Dodaj do ulubionych

jak postrzegacie Roberta? on jest ciekaw.. [bar]

19.04.04, 10:25
No właśnie, może specjalnie dla Roberta otworzymy ten wątek i tu będziemy
wpisywać nasze opinie o nim, bo podczas sobotniego programu po raz kolejny
pokazano scenki, kiedy to Robciu znowu wspominał o postrzeganiu jego osoby.
es_el świetnie ujął to w 'setce roberta' i wydawało się to śmieszne, bo gość
(Rob) mógł o tym wspomnieć raz czy dwa, ale on faktycznie jest tam tylko po
to, by dowiedzieć się jak postrzega go ludność miast i wsi, pewnie nie tylko
w Polsce, ale dzięki przekazowi satelitarnemu, pewnie także mieszkańcy całego
globu ;)))
Jak postrzegacie Roberta więc?? ;))
Obserwuj wątek
    • Gość: KIRA Re: jak postrzegacie Roberta? on jest ciekaw.. [b IP: *.waw.cdp.pl / *.waw.cdp.pl 19.04.04, 10:37
      Ja go postrzegam jako totalnrgo głupka, który przywala sie do ludzi którzy maja
      poprcie.
      Nagły zwrot w stosunku do Seby, teraz do Piotrka.
      Jego obchodzi tylko i wyłacznie jak najdłuzsze przetrwanie w programie, ot
      wszytko.
      Jedyna popularnosc jaka moze gosciu miec to tylko za urodę na pweno podoba sie
      niektórym laskom choć tego nie rozumiem....
      • sonny_z_posen Re: jak postrzegacie Roberta? on jest ciekaw.. [b 19.04.04, 10:43
        ja myślę, że on - jak już wypadnie z bardelu - będzie pewnie się domagał
        jakiegoś odszkodowania od polszmatu za pogorszenie wzroku, bo na każdym lajwie
        tak go uczeszą, że zastanawiam się czy on cokolwiek widzi jak mu te kłaki
        spadają na oczy, a przecież nie może poprawić fryzury, bo salon OKIŁa go
        uczesał..
      • Gość: marek Re: jak postrzegacie Roberta? on jest ciekaw.. [b IP: *.acn.waw.pl 19.04.04, 10:49
        Jego obchodzi tylko i wyłacznie jak najdłuzsze przetrwanie w programie, ot
        > wszytko.

A o co chodzi w tym programie? Nie o to by jak najdłużej zostać i wygrać?
        Denerwują mnie opowieści o przyjażni, dobrej zabawie i podkreślanie,że ani
        przez chwilę nie myślałam(-łem) o wygranej. To dopiero jest obłuda i gra pod
        publikę- nie zależy mi na pieniądzach tylko na przyjaźni - i po to jestem w
        programie- no i jeszcze chcę pomóc dzieciom z domu dziecka , bezdomnym ,
        chorym i zwierzętom ze schroniska ,
    • es_el baaardzo fajny watek! 19.04.04, 11:19
      serio fajoski, (jakas namiastka tomali)
      no to jak chodzi o roberta to moja osoba sadzi skromnie, ze on po prostu cierpi
      na postrzegalnofobie i nie ma znaczenia czy to program czy nie, bo on bardzo by
      chcial, zeby wszyscy go lubili
      jezeli nie zmieni zdania (albo nie wywala go ze szkoly) to palnie sobie w leb
      po pierwszym wyroku, bo nagle okaze sie, ze zawsze beda ludzie, ktorzy go nie
      tylko nie lubia ale nienawidza po prostu
      natomiast jesli chodzi o grzywke to mam nadzieje zobaczyc go z wsuweczka
      • chinachick Re: baaardzo fajny watek! 19.04.04, 11:39
        a ja uwazam ze on ma swoja wstretna taktyke ,chce sie podobac barowiczom by nie
        dawali na niego minusa i telewidzom by go popierali.Mam nadzieje ze juz
        niedlugo....GoGus taki
      • sonny_z_posen Re: baaardzo fajny watek! 19.04.04, 13:28
        fakt, wsuweczka by się bardzo ładnie komponowała, aczkolwiek z kłakami
        zaczesanymi do tyłu też ciekawie może być postrzegany (vide: pierwsze gorące
        krzesła - tam już wspomniał Sebie o postrzeganiu swojej osoby :))
      • ed_norton grzywka Robbiego!!! 19.04.04, 13:52
        es_el napisał:

> serio fajoski, (jakas namiastka tomali)

hue, ladne porownanie :D

> no to jak chodzi o roberta to moja osoba sadzi skromnie, ze on po prostu
        > cierpi
        > na postrzegalnofobie i nie ma znaczenia czy to program czy nie,bo on bardzoby
        > chcial, zeby wszyscy go lubili

kompleksy??? moze byc ze kompleksy...

> jezeli nie zmieni zdania (albo nie wywala go ze szkoly) to palnie sobie w leb
        > po pierwszym wyroku, bo nagle okaze sie, ze zawsze beda ludzie, ktorzy go nie
        > tylko nie lubia ale nienawidza po prostu

oby nie dane mu bylo orzekac, Boze chron nas przed sedzia...no, pilkarskim moze
        niech sobie bedzie...w okregowce :D

> natomiast jesli chodzi o grzywke to mam nadzieje zobaczyc go z wsuweczka
        \
        gdym byl szkolnym pacholeciem, mielismy taki trynd na zapuszczanie sz\czurka z
        tylu, czyli cienkiego kosmyka wlosow na karku :) (ojago, ale wiocha) i jeden z
        naszych kolegow sie wylamal i zapuscil szcuzra z grzywy ...no wygladal jak pol
        dupy zza krzaka...uspilismy jego czujnosc jakimis tam nudnymi opowiesciami i
        nagle jeden z naszych jak sie nie poderwie, jak nie ciachnie nozyczkami kolo
        czolka, a szczurek na slow motion opadl lotem liscia na zeszy...oj, byly lzy,
        furia jestes u pani etc :)

polecam mopze koledze Twarozkowi upierdlic grzyweczke ktorejs imprezowej
        nocy...hmmm, tylko jak i komu podsunac ten pomysl??
        jedynie Oleg mnie na mysl przychodzi i mysle, ze moglby....eeee, zaraz, przeca
        za kilka dni banda Gulczasa wejdzie...co wy na to, zeby mu te grzyweczke i
        ciach tym sekatorem?? :))))))
        • moniq_c Re: grzywka Robbiego!!! 19.04.04, 14:17
          ed_norton napisał:

> oby nie dane mu bylo orzekac, Boze chron nas przed sedzia...no, pilkarskim
          moze niech sobie bedzie...w okregowce :D
          >
          o nie!!!!!!! w imieniu kolegów grających w okręgówce - kategorycznie NIE!!!
          >
          > polecam mopze koledze Twarozkowi upierdlic grzyweczke ktorejs imprezowej
          > nocy...hmmm, tylko jak i komu podsunac ten pomysl??
          >
          > za kilka dni banda Gulczasa wejdzie...co wy na to, zeby mu te grzyweczke i
          > ciach tym sekatorem?? :))))))
          >
          > plan krótko mówiąc kapitalny!!!! myślę że banda Gulczasa chętnie podjęłaby
          sie takiego numeru - tylko jak im to delikatnie zasugerować????
          aaaaale by była impreza ;-)))))
          • ed_norton Re: grzywka Robbiego!!! 19.04.04, 22:27
            moniq_c napisała:

> > plan krótko mówiąc kapitalny!!!! myślę że banda Gulczasa chętnie podjęłaby
            >
            > sie takiego numeru - tylko jak im to delikatnie zasugerować????
            > aaaaale by była impreza ;-)))))

eee, to akurat najmnijeszy problem :) problem w tym, ze mogloby sie wydarzyc nie
            stad ni z owad i nieczego nieswiadomi realizatorzy by nie zdazyli kamery ustawic
            i co wtedy??
            a grzywke Twarozek ma tylko jedna i dubla sie nie da :)
            \
    • moniq_c Re: jak postrzegacie Roberta? 19.04.04, 13:46
      z kłakami do tyłu wygląda całkiem całkiem, pod warunkiem że ust nie otwiera ;-))
      a właśnie-myślałam że w sobotę wymienią się doświadczeniami na temat swoich
      szpar na żetony w przednim uzębieniu - bo gość specjalny Kurt posiada tę samą
      cechę charakterystyczną.... ;-)
      co mi u niego akurat w ogóle nie przeszkadza- z góry zaznaczam!!!
      bo ten głos................
      • lezka_z_posen Re: jak postrzegacie Roberta? 19.04.04, 14:09
        ust nie otwiera,bo ich nie ma.obecności górnej wargi nie zauważyłam:)
    • Gość: Pluszak Zapraszamy na forum Reality Shows IP: *.chello.pl 19.04.04, 18:49
      • Gość: gosc Re: Zapraszamy na forum Reality Shows IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.04.04, 18:58
        nie zeby mi sie nie podobaly ale dlaczego admin nie przenosi watkow sonego o
        barze na forum reality?a inne tak
    • Gość: anna_geras Re: jak postrzegacie Roberta? on jest ciekaw.. [b IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.04, 19:50
      jak widzie tego typka to mi jedno sie na jezyk nasuwa: jaki obrzydliwy typ! i
      juz nie chce mi sie o nim myslec
      bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
      eeee
    • irenka82 Re: jak postrzegacie Roberta? on jest ciekaw.. [b 19.04.04, 21:10
      ja go lubie bo znam go od dawna ze szkoly. w barze natomiast go nie lubie,bo
      jest nudny.
    • Gość: Negatyw Odpowiadając na twój post, IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 21.04.04, 12:24
      przyznam że nie jest on za ciekawy, straszny stereotyp. Jest płaski i
      jednowymiarowy, nie mogę doszukać się w jego wypowiedziach niczego ciekawego.

Ja myślę, że Frytka ma bardzo duże szanse aby zaistnieć w odcinku finałowym.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka