tentimenti 17.05.10, 22:30 ...był już bliski głosowania na Leppera.Publika zaczęla buczeć a ten jak zwykle od razu się obruszył :) Zamiast komentować bez sensu moze by wreszcie coś nagral? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
deczko Re: Tomasz Lis na żywo i Hołdys 17.05.10, 23:35 Moim zdaniem Holdys idzie tam, gdzie juz nikt inny isc nie chce, albo dany gosc odwolal wizyte i trzeba szybko szukac zastepstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
baba67 Re: Tomasz Lis na żywo i Hołdys 18.05.10, 06:38 I kogo skarcic za Holdysa? Odpowiedz Link Zgłoś
m_arita Re: Tomasz Lis na żywo i Hołdys 18.05.10, 09:59 Zbigniew Hołdys od zawsze "płynie" pod prąd.Oburzył mnie T.Lis który w arogancki sposób przypomniał wszystkie niezbyt taktowne wypowiedzi P.Kaczyńskiego,oburzył nie dlatego że przypomniał ale że nie zadał sobie trudu aby przypomnieć również wiele arogancji ze strony PO w kierunku PIS.To ma być obiektywne dziennikarstwo? Bardzo podobał mi się Pan Jerzy Zelnik,wypowiedź taktowna i na temat. Pan Olbrychski niestety sam nie wiedział co chciałby powiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Tomasz Lis na żywo i Hołdys 18.05.10, 10:29 > Oburzył mnie T.Lis > który w arogancki sposób przypomniał wszystkie niezbyt taktowne > wypowiedzi P.Kaczyńskiego,oburzył nie dlatego że przypomniał ale że nie zadał sobie trudu aby przypomnieć również wiele arogancji ze > strony PO w kierunku PIS. "Niezbyt taktowne", subtelna jesteś ;) Skoro pytał o wiarygodność przemiany Kaczyńskiego, to chyba normalne, że przypominał wypowiedzi jego, a nie połowy świata, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
m_arita Re: Tomasz Lis na żywo i Hołdys 18.05.10, 11:23 > "Niezbyt taktowne", subtelna jesteś ;) Skoro pytał o wiarygodność > przemiany Kaczyńskiego, to chyba normalne, że przypominał wypowiedzi > jego, a nie połowy świata, prawda? Oglądałam program od początku i nie odniosłam wrażenia że miał być poświęcony tylko Panu Kaczyńskiemu a jednak był.Od dłuższego czasu wszyscy wszystkich pytają tylko o Pana Kaczyńskiego.Wg mnie przypomnienie Panu Komorowskiemu jego paszkwili wraz z prośbą aby się zmienił byłoby bardziej obiektywne.A już pytania dot.Pana Kaczyńskiego, kierowane do Pana Nowaka/jednego z ostrzejszych w wypowiedziach/było niedorzeczne.Pan Nowak we wczorajszym programie był jak aniołek czyżby też się zmienił. Odpowiedz Link Zgłoś
balekid Re: Tomasz Lis na żywo i Hołdys 18.05.10, 11:26 A moim zdaniem wyglądał na przygaszonego i zmęczonego. Jakby czuł... czuł... wiecie co. A jak się bronił, że nie jest ani Palikotem, ani Wajdą ani Bartoszewskim i nie ma prawa oceniać ich wypowiedzi bo to "ałtorytety". ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bardu Re: Tomasz Lis na żywo i Hołdys 18.05.10, 13:08 > Oglądałam program od początku i nie odniosłam wrażenia że miał być > poświęcony tylko Panu Kaczyńskiemu A jednak ta część programu, w którym Lis wspominał - powiedzmy - niefortunne wypowiedzi J Kaczyńskiego dotyczył właśnie przemiany Kaczyńskiego - więc przywoływanie jego wypowiedzi było jak najbardziej zasadne. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Tomasz Lis na żywo i Hołdys 18.05.10, 15:52 > Oglądałam program od początku i nie odniosłam wrażenia że miał być > poświęcony tylko Panu Kaczyńskiemu a jednak był To nieuważnie oglądałaś. A Nowak zawsze jest dość gładki w wypowiedziach. Odpowiedz Link Zgłoś
liza_s Re: Tomasz Lis na żywo i Hołdys 18.05.10, 14:06 > nie zadał sobie trudu aby przypomnieć również wiele arogancji ze > strony PO w kierunku PIS A czyje wypowiedzi miał przypomnieć, skoro tylko Kaczyński wmawia ludziom, że uległ cudownej przemianie?! > Bardzo podobał mi się Pan Jerzy Zelnik Faktycznie był strasznie przekonujący, argumentując swoje poparcie wyłącznie emocjami po katastrofie... Hołdys może nie najlepiej wygląda, ale za to mądrze mówi. Ja też mam dosyć popisowskich sporów o pierdoły i prześciganiem się, kto ma lepszą podziemną biografię. Odpowiedz Link Zgłoś
0kruh Re: Tomasz Lis na żywo i Hołdys 18.05.10, 14:23 liza_s napisała > A czyje wypowiedzi miał przypomnieć, skoro tylko Kaczyński wmawia ludziom, że > uległ cudownej przemianie?: Zapomnieli ci powiedzieć o Palikocie? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
liza_s Re: Tomasz Lis na żywo i Hołdys 18.05.10, 14:44 Nie, ale chyba zapomnieli dodać, że też kandyduje na prezydenta :/ Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Tomasz Lis na żywo i Hołdys 18.05.10, 15:51 Palikot robi performens, to trochę co innego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
thorgal_aegirsson Re: Tomasz Lis na żywo i Hołdys 18.05.10, 21:38 liza_s napisała: > Hołdys może nie najlepiej wygląda, ale za to mądrze mówi. Ja też mam dosyć > popisowskich sporów o pierdoły i prześciganiem się, kto ma lepszą podziemną > biografię. Obawiam się, że nie dość że nie mówi mądrze, to jeszcze jego wypowiedzi w kwestii polityki trącą dziecięcą naiwnością. Muzyka - proszę bardzo - na dowolnym forum, ale zapraszanie artystów, pozbawionych merytorycznej wiedzy, do programów stricte politycznych skutkuje żenującymi wyobrażeniami małego Jasia o wielkiej polityce. Odpowiedz Link Zgłoś
m_arita Re: Tomasz Lis na żywo i Hołdys 19.05.10, 11:04 liza_s napisała: > A czyje wypowiedzi miał przypomnieć, skoro tylko Kaczyński wmawia ludziom, że > uległ cudownej przemianie?! Ciekawe gdzie to słyszałaś lub czytałaś? Wszyscy,czyli dziennikarze,politycy i wiele innych osób tak ale sam Jarosław Kaczyński nie.To jest jak w głupim przysłowiu"o wciskaniu dziecka w brzuch" > Faktycznie był strasznie przekonujący, argumentując swoje poparcie wyłącznie > emocjami po katastrofie... Przecież każdy z innego powodu chce głosować na Jarosława Kaczyńskiego.Pan Zelnik podał swoje powody a nie Twoje. Odpowiedz Link Zgłoś
komora_do_wora Olbrychski 18.05.10, 10:41 Olbrychski pięknie się wił. Nie wiedział co powiedzieć o mgr Bartoszewskim i Wajdzie. Chyba się roli nie nauczył. Tak jak Chyra popierający Władysława Komorowskiego. Daniel? Ile ci zapłacili? :D Odpowiedz Link Zgłoś
grek.grek Re: Tomasz Lis na żywo i Hołdys 18.05.10, 13:06 Hehe, to ciekawa historia, bo i moja ulubiona Wołk-Łaniewska też zachęca,żeby poprzez Leppera, ale ona sugeruje, zeby to było na zasadzie : jak już żaden trzeci nie ma szans, a nie chcecie głosować na ten żałosny POPiS, to głosujcie na tego, na którego głosowanie będzie najlepszym kopem w d,pę tzw mainstreamu :) Hołdys świetny był. Mądrze mówił, dawno nie słyszałem kogoś równie mądrego w debacie publicznej. A dwóch starych pierdołów uprawiających politykę albo z głupoty, albo w zamian za jakieś fryksy od władzuchny - powinni występować z czarnym paskiem na oczach. Odpowiedz Link Zgłoś
0kruh Re: Tomasz Lis na żywo i Hołdys 18.05.10, 13:16 Hołdys świetny? Pomijam, że śmierdzący brudas (rzecz powszechnie znana, dobrze, że sobie zęby kupił) to raczej robi za "zapchajdziurę". Jak się ktoś nie zgłosi do programu to zawsze można dziurę zapełnić Hołdysem. Prawdziwy Polak, zna się na wszystkim. I jeszcze wie kim był Rudolf Valentino. I namiętnie powtarza ten tekst od kilku tygodni. Odpowiedz Link Zgłoś
jollaa Re: Tomasz Lis na żywo i Hołdys 18.05.10, 19:53 No i ma rewelacyjnego synka Tytusa:) Odpowiedz Link Zgłoś
pepsic Re: Tomasz Lis na żywo i Hołdys 18.05.10, 21:41 Mądrze mówił?? Dawno nie słyszałam takiego bełkotu. Odpowiedz Link Zgłoś
oryginal23 Re: Tomasz Lis na żywo i Hołdys 19.05.10, 09:24 Hołdys? Kto to jest Hołdys? To już muzealna historia. 23. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa9717 Re: Tomasz Lis na żywo i Hołdys 19.05.10, 14:31 No proszę, jaki rozrzut. Hołdys rzeczywiście był swietny i mówił mądrze ( i nie interesuje mnie, ile ma dzieci i jak się myje). Najmniej miał do powiedzenia Zelnik, dukający o uczuciach i odczuciach. Odpowiedz Link Zgłoś
0kruh Re: Tomasz Lis na żywo i Hołdys 19.05.10, 18:16 Dukający? :D Bardzo taktowny, kulturalny człowiek. Był sobą. Nie zniżył się do poziomu Hołdysa czy tego kretyna od szabelki. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa9717 Re: Tomasz Lis na żywo i Hołdys 19.05.10, 18:28 A ty bez epitetów nie potafisz. Iscie po pisowsku, czyż nie? Odpowiedz Link Zgłoś
mariami Re: Tomasz Lis na żywo i Hołdys 19.05.10, 18:47 Holdys zabiera glos w tych programach chyba glownie po to zeby lansowac 'inicjatywy' swojego synalka. Pomysl zeby glosowac na dowolna osobe na 3 miejscu byle nie na glownych kandydatow, bo to 'przeciez wszystko jedno' - faktycznie powalajacy. Bredzenie, ze nie ma co glosowac na 50-latkow, bo nie spelniaaja oczekiwan mlodziezy tez szalenie sensowne. Mlodziez niech sobie glosuje na kogo chce. Jak taka aktywna politycznie to moze wystawic swojego kandydata. A sam Holdys usilujacy wczuc sie w odczucia mlodziezy dosc zalosny. Co do wicia sie, to wil sie glownie Zelnik, za diabla nie potrafiacy wytlumaczyc dlaczego w ogole zamierza glsowac na Kaczynskiego i podpierajacy sie zdankiem 'ja przeciez glosowalem kiedys na PO' - bardzo przekonywujacy, baaardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
cozarro Re: Tomasz Lis na żywo i Hołdys 22.05.10, 18:22 Cała trójca wypadła beznadziejnie, - holistycznie anty- Hołdys - właściwie juz nie wiem przeciw czemu on jest, na marginesie ostatnio widziałem go w programie Wildsteina - Olbrychski, który ze swoja rozegzaltowaną maniera wokalną (czy on tak rzeczywiscie mówi, czy to tylko jakies pozerstwo) nadaje sie bardziej do teatru niz do konstruktywnej dyskusji, - Zelnik, który własciwie nie wie czy tak naprawde popiera Kaczyńskiego Odpowiedz Link Zgłoś
bursztyn9 Re: Tomasz Lis na żywo i Hołdys 23.05.10, 11:22 u Lisa go nie ogladałam, ale za widziałam w "Śniadaniu mistrzów" wsobotę W koszmarym berecie naciągniętym na czoło,nikomu nie dający dojść do słowa , wszystko wie najlepiej , przekrzykuje . Robił za adwokata PIs-u i niech tylko ktos spróbuje mieć inne zdanie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś