bm_ka 10.09.10, 20:48 OChrystepanie! Co to jest????????????????????????????? Jakiś koszmar! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ala_dwa Re: OPOLE ??????????????? 10.09.10, 20:52 Zrezygnowałam z piwa w pubie, żeby obejrzeć Opole. DLACZEGO???? Odpowiedz Link Zgłoś
ala_dwa Re: OPOLE ??????????????? 10.09.10, 20:55 DODAM, że faktycznie tylko Doda jest w stanie uratować części muzyczne tego "festiwalu". Nie jest z mojej bajki, ale .... no cóż Odpowiedz Link Zgłoś
em.haa Re: OPOLE ??????????????? 10.09.10, 21:19 Na dzisiaj to już koniec, czy ten cyrk będzie trwał później? Odpowiedz Link Zgłoś
em.haa Re: OPOLE ??????????????? 10.09.10, 21:43 Zastanawiam się dlaczego aktorzy, dobrzy aktorzy, znani aktorzy i doświadczeni aktorzy za parę groszy robią z siebie kretynów? Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: OPOLE ??????????????? 10.09.10, 21:13 Mogę się tylko podpisać... Co to u licha jest? Karaoke? Odpowiedz Link Zgłoś
shatmach Re: OPOLE ??????????????? 10.09.10, 21:19 Heh i wygrała piosenka Feel, a Kupicha zagra w nagrode w Klanie. Ciekawe bo pisały o tym juz dawno plotkarskie serwisy. Zawsze podchodze sceptycznie do podejrzeń o ustawianie takich konkursów no, ale teraz jak to wyjaśnic? Odpowiedz Link Zgłoś
em.haa Re: OPOLE ??????????????? 10.09.10, 21:21 Jakkolwiek by nie wyryczeli tej piosenki nie widziałam nikogo innego... tzn wiedziałam że naród nie widzi... bo Kaczyński już dziś swój cyrk miał... Odpowiedz Link Zgłoś
bell82 Re: OPOLE ??????????????? 10.09.10, 21:29 shatmach napisał: > Heh i wygrała piosenka Feel, a Kupicha zagra w nagrode w Klanie. Ciekawe bo pis > ały o tym juz dawno plotkarskie serwisy. Zawsze podchodze sceptycznie do podejr > zeń o ustawianie takich konkursów no, ale teraz jak to wyjaśnic? heheh dokładnie, niezła plama :D Odpowiedz Link Zgłoś
em.haa Re: OPOLE ??????????????? 10.09.10, 21:19 Kto ich tam wpuścił? Tak żenującego poziomu dawno nie widziałam. Ryczące towarzystwo do mikrofony w dodatku co jeden egzemplarz ciekawiej ubrany. CO to za jedna z tą gitarą??? Odpowiedz Link Zgłoś
cape.horn Re: OPOLE ??????????????? 10.09.10, 21:24 Rzadko komentuję programy TV ale nie wytrzymałam. TVP powinna się wstydzić za takie widowisko. Sama nei wiem czy byłam bardziej znudzona czy zażenowana. Dno i 10 metrów mułu. Odpowiedz Link Zgłoś
andrz_ej Re: OPOLE ??????????????? 10.09.10, 21:25 do em haa. nie koniec,zaraz będzie kabareton,potem koncert debiutów i jeszcze recital Dody wszystko potrwa do ok.1 w nocy,jutro koncert Superjedynek a pojutrze koncert piosenek Kabaretu Starszych Panów w nowych interpretacjach i recital Kombi Odpowiedz Link Zgłoś
em.haa Re: OPOLE ??????????????? 10.09.10, 21:26 Jezu, jakie rozeznanie... A my tą Dodę to dziś uraczymy w TV? Odpowiedz Link Zgłoś
enter.pl Re: OPOLE ??????????????? 10.09.10, 21:30 Janowski chyba na bani, albo wziął jakieś zioło. Taki wyluzowany???? Odpowiedz Link Zgłoś
em.haa Re: OPOLE ??????????????? 10.09.10, 21:32 Może mu już wszystko jedno :D Nie no Trojanowska ma coś schowane w cyckach. Odpowiedz Link Zgłoś
em.haa Re: OPOLE ??????????????? 10.09.10, 21:30 Niech mnie ktoś uszczypnie: Trojanowska wypchała sobie cycki, a Paschalska pożyczyła buty od mamy? Odpowiedz Link Zgłoś
