Re: Reporter TVN R. Cebula IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.04, 23:07
                Ostatnio jak pamiętam, był pacjentem u pewnego pijanego neurologa świetnie
                grał!!!
    • Gość: plik Re: Reporter TVN R. Cebula IP: *.rmf.pl / *.rmf.pl 02.02.04, 10:41
      Zauważam tylko, że na podstawie tego co tu piszecie was też cięzko by było
      polubić. Kompleksy wyłażą i z was, i wy też jesteście moralizatorscy i butni i
      pełni jadu. Może by tak ostrożniej z ocenami innych? A swoją droga ciekawy
      jestem co robi ten człowieczek co napisał o reporterku z mikrofonem.
      Pozdrawiam
      • Gość: "ekspert" Re: Reporter TVN R. Cebula IP: 5.2.* / *.chello.pl 02.02.04, 16:48
        My nikogo nie piętnujemy. My nie atakujemy niewinnych ludzi. My nie wydajemy
        wyroków bez zasięgnięcia opinii ekspertów. My nie udowadniamy z góry przyjętej
        tezy.
        My nie uchodzimy za nieomylnych.
        Pokazujemy tylko chamstwo i rzekomą "nieomylność" buca i chama Cebuli.
      • Gość: Harry Re: Reporter TVN R. Cebula IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.04, 18:00
        To z czystej "sympatii".
    • Gość: 3x Re: Reporter TVN R. Cebula IP: 62.233.183.* 02.02.04, 19:42
      Jesli jest taki kiepski, to dlaczego Uwaga ma takie wziecie u widzow?
      Nie ogladajcie, przelaczajcie program, w ankietach mowcie, ze nie znacie Cebuli
      i in. Za jakis czas znikna z ekranu. W komercyjnej stacji nie utrzyma sie ktos,
      kto nie ma magicznej ogladalnosci.
      Ja sie na temat Cebuli nie wypowiadam, bo go nie ogladam. Ze dwa razy widzialam
      jego program. Raz o lekarzu, ktory odsylal kobiete na aborcje do prywatnej
      kliniki a drugi o lapowkach Cebula zrobil nagonke na lekarza. Nic to nie dalo,
      poza wsciekloscia na lekarza. Przpisy sie nie zmienily. O strachu lekarzy, czy
      klientka nie przyszla z kamera pod plaszczem nie wspomne.
      Bezuzyteczny program. I ta straszna intonacja...
    • Gość: goska Re: Reporter TVN R. Cebula IP: 5.2.* / *.chello.pl 02.02.04, 22:09
      wszyscy na tym forum to tacy intelektualisci , brzydza sie w ogole ta
      telewizja - siedza jednak ciagle na forum i pgadaja o niej ciagle ..heh
      smieszne to i tyle...

wszyscy tacy ambitni a jakos pegaz spadl z antent , bo nikt go nie chcial
      ogladac...

znawcy telewizji , mediow i dziennikarstwa ...no naprawde smiechu warte..
      powiedzcie mi komu normalnemu i niby bez kompleksow w ogole chcialoby sie
      zakladac watek na jakimkolwiek forum o jakimkolwiek dzienniakrzu ?

ludzie zacznijcie zyc wlasnym zyciem , a jak wam cos w tv nie pasuje to
      wylaczcie i idzcie na spacer ...bo to smutne , jacy wy pelni jadu jestescie ..
      • Gość: TakTak Re: Reporter TVN R. Cebula IP: *.net 02.02.04, 22:57
        > wszyscy tacy ambitni a jakos pegaz spadl z antent , bo nikt go nie chcial
        > ogladac...
        hm,ambitny?według kogo?a nawet jeśli to kto o tej porze rusza sprawnie swoimi
        szarymi?
        > znawcy telewizji , mediow i dziennikarstwa ...no naprawde smiechu warte..
        a kto ma się lepiej znać na tv niż ja-WIDZ?
        > powiedzcie mi komu normalnemu i niby bez kompleksow
        a co do tego mają komleksy?
        > wylaczcie i idzcie na spacer ...bo to smutne , jacy wy pelni jadu jestescie ..
        zazdroszcze, że to jedyna rzecz,która cię smuci, wydaje mi się, że jest wiele
        istotniejszych
        pozdro
        • Gość: Katarzyna Re: Reporter TVN R. Cebula IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 03.02.04, 06:54
          I prosze, ktos zgasil towarzystwo wzajemnej adoracji i watek natychmiast spadl
          w zapomnienie :-)
        • Gość: goszka Re: Reporter TVN R. Cebula IP: 5.2.* / *.chello.pl 03.02.04, 09:18
          drogi tak tak :)
          zapewne starales sie byc ironiczny ..

zapewniam cie o jednym ..., wszyscy tutaj tak radosnie wszystko krytykujecie ,
          w zasadzie kazdy watek pelen jest krytyki i jeszcze raz krytyki ...zeby to
          byla jeszcze jakas rzeczowa krytyka - merytoryczna ...o nie ..lepiej zabawiac
          sie w populizm ..plotki na poziomie rozmow pan na bazarze , az przykro
          czytac .. raz na czas znajduja sobie ofiare i rzucaja sie ...co z tego , skoro
          zaraz i tak lecicie do tv ogladac bary , idole , i inne tego typu ..po co ?
          chyba po to zeby moc pokrytykowac - latwo kogos krytykowac -zwlaszcza jak nie
          ma sie ta osoba jak bronic :)

polemizowalabym ze widz jest tym ktory ZNA sie na tv - widz TV trawi ..,
          konsumuje ..o tym jak sie ja robi , i co beda ludzie potem ogladac pojecie ma
          blade...

o kompleksach pisalam dlatego bo tak zaczynal sie ten watek ...ze niby
          R.CYbula ma jakies tam kompleksy - czytaj cale watki a nie wyrywkowo to nie
          bedziesz sie potem dziwil o czym pisza inni .

pozatym nie twierdze ze to "jedyna rzecz ktora mnie smuci" - jesli telewizje
          ogladasz z taka uwaga ,tak wiele nadinterpretujac i z takim nastawieniem jak
          czytasz posty to powodzenia ...:)

moze czas , zaczac po prostu wiecej czytac ksiazek - a mniej sie niezdrowo
          ekscytowac programami - ktore sa dostosowane do poziomu ogladajacych :)?
          • Gość: TakTak Re: Reporter TVN R. Cebula IP: *.net 03.02.04, 10:16
            hm....ironiczny...-wesoły wolę,wszystko krytykować?jakoś trza się wyżyć a
            myślę, że to lepsze niż walenie po gębie...ogladam tv i wiem kim jest Ricardo
            to odrazu skreślasz mnie z listy sięgających po ksiąki?...no pięknie...fakt, do
            miłościków Marqueza i innych południwo amerykańskich gówien oraz tego
            seksualnego maniaka Coelo czy Cohelo daleko mi, to fakt...lubię stare poczciwe
            powieści, francuską klasykę itp. albo dobry kryminał, czasem coś z serii
            naukowej o świecie i takich tam...wybitnym ambitnym czytelnikiem nie
            jestem...nie mniej składanie literek idzie mi sprawnie...I proszę sie nie
            czepiać, że niedokładnie wątki czytam...czytam jak umiem i wyciągam takie
            wnioski na jakie stać mój umysł.To chyba tyle...a nie, jeszcze jedno
            > ekscytowac programami - ktore sa dostosowane do poziomu ogladajacych :)?-hm,
            ędę się upierać,żę to nie tv do nas się dostosowuje ale to ona próbuje
            dostosować nas do siebie.Pozdro
          • Gość: koliber Re: Reporter TVN R. Cebula IP: 5.2.* / *.chello.pl 03.02.04, 20:42
            Goszko.
            Pan nazywa się Ryszard CEBULA.
            Program UWAGA jest rzeczywiście na poziomie bazaru i Kleparza.
            Nie wiesz chyba o czym piszesz.
            Krytykujesz skutki a nie przyczynę.
      • Gość: 3x Re: Reporter TVN R. Cebula IP: 62.233.183.* 03.02.04, 10:27
        A komu normalnemu, chce sie komentowac wypowiedzi na temat komentowanych
        programow?
        > ludzie zacznijcie zyc wlasnym zyciem , a jak wam cos w tv nie pasuje to
        > wylaczcie i idzcie na spacer ...bo to smutne , jacy wy pelni jadu jestescie ..
        >
        Czlowieku, zacznij zyc wlasnym zyciem, a jak Ci cos nie pauje na forum, to
        wylacz komputer i idz na spacer...bo to smutne , jaki Ty pelny jadu jestes..
        • Gość: Harry Re: Reporter TVN R. Cebula IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.04, 15:37
          Ma jedną zaletę to doskonały emetyk.
          • taktaczek Re: Reporter TVN R. Cebula 03.02.04, 16:39
            Tak, wymowa E w pełni prawidłowa, do tego bogata mimika twarzy:)a skoro o
            twarzy to Ricardo zawsze zdaje się być ogolony i to mu się chwali(+numer dwa)
            Pozdro
            • Gość: Harry Re: Reporter TVN R. Cebula IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.04, 21:41
              Dajmy jeszcze szanse wypowiedzenia się innym.
              • taktaczek Re: Reporter TVN R. Cebula 04.02.04, 22:00
                Za dużo gadam?
                • Gość: Harry Re: Reporter TVN R. Cebula IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.04, 22:13
                  Nie myślałam o Tobie.
                  • taktaczek Re: Reporter TVN R. Cebula 04.02.04, 22:15
                    aaaa,to oki, bo ja myślę, że wszyscy to zawsze i tylko o mnie gadają:)
      • Gość: koliber Re: Reporter TVN R. Cebula IP: 5.2.* / *.chello.pl 03.02.04, 20:39
        Gosiu, nie my tylko Pan Cebula zionie JADEM i NIENAWIŚCIĄ. Mógłby pracować u
        Goebbelsa.
        Oglądnąłem kilka wydań Uwagi i WYSTARCZY.
    • saavage Re: Reporter TVN R. Cebula 03.02.04, 17:10
      Ten pan bardzo mi przypomina W. Cejrowskiego... I nie tylko wizualnie ;)
      • Gość: Harry Re: Reporter TVN R. Cebula IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.04, 17:23
        Jest np.podobnie nieomylny.
    • taktaczek Re: Reporter TVN R. Cebula 03.02.04, 19:48
      ricardo ma całkiem miłe głos...
    • taktaczek Re: Reporter TVN R. Cebula 04.02.04, 00:09
      Ciekawi mnie czy redakcyjni koledzy lubią Ricarda.
    • Gość: Harry Wyrok IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.04, 13:02
      Ciekawe na kogo dzisiaj "reporter" C.jako niezawisły i obiektywny sędzia wyda
      wyrok?
      • taktaczek Re: Wyrok 05.02.04, 13:55
        Dziś czwartek więc chyba znowu lekarze a właściwie ci nieszczęśni partacze
        konowały itd...Osobiście chciałabym truchę seksu ale pewnie nic z tego;]
        • Gość: Harry DISGUSTING IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.04, 18:58
          Z "reporterem" R.C.!?!?!
          • taktaczek Nie rób ze mnie jakiejs zboczonej kobietki. 06.02.04, 19:48
            dzis super tematy, coś o mnie, o młodzieży, nie moge się doczekać;]
    • Gość: Oskar Re: Reporter TVN R. Cebula IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.04, 20:02
      Oskar za zdjęcia z ukrytej kamery!
    • Gość: Harry Re: Reporter TVN R. Cebula IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.04, 20:05
      Zawsze zastanawia mnie co on takiego podpisuje na koniec programu.Rachunek za
      te pierdoły które opowiada?
      • Gość: koza Re: Reporter TVN R. Cebula IP: *.wrzeszcz.net / *.wrzeszcz.net 06.02.04, 20:28
        a ja uwielbiam cebule. zawsze jak sie tylko pokazuje krzycze na cale
        mieszkanie"o! cebula" i z wielka uwaga ogladam materialy, ktore on sam
        przygotowal. o matko jak on pieknie mowi do lekarzy: "panie doktorze jak to
        pan tego nie zrobil, skoro tu jest wyraznie napisane, ze chodzi o pana". i
        jaka ma przy tym mine!!! :-)
        • Gość: TABESDORSALIS Re: Reporter TVN R. Cebula IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.04, 14:58
          Wielce zatroskaną.
    • Gość: Harry Re: Reporter TVN R. Cebula IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.04, 20:05
      Dzisiaj mój "ulubieniec" źle wygladał. Rozumiem. Ciężkie życie gwiazdora.
    • Gość: Harry Re: Reporter TVN R. Cebula IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.04, 23:30
      Nie dajmy Rysiowi spaść z pierwszej strony.
      • Gość: bodo Re: Reporter TVN R. Cebula IP: *.rtk.net.pl 09.02.04, 00:44
        harry, czy jak ci tam: żal mi ciebie.
        po prostu głupi jesteś - bezpiecznie schowany za tym swoim nickiem. głupi.
        i tyle
        spadaj na bambus z tą swoją chora nienawiścią...
        • Gość: Harry Re: Reporter TVN R. Cebula IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.04, 12:56
          Oj! Będę się broniła! "Reporter" Cebula ma zalety, jako emetyk jest doskonały.
        • Gość: koliber Re: Reporter TVN R. Cebula IP: 149.156.12.* 09.02.04, 19:07
          Chorą nienawiść prezentuje Cebula.
          • Gość: t.kubat Re: Reporter TVN R. Cebula IP: *.chello.pl 09.02.04, 22:45
            taaaak, i kto to mowi....
            • Gość: koliber Re: Reporter TVN R. Cebula IP: 149.156.12.* 09.02.04, 23:07
              Ja raczej prezentuję obiektywny subiektywizm.
              Trzeba jakoś zarabiać na życie, walczyć o oglądalność, ale Uwaga, a szczególnie
              Ryszard Cebula przekraczają granicę rzetelności i obiektywizmu dziennikarskiego.
              Niewiele brakuje, niedgysiejszej hienie Marcinowi Wronie, którego program o
              jadłodajniach wietnamskich był typowym przykładem nierzetelnego,
              nieobiektywnego programu, z założeniem udowodnienia z "góry przyjętej" tezy.
              Tak jest również w wielu innych.
              Pozdrawiam
              Qbacie
              koliber
            • Gość: JARZĄBEK Re: Reporter TVN R. Cebula IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.04, 23:08
              To ja! Jarząbek, trener drugiej klasy.
    • sofar Re: Reporter TVN R. Cebula 09.02.04, 23:15
      a stara zasada ..mowi : nie wazne jak sie mowi , wazne zeby mowili :)))

i kolejne misiaczki leca przed tv napedzac ogladalnosc :>

p. Cebula jest wam pewno wdzieczny - w koncu na pewno ma premie od
      ogladalnosci :)

• Gość: Harry Re: Reporter TVN R. Cebula IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.04, 15:10
        Oczywiście jako SUMIENIE NARODU dzieli się tą premią z ofiarami swojego show.
        • Gość: Spec Re: Reporter TVN R. Cebula IP: *.cwd.waw.pl / 195.164.254.* 10.02.04, 15:55
          Witam!
          Nie rozumię większości opinii??! Ja nie lubię TVN, nie lubię atmosfery Faktów,
          ale lubię R.Cebulę i tego drugiego sympatycznego zmiennika(Rogalski chyba?).
          Obaj błąkali się gdzieś w okolicach informacji i byli niewidoczni, natomiast
          teraz są na właściwym miejscu i "spełniają" się znakomicie! Są antygwiazdami,
          grzeczni kulturalni i to mnie bierze(nie zawsze ich oglądam), styl nadzwyczajny
          inteligenci w okularach, ale walczą "łep nadstawiają" wydawałoby się w błahych
          sprawach! Lubię ich i im wierzę(a nie wierzę nikomu w tej stacji!!!),żałuję ,że
          mają tak słabą godzinę emisji programu.
          Pozdrawiam.
          • Gość: koliber Re: Reporter TVN R. Cebula IP: 5.2.* / *.chello.pl 10.02.04, 20:36
            "Inteligenci inaczej" dla plebsu i lumpenproletariatu.
            (Tylko czemu on ma dostęp do internetu)
            • Gość: Harry Re: Reporter TVN R. Cebula IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.04, 11:53
              Właśnie! :)
      • Gość: Harry Re: Reporter TVN R. Cebula IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.04, 21:27
        Dlatego powinien prowadzić Fakty.
    • Gość: TABESDORSALIS NA PREZENTERA FAKTÓW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.04, 20:40
      Proponuję Ryszarda Cebulę jako prowadzącego Fakty.Kto jest za?
    • fikuska Wiecej takich Cebul!!!!! 12.02.04, 15:47
      czekaj az ci sie cos okropnego stanie, np w szpitalu przez pomylke odetna
      ci "malego",a w "Wiadomosciach" spokojnym tonem opowiedza o tym jak o bajce...
      Jakby bylo wiecej takich pietnujacych Cebul to by moze w tym kraju
      bylo "czysciej" od tych konowalow,zlodzieji itd..
      • Gość: TABESDORSALIS Re: Wiecej takich Cebul!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.04, 18:46
        Każdy doktor to pijak i złodziej,bo każdy pijak to złodziej.(Bareizm)
    • Gość: Harry ZAWIEDZIONY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.04, 20:14
      Jestem zawiedziony dzisiejszym odcinkiem.Bez ukrytej kamery.:(Choć
      reporterski "obiektywizm" pozostał.
    • Gość: Harry Re: Reporter TVN R. Cebula IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.04, 20:30
      Niestety nie oglądałam ostatniego programu Uwaga. Kogo sądził i skazywał mój "
      ulubieniec"?
    • Gość: Harry Re: Reporter TVN R. Cebula IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.04, 09:14
      To juz dzisiaj!
    • Gość: Harry Re: Reporter TVN R. Cebula IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.04, 20:04
      R. Cebula na konsultanta krajowego chirurgii!!!!! Kto jest za?
    • Gość: Harry Re: Reporter TVN R. Cebula IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.04, 20:06
      Dzisiaj Rysiek był dobry, w gestykulacji.
    • Gość: tu Re: Reporter TVN R. Cebula IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.02.04, 19:35
      Dziecko umiera w szpitalu, trochę pobite ale nie powinno umrzeć. Gdzie jest
      Rysiek?
    • Gość: zo Re: Reporter TVN R. Cebula IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.02.04, 19:41
      Dziecko pobite umiera w szpitalu, dlaczego lekarze mu nie pomogli.Powinien się
      tym zainteresować.R. Cebula.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka