Gość: berry Re: Piosenki z "Ale Plamy!" IP: 80.51.226.* 19.04.04, 21:27 Z uwagi na zakończenie emisji Ale Plamy warto powspominać muzyczną twórczość panów Rewińskiego i Piaseckiego. Ja pamiętam taką piosenkę: Od Himalajów aż do Tybetu nie ma piękniejszego budżetu jaki skonstruował rząd Buzka Jerzego nie ma budżetu piękniejszego, ... Knysok dostanie osiemset baniek ... i dale coś o Grześkowiak i podróżach. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Piosenki z "Ale Plamy!" 19.04.04, 21:42 A po co komu taki nudny, nieaktualny staroć? Może coś współcześniejszego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Osjan Re: Piosenki z "Ale Plamy!" IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 19.04.04, 21:51 "Czerwone macki nad polską benzyną..." Bardzo podpadli za to p.Danucie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brian Re: Piosenki z "Ale Plamy!" IP: *.dial.plusgsm.pl 19.04.04, 21:43 Jan Maria Rokita robił za paprotkę gdy Buzek z Geremkiem robili se fotkę. Albo [...] to po paru kielichach może przyśnić się twarz posła Wenderlicha Albo niezapomniane prezenterzy Jedynki w roli kretyna i kretynki. Odpowiedz Link Zgłoś
tvnmaniak Re: Piosenki z "Ale Plamy!" 19.04.04, 22:45 Mi najbardziej utkwiła w głowie piosenka o kolegach Leszka Millera.. ________________ www.tvnmaniak.prv.pl - wszystko to, co chcesz wiedzieć o tvn www.czat.tvnmaniak.prv.pl - porozmawiaj o tvn ________________ wiadomości bywają dobre lub złe, informacje potwierdzają się lub nie, TYLKO FAKTY Z LISEM były niepodważalne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ta, na do widzenia Re: Piosenki z "Ale Plamy!" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.04, 22:03 www.rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_040417/publicystyka/publicystyka_a_17.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trooper Re: Piosenki z "Ale Plamy!" IP: *.revers.nsm.pl 19.04.04, 22:42 Jeśli pecha masz to po paru kielichach może ci się przyśnić twarz posła Wenderlicha! (widzieliście tę mohdkę? faktycznie szkaradna!) (...)Kto będzie w TP SA? I kto będzie tam gdzie się tylko da? Leszka Mylera, koledzy Leszka Mylera Leszka Mylera i koleżanki Mylera (w uaktualnionej wersji słowa "Leszka Mylera" zamienić na "Jędrka Leppera") Maryjan uruchom radyjo, niech wszystkie dzwony biją Nie pomoże Częstochowa, za sutanny przestań się chować, Maryjan poddaj się, maryjan poddaj się (ref.) Dla Maryjaaaanaaaaaaaa Sprawa jest już prze_je_aaana W zjednoczonym awuesie Ostał ci się jeno Wiesiek Odpowiedz Link Zgłoś
tvnmaniak Re: Piosenki z "Ale Plamy!" 19.04.04, 23:58 > (...)Kto będzie w TP SA? I kto będzie tam gdzie się tylko da? > Leszka Mylera, koledzy Leszka Mylera > Leszka Mylera i koleżanki Mylera Aż łzy same lecą z oczu jak to czytam... > Dla Maryjaaaanaaaaaaaa > Sprawa jest już prze_je_aaana > W zjednoczonym awuesie > Ostał ci się jeno Wiesiek Rewa wtedy nawet chyba śpiewał, ze sprawa jest "przejegraana" Miodzio!!! Juz mi ich brakuje... :-( albo to: "Bo SLD, bo SLD, zbiera szereegi swe. Bo SLD, bo SLD, już się do władzy rwie" Tę ostatnią mozna sciągnąc ode mnie (link poniżej) ________________ www.tvnmaniak.prv.pl - wszystko to, co chcesz wiedzieć o tvn www.czat.tvnmaniak.prv.pl - porozmawiaj o tvn ________________ wiadomości bywają dobre lub złe, informacje potwierdzają się lub nie, FAKTY są niepodważalne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trooper Re: Piosenki z "Ale Plamy!" IP: *.revers.nsm.pl 20.04.04, 00:08 Powiedzmy to otwarcie: SPRAWA JEST JUŻ PRZEJEBANA! Albo to: Ta rura przez nasz kraj przechodzi Z tą rurą wielkie jaja są Przez Ukrainę niet, przez Ukrainę niet Na to nie zgodzi się Gaz-prom Ruuuuuraaaaa To najpiękniejsze słowo świata Ruuuraaaaa A w rurze tej popłynie gaz Ruuuuuraaaaa Światłowód rurę tę oplata Spasiba rura, ty nie opuszczaj nigdy nas sssssssssssssssss ssssssss Szyszko do rury dziś zagląda Czy nielegalny kabel jest? A rząd niepewny jest, a rząd niepewny jest Czy zgodnie z prawem to czy nie? Ruuuuurrrrrraaaaaaa............ No i setki anonimowych kawałków, których teraz sobie nie przypomnę... Dobrze, że co nieco na VHS mi zostało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Osjan Re: Piosenki z "Ale Plamy!" IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 20.04.04, 10:44 > "Bo SLD, bo SLD, zbiera szereegi swe. > Bo SLD, bo SLD, już się do władzy rwie" Chyba "zwiera". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: berry Re: Piosenki z "Ale Plamy!" IP: 80.51.226.* 19.04.04, 23:34 Przypomniała mi się pieśń z wyborów samorządowych 2002r. Dużo baronów jest w SLD można powiedzieć, że kupa i mimo tej kupy baronów z wyborów wyszła d... klęska Odpowiedz Link Zgłoś