Gość: jacek IP: *.cnpae.pl / 212.244.49.* 04.04.04, 11:05 Proszę tylko sprawdzone typy: Ibisz - biseks. Dlatego rozpadło się jego małżenstwo Kaczyński ten od muzyki poważnej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: yorke oj było już... IP: *.chello.pl 04.04.04, 11:18 poszukaj w poprzednich postach - chyba naprodukowano ich ponad 200. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kejti Re: oj było już... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.04, 11:23 dajmy już temu spokój ile można ?!!! to już jest nudne i tak zawsze kończy się tym,że prawie wszyscy to geje albo bi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obcy Re: Kto jest gejem w polskim szołbiznesie IP: *.nitronet.pl / *.nitronet.pl 04.04.04, 12:08 A co cię to do cholery obchodzi kto jest gejem kto katolikiem a kto wędkarzem. Ludzie cz kiedyś wyjdziecie z tej ciemnoty, czy jak się dowiesz kto jest żydem a kto cyklista to poczujesz się lepiej - najwyraźniej tak. Moja rada to zadbajcie o swoje własne dupska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Kto jest gejem w polskim szołbiznesie IP: *.cnpae.pl / 212.244.49.* 04.04.04, 12:27 Obchodzi dlatego, że oni fałszywie się maskują. Na zachodzie nie ma tego problemu bo się ujawniają. To tak samo jak z politykami. Chciałbyś wiedzieć z jakiej opcji politycznej jest morda akurat pokazywana w "gościu jedynki" aby "włączyć filtr" na słyszane dyrdymały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Kto jest gejem w polskim szołbiznesie IP: 62.233.164.* 04.04.04, 13:41 Zgadzam sie z obcym. Dlaczego mamy ingerowac w czyjas prywatnosc? Uczucia religijne sa chronione, preferencje seksualne to przeciez tez sprawa intymna. A niestety, drogi Jacku, Polska to nie zachod, prosze nie porownuj naszej homofobii i zacofania do krajow o wyzszym stopniu swiadomosci. Niestety wypowiadasz sie na tematy, o ktorych nie masz pojecia i prosze nie zarzucaj osobom odmiennej orientacji falszywosci. Szukaj winy raczej w spoleczenstwie, ktore zmusza takich ludzi do zycia w klamstwie. To niestety nie jest wybor takiej osoby, to przymus, presja ludzi dookola. Czy zdajesz sobie sprawe, co staloby sie, gdyby jakas ceniona i znana osoba ujawnila, ze jest gejem badz lesbijka? Przemysl to prosze. Niestety, nie mozemy powiedziec o sobie, ze jestesmy narodem tolerancyjnym - kazdy pewnie deklaruje tolerancje, jako swoja ceche ale to czysta teoria, w praktyce jestesmy zupelnie inni. Mnie nie obchodzi czy ktos jest bi, zydem, dopoki nie wyrzadza tym krzywdy ludziom dookola. To osobista sprawa kazdego z nas i nie roscmy sobie prawa do wstepowania na ten teren. Pozbadzmy sie wiec wscibskosci i sklonnosci do szukania skandalow. Zycze Wam tego z calego serca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośka Re: Kto jest gejem w polskim szołbiznesie IP: 80.55.37.* 04.04.04, 14:10 właśnie - ukrywają się przez takich oszołomów jak Ty a co w ogóle mają poglądy polityczne do preferencji seksualnych? chyba masz z tym spory problem, men Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: Kto jest gejem w polskim szołbiznesie IP: *.cnpae.pl / 212.244.49.* 04.04.04, 14:50 Gość portalu: gośka napisał(a): > właśnie - ukrywają się przez takich oszołomów jak Ty > a co w ogóle mają poglądy polityczne do preferencji seksualnych? > chyba masz z tym spory problem, men Czy uważasz że cała orientacja homoseksualna sprowadza się do przysłowowego "walenia w d..."? Ja tak nie uważam, myślę że jest to cały światopogląd podobny do poglądów politycznych. A jeżeli jest to światopogląd to chce wiedzieć kto go wyznaje szczególnie z prasy i telewizji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośka Re: Kto jest gejem w polskim szołbiznesie IP: 80.55.37.* 04.04.04, 14:57 musisz się bardziej uważnie przyjrzeć wszelkiej maści liberałom ;) to tyle w tej psedo-dyskusji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Może go te stwory Re: Kto jest gejem w polskim szołbiznesie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.04, 16:08 problem w tym , ze np w tvp 1 pedaly rzadza- zeby miec tam prace trzeba predzej czy pozniej sie scwelic /dla niektorych to moze zreszta przyjemnosc/ pamietacie program rower blazeja? wszyscy 'faceci' tam przeszli weryfikacje lozkowa u pewnego prominentnego redaktora /przyjaciela yolandy kwasniewskiej zreszta/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telewidzka Do jacka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.04, 22:01 A jak mu juz zajrzysz w majtki albo pod koldre to co wtedy? Stracisz zaufanie bo jest gejem? Przestaniesz mu podawac reke? Co za idiotyzmy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wa-wa Re: Kto jest gejem w polskim szołbiznesie IP: 5.2.* / *.chello.pl 04.04.04, 17:28 Miejsce pedałów i innych zboczeńców jest w rynsztoku nie na świeczniku. Oni o tym wiedzą i się z tym ukrywają. Skończyć już z tym, bo idę na obiad i się porzygam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obcy Re: Kto jest gejem w polskim szołbiznesie IP: *.nitronet.pl / *.nitronet.pl 04.04.04, 17:38 Czytam, czytam i włos mi staje na głowie. Jestem tu po raz ostatni z tym się nie da walczyć. yolanta, pedały, ludzie z telewizji, ludzie z prasy - co się z wami dzieje czy nie macie prywatnego życia i innych zainteresowań. Obiecuję nigdy juz tu nie zaglądać - niechcę mieć z wami nic do czynienia. A tym kilku Osobą myślącym podobnie jak ja życze Wszystkiego Najlepszego z okazji Świąt, a jackowi i jemu podobnym uważajcie w Święta czy ksiądź świecący jajka to nie pedał lub cyklista to łatwo poznać po tym co myśli o yolancie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 8 Re: Kto jest gejem w polskim szołbiznesie IP: *.topolowa.net 04.04.04, 18:20 Gość portalu: Obcy napisał(a): > Czytam, czytam i włos mi staje na głowie. Jestem tu po raz ostatni z tym się > nie da walczyć. yolanta, pedały, ludzie z telewizji, ludzie z prasy - co się z uderz w stol a pedalskie nozyce sie odezwa Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: Kto jest gejem w polskim szołbiznesie 04.04.04, 19:51 Super wątek. Mnie sie podoba. Cała " Jedynka" TVP to pedały, dwóch aktorów z " M jak miłość", no i kto jeszcze napisać ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: analek Kamel IP: *.chello.pl 04.04.04, 20:47 Kamel jest gejem, widzialem go w Utopii Odpowiedz Link Zgłoś
kalor_god Re: Kamel 04.04.04, 21:23 Durczok jest pijakiem, widzialem go w sklepie (ze stoiskiem monopolowym)!! jajebie.. ludzie to so.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telewidzka .......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.04, 22:10 Nietolerancja, glupota, podniecanie sie czyimis sprawami prywatnymi, robienie z tego sprawy politycznej itp itd tacy jestesmy. Naprawde strach bierze kiedy czyta sie tu niektorych. Trzeba chyba przemowic jezykiem jedynym zrozumialym dla tych idiotow. Mam jak wiekszosc normalnych ludzi w dupie czy ktos mnie uwaza za geja, lesbijke, bi, tranvestyte, Zyda, Rosjanke,czy kogo tam sobie jeszcze wpiszecie oszolomy. Chcialabym z wami stanac twarza w twarz i zobaczyc co soba reprezentujecie jako ludzie bo sadzac z waszych wpisow jedno wielkie NIC! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telewidz z Tworek Re: .......... IP: 5.2.* / *.chello.pl 04.04.04, 22:45 Nietolerancja to głupota, podniecanie się aferami politycznymi. Trzeba mówić językiem zrozumiałym dla idiotów. Mam w dupie czy ktoś mnie uważa za pedała, złodzieja, pedofila, narkomana, Bandytę, Araba-terrorystę, czy kogo tam jeszcze wpiszą osazołomy. Chciałbym z wami stanąć w twarz nic nie prezentujący sobą psychiatrzy, prokuratorzy czy sędziowi niczego sobą nie prezentujący. Jesteście wielkie NIC. Tylko ja się liczę i tacy jak ja. Wariat z Tworek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i o to chodzi Re: Kto jest gejem w polskim szołbiznesie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.04, 23:22 pedalstwo rzadzi mediami 'publicznymi' a jednoczesnie drze morde jak to jest przesladowane, nie moze dzieci adoptowac i sie zenic.... Odpowiedz Link Zgłoś
ed_norton Re: Kto jest gejem w polskim szołbiznesie 05.04.04, 01:22 Ja pierdykam, no ja jestem 1 gejem polskiego szolbiznesu, poza mna to jeszcze: conajmniej 12 piosenkarzy, 32 aktorow, 16 dziennikarzy telewizyjnych, 1 radiowy i z 9 gazetowcyh, reszta to heteroseksualisci... A poza tym co kom do ludzikich oreintacji seksualnych? p.s. chlopcy, jesli dojdzie do spotkania useroww tego forum, przelece wszystkich... dbajcie o swoje tylki...im bardziej o nie zadbacie, tym bardziej beda dla mnie lakomym kaskiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbig Re: Kto jest gejem w polskim szołbiznesie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.04, 07:20 > ed_norton napisał: > chlopcy, jesli dojdzie do spotkania useroww tego forum, przelece wszystkich... > dbajcie o swoje tylki...im bardziej o nie zadbacie, tym bardziej beda dla mnie > lakomym kaskiem... Na pieszczoty to musisz zasłużyć geju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xrz 13 Re: Kto jest gejem w polskim szołbiznesie IP: *.bialap.cvx.ppp.tpnet.pl 06.04.04, 00:09 Wszystkich pedziów wykastrować!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hya Re: Kto jest gejem w polskim szołbiznesie IP: *.crowley.pl 06.04.04, 05:59 Ukochany kraj.. Umilowany kraj... Az nie wierze ze takie antagonizmy trzesa ludzmi... I o co Wam chodzi? Do roboty sie wziac, kurna, a nie dlubac w nosie i kombinowac kto z kim i czym spi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Słuchacz Tok FM Re: Kto jest gejem w polskim szołbiznesie IP: *.chello.pl 21.05.04, 10:16 Dzisiaj rano słuchałem jak zawsze rozmowy o polityce Żakowskiego, Lisa, Wołka i jakiegoś profesora. Pod koniec Lis i Żakowski przez kilka minut zachwycali się urodą Brada Pitta (chodziło o film "Troja"). "Och" i "Ach", "On chyba musiał chodzić na siłownię przez rok, taki piękny" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Słuchacz Tok FM uzupełnienie IP: *.chello.pl 21.05.04, 10:19 I jeszcze mówili że było coś dobrze widać bo był bez majtek, ale tego nie zrozumiałem, bo miałem telefon. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pn Re: uzupełnienie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.04, 11:44 Gość: jacek Odpowiedz Link Zgłoś