Dodaj do ulubionych

czekoladowe paznokcie u stóp

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 10:46
Widzę na ulicach tylko "francuskie" paznokcie u stóp czy tylko takie sa
akceptowane.Mam duzo ciuchów w kolorze czekolady, również japonki czy taki
lakier pasuje? Czy era kolorowych paznokci juz dobiegła końca?
Obserwuj wątek
    • mgielka83 Re: czekoladowe paznokcie u stóp 15.06.05, 10:52
      nie wiem czy modne, ale mi sie podoba czekoladowy kolor lakieru, ale cięzko taki
      dostać. Z constance caroll jest ładny odcień, o nazwie chocolate właśnie.
      • Gość: maxi Re: czekoladowe paznokcie u stóp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 10:55
        A mi sie wydaje, że czekoladowy lakier na stópkach w tym sezonie jest zupełnie
        passe..ale przeciez można być outsiderem no nie??
      • trawiasta Re: czekoladowe paznokcie u stóp 15.06.05, 10:58
        A jeżeli dobiegła końca, to co - przerzucasz się na french? ;-) Szczerze mówiąc,
        kompletnie nie mam pojęcia, jaki kolor jest "trendy" w tym sezonie ;-) Mnie się
        podobają ciemne lakiery na paznokciach u stóp i takimiż zamierzam malować. Jeśli
        Ty lubisz czekoladowy, to nie widzę absolutnie żadnego problemu - maluj tak, jak
        lubisz.
      • Gość: goga Re: czekoladowe paznokcie u stóp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 10:59
        Ja kupiłam Inglota, po pomalowaniu wszyscy się dziwnie przygladaja , nie wiem
        czy to sie podoba czy przeraza. Jeszcze nie spotkałam paznokci u stop w takim
        kolorze.
        • Gość: * Re: czekoladowe paznokcie u stóp IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.05, 11:07
          A ja z Inglota kupilam taki mieniacy sie blekitno - zielony typowo letni
          kolorek. Moim zdaniem b.ładnie wygloda. I nawet kolega w pracy powiedzial , ze
          fajny kolor :))) I czekoladowy tez mam i ladnie wyglada :)
    • brzezink Re: czekoladowe paznokcie u stóp 15.06.05, 11:15
      moim zdaniem nie ma co oglądac się na mode, jeśli tobie podobają się paznokcie
      w takim kolorze to czemu ich tak nie malować (tylko dlatego że pare dziewczyn
      ma inaczej pomalowane) myślę że nie ma sensu robić czegoś na siłę.

ja lubie mieć kolorowe.... na stopach testuje wszystkie kolory tęczy.. i nie
      spotkałam się ze stwierdzeniem że jest to "niemodne"

pozdrawiam
    • Gość: goldi Re: czekoladowe paznokcie u stóp IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.05, 12:26
      french jest juz mniej modny niestety, naj sa zielenie o dziwo:)I złoty wszedzie
      czyli makijaz tez
    • Gość: ana Re: czekoladowe paznokcie u stóp IP: *.msk.pl / 80.51.191.* 15.06.05, 12:35
      Ja od lat maluje paznokcie u stóp lakierem albo oberzynowym,sliwkowym albo
      własnie brazowym,czekoladowym.Zawsze podobały mi sie takie kolory na
      paznokciach i takie lubie,za to nigdy nie mialam zadnego jasnego,pastelowego
      koloru bo poprostu mi nie pasuje,np.jasny róz czy krem..a jezeli chodzi o
      lakier czekoladowy to ja mam sliczny z Pierre Arthes nr 42,naprawde polecam,nie
      jest to zwykla emalia ale ma sliczny połysk.
    • Gość: ana Re: czekoladowe paznokcie u stóp IP: *.msk.pl / 80.51.191.* 15.06.05, 12:35
      Ja od lat maluje paznokcie u stóp lakierem albo oberzynowym,sliwkowym albo
      własnie brazowym,czekoladowym.Zawsze podobały mi sie takie kolory na
      paznokciach i takie lubie,za to nigdy nie mialam zadnego jasnego,pastelowego
      koloru bo poprostu mi nie pasuje,np.jasny róz czy krem..a jezeli chodzi o
      lakier czekoladowy to ja mam sliczny z Pierre Arthes nr 42,naprawde polecam,nie
      jest to zwykla emalia ale ma sliczny połysk.
    • mroofka2 Re: czekoladowe paznokcie u stóp 15.06.05, 13:00
      A musi być "trendy" żeby nosić? To nam się już nie ma podobać?
      • Gość: goga Re: czekoladowe paznokcie u stóp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 13:15
        No wiesz nie chcę aby którejś w metrze zrobiło się mdławo od mojej czekolady na
        paznokciach, hahahaha

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka