Dodaj do ulubionych

Bakuła u Wiśniewskiego

05.03.04, 12:21
"Michał już przygotowuje się do rozmowy. "Przeczytałem bardzo dużo o pani
Hannie Bakule i uważam ją za bardzo intrygującą kobietę" - mówi
Wiśniewski. "Na razie nie zdradzę, co mnie tak zainteresowało, bo nie chcę
ujawniać pytań, jakie chcę jej zadać". "

A ja chyba wiem co go tak zainteresowało. Bakuła namiętnie lubi rozpowiadać,
że ma najpiekniejszy biust w Polsce. Pokaże czy nie pokaże?

Więcej na przeglądze prasy na WP.
Obserwuj wątek
    • Gość: aallicja Re: Bakuła u Wiśniewskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.04, 12:26
      I uwielbia też pieprzyć o ty, jak to nie cierpi dzieci i nigdy na żadne by się
      nie zdecydowała, co jest o tyle żałosne, że babsztyl dawno przeszedł menopauzę!
      No, na pewno wspomni coś o swej nieudanej operacji plastycznej - żenada.
      • Gość: ale Re: Bakuła u Wiśniewskiego IP: 193.111.166.* 05.03.04, 12:34
        w sumie dobrana para: dwoje pseudoartystów wylansowanych przez media i
        taplających się w megalomanii jak świnka w błotku...
        • lahliq Re: Bakuła u Wiśniewskiego 05.03.04, 12:44
          Pokłócą się o to, które z nich ładniejsze. ;))))))
          • cala_ja Re: Bakuła u Wiśniewskiego 05.03.04, 18:13
            lahliq napisała:

> Pokłócą się o to, które z nich ładniejsze. ;))))))

I wygra Bercik Urbański.
      • lahliq Re: Bakuła u Wiśniewskiego 05.03.04, 12:42
        I o tym jak faceci na nia lecą i w ogóle odpędzic się od nich nie moze... ;)
        Bidulka... ;)
    • krishka Re: Bakuła u Wiśniewskiego 05.03.04, 18:08
      lahliq napisała:

> Bakuła namiętnie lubi rozpowiadać,
      > że ma najpiekniejszy biust w Polsce. Pokaże czy nie pokaże?
      >

O nie, ja dziękuję! Pani Bakuło, proszę biustu nie wywalać na mój monitor, ja
      błagam. Nawet jeśli on najlepszy w Polsce, to zapewne już w czasie zaprzeszłym.
      Mocno zaprzeszłym.
      • oleena Re: Bakuła u Wiśniewskiego 05.03.04, 19:36
        cyckom Bakuły w moim telewizorze stanowcze nie!!!
        zresztą jej wypowiedziom też
    • kochaniee Re: Bakuła u Wiśniewskiego 05.03.04, 18:15
      E tam. Ja sądzę że on ją wypyta o jej niefortunną operację plastyczną.
      • lahliq Re: Bakuła u Wiśniewskiego 05.03.04, 18:27
        A ona odpowiedzi ma z góry ustalone i znów jest zrobioną na piękną, młoda i
        naturalna i pzryzna się, że chirurg spieprzył sprawę, ale pokaże się juz
        w "doskonałej" formie... I tyle skandalu z tego będzie...
        • franzmaurer Re: Bakuła u Wiśniewskiego 05.03.04, 18:49
          Stara baba z wyjątkową smykałką do samokreacji...

Z ciekawością oglądnę bo to jedna z moich pseudointelektualnych idolek, drugą
          jest niejaka Domagalik...
          • lahliq Re: Bakuła u Wiśniewskiego 05.03.04, 20:04
            Wole Bakułę niż Domagalik.
            Bakuła, mimo wszystko, niektóre teksty ma całkiem, całkiem, choć zupełnie nie
            rozumiem jej sensu zaistnienia w mediach... Naprawdę ma taki super
            biust??????? ;)O Bo nie wygląda hi hi. ;)
      • zyglis Re: Bakuła u Wiśniewskiego 07.03.04, 16:51
        Ja tez nie lubię Wiśniewskiego ani Pani Bakuły. Pytam wszystkich zabierających
        głos tej dyskusji: Czy krytyka tych ośb koniecznie musi się odbywać z pożiomu
        rynsztoka? Ja poprostu nie obejrzałem tego programu. I tyle.
    • tropicielka Lepsza Bakuła niż Torbicka 06.03.04, 07:10
      No i o to chodzi, że jest w jakiś tam sposób nieprzewidywalna ! Palnie coś ,
      opowie o operacji , "zaszokuje" jakimś poglądem. I program może być ciekawy -
      gorzej jak przeprowadza się sztuczne wywiady z plastikowymi ludźmi , i
      najlepiej jak udają, że pytań nie znali. Acha i jeszcze bardzo lubię jak
      dzinnikarze zadając pytanie odpowiadają na nie np : Nie uważa pani że to i
      tamto jest takie ?? A babka : tak uważam tamto siamto.
      • franzmaurer Re: Lepsza Bakuła niż Torbicka 06.03.04, 08:09
        tropicielka napisała:

> gorzej jak przeprowadza się sztuczne wywiady z plastikowymi ludźmi
        Moim skromnym zdaniem wywiady z silikonowymi implantami w wieku trolejbusowym
        mają swój niepowtarzalny smak ;)

> i jeszcze bardzo lubię jak
        > dzinnikarze zadając pytanie odpowiadają na nie np : Nie uważa pani że to i
        > tamto jest takie ?? A babka : tak uważam tamto siamto.
        Dobrze jak odpowiedzi nie zaczynają od powtórzenia pytania :))
    • Gość: ELOOK Re: Bakuła u Wiśniewskiego IP: *.ib.com.pl / *.ib.com.pl 06.03.04, 16:13
      NO DZIS Z CHECIA SOBIE obejrze;)) PANA W;)) HEHE;)
    • bm_ka Re: Bakuła u Wiśniewskiego 06.03.04, 21:09
      Jak na razie.. kadzą sobie nawzajem i opowiadają nic nieznaczace pierdoły.
      Pytanią są gładkie, odpowiedzi jeszcze gładsze .. a przeciez to dwa krwiożerce
      zwierzęta ludzkie!!!
      Obrzydliwie komercyjne! :-((
      • Gość: g Re: Bakuła u Wiśniewskiego IP: *.elb.vectranet.pl / 81.15.226.* 06.03.04, 21:18
        beznadzieja, co to ma byc? jakający się, zestresowany wiśniewski i bakuła-jak-
        ta-lala.
    • Gość: kamilos Re: Bakuła u Wiśniewskiego IP: *.ib.com.pl / *.ib.com.pl 06.03.04, 22:00
      hmn....:) i jestesmy po: obejrzalem z ciekawosci jak wiekszosc....
      ale co tu duzo mowic.... co mialem oglada?
      nudny jak flaki z olejem bar? czy nudny film na 1:)
      potem pzreaczylem sie na archiwum ale doi tego zcasu pzrynjamnije usmialem sie
      z wisniewskiego:)
      hmnn... sho jak show;)
      a ta bakuła;)) drr;) wole juz tego pajaca;) od tej baby:)
    • Gość: Alla Re: Bakuła u Wiśniewskiego IP: *.a2000.nl 06.03.04, 22:05
      Zniesmaczyl mnie ten "wywiad" Wisniewskiego z Bakula. Spodziewalam sie ze
      kobieta blysnie dowcipem i cietym humorem, a ta same frazesy, wykretasy, ze
      tylko tak zartowala, ze nie lubi dzieci i w ogole trele morele. Wypadla
      tragicznie. Te wszystkie "pytania" Wisniewskigo to ciagle ten sam banal, w
      sumie zadne nowosci, w kolko te same tematy znane z mediow: o nieudanej
      operacji plastycznej, o tym ze Bakula jest kontrowersyjna, co w tym programie w
      ogole nie wyszlo (bo byla potulna jak ciele), o dzieciach i nieudanym zakupie
      mieszkania od Szapolowskiej z budowa za oknem. Ciagle to samo. O fundacjach i
      festiwalu szubertowskim. Nic nowego ani zabawnego w tym nie bylo. Wisniewski
      powiedzial pare nieprzyjemnych rzeczy pod jej adresem, ze nie dal by jej na jej
      fundacje zlamanego grosza. Zastanawialam sie po co ta kobieta tam poszla, co ta
      rozmowa miala na celu. Przez chwile myslalam, ze moze zbiera na te fundacje i
      przyszla, zeby Wisniewski cos sypnal groszem. Ale widac nic z tego nie bedzie.
      Co by nie mowic przeciwko Bakule, to jednak jest bardzo duzo roznica klasy i
      poziomu miedzy nia i Wisniewskim. Pisze ciekawie, jej zjadliwe felietony z
      Playboya sa dowcipne, wskazuja na duza eurydycje, znajomosc literatury. Jej
      ksiazki tez sa zabawne i ciekawe. Mowi rzeczy niepopularne i publicznie
      nieakceptowane, ale jest inteligentna i na poziomie. Wisniewski to dresiarz,
      ktory dorobil sie majatku dlatego ludzie sie z nim licza.

• bm_ka Re: Bakuła u Wiśniewskiego 06.03.04, 22:33
        Gość portalu: Alla napisał(a):

Wisniewski to dresiarz,
        > ktory dorobil sie majatku dlatego ludzie sie z nim licza.

Jak ja lubię takie stwierdzenia!!! :-((
        Czy ta wiadomość łączy się z tematem wątku?? Ludzieeeeee!! Dlaczego gryzie Was
        kasa "postaci z ekranu"?? Wszak Wiśniewski nie jest bohaterem programu 'jestem
        jaki jestem' dlatego ze ma tę wypominaną mu kasę lecz ma ją
        bowiem jest popularny, sprzedaje na maksa swoje płyty i chcą z nim robic
        program 'jestem jaki jestem'!!! Nie jestem jego fanką ale przyznaję że
        umie zarobić pieniądze (mimo braku talentu piosenkarskiego) a jesli ktos mu ich
        zazdrości to powinien spróbować swoich sił w szołbiznesie, warunki wszyscy mamy
        podobne a nawet, przypuszczalnie, lepsze na starcie od niego!
        Na barykady!, zazdrośnicy, wypominacze ..a więc parafrazując Allę:
        "dorabiajmy się majątku na śpiewaniu piosenek i niech się ludzie z nami
        liczą"!! ;-))
        • Gość: Alla Re: Bakuła u Wiśniewskiego IP: *.a2000.nl 07.03.04, 17:49
          To chyba ty masz jakis problem. Mnie nie przeszkadza, ze Wisniewski sie
          dorobil. Niech sobie ma. Ale prymityw jest pierwsza klasa.
          Z pewnoscia licza sie z nim dla innych tez walorow, nie tylko ze jest popularny
          i dobrze sie sprzedaje.
        • kaprysia Re: Bakuła u Wiśniewskiego 08.03.04, 13:20
          bm_ka napisała:

Ludzieeeeee!! Dlaczego gryzie Was
          > kasa "postaci z ekranu"?? Wszak Wiśniewski nie jest bohaterem
          programu 'jestem
          > jaki jestem' dlatego ze ma tę wypominaną mu kasę lecz ma ją
          > bowiem jest popularny, sprzedaje na maksa swoje płyty i chcą z nim robic
          > program 'jestem jaki jestem'!!! Nie jestem jego fanką ale przyznaję że
          > umie zarobić pieniądze (mimo braku talentu piosenkarskiego) a jesli ktos mu
          ich
          >
          > zazdrości to powinien spróbować swoich sił w szołbiznesie, warunki wszyscy
          mamy
          >
          > podobne a nawet, przypuszczalnie, lepsze na starcie od niego!
          > Na barykady!, zazdrośnicy, wypominacze ..a więc parafrazując Allę:
          > "dorabiajmy się majątku na śpiewaniu piosenek i niech się ludzie z nami
          > liczą"!! ;-))

Wiesz, tak cię obserwuje na forum i ty chyba masz faktycznie jakis duży
          problem. Każdą krytykę swoich idoli odbierasz jako przejaw zazdrości zyciwoych
          nieudaczników, którzy sie nie dorobili. Wysyłasz też wszystkich do 'spróbowania
          swoich sił w szołbiznesie". Otóz wyobraź sobie, że nie każdy tu piszący
          zazdrości Wiśniewskiemu (zamieniłabys się z nim na twarze? na dzieciństwo? na
          żony? na głos? na inteligencję? bo ja nie!), że sa inne sposoby zarabiania na
          życie i samorealizacji niż spiewanie na płonącej scenie "keine Grenzen, keine
          Fahnen".
          Uświadom sobie, ze to jest forum dyskusyjne, że tu się krytykuje osoby
          publiczne, napij się melisy, pooddychaj głęboko, jednym słowem WYLUZUJ, bo
          twoje wpisy są żałosne:)

• bm_ka ALLA KAPRYSIA 08.03.04, 13:39
            kaprysia napisała:

> bm_ka napisała:
            >
            > Ludzieeeeee!! Dlaczego gryzie Was
            > > kasa "postaci z ekranu"?? Wszak Wiśniewski nie jest bohaterem
            > programu 'jestem
            > > jaki jestem' dlatego ze ma tę wypominaną mu kasę lecz ma ją
            > > bowiem jest popularny, sprzedaje na maksa swoje płyty i chcą z nim robic
            > > program 'jestem jaki jestem'!!! Nie jestem jego fanką ale przyznaję że
            > > umie zarobić pieniądze (mimo braku talentu piosenkarskiego) a jesli ktos m
            > u
            > ich
            > >
            > > zazdrości to powinien spróbować swoich sił w szołbiznesie, warunki wszyscy
            >
            > mamy
            > >
            > > podobne a nawet, przypuszczalnie, lepsze na starcie od niego!
            > > Na barykady!, zazdrośnicy, wypominacze ..a więc parafrazując Allę:
            > > "dorabiajmy się majątku na śpiewaniu piosenek i niech się ludzie z nami
            > > liczą"!! ;-))
            >
            >
            > Wiesz, tak cię obserwuje na forum i ty chyba masz faktycznie jakis duży
            > problem. Każdą krytykę swoich idoli odbierasz jako przejaw zazdrości
            zyciwoych
            > nieudaczników, którzy sie nie dorobili. Wysyłasz też wszystkich
            do 'spróbowania
            >
            > swoich sił w szołbiznesie". Otóz wyobraź sobie, że nie każdy tu piszący
            > zazdrości Wiśniewskiemu (zamieniłabys się z nim na twarze? na dzieciństwo? na
            > żony? na głos? na inteligencję? bo ja nie!), że sa inne sposoby zarabiania na
            > życie i samorealizacji niż spiewanie na płonącej scenie "keine Grenzen, keine
            > Fahnen".
            > Uświadom sobie, ze to jest forum dyskusyjne, że tu się krytykuje osoby
            > publiczne, napij się melisy, pooddychaj głęboko, jednym słowem WYLUZUJ, bo
            > twoje wpisy są żałosne:)

Kim są wszyscy wysyłani do spróbowania sił w szołbiznesie? Proszę wymień! :-))
            Droga Allu, nic Ci nie pomogła maseczka kaprysi, napisałaś o kasie Wisniewskiego
            więc zgodnie z Twoim pozwoleniem napisałam co o tym myślę (patrz cytat
            z Ciebie: "to jest forum dyskusyjne" dodam od siebie: PUBLICZNE!!)
            Dla wyjaśnienia podaję że Wiśniewski NIE JEST moim idolem wręcz przeciwnie
            lecz nie znoszę rozliczania kogokolwiek z legalnie i własnoręcznie (czy
            własnoustnie) zarobionej kasy, wspominanie o pensyjkach T.Lisa i kasie
            M.Wisniewskiego w dyskusjach o ich programach w telewizji czy występach na
            scenie uważam za chwyt poniżej pasa, przejaw niezdrowej zazdrości.
            Nie zamierzam zdania zmienic nawet kiedy Ty tak piszesz Allu Kaprysiu,
            rozumiesz? To pozostanie , dla mnie, zawsze problemem osoby która zazdrości,
            problemem wypływającym z niskich pobudek. Wyrażam o tym swoje zdanie, wszak
            jestem na PUBLICZNYM FORUM DYSKUSYJNYM, czyż nie?
    • Gość: bb Re: Bakuła u Wiśniewskiego IP: *.rene.com.pl 06.03.04, 23:25
      O co chodziło z tą nieudaną operacją plastyczną Bakuły? Zawsze była brzydka i
      nadal jest, nie widzę różnicy. Może mnie ktoś uświadomić, co jej zrobił ten
      drogi lekarz? Dzięki.:)
      • Gość: vectra Re: Bakuła u Wiśniewskiego IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.03.04, 01:48
        niewatpliwie wyciagnal jej uszy !!!
        rzeczywiscie spieprzyl jej ta operacje wuglada jeszcze gorzej !!
    • Gość: ja Re: Bakuła u Wiśniewskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.04, 12:48
      na koncu wisniewski powiedzial,ze chodzi tylko o to, ze dzieci sa dla niego
      najwazniejsze.... bo sie poplacze...tylko czasami nadepnie jakies jak schodzi
      ze sceny-wszystko na pokaz panie wisniewski...zalosne...
    • aallicja Re: Bakuła u Wiśniewskiego 07.03.04, 14:02
      Hihi, a jednak miałam rację - dzieci i operacja. Ta baba jest przewidywalna jak
      Ola Jakubowska ;)
    • Gość: faye valentine Re: Bakuła u Wiśniewskiego IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 07.03.04, 14:05
      a Wisniewski sie motal strasznie ze slowami, np.: "Pozwoli pani, ze pozwole
      sobie pozwolic na cos tam..."
    • Gość: lesio Re: Bakuła u Wiśniewskiego IP: 80.48.103.* 07.03.04, 15:24
      lahlig, laleczko, obawiam się, że zwrot >toteż< w Twojej sygnaturce winno się
      pisać jednak razem. Toteż - więc, a nie to też - to także. Pozdrawiam.
      • Gość: eroll Re: Bakuła u Wiśniewskiego IP: *.chello.pl 07.03.04, 16:25
        wywiadu nie widziałem, oglądałem tylko początek programu. Tym razem dali
        bardziej wazeliniarskiego prowadzącego.
      • lahliq Do Lesia 08.03.04, 10:38
        Lesiu, misiaczku, pozwól że zostanę przy swojej pisowni.
        "To też" jako "to także" a nie "więc". Ok?
        Niemniej wszelkie uwagi dot. ortografii chętnie przyjmę, nikt nie jest
        nieomylny.
        Pozdrawiam
        Lahliq
        • Gość: lesio Re: Do Lesia IP: 80.48.103.* 08.03.04, 17:40
          nie było moim zamiarem pouczanie czy wścibstwo. Ot, taka luźna uwaga.
          Jeśli waćpanna dotknięta, przepraszam, łącząc jednocześnie życzenia z okazji
          nieśmiertelnego na szczęście Dnia Kobiet.
          • lahliq Re: Do Lesia 09.03.04, 08:22
            Nie dotknięta, lecz utrzymałam tylko ten sam styl w odpowiedzi. :)
            I wyjaśniłam, dlaczego moim zdaniem błedu ortograficznego nie popełniłam,
            oraz "co poeta miał na myśli". ;)
            Pozdrawiam bez okazyjnie. :)
            Lahliq
    • Gość: g Re: Bakuła u Wiśniewskiego IP: *.elb.vectranet.pl / 81.15.226.* 07.03.04, 17:03
      wiśniewski + bakuła + kiepskie skecze + łzy + sołtysik = sobotni program tvn.
      kwintesencja dobrego smaku.
      • zawodowa_woda Re;ofiara na stosie konsumpcyjnego-idola 08.03.04, 17:46
        Gość portalu: g napisał(a):

> wiśniewski + bakuła + kiepskie skecze + łzy + sołtysik = sobotni program tvn.
        > kwintesencja dobrego smaku.

Nowa twarz M.W. - pierwszy kaznodzieja RP.
        Na ołtarzu ku swojej czci pali ofiary(pierwsza Pani H.B.)
        M.W. - bożek gawiedzi poszukującej w szklanym ekranie pereł...( nie rzucaj
        pereł przed wieprze)
        bożek dokonał sądu nad Duszą H.B. - potępił..

M.W. jak każdy złoty cielec - zostanie rozgrabiony, rozsypie się w pył, już
        niebawem
        • Gość: 3x Re: ofiara na stosie ... IP: 62.233.183.* 08.03.04, 19:38
          > M.W. jak każdy złoty cielec - zostanie rozgrabiony, rozsypie się w pył, już
          > niebawem

I tu masz racje. Jesli program przetrzyma do wakacji, to bedzie cud.
    • Gość: zoltar Re: Bakuła u Wiśniewskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.04, 11:10
      Juz lubię Michała. Nie cierpię tej starej ra..pli.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka