Dodaj do ulubionych

Między kuchnią a salonem- 22.10

22.10.10, 15:20
1. Nie wiem czy ta mizeria w wykonaniu Grabowskiego jest zjadliwa, bo wszystko wrzucał na pałę, ale uśmiałam się chociaż jak dogadywał tej... tej... jak jej tam... no ta grubsza:/

2. Gwiazda prowadzi program kulinarny a tu w kuchni głupa rżnie że nic nie wie.

3. Gdzie się podziewa Polan? Dość już ma?
Obserwuj wątek
    • em.haa Re: Między kuchnią a salonem- 22.10 22.10.10, 15:23
      Aaaa Kwiecińska...
      Hahaha sprowadził ją Grabowski na ziemię :D

Nie Twoja liga pani Kwiecińska :D
      • dona.a Re: Między kuchnią a salonem- 22.10 22.10.10, 16:45
        em.haa napisała:

> Aaaa Kwiecińska...
        > Hahaha sprowadził ją Grabowski na ziemię :D
        >
        > Nie Twoja liga pani Kwiecińska :D

Nie oglądałam, powtórek chyba nie ma , mógłby ktoś podać szczegóły tego sprowadzenia na ziemię? Pani Kwiecińska jest chyba w czołóce rankingu na najbardziej irytujące postaci w tivi;)
        • em.haa Re: Między kuchnią a salonem- 22.10 22.10.10, 17:51
          Np.
          Kwiecińska próbuje pure, które zrobił Grabowski i mówi:
          "Ja bym jeszcze dodała soli"
          A Grabowski: "Będzie pani sobie na talerzu solić"

O.K: "Czy jakbym pana zaprosiła, żeby pan czasem dla nas gotował, zgodziłby się pan?"
          A.G.: "Nie!"

Na koniec powiedziała mu z przekąsem "Jest pan najmilszym gościem jaki tu był"

Coś w ten deseń :)
    • regina-falangi Re: Między kuchnią a salonem- 22.10 22.10.10, 20:11
      Jeśli mogę zapytać to o którego Grabowskiego chodzi? bo już kilka razy w ciągu 2 h natknęłam się w internecie na wiadomość, że utarł nosa pani prowadzącej ten program, która to pani strasznie mnie irytuje tak nawiasem mówiąc. kurcze że też dzisiaj nie mogłam tego obejrzeć:)

"Bo szczęście to przelotny gość, przebłysk słonecznej pogody i dużo wie kto pojął, że szczęście to garść pełna wody..."
      • madzialenka_live Re: Między kuchnią a salonem- 22.10 22.10.10, 21:36
        Grabowski był cudny, brawa dla niego! Nie pozwolił sobie mówić po imieniu, widać było, że ma do tej żałosnej, brzydkiej Kwiecińskiej stosunek lekceważący i generalnie ma ją w dupie.
        Btw ona jest tak straszliwie brzydka, gruba, zaniedbana , z chamskim piskliwym głosem, Ja nie wiem Miszczak chyba tego nie ogląda, albo jej nie obejrzał przedtem.
        • dona.a Re: Między kuchnią a salonem- 22.10 23.10.10, 00:21
          madzialenka_live napisała:

> Grabowski był cudny, brawa dla niego! Nie pozwolił sobie mówić po imieniu, wida
          > ć było, że ma do tej żałosnej, brzydkiej Kwiecińskiej stosunek lekceważący i ge
          > neralnie ma ją w dupie.
          > Btw ona jest tak straszliwie brzydka, gruba, zaniedbana , z chamskim piskliwym
          > głosem, Ja nie wiem Miszczak chyba tego nie ogląda, albo jej nie obejrzał przed
          > tem.

Jeśli Kwiecińska ma jakiś związek z producentem (o tym samym nazwisku) wielu jeśli nie większości filmów i seriali, które oglądamy w TVN to uroda p. Kwiecińskiej jest bez znaczenia;)
          • em.haa Re: Między kuchnią a salonem- 22.10 23.10.10, 09:01
            A to jej tatuś to jakaś szycha.... aha... no to tylko TVN... ciekawe co ona robiła wcześniej...
            Bo wujek gogle nic o niej nie wie.
            • jaginger szycha tatuś krzykacza 23.10.10, 10:52
              Szycha i to jaka
              www.filmpolski.pl/fp/index.php/1124645
              em.haa napisała:

> A to jej tatuś to jakaś szycha.... aha... no to tylko TVN... ciekawe co ona rob
              > iła wcześniej...
              > Bo wujek gogle nic o niej nie wie.
              >
              >
              • em.haa Re: szycha tatuś krzykacza 23.10.10, 11:52
                On dorobek to ma, ale ona... ja jej wcześniej w TV nie widziałam, a nagle specjalistka od niskokalorycznej kuchni?
                • bursztyn9 Re: szycha tatuś krzykacza 23.10.10, 11:59
                  szkoda tylko ,że jej tusza jest antyreklamą niskokalorycznej kuchni
                  • madzialenka_live Re: szycha tatuś krzykacza 23.10.10, 12:27
                    Tatuś może i szycha- ale chyba widzi, że ma córunię grubą i brzydką z chamskim, piskliwym tembrem głosu, to co ją pcha na ekran? Przecież robi jej krzywdę. To nawet walter swojej nie daje na wizję:P
                    W tej pannie jest wszystko wstrętne- gruba, wielka głowa i twarz usiana jakimiś naroślami/pieprzykami, wielkie bryle, małe krzywe ząbki, wąskie zaciśnięte usta. Żeby choć była miła i miała ujmującą osobowość- jak np. Wellman ( która też urodą nie grzeszy) a tu i tego brak. Przemądrzała, odpychająca, niesympatyczna, pozbawiona wdzięku i wrzeszcząca na ludzi.
                    • em.haa Re: szycha tatuś krzykacza 23.10.10, 13:06
                      No już szczytem jej bezmyślności było to jak w programie MKS tematem było zamrażanie tłuszczu, czyli jakby odchudzanie i pokazywali jakiś zabieg na dziewczynie która oczywiście to szczupłych nie należała, a ta grubaska dotykając jej brzucha śmiała się "No jest co zamrażać, fałdkę to Ty masz, mogłabyś coś z tym zrobić"

Ja się pytam kiedy TVN zrobi coś z nią?
                      Z jej brwiami, z jej tuszą, z jej "brakiem umiejętności prowadzenia programu (na żywo czy nie)", ona myśli że jest taka fajna luźna... ale nie daje sobie rady, więcej jest wpadek słownych niż to warte.

W zasadzie każda fajna osoba w TVN ma już jakiś swój program, albo gdzieś się często pojawia więc może już im zabrakło chętnych... generalnie dla mnie ten program jest zbędny.
                      Tematy się powtarzają z DDTVN. Nie wiem po co go dali.
                      Wolałam już "Helę w opałach". Telezakupy były by lepsze.
                    • dona.a Re: szycha tatuś krzykacza 23.10.10, 17:42
                      madzialenka_live napisała:

> W tej pannie jest wszystko wstrętne- gruba, wielka głowa i twarz usiana jakimiś
                      > naroślami/pieprzykami, wielkie bryle, małe krzywe ząbki, wąskie zaciśnięte ust
                      > a. Żeby choć była miła i miała ujmującą osobowość- jak np. Wellman ( która też
                      > urodą nie grzeszy) a tu i tego brak. Przemądrzała, odpychająca, niesympatyczna,
                      > pozbawiona wdzięku i wrzeszcząca na ludzi.

Przyznam, że dawno nikomu tak się nie dostało, nawet Pieńkowskiej;) Za jedną i drugą stoją duże pieniądze, więc panie są nie do ruszenia, pozostaje pilot;)
      • em.haa Re: Między kuchnią a salonem- 22.10 22.10.10, 21:44
        Andrzej- Ferdek Kiepski :D
        • largecoffe Re: Między kuchnią a salonem- 22.10 04.12.10, 12:39
          Kwiecińska faktycznie jest słabą gospodynią rpgramu, brakuje jej przede wszystkim dziennikarskiej sprawności prowadzenia jakiejkolwiek rozmowy. Nie jest przygotowana, jeśłi gość będzie fajnie mówił - będzie fajny program, sama od siebie nie daje nic. Ale nie rozumiem, dlaczego na wszystkich forach podstawowym zarzutem wobec niej jest tusza. Nie brak umiejętności, nie błędy, ale "tłustość". Przecież ona nie jest gruba w stopniu przerażającym, nie dającym się oglądać, obrzydliwym. Pewnie nosi 42. Albo walka o modelki XL, albo totalna woja z różnorodnością. Nic po środku.
          • asiak44 Który Grabowski? 04.12.10, 19:59
            Który Grabowski był w programie?
            • dona.a Re: Który Grabowski? 04.12.10, 21:10
              asiak44 napisała:

> Który Grabowski był w programie?

Andrzej Grabowski "Kiepski", on raczej do cukrujących nie należy, chociaż widać, że trochę do TVNu się przymila, ma córkę aktorkę, może chce tak jak Stalińska;)
          • mozambique Re: Między kuchnią a salonem- 22.10 04.12.10, 21:34
            to na pewno nie jest 42 ,ona jest ok 46 a moze i więcej
    • bardu Re: Między kuchnią a salonem- 22.10 05.12.10, 01:58
      Naprawdę ktoś to ogląda?
      • kea100 Re: Między kuchnią a salonem- 22.10 06.12.10, 00:22
        KWIecinska w ktorejs gazecie ,nie wiem może to glamour,lub coś w ten deseń,powiedziala,ze gdy ona wchodzi do pokoju nawet pelnego top modelek,to i tak oczy wszystkich mężczyzn skierowane są na nią....taki ma seksappeal...:)
        • madzialenka_live Re: Między kuchnią a salonem- 22.10 06.12.10, 11:45
          Tiaa, chyba we własnej wyobraźni ten sexapil:D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka