Gość: Vera IP: *.acn.waw.pl 06.03.04, 17:00 ... to zawodzące dziewczę, które ostatnio nadzwyczaj często katuje mnie na Polsacie piosenką o tangu śpiewaną w rytmie walca, wtulone w Jakimowicza? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Vera Re: Kim jest... IP: *.acn.waw.pl 07.03.04, 09:48 hmmm... nikt nie wie... może inną drogą się dowiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eroll Re: Kim jest... IP: *.chello.pl 07.03.04, 13:48 wokalistka zespołu abrakadabra, nie wiem jak się nazywa. Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica Re: Kim jest... 07.03.04, 19:29 jakimowicz ostanio mocno udziela się w teledyskach, wczoraj widziałam abrakadabrę,a dziś w 3z1 na mtv teledysk mady famme (?) z jakimowiczem, olszówką i jedną dziewczynką z amazonek chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eroll Re: Kim jest... IP: *.chello.pl 07.03.04, 19:47 w teledysku Magdy wystąpił ze 3 lata temu, dawno go nie widziałem na dużym ekranie, ostatnio chyba w "Poranku kojota" Odpowiedz Link Zgłoś
apollo440 Re: Kim jest... 08.03.04, 20:04 nie widzialas?? i chwala Bogu, jak sobie przypomne jego role z Mlodych Wilkow, to utwierdzam sie w przekonaniu rezyserow o jego braku talentu. "...jak cie zlapia za reke, to powiedz,ze to nie twoja reka..."- wg mnie czolowka beztalencia. Tym ,ktorzy wierza w mozliwosc Jakimowicza a nie w moc opalajacych z pod znaku TURBO, polecam (??) ten wlasnie film... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś