princessofbabylon 21.03.10, 16:54 Co to znowu Polsat serwuje? Tak skaczę po tych kanałach i znów widzę Kupichę, który przed chwilą występował w "Tylko nas dwoje", a teraz znów odpowiada na jakieś pytania zadawane przez Ibisza. Nic nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dona.a Re: On i Ona 21.03.10, 17:09 A ja znów widzę Cichopek, widziałam Ją wczoraj w tym samym programie w którym był Kupicha. Poza tym chyba zdecyduję się na powtórkę Usta, usta, bo oglądałąm wczoraj ten program w którym była Cichopek i Kupicha;) Odpowiedz Link Zgłoś
princessofbabylon Re: On i Ona 21.03.10, 17:13 Ci mają "On i ona", TVN ma "Ona i on". Jejkuuu... Odpowiedz Link Zgłoś
makova_panenka Re: On i Ona 21.03.10, 18:31 Polsat serwuje jakieś popłuczyny po zachodnich programach na które nasz lud najwidoczniej nie ma ochoty. Odpowiedz Link Zgłoś
tusku-mordo-ty-moja Re: On i Ona 21.03.10, 23:31 makova_panenka napisała: > Polsat serwuje jakieś popłuczyny po zachodnich programach na które nasz lud > najwidoczniej nie ma ochoty. W przeciwieństwie do TVN i Tańca z gwiazdami, Big Brothera czy You Can Dance. Widze, ze miłość do TVN wyżarła ci resztki mózgu, panienko. Odpowiedz Link Zgłoś
bell82 Re: On i Ona 21.03.10, 18:46 kółko wzajemnej adoracji na czele z cichopkową i ibiszem na czele, az sie niedobrze robi Odpowiedz Link Zgłoś