Gość: kamil IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.04, 18:05 Naprawdę się zachwyciłem znakomitą grą, subtelnością, ciepłem i wyrazistym pieknem, jakie emanowały z Izabelli Trojanowskiej w dizsiejszym odcinku "Klanu". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magda_s4 Re: W DZISIEJSZYM "KLANIE" TROJANOWSKA BYŁA CUDOW 03.02.04, 20:08 A jaki ten Troński był sarkastyczny! Aż miło popatrzeć na tę wyrazistą grę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil Re: W DZISIEJSZYM "KLANIE" TROJANOWSKA BYŁA CUDOW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.04, 22:14 A kto to jest Troński? Odpowiedz Link Zgłoś
aniak31 Re: W DZISIEJSZYM "KLANIE" TROJANOWSKA BYŁA CUDOW 03.02.04, 23:30 Gość portalu: kamil napisał(a): > A kto to jest Troński? :-OOO ??? Odpowiedz Link Zgłoś
magda_s4 Re: W DZISIEJSZYM "KLANIE" TROJANOWSKA BYŁA CUDOW 04.02.04, 11:03 Troński to ten jej gach, co to zaproponował z sarkazmem lokal ortopedyczny, cha! cha! Odpowiedz Link Zgłoś
magda_s4 Ja się zachwyciłam Grażynką! 04.02.04, 15:34 "Bardzosięnudziliściecodzisiajrobiliściepowiedz." I tak na jednym oddechu. Bomba! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bebe Re: W DZISIEJSZYM "KLANIE" TROJANOWSKA BYŁA CUDOW IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.02.04, 23:17 Gość portalu: kamil napisał(a): > Naprawdę się zachwyciłem znakomitą grą, subtelnością, ciepłem i wyrazistym > pieknem, jakie emanowały z Izabelli Trojanowskiej w dizsiejszym > odcinku "Klanu". Tak, to święte słowa, podziwiam tę wspaniałą artysykę od dawna. Moim zdaniem jest najbardziej interesującą osobowościa tego serialu. Piekna, subtelna, dystyngowana, po prostu dama. Wnosi do tego świata codzienności serialowej powiew wielkiego świata, wyższego świata. Bardzo się cieszę, że mam zaszczyt podziwiać ją na ekranie telewizora we wspaniałej kreacji aktorskiej. Szapo wa. Odpowiedz Link Zgłoś
bm_ka Re: W DZISIEJSZYM "KLANIE" TROJANOWSKA BYŁA CUDOW 04.02.04, 23:46 Gość portalu: bebe napisał(a): Wnosi do tego świata codzienności serialowej > powiew wielkiego świata, wyższego świata. Bardzo się cieszę, że mam zaszczyt > podziwiać ją na ekranie telewizora we wspaniałej kreacji aktorskiej. Szapo wa. Kochane jesteś, bebe! :-) Słodziutkie! Jesli umiesz napisać "szapo wa" w ukłonie przed trojanowską i jesli jej wszyscy fani znają to "szapo wa" .. to ja ... chapeau bas! /szapo ba/ w uznaniu poziomu intelektu wielbicieli talentu tej trojanowskiej, aktorki ( z małej litery, a jakże!). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3x Re: W DZISIEJSZYM "KLANIE" TROJANOWSKA BYŁA CUDOW IP: 62.233.183.* 04.02.04, 23:50 Oj, zlosliwa jestes troszke. Odpowiedz Link Zgłoś
bm_ka Re: W DZISIEJSZYM "KLANIE" TROJANOWSKA BYŁA CUDOW 04.02.04, 23:58 Gość portalu: 3x napisał(a): > Oj, zlosliwa jestes troszke. Nioooooooo.. :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peter Re: W DZISIEJSZYM "KLANIE" TROJANOWSKA BYŁA CUDOW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.04, 00:45 bom_bka , widzisz jaką ty jesteś zawistną podłą małpą. Trojanowskiej nie jesteś godna zewnetrznej strony podeszew od butów lizac ty szantrapo głupia. Swoją nienawiść wyładuj w innym miejscu. W tym watku zachwycamy się naszym Bóstwem - Izabellą Trojanowską - znakomitą piosenkarką i aktorką ! Bom_bka - won!