august.bw 03.02.10, 15:04 O 15.00 wg TVN 24 odśnieżano lotnisko w Pyżowicach... O 15.02 odśnieżano w Pyrzowicach. Na naukę nigdy nie jest za późno. Chociaż lepiej uczyć się w szkole niż w studiu TV... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ruda-2255 Re: TVN24 - refleks kontra analfabetyzm 03.02.10, 19:54 Ktoś za szybko napisał i wygląda na to, że natychmiast się zorientował i poprawił, ale taka mała pisowska gnida byle czym się cieszy... Odpowiedz Link Zgłoś
jedzoslaw Re: TVN24 - refleks kontra analfabetyzm 03.02.10, 22:09 Wydaje mi się, że antyfani TVN-u wcale nie muszą być fanami PiS-u. Odpowiedz Link Zgłoś
august.bw A rude... 03.02.10, 22:37 Dziękuję, jedzosław. Po prostu potwierdziłem fakt. Będę ponad i stwierdzę że rude nie muszą być fałszywe. Może po prostu dostała partyjne lub stacyjne polecenie, aby nienawistnie wyzywać... Odpowiedz Link Zgłoś
jedzoslaw Re: A rude... 03.02.10, 23:02 Wiesz, powstrzymałem się od ostrzejszych słów, bo jesteś dużym chłopcem i bronić Cię nie trzeba :) Tak się już tu przyjęło: skrytykujesz TVN czy Michnika- jesteś pisiorem! :) Koleżanko Ruda: używanie wyszukiwarki nie boli. Boli za to nazywanie konkretnych forumowiczów "gnidami". Upewnij się czasem, czy aby na pewno szufladka z napisem "pisowskie gnidy" ma zastosowanie do danej osoby. Odpowiedz Link Zgłoś