Gość: Marta IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.02.04, 11:55 Czy może ktoś z obecnych tu telewidzów był dzisiaj na eliminacjach do Wielkiej Gry? Jak takie coś wygląda? Pozdrawiam, Marta Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pepko Re: Wielka Gra 29.02.04, 14:27 To dziś były eliminacje? Jak byli to pewnie jeszcze nie wrócili ;) Też mnie ten temat intersuje. Jak to jest z tymi eliminacjami? Naprawdę trzeba być takim obkutym? I jak się rzecz odbywa. Może ktoś coś wpisze /pliz/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Wielka Gra IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.03.04, 09:04 Nikt nie był?????? :( Issis, dziękuję za link. Widziałam to forum ale mało się tam dzieje. Niejaki Skubi99 bywa na eliminacjach. Może i tym razem był, Skubi99 odezwij się!!!! Bardzo proszę, może ktoś coś wie. Pepko, masz zamiar starować, czy tak tylko pytasz? Issis, wiem, że jesteś gwiazdą teleturniejową :) Widziałam cię w jednym teleturnieju :) jesteś taką blondynką z półdługimi włosami w okularach, chyba? Gratulacje!!! Pozdrawiam, Marta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hedera Re: Wielka Gra IP: *.lasypanstwowe.gov.pl 01.03.04, 13:35 Marto, tak ja kiedyś byłam. Nawet je wygrałam i wzięłam udział w programie. Wygląda to tak, że zjawia się masa ludzi, niektórzy traktują to jak sposób na (prze)życie i przyjeżdżają na każde eliminacje. Jest to test (tzw. wielokrotnego wyboru) dwuetapowy, pytania w pierwszym etapie takie sobie, w drugim - trudne. Nie ma ściągania, bo jest bardzo mało czasu. Wygrywają 2+2 osoby, przy czym ta druga dwójka to zawodnicy rezerwowi. Pani Stasia wcale taka miła nie jest, owszem tak - dla swoich dobrych znajomych, tzn. tych, którzy w programie wystąpili już 4-6 razy, dzwonią do niej, itp. - są tacy, oni najczęściej wygrywają eliminacje, a potem - w programie. Ponadto uwaga - wyodrębniła się grupa tzw. specjalistów - tzn. tych, którzy startują wyłącznie z danej dziedziny - np. malarze, muzyka poważna itp. Marto, życzę ci powodzenia, ale to wcale nie jest takie łatwe. Odpowiedz Link Zgłoś