Dodaj do ulubionych

Krzysiek Zalewski

IP: *.lnet.pl 26.03.04, 09:07
czy to prawda, ze Krzysiek Zalewski jest synem Stanisława Brejdyganta? tak
napisała dzisiaj jedna z łódzkich gazet podpisując "idola" - Krzysztof
Zalewski - Brejdygant
Obserwuj wątek
    • Gość: Turek Re: Krzysiek Zalewski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.04, 09:18
      To prawda, czytałem zapis czatu z nim (bodajże na onecie), gdzie to powiedział.
      • Gość: ale Re: Krzysiek Zalewski IP: 193.111.166.* 26.03.04, 09:22
        kimkolwiek jego ojciec nie był on sam jest muzycznym zerem
        • Gość: pn Zalew do zlewu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.04, 12:59
    • Gość: batuszka Re: Krzysiek Zalewski IP: *.sroda-slaska.sdi.tpnet.pl 26.03.04, 17:29
      Nieprawdopodobne nie?? Też się zdziwiłam. Ale trzeba mu przyznać uczciwość - w
      Idolu nie chwalił się tym pokrewieństwem.
    • Gość: niedoinformowany Re: Krzysiek Zalewski IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.03.04, 19:59
      Who is Stanisław Brejdygant?
      • Gość: ? Re: Krzysiek Zalewski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.04, 20:49
        Aktor,reżyser, scenarzysta...
        Ale ja się zastanawiam, czy aby na pewno jest synem Stanisława Brejdyganta, a
        nie jego syna, tez zresztą reżysera i aktora...
        • Gość: k Re: Krzysiek Zalewski IP: *.chello.pl 26.03.04, 22:52
          no ale syn Stanisława Brejdyganta - Igor Brejdygant ma 33 lata, wiec nie jest
          to teoretycznie niemozliwe ale malo prawdopodobne zeby byl ojcem Zalewskiego
          www.filmpolski.pl/fp/film1.dll/spisfilmow?osoba=22735&baza=1
          • Gość: ? Re: Krzysiek Zalewski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.04, 08:53
            No tak, jak 33 lata to rzeczywiscie raczej nie.
            • Gość: Anka Re: Krzysiek Zalewski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.04, 17:24
              No ale Krzysiek kiedyś powiedział,że jest jedynakiem, czyli...No Stanisław
              Brejdygant ma jednego syna ,nie?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka