Dodaj do ulubionych

Wiktor dla Anitki Wielkie Usta Werner

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.04, 21:32
aaaaaaaaaaaa
Obserwuj wątek
    • Gość: antenka bez beretu Re: Wiktor dla Anitki Wielkie Usta Werner IP: *.acn.pl 15.03.04, 21:39
      Przestan. Byl cudowny w tym kobiecym przebraniu.
    • kl1964 Re: Wiktor dla Anitki Wielkie Usta Werner 15.03.04, 21:41
      nie moge sie powstrzymac, aby skomentowac to zalosne wydarzenie. rok temu bylo
      tandetnie i beznadziejnie, a w tym roku przeszlo jakiekolwiek granice dobrego
      smaku.

ogolnie rzecz biorac nuda, nuda, nuda. nie wiem kto prowadzacym uklada dowcipy,
      ale zaden mnie nie rozsmieszyl, wszystkie byly czerstwe jak bulki sprzed roku.

a kolejny raz wreczenie nagrody osobie, ktora prowadzi to koszmarne widowisko
      jest przegieciem do potegi.

w nastepnym roku z pewnoscia sie nie skusze na to dziadostwo...

pozdro

ps. anita werner - naburmuszona matrona fu!
    • Gość: wielbielka uwielbiam Anite!!!!!!!!!!(n/t) IP: *.devs.futuro.pl 15.03.04, 22:20
      • Gość: bix Re: kto jej to załatwił? IP: *.rtk.net.pl 16.03.04, 01:25
        wielki mariusz?
        mniejsza o to - rozumiem, że wyróżniono by Lisa - ale ją?
        przeginają, naprawdę przeginają... (w zeszłym roku ten pokurcz "mołek", w tym
        roku werner - w przyszłym pewnie jakas gwiazda Baru będzie! - bo to ten poziom
        mniej więcej)
        • Gość: miki sexmaszyna... IP: *.brzesko.net.pl 16.03.04, 12:54
          jakby cie anitka wziela w obroty, uhhh...
        • Gość: obserwator Re: kto jej to załatwił? IP: 212.244.167.* 16.03.04, 13:26
          Widzę, że wszystkie fora na gazeta.pl pełne sa zakompleksionych durniów którym
          sie wszystko nie podoba, wszędzie węszą spisek. Bieni jesteście ludzie i puści.
          Żal mi was wszystkich bardzo

PS: Brawo Anita
          • Gość: gosc Re: kto jej to załatwił? IP: *.zetosa.com.pl 16.03.04, 13:38
            napisala Anita
    • petty Re: Wiktor dla Anitki Wielkie Usta Werner 16.03.04, 13:51
      Przesadzacie. Trudno mi zrozumieć taką porcję zawiści i złej woli. To niezła
      dziennikarka, choć na pewno może być lepsza. Taki zawód- nie mozna stać w
      miejscu.

A gdyby o wszystkim miał decydować wygląd to sorry- jest kilka o wiele
      szpetniejszych kandydatek.

Osobiście- serdeczne gratulacje Anita. Tak trzymaj
    • Gość: marcin Re: Wiktor dla Anitki Wielkie Usta Werner IP: 192.168.1.* / 62.233.250.* 16.03.04, 14:10
      Gratuluje Anicie , przyzwoicie robi swoje , ładnie wygląda i nie szmaci się w
      tabloidach. Poza tym po prostu lubię na nią patrzeć.
      Panowie/Panie rozumiem tak każdego wyróżnionego za swoją pracę gnoją ? Jeśli
      macie przyjaciół podobnych do siebie życzę miłych wrażeń po waszym awansie lub
      wyróżnieniu.
      • Gość: walter Re: Brawo Anita IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.04, 14:59
        Jak widać w tym kraju panuje straszna zawiść, zakompleksienie i frustracja.
        Gdyby się tak przejmować co swołocz mówi... Każdego trzeba udupić.

A co do Mołek. To o co chodzi? Co w niej jest nie tak? Zły kolor szminki czy
        jak? Proszę mnie oświecić.
      • Gość: bix Re: Wiktor dla Anitki Wielkie Usta Werner IP: *.rtk.net.pl 16.03.04, 15:03
        oczywiście, masz rację!
        Osiągnięcia Anity Werner są KOLOSALNE, jej pojawienie się bylo PRZEŁOMEM w
        historii polskiej telewizji - więc jest jak najbardziej (nie)ZROZUMIAŁE, że tak
        szybko wyróżniono ja nagrodą, kiedyś rzekomo aspirującą do prestiżowej!

chłopcze! czym innym jest zawiść, zazdrość - czym innym wstręt do wzajemnego
        poklepywania się po plecach i tyłkach przez "towarzystwo", które nie przyznaje
        wyróżnień za pracę i osiągnięcia, ale DZIELI SIĘ nagrodami za przynależnośc do
        klanu...

naprawde uważasz, że Anita Werner JUŻ sobie zasłużyła na wiktora bardziej niż
        np. Dorota Gawryluk? zauważcie, że z Polsatu tam nikogo nie ma.
        możecie myśleć co chcecie - ale taki Kuba Wojewódzki to jest osobowość, on coś w
        ub. roku w tv zrobił. trochę nam mózgi przewietrzył (czy podoba nam się czy
        nie!) - ktoś takich ludzi w wiktorowym gronie wspomina w ogóle?

na tym to polega. i dlatego oglądanie się wdzięczącej się Anity werner wzbudza
        po prostu niesmak ...
        • Gość: walter Re: Wiktor dla Anitki Wielkie Usta Werner IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.04, 15:13
          Słuchałeś Leppera? Nie? To posłuchaj.
          To Twój idealny kandydat. Idź i głosuj!
          Ach ta spiskowa teoria dziejów i to wszędobylskie złodziejstwo
          w naszym kraju raju.
        • Gość: g Re: Wiktor dla Anitki Wielkie Usta Werner IP: *.elb.vectranet.pl / 81.15.226.* 16.03.04, 15:17
          ale anita dostala nagrode dla "odkrycia roku". pani gawryluk odkryciem mogla
          byc kilka lat temu.
          uwazam, ze anita werner ladnie zadebiutowala jako dzienikarka.
          dla mnie jednakze najwiekszym odkryciem byla joanna naturalny, no ale nie
          stowrzono jeszcze dla niej kategorii.
        • Gość: Spec Re: Wiktor dla Anitki Wielkie Usta Werner IP: *.cwd.waw.pl / 195.164.254.* 16.03.04, 16:06
          zauważcie, że z Polsatu tam nikogo nie ma.
          > możecie myśleć co chcecie - ale taki Kuba Wojewódzki to jest osobowość, on
          coś
          > w
          > ub. roku w tv zrobił. trochę nam mózgi przewietrzył (czy podoba nam się czy
          > nie!) - ktoś takich ludzi w wiktorowym gronie wspomina w ogóle?

Ogólnie się zgadzam, natomiast KW przede wszystkim powinien sobie mózg
          przewietrzyć, kiedyś fajny dziennikarz, teraz zero intelektualne, kandydat do
          programu "Euraopa da się lubić".
          Pozdrawiam.
        • Gość: obserwator Re: Wiktor dla Anitki Wielkie Usta Werner IP: 217.153.131.* 16.03.04, 17:53
          blix napisał/a

>naprawde uważasz, że Anita Werner JUŻ sobie zasłużyła na wiktora bardziej niż
          > np. Dorota Gawryluk?
          A.W. dostała nagrode dla "odkrycia roku". Więc o czym mówisz. Nie wiesz co
          dostała i sie pienisz.
          • Gość: bix Re: Wiktor dla Anitki Wielkie Usta Werner IP: *.rtk.net.pl 16.03.04, 20:28
            wiem, co mówię.
            anita nie debiutowała w 2003 r. - w faktach tylko wlazła na stołek, bo Lis
            odszedł. debiut anity - wtedy mogła sobie byc "odkryciem" - miał miejsce 2 lata
            temu.
            Nikt z Polsatu nie był nawet nominowany...
            to się wszystko rozgrywa w jednym kręgu biznesowo-towarzyskim. tylko nie wiem
            dlaczego za pieniądze z abonamentu (także mojego)...
            osobiście nie jestem wielkim fanem Polsatu (choć może to tak wyglądac, zdałem
            sobie teraz sprawę!) - ale przecież to bije po oczach, że wszystko z wiktorami
            odbywa się w "kółku" samych swoich.
            kiedy w Idolu Kuba był autentycznym "odkryciem", kiedy Flinta olśniewała
            wszystkich swoim głosem - dostali wiktora za "odkrycie"? nie - dostała mołkowa za...
    • Gość: Jola Re: Wiktor dla Anitki Wielkie Usta Werner IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.04, 17:47
      Niespecjalnie lubię Anitkę jako prowadzącą, daleko jej do Pochanke.
      No, ale Pochanke była odkryciem w zeszłym roku, a p. Werner po wczorajszym
      wystąpieniu u mnie zaplusowała. Miała całkiem fajne podziękowania a jej
      życzenia zdrowia dla ojca wzruszyły mnie do łez.
      Wzruszyłam się też przy życzeniach Durczoka dla M. Pawłowskiego.
      Ale to tylko takie moje wzruszenia, reszta była nudna i flakowata.
      Oczywiście p. Mann i Małysz byli poza konkurencją.
      • Gość: marek Odkrycia SEZONU IP: *.zetosa.com.pl 16.03.04, 18:12
        Adas Malysz - bo odkryl przed wszystkimi ze mozna spadac z wyzyn jakze bardzo
        nisko

Anita Werner - bo odkryla ze dobra dykcja wraz z (po)pędem do zaistnienia na
        szklanym ekraniku jest schorzeniem okulistycznym mgliscie przeslaniajacym
        personalne rozgrywki w walterTV

Tomasz Lis - bo odkryl przed wszystkimi ze mozna byc za a nawet przeciw

Kamil Durczok - bo przezyl a innym ktorzy nie mieli medialnego dorobku sie nie
        udalo

Ekipa TVRWAM - za całokształt ze szczególnym podkresleniem tezy ze można robic
        telewizję z pasją ewangelizacyjną:-)

Przez wrodzoną skromność poprzestane na powyższych...

• Gość: klick Re: Wiktor dla Anitki Wielkie Usta Werner IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.04, 23:17
        Lubię Anitę ! Podoba mi sie jako kobieta i dziennikarka i cieszę się że dostała
        nagrode, chociaż moje zdanie o wiktorach jest takie - towarzystwo wzajemnej
        adoracji ustalajace komu dać nagrodę żeby dobrze wypadło
        Solorz odpuscił i nie zgłosił nikogo w związku z tym nie było żadnych nagród
        dla ludzi z Polsatu ( czy tam są jacyś ludzie ? tam są tylko formaty)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka