Gość: ??? IP: *.lnet.pl 26.03.04, 09:07 czy to prawda, ze Krzysiek Zalewski jest synem Stanisława Brejdyganta? tak napisała dzisiaj jedna z łódzkich gazet podpisując "idola" - Krzysztof Zalewski - Brejdygant Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Turek Re: Krzysiek Zalewski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.04, 09:18 To prawda, czytałem zapis czatu z nim (bodajże na onecie), gdzie to powiedział. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ale Re: Krzysiek Zalewski IP: 193.111.166.* 26.03.04, 09:22 kimkolwiek jego ojciec nie był on sam jest muzycznym zerem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: batuszka Re: Krzysiek Zalewski IP: *.sroda-slaska.sdi.tpnet.pl 26.03.04, 17:29 Nieprawdopodobne nie?? Też się zdziwiłam. Ale trzeba mu przyznać uczciwość - w Idolu nie chwalił się tym pokrewieństwem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niedoinformowany Re: Krzysiek Zalewski IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.03.04, 19:59 Who is Stanisław Brejdygant? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Krzysiek Zalewski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.04, 20:49 Aktor,reżyser, scenarzysta... Ale ja się zastanawiam, czy aby na pewno jest synem Stanisława Brejdyganta, a nie jego syna, tez zresztą reżysera i aktora... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: Krzysiek Zalewski IP: *.chello.pl 26.03.04, 22:52 no ale syn Stanisława Brejdyganta - Igor Brejdygant ma 33 lata, wiec nie jest to teoretycznie niemozliwe ale malo prawdopodobne zeby byl ojcem Zalewskiego www.filmpolski.pl/fp/film1.dll/spisfilmow?osoba=22735&baza=1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Krzysiek Zalewski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.04, 08:53 No tak, jak 33 lata to rzeczywiscie raczej nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Krzysiek Zalewski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.04, 17:24 No ale Krzysiek kiedyś powiedział,że jest jedynakiem, czyli...No Stanisław Brejdygant ma jednego syna ,nie? Odpowiedz Link Zgłoś