hans111 12.03.04, 13:36 Kto ogląda ten serial? Uważam, że jest całkiem niezły, a sam tytuł oryginalny to juz super "Sun of the beach" :-) pozdrawiam... i na fali! hans Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sonny_z_posen Re: nagi patrol 12.03.04, 13:42 Ja jestem fanem tego serialu!!! Niestety teraz przerzucili go na czwartek na 23.15 czy jakoś tak! I wczoraj nietety nie obejrzałem!!! Humor tam mają specyficzny a w B.J. po cichu się podkochuję w tajemnicy przed moim Kochanie :)) Paker jest też zajebisty, chociaż nikt nie przebije seksapilem Nutch'a Johnsona :)) Chyba ze dwa wątki o NP założyłem kiedyś, ale mało kto to ogląda. Ambitniejsze rzeczy są bardziej trendy chyba ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spooky Re: nagi patrol IP: 212.244.68.* 12.03.04, 13:52 "sun" of the beach rulezzz! ale niestety obecna seria jest tylko/aż powtórką :) wczorajszy odcinek ( osama bin lejden + jego harem ) definitywnie musiał być nagrywany przed 11.września :))))) serial politycznie arcyniepoprawny ! Odpowiedz Link Zgłoś