Dodaj do ulubionych

J. Pochanke

05.10.10, 08:09
Po jaką cholerę zaprasza sobie gości skoro zadając pytania sama na nie odpowiada prawie nie dając gościom dojść do głosu? No i te jej bluzeczki, falbanki obowiązkowe, wiocha i tyle.
Obserwuj wątek
    • bursztyn9 Re: J. Pochanke 05.10.10, 09:21
      dlatego jak ona prowadzi "Fakty po faktach" przełączam. Wczoraj zdążyła mi tylko mignąć w czarnej ,brzydkiej , blyszczącej bluzce , oczywiście z falbankami i innym ozdóbkami.
      Nieprofesjonalna, niemiła , nie wiem czemu ją trzymają -nie oglądam
      • tiresias Re: J. Pochanke 05.10.10, 09:26
        > Nieprofesjonalna, niemiła , nie wiem czemu ją trzymają -nie oglądam

służę niezwłocznie odpowiedzią:

justyna-pochanke.prv.pl/galawywiad.php
        papatki i całuski
    • deczko Re: J. Pochanke 05.10.10, 14:13

vasilip napisał:

> Po jaką cholerę zaprasza sobie gości skoro zadając pytania sama na nie odpowiad
      > a prawie nie dając gościom dojść do głosu? No i te jej bluzeczki, falbanki obow
      > iązkowe, wiocha i tyle.

Moze chce dodac sobie kobiecosci, ale przy tak anorektycznej figurze i wrecz zolnierskiej fryzurze niewiele jej to pomaga. Ona jest tragiczna w wywiadach, podobnie jak Werner.

--
      Deczko o sobie...
      • marzeka1 Re: J. Pochanke 05.10.10, 14:30
        A ja tam lubię i panią Pochanke, i panią Werner.
        • oryginal23 Re: J. Pochanke 05.10.10, 18:48
          Pani Pochanke nie przepada za mężczyznami, woli panie, jej wolność, jej prawo.
          23.
          • limonka-2 Re: J. Pochanke 05.10.10, 19:39
            oryginal23 napisał:

> Pani Pochanke nie przepada za mężczyznami, woli panie, jej wolność, jej prawo.
            > 23.
            Pochanke też? Do tej pory mówiło się o Wojciechowskiej.
            • argentea Re: J. Pochanke 06.10.10, 14:55
              Głupoty. Justyna Pochanke ma drugiego męża - jest to Adam Pieczyński, dyrektor programowy TVN24.
          • zalobanarodowa Re: J. Pochanke 06.10.10, 14:13
            Następna zboczona? Ja p...
            • gdytyjeszczenamucheptapta Re: J. Pochanke 06.10.10, 19:34
              zalobanarodowa napisał(a):

> Następna zboczona? Ja p...

Sam jesteś zboczony(a). Taka mieszanina wścibstwa, głupoty i nietolerancji jest niewątpliwie swego rodzaju zboczeniem czy aberracją.

Mnie interesuje, dlaczego Pochanke regularnie zaprasza do swojego programu Giertycha, legitymizując tym samym i reklamując odrażający światopogląd tego smętnego typka i jego niesławnej pamięci "formacji".
              • neovol Re: J. Pochanke 06.10.10, 20:42
                A mnie interesuje, dlaczego ta kobieta zaprasza gości do studia i nie pozwala im dokończyć nawet zdania. Cały czas przerywa, przeszkadza i narzuca swoje często niepotrzebne komentarze. Ciekawe czy się kiedyś doczekam momentu kiedy któryś z gości wkurzy się i zwróci jej uwagę albo po prostu wyjdzie ze studia w trakcie programu ...
                • vasilip Re: J. Pochanke 07.10.10, 11:25
                  Ostatnio w "szkiełku" też ktoś zadzwonił z krytyką tej pani ale go "zgaszono".
      • vasilip Re: J. Pochanke 16.10.10, 10:04
        zapiskibronislawa.bloog.pl/id,6483271,title,Nie-nasladujcie-Justyny-Pochanke,index.html?ticaid=5b122
    • 0kruh Re: J. Pochanke 16.10.10, 21:53
      To przecież nie dziennikarka, tylko funkcjonariusz. :)
      Zaprasza gościa, zadaje pytanie z kartki a jak gość odpowiada nie po linii to ma zaraz jazgot i dyskotekę w słuchawkach i się kobita gubi. :)

Popatrzcie na Monikę Olejnik co się dzieje jak gość nie odpowiada po jej myśli. Zadaje naraz setki pytań, tylko po to by przerwać gościowi i nie pozwolić mu się wypowiedzieć do końca, bo przecież to leci na żywo i jeszcze ktoś powie coś źle o Tusku. :D Więc trzeba go zakrzyczeć i zagadać, może spadnie z pantałyku. ;)

Czy gdzieś jeszcze są dziennikarze, którzy pozwalają gościom dokończyć zdanie, po czym zadają pytanie związane z odpowiedzią?
      Bo to co widzę to ma schemat taki:

- pytanie
      - odpowiedź... ale odpowiada niezgodnie z założeniem więc:
      - 10 kolejnych pytań, zazwyczaj wykrzyczanych
      - gość się gubi bo nie wie na które odpowiedzieć ale jakieś wybiera... zaczyna odpowiadać i...
      - kolejne 10 wykrzyczanych pytań nie do końca związanych z tematem

MO: Ostatnio głośno w mediach, że pana żona się puszcza.
      Gość: Ależ pani M... Moja żona to porządna kobieta i nigdy...
      MO: Ale w Niemczech piszą, że dz,,,., w Chinach, że k,,. a w Rosji, że jedno i drugie!
      Gość: Pani redaktor... Zapewniam panią, szczególnie jako mąż, że nie mają racji ponieważ...
      MO: Oskarża pan te kraje, że kłamią! Chce pan wywołać wojnę!
      Gość: Ależ absolutnie nie, ja chcę tylko zaznaczyć...
      MO: Czyli kłamią!
      Gość: Pani M., te kraje mają prawo sądzić, że moja żona...
      MO: Czyli mają rację!
      Gość zrezygnowany: Jeśli pani tak uważa, to faktycznie, moja żona jest k,,,.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka