Gość: myszorek IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 13.06.01, 20:35 No, no, no..... Całe s z c z ę ś c i e , że już niedługo.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: widz Re: GOŚKA IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 13.06.01, 21:12 Myszorek , o ile jestes facetem to Ci powiem ze jestes KUTAS. Co musi sie stac zebyś nie powiedział ze Goska gra. te łzy Goski były udawane??? Ludzie za co ty i Wy ją tak nienawidzicie??? czy nie była dzisiaj szczera?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milo Re: GOŚKA IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 13.06.01, 21:19 Masz rację Ja też tego nie rozumiem. Wrażliwa dziewczyna nie potrafi ukryć swoich uczuć. Zbyt przeżywa tą grę. Ale ona sama nie gra! Dlaczego ludzie nie widzą tego u tej "świętej umęczonej" ALicji? Co wam zrobiła Gośka? PS. Fajnie że jest w finale Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rer Re: GOŚKA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.06.01, 18:45 'wrazliwa dziewczyna'...?!?hahaha!!! niezla musi byc jak tyle osob sie nabiera... smieszne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktoś Re: GOŚKA IP: *.chello.pl 13.06.01, 21:54 Gość portalu: widz napisał(a): > Myszorek , o ile jestes facetem to Ci powiem ze jestes KUTAS. > Co musi sie stac zebyś nie powiedział ze Goska gra. > te łzy Goski były udawane??? > Ludzie za co ty i Wy ją tak nienawidzicie??? > czy nie była dzisiaj szczera?? Widzu, a słyszałeś o łzach szczęścia? > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszorek Re: GOŚKA IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 13.06.01, 22:06 Nie jestem facetem, więc trzeba wymyślić inne określenie...... Też kiedyś byłam idealistką, ale BB mnie z tego wyleczył. Zauważ, że Gośka z powodu niminacji płakała już wiele tygodni temu, to nie trudne wybory wyciskają jej łzy z oczu... Wcale nie jest taka super, bo pomijając ostatnie nominacje, zawsze płakała żegnając osoby na które s a m a głosowała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Proctor Re: GOŚKA IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 14.06.01, 11:46 No jak glosowala na Alicje ktorej nie lubila, to czy by plakala po jej wyjsciu? Musiala tez glosowac na jedna z dwoch pozostalych osob, bo taki jest regulamin (tylko nie piszcie ze "mogla opuscic dom" to juz przerabialismy), niestety to wlasnie te drugie osoby z koniecznosci wybrane opuszcaly dom i jak wy byscie sie czuli w takiej chwili? Cieszylibyscie sie z tego??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszorek Re: GOŚKA IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 14.06.01, 12:36 Chodzi mi o to, że ona ryczała nawet wtedy, gdy miała większy wybór..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Proctor Re: GOŚKA IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 14.06.01, 12:55 Nie przypominam sobie, w pozniejszym okresie raczej nie mialo to miejsca, jedynie Alicji nie lubila a z reszta bylo wrecz przeciwnie. A wczesniej - hmm... Sebastian chyba sie nie liczy bo tez go nie lubila (wtedy jednak chyba nie plakala) a co do innych jej nominacji - po prostu nie pamietam na kogo glosowala, bo plakala w wiekszosci przypadkow podobnie jak Manuela. Moim zdaniem raczej byly to szczere lzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszorek Re: GOŚKA IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 14.06.01, 13:29 Szczerość szczerością, ale .... No nie, nie mogę jej wybaczyć tego obgadywania . Nie i już. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michu Re: GOŚKA IP: *.kalisz.dialup.inetia.pl 14.06.01, 17:12 Myszorek,po prostu powiedz,ze jej nie lubisz a nie co chwila wyciagasz nowe argumenty,ktorych nie mozesz obronic.Co do obgadywania-wszyscy tam sie obgaduja,ale w tv potrzebny jest "czarny charakter",ktorym zostala Gosia i kazde jej "ploteczki" sa emitowane.Błyskawicznie 90% widzow uznalo ja za fałszywca itp.Ciezko uwiezyc w jej kreowany wizerunek bo poza Alicja wszyscy (nawet ci co wyszli) ja lubia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszorek Re: GOŚKA IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 14.06.01, 17:47 To nie moja wina, że tylko obgadywanie Gośki jest emitowane.... Skoro tak twierdzisz. A nie lubię Gośki właśnie za ten fałsz i obłudę. Kiedyś była moją ulubioną zawodniczką. ona i Sebastian. Do obojga się zraziłam Chyba mogę??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michu Re: GOŚKA IP: *.kalisz.dialup.inetia.pl 14.06.01, 19:42 Oczywiscie,ze mozesz sie zrazic.Nie mozna kochac wszystkich (jak Manuela) :) Odpowiedz Link Zgłoś