1agfa 22.05.17, 16:12 Zbigniew Wodecki Lubię wracać tam gdzie byłem : ( Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
k.karen Re: Zbigniew Wodecki. 22.05.17, 16:54 Dzisiaj wsiadł do "niebieskiego kabrioletu z kierowcą z mgły" [*] Zbigniew Wodecki - Moja Droga. Odpowiedz Link
wscieklyuklad Re: Zbigniew Wodecki. 22.05.17, 17:27 I ta kretynka kandydowała na stolec! natemat.pl/208669,oburzajacy-tweet-magdaleny-ogorek-wykorzystala-smierc-zbigniewa-wodeckiego-by-uderzyc-w-artystow-rezygnujacych-z-opola Odpowiedz Link
1agfa Re: Zbigniew Wodecki. 22.05.17, 17:52 Piotr Metz, dziennikarz muzyczny, powiedział o Wodeckim: "...potrafił śpiewać, grać na trąbce, prowadzić koncert z fantastyczną lekkością. Myślę, że była to unikatowa postać pod każdym względem..." Każdy, kto obserwował koleje rozwoju artystycznego Zbigniewa Wodeckiego może to potwierdzić. Rzadko spotykaną wszechstronność utalentowanego człowieka. Wspomnianą powyżej osobę O. warto ogarnąć milczeniem; zasługuje wyłącznie na zapomnienie. Odpowiedz Link
1zorro-bis Re: Zbigniew Wodecki. 22.05.17, 21:08 szkoda. Niestety, najlepsi odchodza..... Odpowiedz Link