kubissimo 21.04.10, 21:49 słabiuchne otwarcie pierwszy wystep nieudany czy jest sens ogladac dalej? :/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cozarro Re: YCD 21.04 21.04.10, 22:25 Przepraszam, ale Rusin i jej bazarowe ciuchy, niebezpiecznie zbliza sie do niedoścignionej Skrzyneckiej, Mucha mogłaby sobie podarować ten rechot i płacz na siłe, Piróg chyba przestraszył sie i odwazył sie skrytykować właściciela szkoły tanecznej exherbusiowego Tomasza Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa1 Re: YCD 21.04 21.04.10, 22:58 Ilona mnie drażni. Wyjątkowo brak jej charakteru. Odpowiedz Link Zgłoś
aniuta75 Re: YCD 21.04 21.04.10, 23:10 Mucha wkurzyła mnie dziś straszliwie. Wynik głosowania kompletnie od czapy. Nie wiem... Odechciało mi się oglądać już... Odpowiedz Link Zgłoś
nnike Zabierzcie Muchę 21.04.10, 23:34 niech wróci Wiktoria! Miała klasę, urodę i wręcz matczyną troskę o młodych, zestresowanych tancerzy. Mucha jest wrzaskliwa, kiczowata jak wszyscy diabli, a jeszcze bardziej zapatrzona w siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
ip.73 Re: YCD 21.04 21.04.10, 23:35 Mnie się podobają występy dwóch par: Tomasza i Kasi (dziewczyna z czarnymi włosami) oraz Kuby i Ani. Dopóki tańczą - będę oglądać. Natomiast komentarze Muchy są tak samo nie a propos jak i irytujące. W ogóle ona cała jest mocno irytująca. I nie spodobało mi się jak Michał Piróg jechał po choreografie, który pracował z Pauliną i Aleksem. Mógł to samo powiedzieć w b. cywlizowany sposób - jeśli już koniecznie musiał. Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: YCD 21.04 21.04.10, 23:40 nie raz w tym programie opieprzano tancerzy za zla choreografie, choc oni tylko robili to, co im dali choregorafowie, wiec jakos nie zal mi pana Asiza Odpowiedz Link Zgłoś
ip.73 Re: YCD 21.04 21.04.10, 23:52 Nie żal mi pana choreografa, natomiast nie akceptuję stylu, w jakim Piróg wypowiada swoją krytykę. To jest ciekawe, że facet, który uchodzi za nadwrażliwca, leje fontanny łez na niejednym występie, potrafi być tak cholernie nieprzyjemny. To taki zgrzyt w tym programie, który przeważnie dotyka młodych i zestresowanych tancerzy, dzisiaj wyjątkowo choreografa. Btw: również myślałam, że odpadnie ten tancerz ze skręconą nogą. Jakoś nie przypadł mi do gustu jego występ. Ale może nie będzie mógł tańczyć za tydzień i wróci Adam ;] Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: YCD 21.04 21.04.10, 23:38 nasza "znakomita" 14-stka dała dziś ciala. Na 7 wystepów podobały mi sie dwa (i pół) ;) bez zastrzeżeń przyjmuję występ Kasi i Kuby oraz Leal i Bartka (swietny pomysl z farbą). Broadway też mi się podobał, chociaż mam wrazenie, ze wystep polegal glownie na podnoszeniu nog w celu akcentowania muzyki ;) Adam i Ewa - ona bardzo kanciasto, on nijako. Ilona i Sebastian - trzeba sie postarac, zeby tak zepsuc jeden z lepszych kawalkow zeszlego roku. Paulina i Aleks - zgadzam sie z Pirogiem, choreograf strasznie dal ciala. Kasia i Tomek - nie wiem, czy tam bylo z 5% rumby w rumbie. Muzyka od czapy. O ile skonny jestem sie zgodzic z werdyktem jurorow, to jednak glosowanie widzow mnie rozczarowalo - ja jednak pozegnalbym Ilone i Sebastiana. No ale on pewnie dostal wiele glosow na bazie wspolczucia, co jest o tyle zabawne, ze nie wiemy, czy stan nogi pozwoli mu na wziecie dalszego udzialu. A wtedy wrocilby Adam, co byloby dobre :) czy w nastepnym odcinku pary zatancza cos innego, niz swoje wlasne style? ps podobal mi sie nieszczegolnie maskowany wqrw Eguroli i Piroga w stosunku do Muchy. Odpowiedz Link Zgłoś
