Gość: mahoney IP: 217.153.143.* 10.03.04, 20:29 wielkanocnych ! ta laska jest niezla , mamo gulcvzas mowi ze ze sponsorami nie bedzie problemu , buuuuauuuuhuhuhuhuhhhhahahahahahahahahahahahahha :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: prymityw Re: Gulczas zalatwi Majce trase koncertowa na wys IP: *.zgora.dialog.net.pl 10.03.04, 20:43 jej zachowanie jest tak pretensjonalne i glupie, ze az mi jej szkoda... :))) hahaha! wyspy wielkanocne ;))) a wczoraj jak sie zwierzala ericowi? ;) ze chcialaby zagrac koncert w afryce dla tych chorych dzieci Z DUZYMI BRZUSZKAMI i w ogole nakrecic z nimi teledysk ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
tymoteusz5 Re: Gulczas zalatwi Majce trase koncertowa na wys 10.03.04, 20:54 Jaka ona jest smieszna!! Wyspy Wielkanocne buahahahahah !!! Czy ona nie zauwza ze Gulczas elegancko sobie z niej beczke kreci??!!!!!!Co za panna hehehehe no ale skoro jest rozpoznawalna i popularna w Wawie to pewnie ta trase jej zalatwi..buhahahah no a z tymi dziecmi to przegiecie bylo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mahoney Re: Gulczas zalatwi Majce trase koncertowa na wys IP: 217.153.143.* 10.03.04, 23:14 trzeba by jeszcze pomyslec o ludziach ktoryz by kupili jej plyte ale to chyba drobiazg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eroll Re: Gulczas zalatwi Majce trase koncertowa na wys IP: *.chello.pl 10.03.04, 23:21 na pewno jej płyta odniesie tak wielki sukces jak płyta Moniki Sewioło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Gulczas zalatwi Majce trase koncertowa na wys IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.04, 07:17 Panna za grosz nie ma talentu!! Buahahahahahahaha... Głosu tez nie ma. Wyje jak koczkodan. Zenada!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kilauea Re: Gulczas zalatwi Majce trase koncertowa na wys IP: *.vogel.pl 11.03.04, 09:17 ale zauważyliście, że jej matka też to "kupiła"? Nawet nie próbowała jej wyprowadzić z błędu. Niedaleko pada jabłko od jabłoni, (niestety.. w tym przypadku). Odpowiedz Link Zgłoś
moniq_c Re: Gulczas zalatwi Majce trase koncertowa 11.03.04, 09:28 rety ta kobieta wczoraj doprowadziła mnie do łez!!!!!!! ze śmiechu rzecz jasna ;-))) przecież to bezmóżdże jakieś....... w życiu nie pomyślałam że ona na to pójdzie. Jak już Gulczasek wyjechał z tym tekstem że poznał się na jej talencie i zarobi na niej dużo kasy wiedziałam, że będzie śmiesznie, ale żeby aż tak????? szkoda tylko że nie pokazali jak on jej tą trasę i sponsorów obiecywał - to dopiero musiało być czadowe ;-)))) a Majeczka łyknęła taki kit jak bocian żabkę- bez choćby sekundy zastanowienia ;-)))))))) W porównaniu z Mają A. Tomala była cienka jak naleśnik!!!!!!!!!!!!! ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kicia_80 Re: Gulczas zalatwi Majce trase koncertowa 11.03.04, 10:03 no to byl najlepszy czad:))) wyspy wielkoanocne :)))) mam nadzieje, ze puszcza to wszystkim podczas goracych krzesel - izka jak to uslyszy, to (zakladam sie o duze pifko) zleci ze stolka:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
es_el Re: Gulczas zalatwi Majce trase koncertowa 12.03.04, 12:32 witaj moniq! gdyby tomali gulczas zaproponowal wyspy wielkanocne: mamusiu, gulczas ma wspaniale plany zwiazane z moja osobom...nnnoo, zachwycil sie moim talentem, wiesz, a on ma mozliwosci, zalatwi mi turne na wyspach wielkanocnych....nnnooo, haha, a mowi, ze tam som wiesz tacy mezczyzni, wysocy, twardzi, mamusiu, ja ich wszystkich powale na kolana, pytalam gulczasa, czy oni majom tam jakiegos krola czy chocby ksiecia, to gulczas mi powiedzial, wiesz, ze tak, tak, agnisiu, majom krola, mamusiu, to wielka szansa dla mojej osoby, jeszcze potem w kraju o mnie uslyszom i bedzie im gupio, ze wysmiewali i ze pogardzali mojom osobom Odpowiedz Link Zgłoś
moniq_c Re:es_el 12.03.04, 12:46 hejka es_el!!! pięknie to ująłeś - myślę że nawet oryginał czyli Tomala nie ujęłaby tego lepiej ;-))) łza się w oku kręci ... szkoda że Aguśka gdzieśtam w świecie uwodzi księcia jakiegoś następnego zamiast tu się wkręcić do drużyny All Stars... a może zrobiliby jeszcze jedną bandę "ulubieńców publiczności" ??? Tomalka miałaby tam miejscówkę dożywotnio ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bb Re:moniq_c IP: *.rene.com.pl 12.03.04, 14:50 Hej, moniq_c. Chyba Cię ucieszy wiadomość, że nasza cudowna Tancerka będzie wśród all stars. Na pewno wygra, niezależnie od tego, z kim przyjdzie jej wojować w parze, więc będziemy mieli okazję jeszcze podziwiać piękno mowy ojczystej w jej wykonaniu i posłuchać mądrości życiowych. Jeśli Majka do tego czasu nie wyleci z programu, to ma szansę zaprzyjaźnić się z Agnieszką. Chyba nadają na tych samych falach: obie utalentowane, piękne i inteligentne. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
moniq_c bb ;-) 12.03.04, 15:02 witaj bb! ojej........ jaka miła wiadomość........ no baaardzo się cieszę !!! wygląda na to, że to chyba będzie pierwsza edycja Baru, którą będę oglądać tak dokładnie ;-))) w tv nie ma nic ciekawego to człowiek chociaż przy reality show się pośmieje ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica Re: Gulczas zalatwi Majce trase koncertowa na wys 11.03.04, 10:20 co za laska! kosmos! jej mama musiała znaleźć ją w kapuście, bo przecież tacy ludzie się nie rodzą! głąb kapuściany! a mamie nie ma się co dziwić, że jej z błędu nie wyprowadzała :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: Gulczas zalatwi Majce trase koncertowa na wys IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.04, 11:12 buahahahahahahahhahaha. Nie mogęęęęę!!!!!!!!!Spadłam z łóżka wczoraj tak mnie rozbawiło podniecenie Majki,że Gulczas zrobi z niej wielką gwiazdę. Biedny Gulczas, teraz jak nic musi szukac prawdziwego sponsora Majce bo się dziewczyna jeszcze załamie jak się dowie, że robił sobie z niej jaja. Odpowiedz Link Zgłoś
lunatica Re: Gulczas zalatwi Majce trase koncertowa na wys 11.03.04, 11:50 wielkanocne jaja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: <LOL>a Re: Gulczas zalatwi Majce trase koncertowa na wys IP: *.rybnet.pl / *.rybnet.pl 11.03.04, 16:01 Słuchajcie...Ja myśle, że ona jest podstawiona. Czy naprawdę na świecie żyją tacy ludzie?? :-P Odpowiedz Link Zgłoś
moniq_c Re: Gulczas zalatwi Majce trase koncertowa na wys 11.03.04, 16:14 Gość portalu: <LOL>a napisał(a): > Słuchajcie...Ja myśle, że ona jest podstawiona. Czy naprawdę na świecie żyją > tacy ludzie?? :-P nie sądzę żeby potrafiła być aż tak dobrą aktorką.... ona naprawdę wierzy w te swoje urojenia o talencie, umiejętnościach, wyjątkowości, sławie w Warszawie itp... no a jeszcze jak ktoś tak znany ja Gulczas chce być jej menago.... - pełnia szczęścia !!! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: Gulczas zalatwi Majce trase koncertowa na wys 11.03.04, 16:19 Ta dziewczyna, to przyczynek do tego, żeby zamiast blondynek umieszczać w kawałach również brunetki ;D Ciekawe czy pokażą to dzisiaj na "plus-minus" :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: Gulczas zalatwi Majce trase koncertowa na wys 11.03.04, 16:22 Aha i jeszcze ta scena "molestowania" i pseudopsychologicznych rozmów z Sebastianem (chyba tak ma na imię).... buachachacha.... Odpowiedz Link Zgłoś
moniq_c Re: plus-minus 11.03.04, 16:40 aguszak napisała: > > Ciekawe czy pokażą to dzisiaj na "plus-minus" :)))))))) > no ja myślę!!!! pierwszą rzeczą, którą rano zrobiłam było zaprogramowanie wideo żeby to nagrać - chyba bym nie przeżyła gdyby takiego numeru nie dali ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: plus-minus 11.03.04, 16:42 moniq_c napisała: > no ja myślę!!!! pierwszą rzeczą, którą rano zrobiłam było zaprogramowanie wideo > > żeby to nagrać - chyba bym nie przeżyła gdyby takiego numeru nie dali ;-))) Licze na szczegółowe zdanie relacji, bo mnie przy TV dziś wieczorem nie będzie. Moge na Ciebie liczyć, Moniq? Odpowiedz Link Zgłoś
moniq_c Re: plus-minus 11.03.04, 16:55 aguszak napisała: > Licze na szczegółowe zdanie relacji, bo mnie przy TV dziś wieczorem nie będzie. > Moge na Ciebie liczyć, Moniq? jak na Zawiszę!!!!!!!! stawię się jutro z rana z gotowym raportem na ten temat ;-))) pzdr > Odpowiedz Link Zgłoś
moniq_c aguszak!! 12.03.04, 10:02 aguszak napisała: > Licze na szczegółowe zdanie relacji, bo mnie przy TV dziś wieczorem nie będzie. Moge na Ciebie liczyć, Moniq? > zgodnie z obietnicą zasiadłam wczoraj przed TV z pitem w ręku przygotowana maksymalnie do działania, że w razie jakichś hitów cofam sobie nagranie i podrzucam Ci co ciekawsze kawałki - ale niestety się rozczarowałam ... Nie było pokazówki "the best of Majka" , nie dali jej rozmowy z mamą ani z Gulczasem na temat sponsoringu - a tak na nich liczyłam.... inna sprawa że Maja nie byłaby sobą gdyby czegoś nie odwaliła, więc rzecz jasna występ na żywo musiał być - jak tylko dopuszczono ją do głosu, to wywaliła do kamery że kocha jakiegoś tam Sławka Wąsaka i ma nadzieję że on coś z tym zrobi ;-))) osobiście podejrzewam że i owszem, zrobi - zmieni nazwisko !!! ;-) poza tym parę kwiatków w wypowiedzi na temat Izy "traktuje ludzi jak przysłooooooo....wionego śmiecia" , "pokazywuje swój poziom kultury", itp. ostatecznie wyszło tak, że dostała 5 minusów i w sobotę siada na krzesłach - może wtedy będzie fajny szoł pod tytułem "jak Majka wypadła przed kamerami podczas pobytu w Barze" ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Moniq :))) 12.03.04, 12:06 moniq_c napisała: > ale niestety się rozczarowałam ... > Nie było pokazówki "the best of Majka" , nie dali jej rozmowy z mamą ani z > Gulczasem na temat sponsoringu - a tak na nich liczyłam.... Może się nad Nią ulitowali, albo szykują jakiś materiał specjalny ;))) > inna sprawa że Maja nie byłaby sobą gdyby czegoś nie odwaliła, więc rzecz jasna > > występ na żywo musiał być - jak tylko dopuszczono ją do głosu, to wywaliła do > kamery że kocha jakiegoś tam Sławka Wąsaka i ma nadzieję że on coś z tym > zrobi ;-))) osobiście podejrzewam że i owszem, zrobi - zmieni nazwisko !!! ;-) He he he he... niezłe... > poza tym parę kwiatków w wypowiedzi na temat Izy "traktuje ludzi jak > przysłooooooo....wionego śmiecia" , "pokazywuje swój poziom kultury", itp. Generalnie, to one obydwie są niezłe: jedna infantylna, a druga wulgarna... > ostatecznie wyszło tak, że dostała 5 minusów i w sobotę siada na krzesłach - > może wtedy będzie fajny szoł pod tytułem "jak Majka wypadła przed kamerami > podczas pobytu w Barze" ;-) Ooo... nieee!!! Niech jej nie wywalają, bo nie będzie czego oglądać. Reszta jest straszecznie nuuudna... Dzięki zagotowość niesienia pomocy i informacji w potrzebie, moja Ty "Zawiszko" ;))) Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
moniq_c Re: aguszak 12.03.04, 12:15 aguszak napisała: > Dzięki zagotowość niesienia pomocy i informacji w potrzebie, moja > Ty "Zawiszko" ;))) > Pozdrowionka ależ nie ma za co ....w miarę skromnych możliwości - zawsze do usług!!!!!! ;-) Ty wiesz jak ja pędziłam do domu żeby na 20 zdążyć???? ;-) chyba tylko jedna zmyłka mi się zaplątała - minusów było sześć ;-) pięć chyba miała Iza... pzdr M. Odpowiedz Link Zgłoś
cala_ja Tak, tak, jestem rozpoznawana! 11.03.04, 16:28 "No i słuchaj wiesz no, marzy mi się zagrać koncert w Afryce, a dochód z tego był dała na te dzieci co tak chorują, że mają takie śmieszne duże brzuszki. I wogóle chciałabym nagrać z nimi teledysk, żeby one tam były."* - W takim razie dzieci nie otrzymają pomocy. Dochodu nie będzie. "Ale ja to jestem rozpoznawana, wiesz, jak w Warszawie powiesz >Maja Kotarska< to ludzie tam ogólnie kojarzą mnie..." - Kojarzą, ale trza było wystąpić w "Kawalerze" i zrobić z siebie kretynkę, żeby kojarzyli... * Wersja z pamięci. Chyba tak to ujęła. Odpowiedz Link Zgłoś
krishka Re: Tak, tak, jestem rozpoznawana! 11.03.04, 18:20 cala_ja napisała: > "No i słuchaj wiesz no, marzy mi się zagrać koncert w Afryce, a dochód z tego > był dała na te dzieci co tak chorują, że mają takie śmieszne duże brzuszki. I > wogóle chciałabym nagrać z nimi teledysk, żeby one tam były."* > * Wersja z pamięci. Chyba tak to ujęła. Prawie. Poza jednym słówkiem: "śmieszne", którego w wypowiedzi Majki nie było. Majka jest rzeczywiście powalająca. Po raz drugi (pierwszy raz to było kiedy recytowała swój wiersz) niemal doprowadziła mnie do śmierci spowodowanej zakrztuszeniem poranną ciabatką w powidłami śliwkowymi (oglądam jedynie powtórki, tak dla relaksu przy śniadaniu; okazuje się, że to groźna dyscyplina). Scena z Majką śpiewającą za kontuarem była piękna: "Chociaaa raz sobą bąąą na tyleeeeeee By pokazaaaa na co cię staaaaa Chociaaa raz pozwól mi usłyszeeeeee Że zależy iii właśnie na mnieeeeeeeeeeee!! Czy przez osiem (??!!) lat pobierania lekcji śpiewu nikt tej pannie nie powiedział, że ma nie tylko fatalny głos, ale i do dupy dykcję? Potem jeszcze lepiej: -Maja krygująca się, że na karaoke to ona śpiewać nie będzie (Gulczas: "Majka będzie gwiazdą światową, pierwszą Polką, która podbije cały świat. Ona w byle knajpie nie będzie śpiewać") - Maja wyjąca do księżyca coś o kamieniach ("kamień o kamień", a raczej "kamieee o kamieee") - oczy w słup, usta jeszcze bardziej niż normalnie wykrzywione (Gulczas: "Mam czuja do interesów i po prostu wiem, że na Majce przytrzepię sporo kasy. Będę jej menedżerem. A jeśli nie, to po prostu zostanę jej kierowcą") - Maja skromna: "Mam w sobie mnóstwo pokory i wiem, że jeszcze dużo się muszę nauczyć" - to do Eryka, kiedy wypytywał ją o śpiewanie - czy wydała już płytę, jak długo śpiewa i po co uczy się śpiewu już od 8 lat, skoro twierdzi, że potrafi. I tak sobie myślę, że najlepiej to by Majka wypadła w duecie z Tomalą. Albo w trio z Tomalą i Sewioło. Jakiś girls-band niech skroją i kariera światowa murowana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gulczas Re: Gulczas zalatwi Majce trase koncertowa na wys IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.04, 18:12 ej, no co wy, poważka, sponsorek już jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zonia Molestowanie IP: *.icpnet.pl 11.03.04, 18:29 Niech mnie ktoś oświeci, co to była za akcja z molestowaniem? Kto kogo i dlaczego????sorki, nie widziałam tego :) Odpowiedz Link Zgłoś
krishka Re: Molestowanie 11.03.04, 18:56 Gość portalu: Zonia napisał(a): > Niech mnie ktoś oświeci, co to była za akcja z molestowaniem? Kto kogo i > dlaczego????sorki, nie widziałam tego :) Nasza Polska Madonna molestowała Sebastiana, kiedy sobie chłopak spokojnie leżał na sofie. Uwaliła się niemal na nim, swoim owłosieniem (głowy) majtała mu przy nosie, dupsko przy tym wypinając, potem mu uwodzicielskie pytania rzucała, ale z wrażenia ołówek przygotowany na takie okazje wypadł mi z ręki i nie zapisałam. No w każdym razie sugerowała mu że niby on do niej coś tego-tamtego i że ona też tego. I jeszcze kiedy biedak powiedział jej, żeby sobie poszła, to ta mu wmawiała, że to on do niej przyszedł. Na co Sebastian "wiesz, w magnetowidzie jest taki przycisk, którym można cofnąć taśmę. Niech nam cofną taśmę to zobaczymy, kto do kogo przyszedł". I tutaj "wrzutka" (genialna!): cofana taśma i Maja przyłażąca na Sofę itd. Ma dziewczyna problemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zonia Re: Molestowanie IP: *.icpnet.pl 11.03.04, 19:23 Dzięki!!! Ja nie mogę, ta laska naprawdę jest zdrowo palnięta... Chwilami mam wrażenie, że polsat kasę wyciska na ludzkim nieszczęściu /czyt. chorobach psychicznych/. Nawet nie trzeba tej madonnyPL jakoś specjalnie tropić, przłapywać na czymś; Maja w każdym wejściu daje ognia że aż w fotel wciska. Dziewczę ma problemy i to ogromne... Jak coś nie pójdzie zgodnie z planem to polsat będzie miał kolejną klientkę do odwiezienia w kaftanie do szpitala. Madness w oczach...I jeszcze to jej namolne, wymuszane wchodzenie w relacje z innymi. Aha, hit - dzisiejszy message do byłego, co pewnie od niej uciekł stwierdziwszy że po wystąpieniach w tv choroba jej się nasiliła... hehehehehe Jakoś tak to szło chyba:"chcę mieć życie prywatne z tobą również" :DDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
krishka Re: Molestowanie 11.03.04, 19:31 O kurka, ja to obejrzę dopiero jutro rano. Już ostrzę ołówek. Acha, przy wczorajszym molestowaniu też coś tam brzęczała, że ma kogoś w sercu na dnie. A co z tym mesydżem? To w trakcie dzisiejszym plusów-minusów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zonia Re: Molestowanie IP: *.icpnet.pl 11.03.04, 20:16 Tak, o 18-tej, plusy i minusy. Były jeszcze inne wisty, jutro chyba powtórka, radzę istotnie zaołówkować Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Guy nie obrażajcie Madonny!! n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.04, 20:37 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziuta Majka z Pruszkowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.04, 20:45 www.barpolsat.interia.pl/uczestnicy/?ido=8472 Ma 21 lat. Mieszka sama w Pruszkowie. Z wykształcenia jest technikiem ekonomistą, ale pracuje jako modelka i piosenkarka, śpiewając w chórkach. Przygotowuje się do wydania swojej pierwszej płyty. Odpowiedz Link Zgłoś
krishka Re: nie obrażajcie Madonny!! n/t 11.03.04, 21:06 To nie my obrażamy Madonnę (tę śpiewaczkę, rzecz jasna), to Maja Madonnę obraża. A my tylko w prześmiewczo-szyderczy sposób się nad biedną Majką pastwimy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zonia Re: nie obrażajcie Madonny!! n/t IP: *.icpnet.pl 11.03.04, 23:27 Ależ kto się pastwi??? My sie tylko pochylamy nad nią z uwagą i troską ...:)))) Pastwił się dzisiaj nad nią Kris, załatwił ją moim zdaniem na beżowo. Bye, szydercy;))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Zauważyliście tę zbieżność nazwisk ;))) 12.03.04, 12:59 Mamy Tomalę... ale Adriana ;-P www.barpolsat.interia.pl/uczestnicy/?ido=8468 Odpowiedz Link Zgłoś
moniq_c Re: zbieżność nazwisk ;))) 12.03.04, 13:23 aguszak napisała: > Mamy Tomalę... ale Adriana ;-P > >aguszak.... Ty chyba faktycznie rzadko TV oglądałaś ;-) jak tylko wyszło na jaw że tam jakiś Tomala jest - od razu tu się poruszenie zrobiło, a nasz forumowy johnny_tomala bił się w pierś i rozważał zmianę ksywki nawet ;-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: zbieżność nazwisk ;))) 12.03.04, 13:25 moniq_c napisała: > a nasz forumowy johnny_tomala bił się w pierś i rozważał zmianę ksywki > > nawet ;-)))))) Johnny, to sie bił w piersi już przy Blondi_Adze_Tomali z III edycji... Teraz też w pierś walił głucho...? Odpowiedz Link Zgłoś
moniq_c Re: zbieżność nazwisk ;))) 12.03.04, 13:33 aguszak napisała: > Johnny, to sie bił w piersi już przy Blondi_Adze_Tomali z III edycji... > Teraz też w pierś walił głucho...? > aż dudniło!!!!!!!! ;-) nawet zaczęłam się martwić, czy mu się nie zapadnie... Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: zbieżność nazwisk ;))) 12.03.04, 13:35 moniq_c napisała: > aguszak napisała: > > > Johnny, to sie bił w piersi już przy Blondi_Adze_Tomali z III edycji... > > Teraz też w pierś walił głucho...? > > > aż dudniło!!!!!!!! ;-) nawet zaczęłam się martwić, czy mu się nie zapadnie... Eeee... nie ma się co martwić na zapas... może ma "kurzą klatę", to się wyrówna ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
moniq_c Re: zbieżność nazwisk ;))) 12.03.04, 14:01 aguszak napisała: > Eeee... nie ma się co martwić na zapas... może ma "kurzą klatę", to się > wyrówna ;))) > no tego to ja już nie wiem... ale nie można od razu podejrzewać, że jak ktoś jest Tomala to ma na pewno coś kurzego (chociaż Aga to bankowo móżdżek... ;-) a myślisz że Johnny pierś?????? Odpowiedz Link Zgłoś
amadea_22 Re: Gulczas zalatwi Majce trase koncertowa na wys 12.03.04, 16:03 na początku jej broniłam, oglądając Kawalera miałam wrażenie że dziewczyna jest krzywdzona przez inne. zwłaszcza Izę Grodecką. Ale teraz to ja zmieniam zdanie. Majka jest szurnięta i to porządnie. czy ona czasami nie oberwała czymś ciężkim po głowie ? czy ona zdaje sobie sprawę o jakich bredniach opowiada ? przecież Majka jest większą fantastką niż księżniczka Maroka Tomala, co księcia w palucha całowała. kto jak kto, ale Gulczas proponujący siebie jako impresario to już kpina. facet jest dowcipnisiem jakich mało , a ta pseudo artystka w to wierzy, trzymajcie mnie bo się chyba obalę :-) Wyspy Wielkanocne, jasne. a potem Wyspy Owcze , Maroko i Tybet . Majka jest upierdliwa, drażliwa i zapatrzona w siebie. współczuje Sebastianowi tego jej natręctwa i łażenia za nim. czy ona wie co znaczy słowo "NIE" ? chyba nie. wiecie co ? ja chyba zmienię zdanie co do Grodeckiej, już chyba wolę ją niż Maję. Odpowiedz Link Zgłoś