Dodaj do ulubionych

JESTEŚ BOSKA IZABELLO TROJANOWSKA

• chromajaca_boleslawa_eulalia Matko Boska kiedy się skończy Trojanowska? 20.06.04, 04:13
      • Gość: tom Re: Matko Boska kiedy się skończy Trojanowska? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.04, 13:04
        Mamy nadzieję, że nigdy...
    • Gość: szamanka Re: JESTEŚ BOSKA IZABELLO TROJANOWSKA IP: *.lodz.mm.pl 25.06.04, 21:50
      aktorka z niej fatalna, jest potwornie sztuczna.
      • Gość: telewidzka Re: JESTEŚ BOSKA IZABELLO TROJANOWSKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.04, 10:35
        Iza Trojanowska nie jest sztuczna. Gra zazwyczaj wytworne damy,które z
        założenia mają być sztuczne. Zagrać dobrze sztuczną z założenia postać to jest
        sztuka...
        • Gość: Tekla- pajęczyca Re: JESTEŚ BOSKA IZABELLO TROJANOWSKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.04, 08:33
          A kto w tym zapleśniałym kraju wie co to klasa i wytworność .Plebs jesteście
          granatem od pługa oderwany i byle zliftingowana baba tak Was podnieca. Jak Wy
          prostaki możecie odróżnić wrodzoną szlachetność krwi od wyuczonej i wykutej
          przez stylistów i dezajnerów?Każdy z tych śliniących pragnąłby mieć choć część
          tej miesięcznej sumy którą idolka wydaje na botoks i kremy oraz zabiegi .
          CNikt nie zatrzyma natury a Wasza bogini chajcowała papierochy a od tego to i
          paluchy i cera staje się gówniana . Nikt normalnie żyjący nie wygląda tak w jej
          wieku .....................Hej Ty wzdychający głupku przeżuć się na
          młodą .........a może kompleksy i morda poorana trądzikiem a rączka starta do
          krwi pod portretem idolki .....Współczuję Pajęczyca Tekla
          • Gość: Marek - 99% się zgadzam IP: *.cst.tpsa.pl 02.07.04, 08:48
            może nie powiedziałbym tego tylko tak ostro.
            • Gość: tom Re: - 99% się zgadzam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.04, 12:12
              A jak byś powiedział?
          • Gość: tom Re: JESTEŚ BOSKA IZABELLO TROJANOWSKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.04, 12:35
            Jaka ty musisz być stara, brzydka i sfrustrowana. Widząc piękną i wytworną
            Trojanowska, musisz jej nienawidzić...
            • Gość: Tekla Re: JESTEŚ BOSKA IZABELLO TROJANOWSKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.04, 20:19
              Tak stara brzydka chrościata z bielmem na oku , zwichrowaną nagą i zgąbczałym
              mózgiem. No cóż swój swojego zawsze pozna
              • Gość: tom Re: JESTEŚ BOSKA IZABELLO TROJANOWSKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.04, 18:03
                A o kim mówisz? Chtba nie o Trojanowskiej o pięknej, dziewczęcej urodzie,
                wspaniałym, delikatnym i jędrniutkim ciałku...
    • libris Re: JESTEŚ BOSKA IZABELLO TROJANOWSKA 07.07.04, 15:26
      Jakoś smutno tak bez Izabelli przez wakacje...
    • Gość: MAREK PRZESTAŃCIE O TEJ BABIE GADAĆ !!!! IP: *.cst.tpsa.pl 09.07.04, 08:40
      - JEST OKROPNA, SWIECI SIE JAKBY OD LAT SIE NIE MYŁA, SZTUCZNA JAK BARBII, TYLE
      ZE BRZYDSZA, BEZNADZIEJNA AKTORKA.......I NIECH MI TYLKO NIKT NIE MÓWI ZE ONA
      JEST............."WYTWORNA" BO MNIE BRZUCH ZE ŚMIECHU BOLI. ONA TAK SAMO MA
      KLASE JAK LUBICZOWNA PASUJE DO PLAYBOYA. CAŁY KLAN TO JEDEN WIELKI KICZ !
      • Gość: paul Re: PRZESTAŃCIE O TEJ BABIE GADAĆ !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.04, 05:56
        Tak jest wytworna i zazwyczaj grała wytworne postaci. Robiła i robi to
        doskonale. Iza Trojanowska ma klasę aktorską, jakiej brakuje wielu polskim i
        zagranicznym aktorkom. Co do Klanu , to się zgadzam, kiedyś był to dobry
        serial, teraz zszedł na psy i tylko dzięki Trojanowskiej ma jeszcze jaką
        kolwiek wartość i dla niej warto tylko go wciąż oglądać.
        • bm_ka Re: PRZESTAŃCIE O TEJ BABIE GADAĆ !!!! 17.07.04, 23:17
          Gość portalu: paul napisał(a):

