Dodaj do ulubionych

Uczta karnawałowa.

13.02.04, 11:37
Składkowa.
Każdy coś przynosi do jedzenia i picia.
Obserwuj wątek
    • edzioszka Re: Uczta karnawałowa. 13.02.04, 11:40
      przyniosłam - wino czerwone niczym krew..
      • czarnajagoda Re: Uczta karnawałowa. 13.02.04, 12:34
        przyniosłam - krew czerwińszą od wina (tonie moja wina, że wolę ją od wina)
        • edzioszka Re: Uczta karnawałowa. 13.02.04, 12:39
          to co rozpijamy? zakąski będą poźniej, tylko kulaweczki przyniosę ;)
          • czarnajagoda Re: Uczta karnawałowa. 13.02.04, 12:56
            może jeszcze chwilę zaczekamy, czy kto wdepnie...
    • h.lecter Re: Uczta karnawałowa. 13.02.04, 13:01
      A ja krwiste befsztyki przyniosłem. A czym gospodarz częstuje??? W końcu jak
      każdy coś przynosi, to każdy, bez wyjątków.
      • vampi_r Re: Uczta karnawałowa. 13.02.04, 13:26
        Ja mam jedno piwo.... o,... przepraszam już pół piwa.
        • vampi_r Re: Uczta karnawałowa. 13.02.04, 13:29
          Żartowałem.

Zapraszam wszystkich do salonu. Stół czeka obficie zastawiony róznymi
          rarytasami i napitkami.

Jako atrakcja wieczoru będzie Emusia soute.
          • czarnajagoda Re: Uczta karnawałowa. 13.02.04, 14:02
            no to możemy już zasiąść... a jakiego Ignatza czy innego młodego mięska pci
            męskiej nie miałeś???
            • vampi_r Re: Uczta karnawałowa. 16.02.04, 09:42
              Jagódko, zostaw Ignasia. Kto nam będzie posiłki roznosił?
              • czarnajagoda Re: Uczta karnawałowa. 16.02.04, 09:53
                to kogo proponujesz w zamian??? bo ja jadać woę młode męskie mięsko...
                • edzioszka Re: Uczta karnawałowa. 16.02.04, 10:00
                  acha, a krew się utoczy i przyrządzi kaszanki ;)
                  • czarnajagoda Re: Uczta karnawałowa. 16.02.04, 10:37
                    etam, kaszanka... krew ludzka do bardziej wyszukanych dań się nadaje... a
                    najlepsza jest spożywana świża, prosto z żyły...
                    • edzioszka Re: Uczta karnawałowa. 16.02.04, 10:55
                      hyhy, się zatrudnij w stacji honorowych krwiodawców ;)
                      • czarnajagoda Re: Uczta karnawałowa. 16.02.04, 11:03
                        a myślisz, że nie jestem tam zatrudniona???
                        • vampi_r Re: Uczta karnawałowa. 16.02.04, 12:06
                          czarnajagoda napisała:

> a myślisz, że nie jestem tam zatrudniona???

Zapewne w charakterze kontrolera jakości?
                          • czarnajagoda Re: Uczta karnawałowa. 16.02.04, 12:11
                            o, skąd wiesz??? przecież nie pracujemy w tej samej stacji...
                            • anchan Re: Uczta karnawałowa. 16.02.04, 13:57
                              Można się jescze przyłączyć? Mam wypatrzone w drogerii masło do ciała.
                              • czarnajagoda Re: Uczta karnawałowa. 16.02.04, 13:59
                                o, jak nam się jakieś nazbyt chude ciało przytrafi, to konieczie :)))
                                a jakiegoż smaku jest to masło???
                                • anchan Re: Uczta karnawałowa. 16.02.04, 14:11
                                  Nie studiowałam składu, ale przymiotniki w nazwach kosmetyków nie różnią się od
                                  tych w jogurtach i serkach więc może być niezłe. Nawet minerały z Morza
                                  Martwego nie powinny być zbyt szkodliwe.
                                  • czarnajagoda Re: Uczta karnawałowa. 16.02.04, 14:31
                                    jak z Martwego, to nie... gorzej gdyby z moża żywego były...
                                    a na coponiektóych masłach jest napisane czy to masło kakaowe, orzechowe, czy
                                    natenprzykład masło shea... a to, jak widać mineralne jest... cóż, przywykłam,
                                    ze mineralna jest woda, ale jako że otwarta jestem na nowinki cool-i-narne,
                                    chętnie spróbuję...
                                  • edzioszka Re: Uczta karnawałowa. 16.02.04, 14:34
                                    upiększają i ujedrniają - rozkosz sama wgryźć się w taką delikatniusią,
                                    jedwabistą szyjkę z pulsującą tętniczką ;)
                                    • vampi_r Re: Uczta karnawałowa. 16.02.04, 14:43
                                      No dobra, pojedli, to teraz czas pójść w tan.
                                      Zaraz wystąpi zespół Black Sabath.

Uwaga - Strzygi proszą wampirów.
                                      • edzioszka Re: Uczta karnawałowa. 16.02.04, 14:51
                                        noc Walpurgii to na przełomie kwietnia i maja dopiero, przedłużamy karnawał?
                                        się zazwyczaj spoźniam, a jeszcze miotłę muszę oddać do regeneracji i
                                        wypolerować, zlecić przepierkę fatałaszków w pralni, rozczesać kołtuny tyż by
                                        się zdało - całą zimę straszyłam po lasach, pora się zaprezentować publice ;)
                                    • anchan Re: Uczta karnawałowa. 16.02.04, 14:46
                                      O rety! Zapomniałam o najwszej modzie! A jak ono z botoksem jest?
                                      • czarnajagoda Re: Uczta karnawałowa. 16.02.04, 14:49
                                        o jakiej modzie??? i jak brzmi pierwszy i drugi stopień od tego???
                                        • anchan Re: Uczta karnawałowa. 16.02.04, 14:59
                                          Ałć, ktoś mi no wygryzł bez znieczulenia.
                                          To był chyba, co gorsza, autokanibalizm.
                                          • czarnajagoda pytanie 16.02.04, 15:02
                                            czy autokanibal to samochód zjadający inne samochody???
                                            • vampi_r Re: pytanie 16.02.04, 15:13
                                              To Anchan jest samochodem?
                                            • anchan Re: pytanie 16.02.04, 15:13
                                              Tak. Jak go przyłapią i osądzą to będzie autokar.

• edzioszka Re: pytanie 16.02.04, 15:23
                                                autokar i towarzysząca mu tirówka - sięgamy przemyśliwaniami ku degeneraji ;)
                                                • vampi_r Bal karnawałowy 16.02.04, 17:16
                                                  A teraz stryszawy do środeczka, a upiory w kółeczku....
                                                  Raz dwa trzy, raz dwa trzy...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka