Dodaj do ulubionych

BBC Lifestyle wycofywana z Cyfrowego Polsatu

19.01.11, 12:40
Taka oto informacja pojawia się na planszy podczas reklam na BBC Lifestyle. Że przestanie być ten kanał nadawany od 1 lutego w CP, a będzie w N-ce. Ponieważ jest to jeden z nielicznych programów, jakie oglądam :) sprawa mnie interesuje. Dzwoniłam do obsługi Polsatu, ale "na chwilę obecną nie można potwierdzić tej informacji". Może ktoś ma dokładniejsze info?
Obserwuj wątek
    • princessofbabylon Re: BBC Lifestyle wycofywana z Cyfrowego Polsatu 19.01.11, 13:01
      Nie wiedziałam. Lubię czasem coś obejrzeć na Lifestyle. I też mam CP :|
    • princessofbabylon Re: BBC Lifestyle wycofywana z Cyfrowego Polsatu 19.01.11, 13:04
      Tyle znalazłam media2.pl/media/73783-cyfrowy-polsat-od-lutego-bez-kanalow-bbc.html

Bardziej mi Entertainment żal, który też wycofują.

Skoro jest informacja podana już w necie, to po co pier.dolą, że nic nie mogą potwierdzić?
      • morgen_stern Re: BBC Lifestyle wycofywana z Cyfrowego Polsatu 19.01.11, 13:07
        No to lipa, ja też lubiłam te programy. Nie mam pojęcia, po co to ściemnianie.

Czyli można zgodnie z regulaminem zerwać umowę.. no to jest godne rozważenia :)
        • ankas4 Re: BBC Lifestyle wycofywana z Cyfrowego Polsatu 19.01.11, 13:58
          www.programs.pl/news,1917.html
          forum.satkurier.pl/viewtopic.php?f=7&t=13382&start=390
          Takie coś wyszukalismy, będziemy chcieli rozwiązać umowę,dla mnie to jest niepojęte,ze nikt nic nie wie w cyfrowym polsacie.
          Dzieki wszystkim za rady;) widzę,ze polsat się sypie...
    • monia_m Re: BBC Lifestyle wycofywana z Cyfrowego Polsatu 19.01.11, 19:29
      Kanały BBC przechodzą do telewizji N. A to moje ulubione kanały. Polsat wzięłam ze względu na kanały BBC. Całe szczęście że umowę podpisałam na 16 miesięcy, zresztą i tak będzie można rozwiązać umowę, przejdę na telewizję N.
      • rajdowiec Re: BBC Lifestyle wycofywana z Cyfrowego Polsatu 20.01.11, 01:06
        Witam, jako ze CP miałem tylko ze względu na bbc, proszę o informacje jak skutecznie rozwiązać umowę z tym operatorem?. Dziękuje i pozdrawiam.
        • monia_m Re: BBC Lifestyle wycofywana z Cyfrowego Polsatu 20.01.11, 09:29
          www.cyfrowypolsat.pl/oferta/aktualnosci/cztery-nowe-kanaly-w-ofercie-cp.cp
          Polsat Cyfrowy daje możliwość rozwiązania umowy w terminie 30 dni od dnia zaprzestania nadawania kanałów BBC. Dzwoniłam dziś do BOK.W zamian wchodzą 4 kanały.
          Monika
    • aruba Re: BBC Lifestyle wycofywana z Cyfrowego Polsatu 20.01.11, 10:47
      No to baju baju, jedyne kanały, które oglądałam i z tego względu wybrałam polsat, lipa.
      W zamian dają: Disney Playhouse, FOX, National Geographic i National Geographic HD.
      Kanał HD, haha dobre sobie, trzeba mieć telewizor, który to będzie odbierał.
      • polikarp Re: BBC Lifestyle wycofywana z Cyfrowego Polsatu 20.01.11, 12:24
        Podpisałem z tą ... firmą umowę 17 stycznia na 29 miesięcy. Jednym z głównych powodów była bogata oferta kanałów dla dzieci, a przede wszystkim obecność Cbeebies, na którym wychowuje się moja 3,5 letnia córka. Ja z kolei często oglądałem BBC Knowledge.
        Szczerze mówiąc mam ochotę skorzystać z okazji i zrezygnować ze współpracy z tą ... firmą.
        O Jej podejściu do klienta świadczy fakt, że na ich stronie internetowej pakiet BBC wciąż jest w ofercie. O tym, że wkrótce zniknie ani słowa.
        • polikarp Re: BBC Lifestyle wycofywana z Cyfrowego Polsatu 20.01.11, 13:33
          Przepraszam tą ... firmę. Na stronie internetowej tej ... firmy jest informacja. W stylu "Lokomotywy potaniały":
          www.cyfrowypolsat.pl/oferta/aktualnosci/cztery-nowe-kanaly-w-ofercie-cp.cp
          • ankas4 polikarp 20.01.11, 21:04
            Polikarp napisałes dokladnie takiego posta jakiego miałam w głowie, nasz 3,5letni synek oglada kanał z bajkami ,bo moze po angielsku i tylko dlatego sie zdecydowalismy na polsat, dziekuje tez za informacje o limicie czasowym o rozwiązanie umowy, te 30 dni od czasu zaprzestania emitowania BBC,bo pojecia o tym nie mialam i jakbym z jakis powodów przeoczyła ten termin i nie mogła rozwiązac tej umowy to nie wiem...chyba pojechałabym do ich centrali;0
    • gullo.gullo Re: BBC Lifestyle wycofywana z Cyfrowego Polsatu 21.01.11, 07:47
      Wczoraj w markecie na stoisku N-ki była plansza z informacją, że wze wzgledu na zmianę można wypowiedziec umowę z Polsatem. I pod tym pozdrowienia od telewizji N.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka