Dodaj do ulubionych

Kto jest gejem w polskim szołbiznesie

IP: *.cnpae.pl / 212.244.49.* 04.04.04, 11:05
Proszę tylko sprawdzone typy:

Ibisz - biseks. Dlatego rozpadło się jego małżenstwo
Kaczyński ten od muzyki poważnej
Obserwuj wątek
    • Gość: yorke oj było już... IP: *.chello.pl 04.04.04, 11:18
      poszukaj w poprzednich postach - chyba naprodukowano ich ponad 200.
      • Gość: kejti Re: oj było już... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.04, 11:23
        dajmy już temu spokój ile można ?!!! to już jest nudne
        i tak zawsze kończy się tym,że prawie wszyscy to geje albo bi
    • Gość: 8 w tvp1 to same cioty IP: *.topolowa.net 04.04.04, 12:01
    • Gość: Obcy Re: Kto jest gejem w polskim szołbiznesie IP: *.nitronet.pl / *.nitronet.pl 04.04.04, 12:08
      A co cię to do cholery obchodzi kto jest gejem kto katolikiem a kto wędkarzem.
      Ludzie cz kiedyś wyjdziecie z tej ciemnoty, czy jak się dowiesz kto jest żydem
      a kto cyklista to poczujesz się lepiej - najwyraźniej tak. Moja rada to
      zadbajcie o swoje własne dupska.
      • Gość: jacek Re: Kto jest gejem w polskim szołbiznesie IP: *.cnpae.pl / 212.244.49.* 04.04.04, 12:27
        Obchodzi dlatego, że oni fałszywie się maskują. Na zachodzie nie ma tego
        problemu bo się ujawniają. To tak samo jak z politykami. Chciałbyś wiedzieć z
        jakiej opcji politycznej jest morda akurat pokazywana w "gościu jedynki"
        aby "włączyć filtr" na słyszane dyrdymały.
        • Gość: ona Re: Kto jest gejem w polskim szołbiznesie IP: 62.233.164.* 04.04.04, 13:41
          Zgadzam sie z obcym. Dlaczego mamy ingerowac w czyjas prywatnosc? Uczucia
          religijne sa chronione, preferencje seksualne to przeciez tez sprawa intymna. A
          niestety, drogi Jacku, Polska to nie zachod, prosze nie porownuj naszej
          homofobii i zacofania do krajow o wyzszym stopniu swiadomosci. Niestety
          wypowiadasz sie na tematy, o ktorych nie masz pojecia i prosze nie zarzucaj
          osobom odmiennej orientacji falszywosci. Szukaj winy raczej w spoleczenstwie,
          ktore zmusza takich ludzi do zycia w klamstwie. To niestety nie jest wybor
          takiej osoby, to przymus, presja ludzi dookola. Czy zdajesz sobie sprawe, co
          staloby sie, gdyby jakas ceniona i znana osoba ujawnila, ze jest gejem badz
          lesbijka? Przemysl to prosze.
          Niestety, nie mozemy powiedziec o sobie, ze jestesmy narodem tolerancyjnym -
          kazdy pewnie deklaruje tolerancje, jako swoja ceche ale to czysta teoria, w
          praktyce jestesmy zupelnie inni.
          Mnie nie obchodzi czy ktos jest bi, zydem, dopoki nie wyrzadza tym krzywdy
          ludziom dookola. To osobista sprawa kazdego z nas i nie roscmy sobie prawa do
          wstepowania na ten teren. Pozbadzmy sie wiec wscibskosci i sklonnosci do
          szukania skandalow. Zycze Wam tego z calego serca.
        • Gość: gośka Re: Kto jest gejem w polskim szołbiznesie IP: 80.55.37.* 04.04.04, 14:10
          właśnie - ukrywają się przez takich oszołomów jak Ty
          a co w ogóle mają poglądy polityczne do preferencji seksualnych?
          chyba masz z tym spory problem, men
          • Gość: jacek Re: Kto jest gejem w polskim szołbiznesie IP: *.cnpae.pl / 212.244.49.* 04.04.04, 14:50
            Gość portalu: gośka napisał(a):

> właśnie - ukrywają się przez takich oszołomów jak Ty
            > a co w ogóle mają poglądy polityczne do preferencji seksualnych?
            > chyba masz z tym spory problem, men

Czy uważasz że cała orientacja homoseksualna sprowadza się do
            przysłowowego "walenia w d..."? Ja tak nie uważam, myślę że jest to cały
            światopogląd podobny do poglądów politycznych. A jeżeli jest to światopogląd to
            chce wiedzieć kto go wyznaje szczególnie z prasy i telewizji.
            • Gość: gośka Re: Kto jest gejem w polskim szołbiznesie IP: 80.55.37.* 04.04.04, 14:57
              musisz się bardziej uważnie przyjrzeć wszelkiej maści liberałom ;)
              to tyle w tej psedo-dyskusji
              • Gość: Może go te stwory Re: Kto jest gejem w polskim szołbiznesie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.04, 16:08
                problem w tym , ze np w tvp 1 pedaly rzadza- zeby miec tam prace trzeba predzej
                czy pozniej sie scwelic /dla niektorych to moze zreszta przyjemnosc/

pamietacie program rower blazeja?

wszyscy 'faceci' tam przeszli weryfikacje lozkowa u pewnego prominentnego
                redaktora /przyjaciela yolandy kwasniewskiej zreszta/
        • Gość: telewidzka Do jacka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.04, 22:01
          A jak mu juz zajrzysz w majtki albo pod koldre to co wtedy? Stracisz zaufanie
          bo jest gejem? Przestaniesz mu podawac reke? Co za idiotyzmy!
    • ruda_szczurka A kogo to obchodzi? (n/t) 04.04.04, 16:49
    • Gość: Wa-wa Re: Kto jest gejem w polskim szołbiznesie IP: 5.2.* / *.chello.pl 04.04.04, 17:28
      Miejsce pedałów i innych zboczeńców jest w rynsztoku nie na świeczniku. Oni o
      tym wiedzą i się z tym ukrywają. Skończyć już z tym, bo idę na obiad i się
      porzygam.
    • Gość: Obcy Re: Kto jest gejem w polskim szołbiznesie IP: *.nitronet.pl / *.nitronet.pl 04.04.04, 17:38
      Czytam, czytam i włos mi staje na głowie. Jestem tu po raz ostatni z tym się
      nie da walczyć. yolanta, pedały, ludzie z telewizji, ludzie z prasy - co się z
      wami dzieje czy nie macie prywatnego życia i innych zainteresowań. Obiecuję
      nigdy juz tu nie zaglądać - niechcę mieć z wami nic do czynienia. A tym kilku
      Osobą myślącym podobnie jak ja życze Wszystkiego Najlepszego z okazji Świąt, a
      jackowi i jemu podobnym uważajcie w Święta czy ksiądź świecący jajka to nie
      pedał lub cyklista to łatwo poznać po tym co myśli o yolancie.
      • Gość: 8 Re: Kto jest gejem w polskim szołbiznesie IP: *.topolowa.net 04.04.04, 18:20
        Gość portalu: Obcy napisał(a):

> Czytam, czytam i włos mi staje na głowie. Jestem tu po raz ostatni z tym się
        > nie da walczyć. yolanta, pedały, ludzie z telewizji, ludzie z prasy - co się z

uderz w stol a pedalskie nozyce sie odezwa
    • wieslawa-siemiankowska Re: Kto jest gejem w polskim szołbiznesie 04.04.04, 19:51
      Super wątek. Mnie sie podoba. Cała " Jedynka" TVP to pedały, dwóch aktorów z "
      M jak miłość", no i kto jeszcze napisać ?
      • Gość: analek Kamel IP: *.chello.pl 04.04.04, 20:47
        Kamel jest gejem, widzialem go w Utopii
        • kalor_god Re: Kamel 04.04.04, 21:23
          Durczok jest pijakiem, widzialem go w sklepie (ze stoiskiem monopolowym)!!

jajebie.. ludzie to so..
          • Gość: telewidzka .......... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.04, 22:10
            Nietolerancja, glupota, podniecanie sie czyimis sprawami prywatnymi, robienie z
            tego sprawy politycznej itp itd tacy jestesmy. Naprawde strach bierze kiedy
            czyta sie tu niektorych. Trzeba chyba przemowic jezykiem jedynym zrozumialym
            dla tych idiotow. Mam jak wiekszosc normalnych ludzi w dupie czy ktos mnie
            uwaza za geja, lesbijke, bi, tranvestyte, Zyda, Rosjanke,czy kogo tam sobie
            jeszcze wpiszecie oszolomy. Chcialabym z wami stanac twarza w twarz i zobaczyc
            co soba reprezentujecie jako ludzie bo sadzac z waszych wpisow jedno wielkie
            NIC!
            • Gość: telewidz z Tworek Re: .......... IP: 5.2.* / *.chello.pl 04.04.04, 22:45
              Nietolerancja to głupota, podniecanie się aferami politycznymi. Trzeba mówić
              językiem zrozumiałym dla idiotów. Mam w dupie czy ktoś mnie uważa za pedała,
              złodzieja, pedofila, narkomana, Bandytę, Araba-terrorystę, czy kogo tam jeszcze
              wpiszą osazołomy. Chciałbym z wami stanąć w twarz nic nie prezentujący sobą
              psychiatrzy, prokuratorzy czy sędziowi niczego sobą nie prezentujący. Jesteście
              wielkie NIC. Tylko ja się liczę i tacy jak ja. Wariat z Tworek.
      • Gość: i o to chodzi Re: Kto jest gejem w polskim szołbiznesie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.04, 23:22
        pedalstwo rzadzi mediami 'publicznymi' a jednoczesnie drze morde jak to jest
        przesladowane, nie moze dzieci adoptowac i sie zenic....
    • ed_norton Re: Kto jest gejem w polskim szołbiznesie 05.04.04, 01:22
      Ja pierdykam, no ja jestem 1 gejem polskiego szolbiznesu, poza mna to jeszcze:
      conajmniej 12 piosenkarzy, 32 aktorow, 16 dziennikarzy telewizyjnych, 1 radiowy
      i z 9 gazetowcyh, reszta to heteroseksualisci...

A poza tym co kom do ludzikich oreintacji seksualnych?

p.s.
      chlopcy, jesli dojdzie do spotkania useroww tego forum, przelece wszystkich...
      dbajcie o swoje tylki...im bardziej o nie zadbacie, tym bardziej beda dla mnie
      lakomym kaskiem...
      • Gość: zbig Re: Kto jest gejem w polskim szołbiznesie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.04, 07:20
        > ed_norton napisał:

> chlopcy, jesli dojdzie do spotkania useroww tego forum, przelece wszystkich...
        > dbajcie o swoje tylki...im bardziej o nie zadbacie, tym bardziej beda dla mnie
        > lakomym kaskiem...

Na pieszczoty to musisz zasłużyć geju.
    • Gość: xrz 13 Re: Kto jest gejem w polskim szołbiznesie IP: *.bialap.cvx.ppp.tpnet.pl 06.04.04, 00:09
      Wszystkich pedziów wykastrować!!!!!!!
      • Gość: hya Re: Kto jest gejem w polskim szołbiznesie IP: *.crowley.pl 06.04.04, 05:59
        Ukochany kraj.. Umilowany kraj...
        Az nie wierze ze takie antagonizmy trzesa ludzmi...
        I o co Wam chodzi?
        Do roboty sie wziac, kurna, a nie dlubac w nosie i kombinowac kto z kim i czym spi.
    • Gość: Słuchacz Tok FM Re: Kto jest gejem w polskim szołbiznesie IP: *.chello.pl 21.05.04, 10:16
      Dzisiaj rano słuchałem jak zawsze rozmowy o polityce Żakowskiego, Lisa, Wołka i
      jakiegoś profesora. Pod koniec Lis i Żakowski przez kilka minut zachwycali się
      urodą Brada Pitta (chodziło o film "Troja"). "Och" i "Ach", "On chyba musiał
      chodzić na siłownię przez rok, taki piękny"
      • Gość: Słuchacz Tok FM uzupełnienie IP: *.chello.pl 21.05.04, 10:19
        I jeszcze mówili że było coś dobrze widać bo był bez majtek, ale tego nie
        zrozumiałem, bo miałem telefon.
        • Gość: pn Re: uzupełnienie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.04, 11:44
          Gość: jacek
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka