upychacz Re: YCD - 28.04 28.04.10, 22:22 Na głupotę Muchy nie ma już słów, więc nic dziwnego że ludzie milczą. Odpowiedz Link Zgłoś
ip.73 Re: YCD - 28.04 28.04.10, 23:19 Rany, jak mnie Mucha wkurza w tym programie to brak słów po prostu ;/ Nie miałam pojęcia, że ona jest AŻ tak bezdennie głupia, arogancka i zakochana w sobie. A jej komenty tyle mają wspólnego z tańcem co ja z Aborygenami. Dla mnie Weronika była dużo lepszym jurorem. Też nie miała pojęcia o tańcu, ale przynajmniej była dobrym duchem programu, a nie JĘDZĄ. Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: YCD - 28.04 28.04.10, 23:42 ip.73 napisała: > Rany, jak mnie Mucha wkurza w tym programie to brak słów po > prostu ;/ > Nie miałam pojęcia, że ona jest AŻ tak bezdennie głupia, arogancka i > zakochana w sobie. A jej komenty tyle mają wspólnego z tańcem co ja > z Aborygenami. > Dla mnie Weronika była dużo lepszym jurorem. Też nie miała pojęcia o > tańcu, ale przynajmniej była dobrym duchem programu, a nie JĘDZĄ. Podpisuję się pod każdym słowem, to prawda, że trochę brak Weroniki. Odpowiedz Link Zgłoś
maciej1909 Re: YCD - 28.04 28.04.10, 23:49 Ostatni odcinek tej edycji jaki oglądnąłem. Decyzja widzów odnośnie Kasi była żenująca. Najlepsza solówka wieczoru (obok Aleksa) i wyleciała bo na castingach nie robiła scen i też nikt się nie rozpływa nad jej sexappealem :/ tragedia Odpowiedz Link Zgłoś
pau_ Re: YCD - 28.04 29.04.10, 00:52 ip, w innym wątku w opozycji, a tu w pełnej komitywie, jestem na tak;-)))) Mucha to zmasakrowanie tego rogramu, dla mnie jednego z niewielu "szoł", które zasługiwały na odrobinę uwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
ankas4 Re: YCD - 28.04 29.04.10, 05:52 Zmieniam zdanie, Mucha mnie oczywiscie irytuje,ALE gdyby nie ona nie ogladałoby sie tego tak smacznie, podoba mi sie jak sie podjeżdzają jurorzy,czekałam z niecierpliwoscią jaką 'mądrość' wypowie Mucha,a pozniej jak ją skomentuje Piróg ,a tekst Kingi,ze przeciez'Ania ma forsy jak lodu' mnie powalił;) Szoł musi trwać,a dzięki Musze ten program ma pazur! Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: YCD - 28.04 29.04.10, 10:04 ankas4 napisała: > dzięki Musze ten program ma pazur! Jeśli już to program ma pazur dzięki Pirógowi, który nie boi się odważnych, kontrowersyjnych komentarzy, ale co najważniejsze zna się na rzeczy, pleplanie Muchy nic nie wnosi, wcześniej zrobiła wokół siebie dużo szumu i na tym wjechała do programu, tanecznie "uzdolniona" tak jak Rusin, co prawda obydwie wygrały TzG, ale co z tych "zdolności" zostało u Rusin widać jak dość pokracznie rusza się na scenie YCD, a Mucha do discopolo poskika i to wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
ip.73 Cytując klasyka: Mucho - nie idź tą drogą :)) 29.04.10, 11:38 Pau - zdecydowanie: komitywa w sprawie Muchy :)) Ona chyba zapomniała, że ten program nie nazywa się "Ania Mucha show" tylko YCD, że to nie ona jest najważniejsza. Pieprzy jak potłuczona i upaja się melodią swoich słów, nie dostrzegając, że jest żałosna. Jej tekst w kierunku Ilony "Jesteś jak długopis - bez wkładu nie istniejesz" był chamski i uprzedmiotawiający. Jej krytyka Kuby jest nudna, bo jest to znakomity tancerz i czepia się go na siłę (swoją drogą - nieźle się chłopak odgryzł :)) ), ale najbardziej mnie zadziwiły jej wrzaski po występie Tomasza i Kasi. Ale to w sumie szerszy temat - bo nie do końca rozumiem jak to zostało rozegrane. Najpierw biorą do ułożenia choreografii jakąś przypadkową osobę (bo gdzie takiemu Gale do Michny, Genevieve itd.), a potem gnoją tancerzy za złą choreografię??? WTF??? Nie było żadnej uwagi nt. ich tańca, tylko że choreografia była do bani i za to dogrywka??? Bez sensu ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
krzysiek.wa_wa Re: Piróg i Mucha 05.05.10, 11:32 www.fakt.pl/Pirog-obraza-Muche-,artykuly,70975,1.html Michał Piróg (31 l.) eksplodował. Choreograf jest wściekły, bo ma już serdecznie dość koleżanki z jury programu „You Can Dance”, Anny Muchy (30 l.). I postanowił dobitnie powiedzieć, co o niej myśli. – Ona kompletnie się nie zna na tańcu! – denerwuje się Piróg. – Nie możemy zgadzać się z opiniami Ani Muchy, bo ona jest ściągnięta z kosmosu i ma w głowie twardy dysk. I to chyba bardzo przestarzały model, w którego oprogramowaniu nie było mowy o tańcu – zaczyna swój wywód choreograf poirytowany niewiedzą koleżanki. – Dla programu co prawda jest dobre, że jest w nim osoba, która kompletnie się nie zna na tańcu. Ale trzeba zauważyć, że ludzie którzy trochę oglądali wcześniej ten program, lepiej się znają na tańcu niż ona! (...) – Bez Weroniki to już nie jest ten sam program – żałuje Piróg. – Nie ja jestem twórcą tego programu, ale gdybym był, to na miejscu Anny Muchy posadziłbym kogoś od hip-hopu, bo brakuje nam takiej osoby – stawia jasno sprawę choreograf. (...) ======================================== no z tym hip-hopem to przesadził przecież i on i Egurola lubią hip-rap-hop więc po co im jeszcze trzeci "biały Murzyn" ??? -- "Polskie wina mają mniej siarki niż wina francuskie." Janusz Palikot Odpowiedz Link Zgłoś
padonok Re: YCD - 28.04 29.04.10, 07:29 Mucha jest denerwująca, ale z jej opinią na temat Ilony się zgadzam. Dziewczyna jest okropna. Odpowiedz Link Zgłoś
joaz Re: YCD - 28.04 29.04.10, 08:31 No ale przynajmniej tradycyjnie Kinia ubrana okropnie. Zmiana stylistki nic nie pomogła. Najlepiej niech nosi zwykle dzinsy i tiszert. We wszystkim innym wygląda żałośnie. I Mucha mi nie przeszkadza. Ten program nie potrzebuje słodkich dobrych duszków. Poza tym Ania fajnie wkurza Kinię, a ta cudnie wszystkim pokazuje jak jej nie lubi. I nic dziwnego. Wygląda przy niej jak ciotka. j Odpowiedz Link Zgłoś
ice_ice Re: YCD - 28.04 29.04.10, 11:10 O jaaa mam całkiem, ale to całkiem odmienne uczucia. Po raz pierwszy Kinga wyglądała naprawdę dobrze. Pomogło jej pozbycie się Doroty Williams. Brakowało mi trochę dekoltu w szpic, ale i tak było nieźle - najważniejsze, że ramionka schowane i nie tańczy. Dla mnie bomba. NARESZCIE! Muchy nie komentuję, bo zachowanie i kryteria oceny, jakie ona prezentuje, to dla mnie dno kompletne - że jej nie wstyd pokazywać się tak prostacko to się dziwię. Występy świetne - te dzieciaki są rewelacyjne, chociaż ten reagge pop w wykonaniu Kasi z Tomkiem to było coś dziwnego, i wiedziałam, wiedziałam! że powiedzą, ze cza-cza do bani. Nudzi mnie ten zachwyt nad Pauliną, ona mnie nie jakoś nie wzrusza, a Michał Piróg swoimi przyklękami zrobi jej krzywdę - wszyscy wiemy, jak kończą ulubieńcy Piróga. Szkoda, ze Ewa odpadła, lubiłam jej podejście do życia, taka twardzielka. Tomek, chociaż brzydal, strasznie seksowny w tych swoich porozpinanych koszulach i podartych dżinsach. Chciałabym, żeby Aleks miał lepsza technikę, bo uważam, że ma świetną charyzmę i osobowość. Nie mogę się przekonać do tej chudej Ani [nogi ma rewelacyjne, nb]. Twarz ma tak bardzo.. starą i zjechanę... Z kolei Kasia ma figurę absolutnie najlepszą z nich wszystkich, ale jej wczorajszy hip hop był tak strasznie mocno naznaczony salsą, nie wiem, czy ona jest w stanie być wszechstronnym tancerzem. Mówienie o Leal w kategorii seksualności moim zdaniem trąci pedofilią. Jest najmłodsza, najmniej dojrzała psychicznie z nich wszystkich. I co ta durna Mucha mówi, że ona jest gotowa pojechać na Broadway już teraz. Tak jakby się znała na tańcu... Kocham ten program :) A na przykład Tańca z Gwiazdami nie oglądam, bo nie znoszę gwiazd w żadnych przedstawieniach, polegających wyłącznie na wzmacnianiu własnej popularności. Lubię programy z ludźmi z ulicy. Odpowiedz Link Zgłoś
spinka0001 Re: YCD - 28.04 29.04.10, 16:23 ice_ice napisała: > Nudzi mnie ten zachwyt nad Pauliną, ona mnie nie jakoś nie wzrusza, a Michał > Piróg swoimi przyklękami zrobi jej krzywdę - wszyscy wiemy, jak kończą ulubieńc > y > Piróga. > mnie też szczególnie, że w tym duecie Kuba P. zatańczył lepiej od niej, a ten komentarz Muchy w kierunku do Ilony(choć za nią nie przepadam) był nie na miejscu bo gdyby była taka beznadziejna to nie dorwałaby Kubie J.(jak Michał Piróg powiedział najlepiej tańczącego tancerza tej edycji) Odpowiedz Link Zgłoś
3.14-roman Re: YCD - 28.04 01.05.10, 15:41 Obejrzałem sobie powtórkę YCD. I 1) Kiedyś chodziły ploty (tak, tak, wpadam czasem na portal plotek.pl, przyznam się bez bicia), że do jury w YCD była typowana Natasza Urbańska. Czy dla Was Urbańska byłaby lepszym rozwiązaniem niż Anna M.? Myślę, że Urbańska o wiele lepiej zna się na tańcu, a przy okazji ona poszłaby raczej śladem Weroniki. Cokolwiek mówić o Weronice, taka osoba do słodzenia w jury całkiem nieźle się sprawdzała. Zwłaszcza w wypadku, jeżeli tancerze skopali taniec. Teraz w takiej sytuacji mają pluton egzekucyjny z Muchą, która tylko czeka, żeby dowalić jakimś nibydowcipnym komentarzem. Wiem, że takie awantury dobrze się sprzedają, ale mnie to osobiście wkurza. Biedne dzieciaki są zestresowane, kamery, występ na żywo i tak dalej, po co ich jeszcze Muchą dręczyć? Agustin i Piróg też są czasem ostrzy, ale oni przynajmniej znają się na tańcu, a ich komentarze są po to, żeby pomóc tancerzom. W wypadku Muchy te komentarze to często sztuka dla sztuki. 2) Szkoda mi Kasi M., ciekawa solówka, niestety na warsztatach mało ją pokazywali, no więc... Nie podobała mi się solówka Leal, to było takie...hhmmmm... bardzo niedbałe, takie na zasadzie: "Wiem, że i tak będziecie na mnie głosowali, więc puszczę do was oczko". 3) Jak Wam się podobają te filmiki stylizowane na kroniki filmowe rodem z PRL? Ciekawa odmiana, mam nadzieję, że będzie więcej takich filmików i, że dobrych pomysłów nie zabraknie. Mam już dosyć oglądania łzawych melodramatów spod znaku: "Moja rodzina już od czasów Bolesława Chrobrego żyje w ubóstwie" (i widok na gromadę dzieci stłoczonych wokół pieca kaflowego) czy "Do najbliższej szkoły mam 56 kilometrów i codziennie maszeruję samotnie 4 godziny przez las" (ujęcie bohatera z plecakiem na ramieniu, uciekającego przez lokalnymi ekshibicjonistami i stadem rozwścieczonych amstaffów). 4) Kogo typujecie na zwycięzcę? Mnie się podoba Paulina, Ania i Kuba (ten, który nie ma brata bliźniaka, a jeśli nawet ma, to widzowie o tym nie wiedzą), ale dzieciaki chyba najchętniej będą głosować na Leal. Ogólnie pozdrawiam i życzę miłego weekendu. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
3.14-roman Re: YCD - 28.04 01.05.10, 15:43 A co do komentarzy. 1) Komentarz Agustina do Muchy- bezcenny. 2) Komentarz Kuby niebliźniaka do Muchy- jak wyżej 3) Komentarz Muchy do Ilony- ja też nie przepadam specjalnie za tą tancerką, ale ten tekst to była gruba przesada, zrobiło mi się żal dziewczyny. Odpowiedz Link Zgłoś
spinka0001 Re: YCD - 28.04 01.05.10, 19:53 3.14-roman napisał: > 4) Kogo typujecie na zwycięzcę? Mnie się podoba Paulina, Ania i Kuba (ten, któr > y nie ma brata bliźniaka, a jeśli nawet ma, to widzowie o tym nie wiedzą), ale > dzieciaki chyba najchętniej będą głosować na Leal. Paulina jeszcze ma jakieś szanse na wygranie, ale Ania i Kuba Jóźwiak nie bo podobnie jak Kasia M. nie są promowani, a szkoda bo są na prawdę utalentowani, i bardzo im kibicuje Odpowiedz Link Zgłoś
ip.73 Re: YCD - 28.04 01.05.10, 22:38 3.14-roman napisał: > 1) Czy dla Was U > rbańska byłaby lepszym rozwiązaniem niż Anna M.? Myślę, że Urbańska o wiele lep > iej zna się na tańcu, a przy okazji ona poszłaby raczej śladem Weroniki. Cokolw > iek mówić o Weronice, taka osoba do słodzenia w jury całkiem nieźle się sprawdz > ała. Zgadzam się. Jeśli już musieli odsunąć Weronikę, należało na jej miejscu posadzić Nataszę. Przede wszystkim w przeciwieństwie do Muchy zna się na tańcu i na pewno jej krytyka byłaby konstruktywna, a nie służyłaby tylko lansowaniu własnej osoby. > 4) Kogo typujecie na zwycięzcę? Mnie się podoba Paulina, Ania i Kuba (ten, któr > y nie ma brata bliźniaka, a jeśli nawet ma, to widzowie o tym nie wiedzą), ale > dzieciaki chyba najchętniej będą głosować na Leal. Kuba (ten, którego nie przyjęli do szkoły baletowej z powodu wypadku - jak sam mówił) również wydaje mi się najlepszym tancerzem. Ja kibicuję jeszcze Tomaszowi, Ani i Kasi z czarnymi włosami. A pewnie wygra Leal ;] Odpowiedz Link Zgłoś
3.14-roman Re: YCD - 28.04 02.05.10, 00:29 Z drugiej strony, ta medialność może zgubić Leal. Ta jej solówka była naprawdę nieciekawa, taka strasznie mizdrząca się, tak jakby pochwały jury trochę zdążyły zamącić jej w głowie. A to zdolna dziewczyna, mam nadzieję, że jej sodówka nie odbije. Zresztą, w każdym odcinku jury wychwala przede wszystkim urodę, seksapil Leal, co też może jej zaszkodzić, bo będzie postrzegana jako "typowa ślicznotka", a tym samym widzowie mogą się do niej zniechęcić. W którejś edycji była niejaka Justyna, całkiem zdolna osoba, którą jury wychwalało w sumie tylko za urodę, aż w którymś odcinku biedaczka aż poprosiła o to, żeby zaczęli komentować jej taniec. Pamiętam, czytałem jej forum na plejadzie - większość składała się z bluzgów nastoletnich dziewcząt na temat tego, że nie jest ładna, tylko brzydka, jest pusta i tak dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
spinka0001 Re: YCD - 28.04 02.05.10, 19:56 3.14-roman napisał: W którejś edycji była niejaka Ju > styna, całkiem zdolna osoba, którą jury wychwalało w sumie tylko za urodę, aż w > którymś odcinku biedaczka aż poprosiła o to, żeby zaczęli komentować jej tanie > c. Pamiętam, czytałem jej forum na plejadzie - większość składała się z bluzgów > nastoletnich dziewcząt na temat tego, że nie jest ładna, tylko brzydka, jest p > usta i tak dalej. Chodzi Ci o Justynę Białowąs z 2. edycji. Nie porównywałabym jej do Leal. Bo ona była bardzo dojrzałą i uzdolnioną tancerką, a Leal to jeszcze taki "żółtodziób". Odpowiedz Link Zgłoś
3.14-roman Re: YCD - 28.04 02.05.10, 21:41 Raczej nie o to mi chodziło. Po prostu Justyna, jako osoba, na której urodzie jury się bardzo skoncentrowało, została przez wielu ludzi skreślona jako "lala". Teraz w każdym odcinku się podkreśla, jaka ta Leal piękna i seksowna, czego nie zacierają uwagi na temat jej osobowości- myślę, że dziewczyna może przez to w dłuższym okresie czasu zostać znienawidzona przez hot-trzynastki. A wydaje mi się, że to głównie dziewczęta oglądają ten program. Odpowiedz Link Zgłoś
barozra Re: YCD - 28.04 02.05.10, 23:09 Mucha jest oczywista idiotka, skoro uwaza, ze nie majac bladego pojecia o tancu, wypowiada sie tonem nie znoszacym sprzeciwu jako ekspert w tej dziedzinie. Gdyby jeszcze miala fajne poczucie humoru i uzywala go raczej zeby rozladowac stres w programie w stosunku do uczestnikow - uznalabym, ze jest sprytna i inteligentna, bo probuje przemycic swoje zdanie na dany temat pol zartem pol serio, a tak - pompuje swoje i tak rozdete do granic mozliwosci ego i karmi nas swoimi bzdetami, ktorych nie da sie sluchac. Uroda to nie wszystko Anka, uroda nie gwarantuje "oleju w glowie", czego dowodem jestes. Zrob wypad z YCD, bo sie sluchac ciebie nie da. Nie zgadzam sie, ze program zyskal pazur - program bardzo drazni i przeszkadza w ogladaniu tego co najwazniejsze - tanca!, na ktorym mucha sie nie zna i ma o nim pojecie niczym pies o gwiazdach. I na koniec: jak takie zero jakim jest bohaterka tego postu, moze mowic i oceniac kogos czy ma osobowosc czy nie ma? Znwow powtorka z rozrywki - sama jest zerem bez osobowosci (bo chyba osobowsc to nie wrzaski na scenie i przyglupie komentarze) a ocenia innych tylko dlatego, ze jakis przyglup z tvn-u postanowil ze takie zero ma oceniac innych Odpowiedz Link Zgłoś