aasiek Re: OPOLE ??????????????? 10.09.10, 22:31 Ekhem... No i jak? Z deka lepiej, to: "a ma Pan kajdanki?" nawet mnie rozbawiło, ale i tak ciężki ten humor dzisiaj. Odpowiedz Link Zgłoś
andrz_ej Re: OPOLE ??????????????? 10.09.10, 23:32 na pewno na plus obydwu koncertów/ serialowy przebój lata i Debiuty/ można zapisać fakt,że nie ma playbacku,tylko jak za dawnych lat prawdziwa orkiestra i wszyscy śpiewają na żywo. Koncert debiutów na dobrym poziomie,mamy jednak utalentowaną młodzież,która odnajduje się w tradycyjnym repertuarze. Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: OPOLE ??????????????? 10.09.10, 23:38 Czy Paschalska wytatuowała sobie całe plecy????? Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna.z.bagien Re: OPOLE ??????????????? 10.09.10, 23:54 Jeśli Doda jest gwiazdą, to nie może być dobry festiwal. Właśnie spoglądam na to żałosne widowisko.Stare ,odgrzewane piosenki i stawanie na głowie, żeby z tego byle czego było show.Daremność, jedna daremność. Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: OPOLE ??????????????? 10.09.10, 23:59 No cóz, dobrze, że chociaż już nie wyje Feel, strach tv otworzyc, bo ostatnio Feel jest wszedzie. A Doda to chociaż ładna jest. Odpowiedz Link Zgłoś
aggy80 Re: OPOLE ??????????????? 11.09.10, 00:12 widac po dodzie ze jej zycie kopa daje, i to 'wszystko moze przeciez wiecznie trwac,' raczej nie z 200 proc.. przekonaniem spiewala, zdaje sobie sprawe z powagi stanu narzeczonego i innych chorych na bialaczke. show calkiem niezle. Odpowiedz Link Zgłoś
ala_dwa Re: OPOLE ??????????????? 11.09.10, 00:09 dziewczyna.z.bagien: "Jeśli Doda jest gwiazdą, to nie może być dobry festiwal." A jednak czasami może być. Nie jestem fanką Dody, ale przyznam, że podobała mi się. Doda, trzymaj się! Odpowiedz Link Zgłoś
em.haa Re: OPOLE ??????????????? 11.09.10, 09:02 Eeee przykleiła sobie z tatuaż z gumy do żucia :) Odpowiedz Link Zgłoś
szalona.manuela mówcie co chcecie 11.09.10, 00:08 Ale występ Dody, chociaż nie jestem jej zagorzałą fanką przyprawił mnie o dreszcze. Biedna, chuda, bez dawnej iskry, cierpi - to widać. A mimo to, dała dobry szow. Głos ma świetny, mocny i czysty. Naprawdę dobry występ i wzruszający, Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna.z.bagien Re: mówcie co chcecie 11.09.10, 00:14 szalona.manuelo myślę, że czysty głos to miała Anna Jantar, której piosenka została przed chwilą sprofanowana. Tak, wiem piękna dedykacja, ale chęci nie wystarczyły, bo Doda po prostu fałszowała i beczała jak koza.Tak to leciało. Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Dobrze słyszę? 11.09.10, 00:13 Nagroda dla debiutanta to lalka plus 15 tysiaków? Nieno, majątek. ......... Odpowiedz Link Zgłoś
audiosystem hmm 11.09.10, 17:25 właśnie oglądam Orange Warsaw Festival na TVN.... to się popiep.... Komercyjna stacja puszcza prawdziwą muzykę, fajni wykonawcy, do tego normalna realizacja,a TVP pUBliczna serwuje komerchę pierwszych lotów albo jakiś beznadziejny Hit festiwal i teraz to Opole z biegającymi na wyścigi kamerami, gdzie czasem trudno zauważyć muzyków na scenie. Do tego wpadka z Dodą, która, choć dała fajy show to szkoda, że z półplaybacku, a zespół chyba ze 100% playpacku.... Świat zwariował... Odpowiedz Link Zgłoś