gosia-s 20.02.02, 10:57 Wątek pt. "najdurniejsza..." już jest, więc może osłodzę trochę życie agencjom reklamowym. Według mnie, reklamy Pampersów, z bobasami w roli głównej, są po prostu boskie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maal Re: najlepsza reklama 20.02.02, 12:38 Mi ogólnie podobają się reklamy piwa, nie tylko dlatego, że lubie ten trunek, ale zdarzają się dowcipne i zabawne. Moje ulubione to w dowolnej kolejności : 1. Warka - ta z przenosinami w czasie, 2. Królewskie - z anteną telewizora ( juz nie puszczają jej chyba) 3. Żywiec - ta z opalenizną. Odpowiedz Link Zgłoś
maal Re: najlepsza reklama 20.02.02, 12:40 Acha, dodałbym jeszcze reklamówki Animal Planet - z tym gościem gotującym sobie parówke i z tym włamywaczem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: najlepsza reklama IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.02.02, 13:09 Mnie sie podobala reklama jakiejs komorki z wybieraniem glosowym , gosciu wychodzi z dywanika u szefa , mowi do kumpli "idiot" i w tym momencie zaczyna dzwonic telefon szefa, facet mowi do sluchawki Mr. (jakis tam)you are absolutly right :)) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: najlepsza reklama 20.02.02, 13:30 No to było niezłe. A pamiętacie reklamę dezodorantu "Impulse" na lekcji rysunku? Odpowiedz Link Zgłoś
nabialowiec Re: najlepsza reklama 20.02.02, 13:30 Fajna reklama syfiastej TePsy: - halo chopie czi to Łódź? - tak, owszem Łódź, - Góóórnik Zaaaabrzeeeee!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nabialowiec Re: najlepsza reklama 20.02.02, 13:30 Fajna reklama syfiastej TePsy: - halo chopie czi to Łódź? - tak, owszem Łódź, - Góóórnik Zaaaabrzeeeee!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Astra Re: najlepsza reklama IP: *.ima.pl 21.02.02, 12:22 Reklama Plusa "żuczku,pierniczku mój słodki,bzyt,bzyt". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dar Re: najlepsza reklama IP: 2.4.STABLE* / 10.1.100.* 21.02.02, 12:37 Gość portalu: Astra napisał(a): > Reklama Plusa "żuczku,pierniczku mój słodki,bzyt,bzyt". A Coca-cola - dziadek z wnuczkiem?: - A co tam u babci słychac? - Aaaa u babci? A wiesz przeprowadziła się do Edka, tego od brydża. Mniej więcej tak :-) Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
belferka Re: najlepsza reklama 21.02.02, 13:51 To jedna z moich ulubionych reklam! Mało jest takich, które wywołują u mnie pozytywną reakcję, ale jak widzę dziadka + wnuczka, to zawsze się uśmiechnę. Zrobić dobrą reklamówkę to jednak prawdziwa sztuka! Odpowiedz Link Zgłoś
kuba# Hellmans (bodajże...) 21.02.02, 18:14 ...w każdym bądź razie keczup i majonez. Seria reklam z młodymi chłopakami, genialnie zagrane, zarąbiste dialogi, i w ogóle super: - siedzi jeden w pubie, scena jak z "Blues Brothers" wszyscy rzucają butelkami w kapelę, ale kiedy bohater chce rzucić swoim keczupem/majonezem, wszyscy patrzą na niego jak na profana - siedzi dwóch w kuchni, jeden przygotowuje kanapkę (przy tym genialny dialog!) oczywiście z keczupem/majonezem po czym idzie do drugiego pokoju do dziewczyny, po pewnym czasie wchodzi jego kumpel i zaraz się wycofuje z "O!. Sorry..." :-)) - była też jeszcze jedna: gadka w kuchni coś o łyżeczce i wyjadaniu keczupu/majonezu, ale nie pamiętam dokładnie (w każdym badź razie też była dobra) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Hellmans (bodajże...) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.02.02, 00:43 Eee tam! Najlepsza jest ta z cieleciną i wołowina podobno się wciekł! Zarąbista!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dar Re: Hellmans (bodajże...)-niezle sa :-) (n/t) IP: 157.158.163.* 22.02.02, 01:43 Odpowiedz Link Zgłoś
ellivia Re: najlepsza reklama 23.02.02, 17:39 Zdecydowanie reklama piwa "Królewskie" Jest zabawna ( sczegolnie ta z meczem piłki noznej: "trzy strzeliłem":)) i ma fajną piosenkę! pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Słońce Re: najlepsza reklama IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.02.02, 18:21 Witam Baardzo podoba mi się reklama dżemów (ups, nie pamiętam marki) - stylizowana jest na sagę filmową, padają bardzo fajane słowne skojarzenia, że owoc ściele się gęsto..ipt. Reklamą, która była genialna w swej prostocie i przez to tak urokiwą(już jej nie emitują) był spot orzeszków felix, że w życiu zdarają się miodowe lata i pikielne czy ostre przygody ( to dla tych, co lubią z papryką, mniam;-)) Oczyiście hitem były reklamy Statoil, a pani tam grająca pobiła wszystkich. Pamiętam też reklamę jakigoś towarzystwa emerytalnego z tankowaniem na stacji - kłócą się starszy pan i jakiś młokos i ten pan daje mu nieżle popalić. Ech, pamięć mnie zawodzi co do tytułów i rozmaitych szcegółow ale forumowicze na pewno doskonale wiedzą o co chodzi ukłony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n Re: najlepsza reklama IP: *.czeladz.msk.pl 23.02.02, 19:46 ...a świstak siedzi i zawija je w te sreberka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miranda Re: najlepsza reklama IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 07.03.02, 10:12 Bardzo lubiłam renifery tepsy i ten co plotkował o futrze i te które jedziły windą. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: najlepsza reklama 20.03.02, 09:17 Frugo ego ("nie dojdziesz") - niezłe! Dr Oetker - dodatki do pieczenia (fajna ta mała) i kopiec kreta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gwendal Re: najlepsza reklama IP: *.chello.pl 07.03.02, 12:03 Ostatnio zaczęto puszczać reklamę Menthosów, która przypomniała mi, że właściwie wszystkie ich reklamy są całkiem niezłe. Gwendal Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: najlepsza reklama 07.03.02, 12:46 Piwo bezalkoholowe... Piwo na serio, reszta to żart! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: najlepsza reklama IP: 213.77.14.* 19.03.02, 07:42 W niemieckiej telewizji: reklama cukierków czy gumy odświerzającej oddech; policjant zatrzymuje samochód, kierowca odsuwa szybę a policjant całuje go w usta z języczkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: najlepsza reklama IP: *.hajnowka.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 17:03 no niezła jest z SAGĄ (wujek przyjechał) no i ta z Królewskie rządzi (ale tylko ta stara z piłką nożną) Do przyjęcia była ta Okocim - skocz na piwo, jak żonka coś prasowała i nawijała mężusiowi. W przeszłości bywały lepsze, ale tak dokładnie nie pamiętam (coś kojarzy mi się ze snikersem i bramką do piły nożnej) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JOAS Re: najlepsza reklama IP: *.man.polbox.pl 19.03.02, 17:29 A moja ulubiona to "słodka chwila" z "poproszę ..... wrzątek:)" Odpowiedz Link Zgłoś
mary_ann Re: najlepsza reklama 23.03.02, 17:49 Tak?????? A ja się stale zastanawiam, jak oni na tych swoich castingach takie brzydkie tłuste bobasy wybierają... Ja tam wole te drobniesze, o ładnych rysach i myslących bardziej oczętach... De gustibus, itd:)))) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
acm53 Re: najlepsza reklama 25.03.02, 11:43 1. Królewskie z kotem! Czy ktoś może zna słowa piosenki???? 2. Prince Polo - „dobrze wiesz....” za piękną dziewczynę..... 3. kinowa Princessa - za Anię Przybylską oczywiście 4. dla kibiców - reklama Forda zawsze w przerwie meczu Ligi Mistrzów Odpowiedz Link Zgłoś
pletwa3 Re: najlepsza reklama 25.03.02, 13:24 Reklama banku Millenium, z tym facetem na rowerze-tandemie - bardzo pomysłowa, obrazowa, przemawiająca do wyobrazni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taur Re: najlepsza reklama IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.02, 14:01 Zdecydowanie reklama Levi'sów na MTV. - - - Para biegnąca przez jakiś budynek, przebijając się przez ściany, a później na drzewo........... i ta muzyka...... cud-miód! :))) Odpowiedz Link Zgłoś