Dodaj do ulubionych

ewelina kopiec

15.08.10, 12:30
Wlasnie zobaczylam program Grunt to rodzinka-matko o matko skad wzieli
Eweline Kopiec?????Niech mi ktos powie czemu ona??????????To jakies
nieporozumienie.To jest tak irytujaca i po prostu malo zabawna osoba,najgorsze
,ze jest tak zadowolona z siebie.Teraz zastapila ja Popielewicz ,no jest
troszke lepiej,ale o co chodzi?Czy nie mozna znalezc ,kogos milego ,nie----
przeslodzonego z poczuciem humoru?- polecam odcinek z Marcinem
Perchuciem:):):)-biedna Kopiec nic nie lyknela zartow:):):):)
Obserwuj wątek
    • ewa9717 Re: ewelina kopiec 15.08.10, 13:08
      Znam tylko Kopiec Arletę ;)
      • pola_negri Re: ewelina kopiec 15.08.10, 13:23
        ja też ;-) może zmieniła imię na bardziej medialne???
        • lovenow :):) 15.08.10, 13:37
          prowadzila Grunt to rodzinaka w polsacie
          • shatmach Re: :):) 15.08.10, 15:41
            Ewelina Kopic, była prezenterka TVP 2
            www.se.pl/rozrywka/plotki/u-mnie-gwiazdy-zdejmuja-maski_88000.html
            • lovenow ok ewelina kopic 17.08.10, 17:32
              uczciwie ogladnela wszytsko co sie dalo z nia.ja nie wiem moze to ,ze jest mloda
              taka ,no ladna jest ,ale gestykulacja,niestety raczej niewidoczne poczucie
              humoru ,ona chce byc taka fajna...i drazni.ja nie wiem ona powinna sie ogladac
              ,ogladac i pracowac z kims.Ona gra naturalnosc.
              Oczywiscie niejak nie mozna jej porowanac do kolka stulecia tzn Smouktunowicz
              -lis:):):),ktora jest -ja nie wiem z konkursu na najbardziej nudna i
              nienaturalna osobe:)pamietam jak nudzila w telekspresie ,alebo jak udawala
              powana i te problemy z usmiechem i tak powazana mina,ze az strach:):)
              kto moim zdaniem byl najlepszy molek prowadzaca wiadomosci w rtl 7.Ona do
              prowadzenia jest najlepsza,moze nie do autorskich programow - bylaby legenda
              gdyby zostala jak prezenterka dziennika.
              A wracajac do Pani Kopic- kurcze nie badz kobieto za wszelka cene taka fajna -
              bo nie wychodzi.
              Choc trzeba przyznac ,ze przynajmniej nie straszy jak kobieta -ryba
              Pochanke.Niech Pochance daja wszytskie nagrody swiata- ale jak ona te nieruchoma
              maske pokazuje i te polotwarte usta widac bo nie umie sie usmiechac na koniec
              wiadomosci-to nikt mi nie wmowi ,ze ona jest dobrym prezenterem.bo nie jest.
              A ze latwiej uznac ,ze jesli cos pokazywane jest w telewizjo to jest dobre to i
              jest jest jakas umowa spoleczna ,ze ona jest dobra ,a nie jest.
              Bardzo dobry byl Durczok.Natyrlany ,normalny.smouktunowicz -lis ,pochanke
              -kobiety zmagajace sie z brakiem talentu prezenterskiego.
              • doberrrman Re: ok ewelina kopic 22.08.10, 16:31
                A tu sie nie zgodze, widzialem pare Gruntow i bardzo bardzo pozytywnie,
                ladna, mila, DOBRZE MOWIACA po polsku. Oczywiscie czasem roznie
                wychodzi, ale to od gosci zalezy, bywa spieta czasem, ale milo jakos.
                A na koniec uwaga: Popielewicz jest lepsza?!!!! Z koncowkami robiom i
                mowiom? No to mamy rozne kryteria. A kto jest lepszy Popielewicz
                prezenterka czy Mroczek aktor?
      • mmk9 Re: ewelina kopiec 23.08.10, 20:48
        ewa9717 napisała:

> Znam tylko Kopiec Arletę
        ja jeszcze Esmeraldę
    • marinasun Re: ewelina kopiec 25.09.10, 14:55
      Myślałam, ze tylko mnie drażni E.Kopic. Niby nic do niej nie mam, ale...
      Porównanie do Smoktunowicz ma się jednak moim zdaniem nijak. Jeśli już to do K.Rusin. Podobny typ urody, ale w tym zestawieniu Kopic jednak zyskuje.
      Mam tu jednak dość ambiwalentne podejście. Czasem wydaje mi się sympatyczna, czasem doprowadza mnie wręcz do wrzenia swoim zachowaniem.
      Nie zgodzę się, że nie pasowała do programu Grunt to rodzinka. Dla mnie do tego programu pasowała lepiej niż do porannych programów pn. Jakoś jej sposób bycia bardziej kojarzy mi się z tematami obyczajowymi. To trochę tak jak w przypadku K. Rusin. Jej też nie widziałabym w tvn24. Ale może to zbyt konwencjonalne podejście.
      Faktycznie P.Ewelina chyba za bardzo chce się przypodobać, być super sympatyczna, dowcipna, fajna. To może bardziej szkodzić niż pomagać. Te "niekontrolowane" wybuchy śmiechu też czasem wydają mi się wyreżyserowane. To pewnie się czasem sprawdza jako przejaw naturalności, ale jak jest zbyt częste przestaje być fajne. No i ta babska zalotność;-)
      Nie chcę przesadzić, bo w gruncie rzeczy ma też sporo zalet. Z pewnością telewizja jest dla niej. Kamera ją lubi. Szkoda, że nie została aktorką. Polsat powinien dać jej szansę choćby w jakiejś serialowej roli.

• maroony Re: ewelina kopiec 02.10.10, 21:33
      Wygląda na to, że koleżanki Eweliny na forum aktywne. Boli, że dziewczyna jest SUPER!!! Pozdrawiam Ewelinę i współczuję zawistnych złych głosów. Oglądam, podziwiam i kibicuję. Marzę, by spotkać w realu...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka