enter.pl 03.11.10, 23:14 Ile w Kino Polska jest kina obcego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kubissimo Re: KINO polska czy KINO czeskie? 07.11.10, 10:52 Sie czepiasz, ja tam potwornie sie ciesze z tego, ze powtorza serial Goscie, ktory bardzo milo wspominam z dziecinstwa. W sumie wielki hit lat 80tych - Kobieta za ladą, tez jest warty przypomnienia :) Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: KINO polska czy KINO czeskie? 08.11.10, 12:44 A ja jestem wdzięczna za "Żenę za pultem" :) Odpowiedz Link Zgłoś
lajlah Re: KINO polska czy KINO czeskie? 08.11.10, 14:41 Wczorajsza niedziela, była jedną z nielicznych, której popołudnie spędziłam przed tv. Najpierw wspomniana " żena", potem szpital na peryferiach, a na deser "goście". Pod koniec miałam łzy nostalgii w oczach, przypomniało mi się dzieciństwo:) A najlepsze, że mojemu 11-letniemu synowi też się ten ostani serial podobał. Mąż nie zrozumiał mojego rozanielenia, bo on wychował się w Norwegii, a tam tego nie puszczali. Wspólczułam mu;) Odpowiedz Link Zgłoś
iwka901 Re: KINO polska czy KINO czeskie? 09.11.10, 19:25 Taak, zgadzam się, to świetne seriale ( żena, szpital, goście) Pamiętam je z dzieciństwa, ale raczej wyrywkowo, nie interesowały mnie wówczas... a teraz oglądam ze wzruszeniem i prawdziwą przyjemnością. Odpowiedz Link Zgłoś
sandra1301 Re: KINO polska czy KINO czeskie? 09.11.10, 20:06 pierwszy raz puszczają film czeski. I bardzo dobrze, bo też mam skojarzenie z dzieciństwem. W innych kanałach nie ma szans, aby powtórzyli Kobietę za ladą, bo Szpital był gdzieś powtarzany. Ale oba seriale to hiciory. Brawo! enter.pl nie szukaj guza tam gdzie nie trzeba... Odpowiedz Link Zgłoś