zmajowa 21.06.10, 08:27 Ten człowiek to dramat jakiś jest. Nie wiem kto go na wizję wpuścił i przede wszystkim po co. Zero polotu, za grosz poczucia humoru, umiejętności dziennikarskich też żadnych. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
f.l.y Re: Jakub Porada - TVN 24 21.06.10, 12:53 na czym opierasz swoje zarzuty? ten człowiek ma i polot, i poczucie humoru, i umiejętności dziennikarskie oraz kulturę osobistą, o której ty nawet pojęcia nie masz, że taka istnieje.. Odpowiedz Link Zgłoś
kol.3 Re: Jakub Porada - TVN 24 21.06.10, 16:38 Znowu rozgrywki zawodowe w TVN? Jak nie Porada to Kużniar. Strasznie oni komuś wadzą. Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Re: Jakub Porada - TVN 24 21.06.10, 18:31 No może trochę lalusiowaty, ale przynajmniej nie bluzga. Bo dlaczego tego chama od rzucania mięsem TVN ciągle trzyma, nie jestem w stanie pojąć. Odpowiedz Link Zgłoś
kkokos Re: Jakub Porada - TVN 24 24.06.10, 18:51 zmajowa napisała: > Ten człowiek to dramat jakiś jest. Nie wiem kto go na wizję wpuścił > i przede wszystkim po co. Zero polotu, za grosz poczucia humoru, > umiejętności dziennikarskich też żadnych. nuuuuudny, sztywny, ćwierćinteligent tłumaczący najprostsze dowcipy w gazetowych tytułach (bo widz/czytelnik nie zrozumie), który musi, ale to musi zadając pytanie powiedzieć 15 zdań, nie dopuszczając gościa do głosu (bo przecież to. co kuba ma do powiedzenia jest ważniejsze) nuuudny laluś dla starszych pań Odpowiedz Link Zgłoś
autokrata.fetyszysta Re: nuuudny laluś dla starszych pań 24.06.10, 23:10 Fakt - Kuźniar : Porada 1:0 Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: nuuudny laluś dla starszych pań 24.06.10, 23:59 W Poradzie utrudnia oglądanie fakt, ze ma jakby wiecznie zamknięte oczy, takie przymrużone, nie wiem, w sumie dla mnie Kużniar od Poradynie rózni się za bardzo niczym, tylko wąłśnie po tych oczach ich rozpoznaje, jak są otwarte oczy to znaczy, ze Kuźniar, jak nie widać oczu tylko szpary to Porada. Tak czy inaczej, ani jeden, ani drugi mi w niczym nie przeszkadzają, Kuźniar kiedyś odpisał mi na maila w tempie błyskawicznym i w tonie bardzo milym. Odpowiedz Link Zgłoś