Gość: możnawyjąć4bańki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.04, 09:28 Zbychu! Mamy cie! okazales sie pazernym typem bez poczucia humoru. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mila Re: Wodecki IP: 213.25.101.* 31.03.04, 10:11 Też tak odebrałam Wodeckiego Pazerny, bezczelny Biedaczek był zmartwiony, że to tylko żart.... Zresztą nigdy go nie lubiłam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowydomek Re: Wodecki IP: *.icpnet.pl 31.03.04, 10:33 Taa, a mogło być tak smiesznie. Onegdaj był znany z przewrażliwienia na punkcie swojego wyglądu. A tu - kasa, i dla niej wszystko, nawet łysa pała i "rozmowy biznesowe" z rozklejaczami; Pacyno... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ella Re: Wodecki IP: 217.153.150.* 31.03.04, 10:42 I jeszcze przekonany, że za to może dostać ze 100 czy 200 tysięcy. Dziadku, tyle dostają młodzi i na topie, a gdzie Tobie do nich ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaba Re: Wodecki IP: *.gl.digi.pl 31.03.04, 12:52 Toż to kawał buca, szkoda:( Odpowiedz Link Zgłoś
purhed Re: Wodecki 31.03.04, 14:44 Wielki Artysta Wodecki okazał się być miernotą, a tą grzywe niech se w dupe wsadzi. Zwykły ćwok z niego. nara Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stefanka Re: Wodecki IP: *.dynasy.waw.pl / *.dynasy.waw.pl 31.03.04, 20:50 Dokladnie tak! Podpisuje sie pod ta opinia dwiema rekami i nogami. Bylam zniesmaczona. Tak spiepszyc taki fajny program! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ultra75 Re: Wodecki IP: 207.159.92.* 31.03.04, 22:25 Napiszcie prosze cos wiecej, bo nie wiem o co chodzi :-)? (a chetnie sie dowiem :-)). Odpowiedz Link Zgłoś
sikor102 Re: Wodecki 31.03.04, 22:41 Głupie palanty jesteście i tyle. Wczujcie się w sytuacje: Jesteś osobą publiczną, wychodzisz rano do miasta a tam wsządzie twoje podobizny z debilną reklamą BEZ TWOJEJ WIEDZY!!.Pierwsza myśl: będzie afera i ktoś beknie, robią ze mnie wała i zarządam odszkodowania. (za użyczenie znanej twarzy płaci się krocie)A co by nie mówić, twarz Wodeckiego jest b.znana. Co było później, to mniej ważne. Odpowiedz Link Zgłoś
purhed Re: Wodecki 31.03.04, 22:50 wodecki to palant i tyle, mógł z tego wyjść z twarzą a wyszedł z mordą!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zacznijodBacha Re: Wodecki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.04, 07:40 > [...] Wczujcie się w sytuacje: Jesteś osobą > publiczną, wychodzisz rano do miasta a tam wsządzie twoje podobizny z debilną > reklamą BEZ TWOJEJ WIEDZY!!.Pierwsza myśl: będzie afera i ktoś beknie, robią ze > > mnie wała i zarządam odszkodowania. (za użyczenie znanej twarzy płaci się > krocie)A co by nie mówić, twarz Wodeckiego jest b.znana. wiadomo, ze kazdy by sie wkurzyl, ale... >Co było później, to mniej ważne. ...jednak sporo mowi o gosciu fakt, ze chodzil pozniej przez dlugi czas obrazony na swojego menadzera i zawiedziony faktem, ze jednak 'nie wyjmie' tych 4 duzych baniek. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Wodecki 01.04.04, 08:26 > ...jednak sporo mowi o gosciu fakt, ze chodzil pozniej przez dlugi czas > obrazony na swojego menadzera i zawiedziony faktem, ze jednak 'nie wyjmie' tych > > 4 duzych baniek. > A Ty byś nie był zawiedziony?! Popieram Sikora - Wodek i tak wyszedł z tego z twarzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zacznijodBacha Re: Wodecki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.04, 08:39 nie. mysle ze bym sie zdrowo usmial z takiego numeru - na pewno nie chodzilbym obrazony. Odpowiedz Link Zgłoś