Gość: pigula IP: *.itpp.pl 07.03.04, 20:44 Co to jest w ogóle? Dialogi drętwe jakby je szewc szył dratwą, wszystko nie polskie a aktorzy uciekli z teatru podwórkowego. To wogóle jest komedia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: finka Re: rodzinka-koszmar IP: *.acn.waw.pl 07.03.04, 20:58 PASKUDNE TO TO BYLO!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zxc Re: rodzinka-koszmar IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.03.04, 21:01 czy w tym kraju juz nie mozna zrobic porzadnej komedii ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwert Re: rodzinka-koszmar IP: *.LinCom.waw.pl / 62.233.167.* 07.03.04, 21:05 TRAGEDIA ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pigula Re: rodzinka-koszmar IP: *.itpp.pl 07.03.04, 21:35 Az z ciekawosci wszedlem na strony BBC zeby sprawdzic czy to oni zrobili takiego knota "My family" , czy to nasi ludzie tak bez sensu spieprzyli i z |My family" zrobili kretynska rODZINKE. . Jest klip! z dzisiejszego odcinka! Warto zobaczyc, bo wynika z tego ze nawet nie potrafimy dobrze odtworzyc, a co dopiero zrobic lepiej. Zobaczcie. Czy mi sie wydaje czy tamci grają a nasi? Nasi nie wiem co www.bbc.co.uk/comedy/guide/articles/m/video_clips/myfamily_66602540_1.sht ml Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamilos Re: rodzinka-koszmar IP: *.ib.com.pl / *.ib.com.pl 07.03.04, 22:24 nie wiem nie oggladalem:)przelaczylem sie na chwilke... ale jakos mnie nie przyciagnelo:) blee;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Kasia i Tomek lepsi ! IP: *.chello.pl 07.03.04, 23:17 bylo ogladac w tym czasie nowa serie Kasi i Tomka na TVN to byscie nie narzekali :] Odpowiedz Link Zgłoś
ada296 Re: Kasia i Tomek lepsi ! 08.03.04, 00:24 bardzo lubię Machalicę szkoda go do takich knotów Odpowiedz Link Zgłoś