Dodaj do ulubionych

nowy męski charakter w "na dobre i na złe"

11.02.04, 09:30
Szymon Bobrowski wcieli się w rolę psychoterapeuty i bedzie leczył Bożenkę.
no i najwazniejsze... powróci Saulius Balandis (dr Ostrowski) i bedzie
bruździł w życiu Zofii Burskiej-Stankiewicz...
myslicie, ze jest jeszcze szansa uratowania tego serialu?

www.se.pl/iso/Dzisiaj/Rozrywka/Newsy/newsy_5.shtml
Obserwuj wątek
    • moniq_c Re: nowy męski charakter w "na dobre i na złe" 11.02.04, 09:31
      Bobrowski?????? o rety jak fajnie!!!!!! sympatyczna mordka...
      no to dla mnie już uratowali ;-)
      • lezka_z_posen Re: nowy męski charakter w "na dobre i na złe" 11.02.04, 09:33
        ten herubin made in Lithuania i jego "zosju" może tylko pociągnąć serial na
        dno...
        • moniq_c Re: lezka ;-) 11.02.04, 09:38
          oj łezka wcale sie nie znasz na skrywanych afektach i pożądliwych
          spojrzeniach... ;-)))
          co Ty , Furia nie widziałaś???? ;-)
          • lahliq Re: lezka ;-) 11.02.04, 09:40
            No prosze, zawsze wywacham gdzie się o F. mówi. ;)
            A Bobrowskiego nie znam, zresztą tego serialu jakoś nie mogę strawić. Lubię
            słodycze, ale nie aż tak słodkie. ;)
            • moniq_c Re:lahliq 11.02.04, 09:44
              he he lahliq liczyłam na to że wywąchasz ;-)))))
              Bobrowski to taki miły chłopaczek, wysoki brunecik z lekkimi zakolami i
              błękitnymi oczętami - obejrzyj sobie np. "Pierwszego miliona" kawałek akurat
              powtarzają na polsacie - na szczęście już go tam ostrzygli i doprowadzili do
              normalnego wyglądu, bo jak na początku z tym kucykiem z pięciu włosów i grzywką
              latał to była porażka.....
              • lahliq Re:lahliq 11.02.04, 09:53
                Czy to ten? Niestety nie udało mi się go "wysupłac" z pośród innych zdjęć, ale
                Bobrowski tez tam jest. Czy to o tego Wam chodzi? Syna Romualda i Radosławy?

www.suwalki.kmp.gov.pl/komunikaty/komunikaty.php
                • koza_koza Re:lahliq 11.02.04, 09:56
                  w moim pierwszym poście jest link i tam jest zdjęcie bobrowskiego...
                  • moniq_c Re:lahliq 11.02.04, 09:58
                    lahliq ty szalona kobieto!!!!! skąd wyrwałaś tych przystojniaczków???
                    ps.
                    juz dostałaś Szymonka ;-)))
                    • lahliq Przystojniaczki 11.02.04, 10:00
                      Dzien pracy zaczynam od popatrzenia na te gębulki. ;)
                      I sprawdzam czy już tam jestem czy nie. ;)
                  • lahliq link 11.02.04, 09:59
                    koza_koza napisała:

> w moim pierwszym poście jest link i tam jest zdjęcie bobrowskiego...

Oh, przepraszam, ale kawa jeszcze nie zaczęła działać. ;)
                    Ale uważam, że mój Bobrowski jest równie interesujacy. ;) I też zapewne może
                    pochwalić się interesującą przeszłością. ;)
                    • koza_koza Re: link 11.02.04, 10:01
                      co prawda, to prawda... z nie jednego pieca chleb jadł, lub parafrazując
                      Andrzeja Biesa - różne chleby jadał, nawet czerstwe ;-)
                      • lahliq Re: link 11.02.04, 10:08
                        To słowa Biesa? Niestety nie ogladałam ballady górniczej, a teraz chyba wiem,
                        że mam czego żałować. To Bies był tym, który marzył o seksie z prostytutką? ;)
                        • koza_koza Re: link 11.02.04, 10:22
                          nie on to mówił u naturalnych, albo w teatrze... ostatnio jakoś... ktoś
                          wysłuchawszy jego historii powiedział, że ty to z niejednego pieca chleb jeść
                          musiałeś, na co Andrzej odpowiedział, że i owszem wiele chlebów jadł, czerstwe
                          też. :-)
    • johnny_tomala Re: nowy męski charakter w "na dobre i na złe" 11.02.04, 10:17
      jeżeli jestem zmuszony na to badziewie patrzyć to ostatnio notorycznie zasypiam
      gdzieś w 15 minucie tego serialu. nie wiem kto to bobrowski ale nawet jak by
      tam zaczeła grać holly barry cameron diaz i sean conery (jak to się pisze?) to
      tego serialu już nic nie uratuje. powinni z godnościa go zakończyć np. poprzez
      bankrutctwo i zamkięcie leśnej góry. a pani łepkowskiej juz dziękujemy za
      niewątpliwy wkład jaki wnisoła w rozemłanie "sztuki" filmowej w tym coraz
      nudniejszym kraju.
      • wiewior1 Re: nowy męski charakter w "na dobre i na złe" 11.02.04, 10:24
        Pani Łepkowska już nie jest ich scenarzystką, tworzy teraz Mjm. Inni "twórcy"
        pastwią się teraz nad społeczeństwem. Nic dziwnego, że aktorzy odchodzą z
        serialu.
        • Gość: Shitt Re: nowy męski charakter w "na dobre i na złe" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.04, 19:38
          A wogole to jak to bylo z telekamerami Artur Ż dostał a Foremniak juz sie
          obeszla smakiem?Nie dziwi mnie to.Serial podupadl,zalosne sa te sceny z Brunem
          i Monika.Jedni sie pakuja inni nie.Teraz bedzie akcja z Ania jako nowa twarz
          pojedzie zdobywac swiat i oleje medycyne a przy okazji Tomcia,ktory bedzie mogl
          poznac kogos nowego albo wrocic do Agi.Co do dr Ostrowskiego to wlasciwie po co
          on wroci?aha Zosia sie nim zjamie,a Kuba zajmie sie Meg skoro Zoska ja olwewa!
          No tyle...
      • koza_koza Re: nowy męski charakter w "na dobre i na złe" 11.02.04, 10:30
        Łepkowska już od ponad roku nie firmuje swoim nazwiskiem serialu "na dobre i na
        złe".
        • johnny_tomala Re: nowy męski charakter w "na dobre i na złe" 11.02.04, 10:38
          wszystko jedno ale ona to gówno stworzyła. od dziś wszystko co mi się niepodoba
          w polskim filmie będę kojarzył z łepkowską i juz. baba mnie wkurza maksymalnie.
          moożna by skale serialowego nudziarstwa stworzyć. miarą np. 10 łepkowskich
          (łepków lub łepkopunktów)
          • Gość: ada Re: nowy męski charakter w "na dobre i na złe" IP: *.nandu / *.nandu.com.pl 11.02.04, 11:54
            Widze , że ruch w serialu odbywa sie wahadłowo - jedni przychodza, jedni
            odchodzą, vide: dr. Pawica Zieliński.
            A przy okazji , czy któs mógłby mnie oświecić jak zakończył sie wątek z
            Rosjaninem Ostrowskim i tą lekarką + chore dziecko z Rosji. Ona gdzieś
            wyjechała na poszukiwania, on był za granica . Jakieś wymiany spojrzeń między
            nimi, a potem cisza, czy może coś przegapiłam+
            Swoja droga to św. Kuba i Zofia powinni sie spakować i odejść.
            Pozdr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka