kryzysowa_narzeczona75 28.10.06, 18:07 ckliwej piosnki (??) "Zabiorę Cię" Kancelarii. Kto ma mp3 i popelni czyn piracki przesylajac mi na mejla? Dzieki wielkie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tygrysio_misio Re: Poszukuje 28.10.06, 18:16 mi to sie zle kojarzy i jestes odpowiedzialna za zepsucie mi humoru...jak tak mozna w sobote wieczorem mowic o Kancelarri premiera czy co gorsza prezydenta w wielkim syfem ? Odpowiedz Link
kryzysowa_narzeczona75 Re: Poszukuje 28.10.06, 18:34 nie mam pojecia, bo w zyciu tego nie sluchalam, ale sasiadka mowila, ze to takie cudne na wesele (na pierwsza piosenke) i chcialam posluchac. Ech... za ckliwe jak dla mnie. Ja bym tam wolala "czaczę" zatanczyc, a nie jakies takie... wolne i sentymentalne ) Dzieki raduch Odpowiedz Link
raduch Re: Poszukuje 28.10.06, 18:42 Gdybyś napisała że się na to decydujesz, to, no, tego, powiedzmy - żałowałbym że się odezwałem. Odpowiedz Link
kryzysowa_narzeczona75 Re: Poszukuje 28.10.06, 18:45 hehehe, o w zyciu na to. Czy te weselne to musza byc takie aaachhh, ocoochhh i cud, miod? Ja chyba sobie cos Lennego zapodam dla odmiany. Co ty na to? Odpowiedz Link
kryzysowa_narzeczona75 Re: Poszukuje 28.10.06, 18:57 Nie, no Lenny nie ma tu nic do gadania ))) A ten On to tez nie za ckliwy chlop jest Odpowiedz Link
raduch Re: Poszukuje 28.10.06, 19:07 A to szkoda że nie wiedziałem. Wczoraj u mnie był. Odpowiedz Link