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bebe Re: W DZISIEJSZYM "KLANIE" TROJANOWSKA BYŁA CUDOW IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.02.04, 01:02 bm_ka napisała: > Kochane jesteś, bebe! :-) Słodziutkie! To jedyne słuszne słowa w całej twojej wypowiedzi, bem_ko! Poza tym, cóż, przemawia przez ciebie bardzo przyziemne i nieładne uczucie - zawiść! Nie możesz pogodzić się z tym, że ktoś jest niedościgłym ideałem. Nawet we śnie nie możesz równać się z Tą Osobą. Ona jest jak promień wiosennego słońca, które rozbudza przyrodę do życia po zimowym uśpieniu. Zyczę ci, żebyś wreszcie porzuciła te złe emocje, niegodne kulturalnego człowieka, i żebyś spojrzała na Izabellę bez uprzedzeń, bez jadu, bez zawiści, a wtedy będziesz mogła zaznać dobrodziejstw płynących z obcowania poprzez ekran telewizora z osoba tak czarującą, piekną, szlachetną i utalentowaną... Nie mogę pisać dłużej, bo mój pies chce iść na siusiu, ale sama się domyśl reszty... Odpowiedz Link Zgłoś
bm_ka Re: W DZISIEJSZYM "KLANIE" TROJANOWSKA BYŁA CUDOW 05.02.04, 09:57 Mam nadzieję, drogi bebe vel peter vel kamil vel .... itd że po ostatnich "występach" w Klanie wreszcie wyrzucą ją na zbity p... i te jej wystające zęby i już nigdy nasze oczy nie ujrzą jej w żadnej , pożal sie Boże, kreacji aktorskiej. Peter, ona moze liczyc tylko na twoje(pod różnymi nickami) "szapo wa" !:-))) ps Przeanalizuj wpisy w twoich wątkach, oprócz ciebie w różnych przebraniach nikt nigdy nie wpisał się tam pozytywnie! Przemyśl to, może warto zweryfikować swój niezdrowy pociąg do czapkowania przed beztaleńciem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bebe Re: W DZISIEJSZYM "KLANIE" TROJANOWSKA BYŁA CUDOW IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.02.04, 11:58 Nie jestem kamilem ani peterem! Spójrz na IP. Niestety, nie wzięłaś sobie mojej rady do serca. Wielka szkoda! Nadal zaślepia cię nienawiść, biedna dziewczyno! Kogo ty nazywasz beztalenciem. Opanuj się, bo to co robisz staje się niesmaczne. Izabella Trojanowska będzie grała tak długo jak długo ten serial będzie istniał, ponieważ jest jego główną ozdobą, swoim udziałem dodaje mu smaku i poloru. Nie tylko ja, ale wiele wiele innych fanek i fanów z utęsknieniem czeka na poniedziałek, wtorek i środę, żeby przeżyć to fascynujące spotkanie ze wspaniała gwiazdą, mam nadzieję, że autorzy serialu pozwolą pokazać więcej jej talentów niż tylko wybitny talent aktorski. Marzę o tym, że pewnego dnia pani Izabella również zaśpiewa coś swoim pieknym słowiczym głosikiem. To by było fantastyczne i tego bardzo pragnę. A ty, bem_ka, pamiętaj, że tak niskie uczucia, jakich doznajesz, mogą powodować stany chorobowe jak np. wrzody żołądka, czego ci nie życzę, bo oprócz tego, że jesteś zaślepiona nienawiścią, to może pod innymi względami pozostajesz osobą wartościową. Odrzuć uprzedzenia, otwórz oczy na prawdziwy talent! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: W DZISIEJSZYM "KLANIE" TROJANOWSKA BYŁA CUDOW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.04, 14:06 Dzidzia, postanowiłem sie wypowiedzieć w tym wątku, nie tyle, że lubię Trojanowską (a lubie), ale głównie dlatego, że też mam takie same IP, ponieważ mam (jak wiele osób ) neostrade. I Twoje domysły, że pozytywnie o Trojanowskiej musi pisac jedna osoba są żałosne. Lubię Trojanowską, przyjemnie mi się ją ogląda i cenię sobie jej kunszt aktorski i wokalny i nie jestem nikim innym, tylko sobą mimo, że posiadam neostradę. A twoja nienawiść i zacietrzewienie są zatreważające. Jestę chora i musi się tobą zająć dobry psychiatra. No i nie ma takiego nakazu, że tak jak ty, wszyscy muszą nienawidzić Izy. Są też inne gusta niż twój-psychopatyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rebeca Re: W DZISIEJSZYM "KLANIE" TROJANOWSKA BYŁA CUDOW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.04, 18:37 I ja lubię Trojanowską. I też mam neostradę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bebe Re: W DZISIEJSZYM "KLANIE" TROJANOWSKA BYŁA CUDOW IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.02.04, 23:52 Peter, Andy i Rebeca, dziękuję wam za normalne wypowiedzi :) To miło wiedzieć, że są jeszcze na świecie ludzie nie przeżarci nienawiścią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: W DZISIEJSZYM "KLANIE" TROJANOWSKA BYŁA CUDOW IP: 217.8.186.* 06.02.04, 08:14 Dajcie sobie spokój z Trojanowską. Klan sam w sobie jest beznadziejny i już. Stare piosenki Izy bardzo lubię. Jeśli ktoś chce oglądać normalną Izę zapraszam w poniedziałek 20.00 Kino Polska - "Szkoda Twoich łez". Kinowa wersja Strachów. Szczególnie polecam tym, którzy twierdzą że Iza pojawiła się z nikąd. PS Nie jestem ani bebe ani kamilem itd. Odpowiedz Link Zgłoś
rucellai Re: W DZISIEJSZYM "KLANIE" TROJANOWSKA BYŁA CUDOW 05.02.04, 15:25 Trochę się dziwię, że taka wypruta z emocji osoba sama budzi emocje. Nic przeciwko niej nie mam, ale taka jakaś bezbarwna. Bebe nie boisz sie tak po nocy chodzić? Z psem o pierwszej w nocy w Warszawie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bebe Re: W DZISIEJSZYM "KLANIE" TROJANOWSKA BYŁA CUDOW IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.02.04, 23:49 Rucellai, litości, jaka bezbarwna, jaka bez emocji?! Co ty opowiadasz! Jaka wypruta?! Nie wiem, nie wiem... o co ci chodzi? To jest aktorstwo oszczędne w środkach. Żeby tak grać – posiąść taki warsztat - trzeba wznieść się na wyżyny sztuki aktorskiej. Przepraszam ale każdy, dosłownie każdy, jest w stanie „zagrać” przekupkę krzycząc i wrzeszcząc, ale to nie jest sztuka, nic z takiego „aktorstwa” nie wypływa . Sztuką jest coś innego, budowanie nastroju, budowanie postaci przy pomocy oszczędnych środków aktorskich - takie aktorstwo jest bardzo przejmujące i pozostaje na długo w pamięci widza. Oszczędny w środkach aktorskich jest np. Marlon Brando i co? U niego wszystko się podoba, a u Izabelli Trojanowskiej już nie? Bo nie z Ameryki i nie kreują jej w Hollywood. Zachęcam do włączenia własnego myślenia, a nie tylko ulegania stereotypom – gotowym schemacikom do wmontowania w umysł. W czym Izabella miałaby być gorsza od Marlona Brando np.? Przepraszam, nie chcę nikogo urazić, ale każdy widzi, że sylwetkę ma jak nastolatka – jest super zgrabna. Ma piękne regularne rysy, wspaniały czarujący uśmiech, miłą powierzchowność. Bem_ka, wystające zęby? Oj bem_ka, co ty opowiadasz, czyżbyś była na procencie w gabinecie ortodontycznym? Założę się, że sama z aparatem ortodontycznym biegasz, chociaż wcale nie potrzebujesz, ale musisz być „trendy”, he he, tak? Czy to nie jest kretynizm? A jak nie, to tylko dlatego, że nie masz na to pieniędzy. Oj zastanów się nad sobą dziewczyno, bo niedobrze z tobą. Jak za rok ogłoszą, że modna dziewczyna nie może żyć bez końskiej kupy na głowie, to też zaraz takie coś nabędziesz, prawda? Rucellai, czego niby mam się bać na spacerze? Nie boję się. Jak idę z moim psem, to inni się boją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil Re: W DZISIEJSZYM "KLANIE" TROJANOWSKA BYŁA CUDOW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.04, 15:40 Dzień bez Trojanowskiej w TV jest dniem straconym!!! Odpowiedz Link Zgłoś
oleena Re: W DZISIEJSZYM "KLANIE" TROJANOWSKA BYŁA CUDOW 06.02.04, 17:44 Gość portalu: kamil napisał(a): > Dzień bez Trojanowskiej w TV jest dniem straconym!!! Ale Wy z tą Trojanowską to poważnie, czy dla jaj, bo ja już głupia jestem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bebe Re: W DZISIEJSZYM "KLANIE" TROJANOWSKA BYŁA CUDOW IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.02.04, 18:41 No nie, dla jaj??? Co ty wymyśliłaś? Jak w ogóle mozna zadawać takie pytania, Oleena? > > Dzień bez Trojanowskiej w TV jest dniem straconym!!! Tak! Tak! Tak! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IWONA Re: W DZISIEJSZYM "KLANIE" TROJANOWSKA BYŁA CUDOW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.04, 21:16 Jeezzzzuuuuuuuuuu co Wy ,dajcie już spokój, kupcie sobie fotos powiększcie i módlcie się do idolki.Nie męczcie już buły. <Szczęścia szuka w fotografi ,kto inaczej nie potrafi > Iwona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil Re: W DZISIEJSZYM "KLANIE" TROJANOWSKA BYŁA CUDOW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.04, 07:27 Ja mam fotki trojanowskiej ale jako tapeta w kompie i codziennie mi sie zmienia na inną. O Boże, jaka ona jest piekna. każdy facet maży o takiej kobiecie: madra, utalentowana i sexi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: W DZISIEJSZYM "KLANIE" TROJANOWSKA BYŁA CUDOW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.04, 08:31 P. Izie pewnie jest przyjemnie, że ma takich wiernych fanów. Bezkrytycznych, walczących zaciekle z każdym, kto ośmieli się mieć inne zdanie. Chyba właśnie na tym polega bezgraniczne uwielbienie. W latach osiemdziesiątych ciągnęła się za nią sława "idolki" wielu działaczy opozycji (podobno jej wielbicielem był Wałęsa). Oczywiście dla młodych ludzi dzisiaj Wałęsa to nieokrzesany prostak, ale dla ludzi trochę starszych, dla których komuna to była rzeczywistość nieksiążkowa, Wałęsa to ikona. Dlatego mam sentyment do p. Izy, jak zawsze do wspomnień miewamy. Jej obecne dokonania nie powalają na kolana, ale usprawiedliwić ją może nietrafiona rola, nietrafiony film. Może gdyby pociągnęli ją jako uosobienie zła w rodzinie, to byłoby lepiej. A tu zła siostrzyczka zmienia się łagodną mamusię, a jej wszystkie łajdactwa tłumaczą gwałtem w młodości. Rola już się wypaliła, tam nie ma nic do zagrania, wegetacja. Krytyków urody p. Izy proszę o trochę obiektywizmu, nie każdemu musi się podobać, ale jest "atrakcyjna" (potocznie mówiąc). A większym drewnem w Klanie jest niestety p. Laura Łącz. Oczywiście moim zdaniem. Odpowiedz Link Zgłoś