bell82 Re: YCD 21.04 21.04.10, 23:56 zgadzam sie z kubissimo i podtrzymuje swoje wczesniejsze zdanie- Ilona jak do tej pory nie pokazała dla mnie nic szczególnego od samych warsztatów, a dzisiejsza solówka to jakies nieporozumienie...bracia blizniacy typowi lanserzy - niestety, dzieciaki beda głosowac na ten "lans" a nie na taniec... Odpowiedz Link Zgłoś
ankas4 Re: YCD 21.04 ten caly Senastian jest/byl żenujący 22.04.10, 05:46 Po pierwsze zgadzam sie rowniez z kubissimo. Po drugie zgadzam sie z bell82 na temat blizniaków...te ich miny,te ich gesty,żenada,a największą porażką,błazenadą była akcja z nogą...być może faktycznie coś się stało...zobaczymy zresztą w nastepnym odcinku,jednak ta zbolała mina,to wbiegnięcie drugiego brata abygo podtrzymać...żenada,zachowałby sie jak chłop i wytrzymał do końca...teraz bedzie chlopak jechał przez pół programu na tej akcji...łacznie z tym,ze jak cos mu nie pojdzie to zawsze moze powiedzieć,ze akurat...kontuzja wróciła...szczerze powiem,ze myslalałam, ze go jurorzy jakoś zdekonspirują...a tutaj bylo jeszcze wzmocnienie efektu! Mam nadzieje,ze Ci blizniacy -lanserzy odpadną juzjuz za chwilkę,szkoda,ze nie dzis...naprawdę miałam nieodparte wrażenie,ze chlopak wszystko,wszystko zrobi aby nie odpaść w pierwszym odcinku!!! Tez myslalam,ze bedą super wystepy-skoro mielidodatkowy tydzień,słabe to było, trzymam kciuki i dla mnie faworytem jest Aleks,pozniej Paulina a pozniej dlugo,dlugo nic... A i jeszcze irytuje mnie ta cala Kasia,czekam,az zaczną tańczyć w innych stylach...niestety ale myslę,ze Pani Kasia wyłozy sie na wszystkim co nie jest jej stylem. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: YCD 21.04 22.04.10, 10:38 Pamiętam, że dużo się mówiło o tym, że ta edycja będzie nadzwyczajna, bo udało się wybrać nadzwyczajnych tancerzy, w tej kwestii jestem rozczarowana, "wejścia smoka" wg mnie nie było, przyglądałam się Barańskiemu, czy pozbył się "parkietowej" maniery o której mówił poprzednio Piróg, wyglada, że się nie pozbył, ta "latynoamerykańska" wypięta pupa:/, wydaje mi się, że jest zbyt mocno "obciążony" swoim stylem, żeby wiarygodnie wypaść w innych, w kwestii Muchy i bliźniaków zgadzam się z większością. Odpowiedz Link Zgłoś
arden Re: YCD 21.04 22.04.10, 22:01 A mi szkoda bliźniaka "z nogą" ;) Fakt, i on, i brat mają taki sposób bycia i wypowiadania się, który może irytować i tak z nimi miałam na początku - ale z czasem się przyzwyczaiłam. A to, że brat pomógł mu zejść ze sceny to chyba normalne zachowanie, a nie żaden lans. I skąd w ogóle pomysł, że będzie na tej nodze "jechał" do końca programu? Odpowiedz Link Zgłoś
afortunada Leal... 22.04.10, 23:19 Leal... to jest imię tej dziewczyny, czy ksywka? jakoś tak pretensjonalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak i wszystko jasne... 23.04.10, 16:53 www.plejada.pl/3,32519,news,1,1,ycd-5-sebastian-juz-nie-zatanczy,artykul.html Odpowiedz Link Zgłoś
ip.73 Re: i wszystko jasne... 23.04.10, 22:23 Paskudna kontuzja. Zerwanie wiązadła brzmi groźnie i lubi się odnawiać. Współczuję mu. Odpowiedz Link Zgłoś