forumator 15.04.10, 08:24 oraz dyżurni dowcipnisie ze "Szkła kontaktowego" - bez pozdrowień! Nie chcę was więcej oglądać, ani słyszeć. Zwłaszcza Żakowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
la.bruja Re: Żakowski, Lis,Wołek 15.04.10, 09:53 będziesz ... już pewnie szykują się do kolejnych programów mam nadzieję, że z równą bezwzględnością będą jeździć po PO Choć szczerze mówiąc, nie chcę tego Polityka w wydaniu polskim i tak sięgnęła dna, a nastroje gawiedzi wystarczające plugawe. Odpowiedzialność za to ponoszą tzw. elyty i media , które kształtują nastroje społeczne i język publicznej debaty Oni powinni się opamiętać Odpowiedz Link Zgłoś
ewa9717 Re: Żakowski, Lis,Wołek 15.04.10, 09:55 forumator napisał: > oraz dyżurni dowcipnisie ze "Szkła kontaktowego" - bez pozdrowień! Nie chcę > was więcej oglądać, ani słyszeć. Zwłaszcza Żakowskiego. Czerwony guziczek w telewizorze. Przyciśnięcie nie boli. Odpowiedz Link Zgłoś
bonnie75 Re: Żakowski, Lis,Wołek 15.04.10, 09:58 Niektorych boli, bo tak bardzo lubia masochizm, wrecz rozkoszuja sie nim... Odpowiedz Link Zgłoś
smutas13 Re: Żakowski, Lis,Wołek 15.04.10, 10:11 Mam żal do dziennikarzy i mediów. W bardzo niekorzystnym świetle przedstawiano nam prezydenta i parlamentarzystów. Wiem, myślenie nie boli. Ale...nagle pojawiły się zdjęcia uśmiechniętego prezydenta. Dlaczego nie mogło tak być za Jego życia? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiamilan Re: Żakowski, Lis,Wołek 15.04.10, 11:00 Lis już nie będzie musiał odgryzać sobie języka... Odpowiedz Link Zgłoś
grek.grek Re: Żakowski, Lis,Wołek 15.04.10, 11:31 Szkoda, że Jaruzelskiego nie było na pokładzie... wtedy rzesze wrażliwych Polaków przestałyby oglądać i słuchać Wildsteina, Janeckiego i Fedyszak-Radziejowskiej i wreszcie stan wojenny zostałby uznany przez 90 % narodu za decyzję właściwą i mądrą. Cóz, szkoda, po prostu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kb6 Re: Żakowski, Lis,Wołek 16.04.10, 00:59 Moi ulubieńcy! Mam nadzieję, że nie znikną z ekranu. Unikam Pospieszalskiego, bo po jego programach cierpiałam na niestrawność. Męczy mnie Wildstein swoim gadulstwem i nieumiejętnością słuchania, a Janecki - to szkoda gadać... Odpowiedz Link Zgłoś
forumator "Moje pożegnanie" w salon24.pl 19.04.10, 14:34 - niechby i ci tutaj wymienieni poczytali. To także i o nich. Odpowiedz Link Zgłoś