/ciach/

paul, tak duzo wiesz o naszej gwieździe namber łan ..
          a pomaga jej BIOSTERON o którym opowiada w radiu, zmarszczki się wygładzają?
          A menopauza mniej dokucza? Chyba tak, bo szczebiocze o tym Biosteronie jak
          słodka idiotka - to chyba skutek uboczny zażywania tego leku.
          • Gość: merc vs bemka Re: PRZESTAŃCIE O TEJ BABIE GADAĆ !!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.07.04, 21:58
            To i ty zarzyj tego biosteronu może i tobie menopauza przestanie dokucząć jak
            się go nałykasz a od GWIAZDY odczep się wstrętna, zawistna.
            Chciałabyś mieć choć 10% JEJ talentów, co? Ale niedoczekanie
            Nie podoba ci się ten watek, to po kiego stale na niego wchodzisz i wypisujesz
            bzdury?
            Puknij się w czółko, dziewucho!
            • bm_ka Re: PRZESTAŃCIE O TEJ BABIE GADAĆ !!!! 18.07.04, 23:59
              Po pierwsze BIOSTERON przyda sie tobie,bowiem jesli podoba ci się ten pasztet
              przeterminowany musisz byc podobnym wiekiem do tej staruchy,
              po drugie - zażywanie biosteronu poprawi ci myślenie i byc może przypomni
              szkołę podstawową i zasady pisowni a szczególnie jak należy pisać >>zażywać<<,
              po trzecie - wchodzę na taki wątek na jaki mam ochotę wejść i piszę co mi się
              chce pisać podobnie jako ty czynisz, peterze vel ..vel ... vel ..
              stuimienny potworze,
              po czwarte - pukanie pomaga TYLKO na twój idiotyzm o nazwie 'talent izabelli'
              więc pukaj w tę kapustę, co sił w łapach! :-))
              pozdro
    • Gość: anka Re: JESTEŚ BOSKA IZABELLO TROJANOWSKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.04, 20:48
      Oczywiście, że jest Boska, to artystka nr 1 w polskim showbiznesie!
      • agniesia18 Re: JESTEŚ BOSKA IZABELLO TROJANOWSKA 18.07.04, 19:28
        Aż mi sie niedobrze robi czytając te wszystkie denne komentarze. Zastanawiam
        sie tylko czy ktokolwiek z tych osob ktore tak jeżdża po PAni IZie miał szanse
        poznac ją w rzeczywistości i przekonac się jaka ona jest naprawde. JA dzięki
        Bogu miałam i bardzo sie z tego cieszę. Umożliwił mi to program " Spełniamy
        marzenia" i gwarantuje że wcale nie jest zadną " sztuczną kukłom" czy czyms w
        tym stylu. Jest normalnym człowiekiem jak każdy z nas, a że w Klanie musi grac
        tak czy inaczej to nie jej wina, to tylko rola w serialu. Powiem inaczej zanim
        sie z nia spotkałam bałam sie tego że bedzie mnie traktowac z wyzszością, ze
        bedzie z siebie robic gwiazde ale wcale tak nie było. Poznałam ja z całkiem
        innej strony i ciesze sie z tego. Jest naprawde bardzo miłą, ciepła i serdeczną
        osobą. I skończcie wreszcie pisać te głupoty!!!

p.s Juz widze te komentarze najezdzajace na mnie.... Pozdrawiam
    • agniesia18 SKOŃCZCIE WKOŃCU!!! 19.07.04, 13:44
      Aż mi sie niedobrze robi czytając te wszystkie denne komentarze. Zastanawiam
      sie tylko czy ktokolwiek z tych osob ktore tak jeżdża po PAni IZie miał szanse
      poznac ją w rzeczywistości i przekonac się jaka ona jest naprawde. JA dzięki
      Bogu miałam i bardzo sie z tego cieszę. Umożliwił mi to program " Spełniamy
      marzenia" i gwarantuje że wcale nie jest zadną " sztuczną kukłom" czy czyms w
      tym stylu. Jest normalnym człowiekiem jak każdy z nas, a że w Klanie musi grac
      tak czy inaczej to nie jej wina, to tylko rola w serialu. Powiem inaczej zanim
      sie z nia spotkałam bałam sie tego że bedzie mnie traktowac z wyzszością, ze
      bedzie z siebie robic gwiazde ale wcale tak nie było. Poznałam ja z całkiem
      innej strony i ciesze sie z tego. Jest naprawde bardzo miłą, ciepła i serdeczną
      osobą. I skończcie wreszcie pisać te głupoty!!!

p.s Juz widze te komentarze najezdzajace na mnie.... Pozdrawiam
      • libris Re: SKOŃCZCIE WKOŃCU!!! 20.07.04, 11:29
        Masz rację, a tych krzykaczy jest jeden góra dwóch pod różnymiu nickami i
        wynika to z zakompleksiebia, poczucia własnej nicości i zawiści.

Trojanowska to wielka artystka wielu dziedzin artyzmu, poza tym jest cudownie
        piękna. Nikt i nic tego nie zmieni!
        • agniesia18 Re: SKOŃCZCIE WKOŃCU!!! 04.08.04, 19:49
          MAsz racje Ibris. Ale to juz zaczyna byc nudne. Po jaka cholere tu wlaza i
          powtarzaja jedna glupia tresc po 1000 razy ?? dziecinada.

Wszyscy idzcie se na mleko bo do IZy wam daleko
    • Gość: raf Re: JESTEŚ BOSKA IZABELLO TROJANOWSKA IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 06.08.04, 17:22
      nie kazdy lubi takie pudernice.
    • karol1967 Re: JESTEŚ BOSKA IZABELLO TROJANOWSKA 09.08.04, 10:34
      Ja uwielbiam Panią Izę. Jest po prostu boska...
    • Gość: jon Re: JESTEŚ BOSKA IZABELLO TROJANOWSKA IP: *.poch.com.pl 10.08.04, 13:48
      Pora się leczyć nekrofilu !
    • Gość: login Re: JESTEŚ BOSKA IZABELLO TROJANOWSKA IP: *.waw.pl / *.janet.waw.pl 15.08.04, 20:32
      ludzie po ile wy macie lat.to co mówicie i jak mówicie to wiocha,wiocha i
      jeszcze raz wiocha
      • Gość: tom Re: JESTEŚ BOSKA IZABELLO TROJANOWSKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.04, 12:40
        Tak, wiocha nie jest w stanie docenić i zrozumieć artyzmu izabelli.
        • Gość: nioma Re: JESTEŚ BOSKA IZABELLO TROJANOWSKA IP: *.chello.pl 27.08.04, 18:04
          Tom, jestes nawiedzony. Nie chodzi o to kogo wielbisz - to Twoje prawo i nie
          bede z tym dyskutowac, bo akurat o pani Trojanowskiej mam odrebne zdanie. Ale
          to jak najezdzasz na innych ludzi jest strasznie dziecinne. Zastanow sie - Ty
          cenisz dokonania I.T. i jej hm.. talent, a inni maja prawo ja krytykowac. Ja,
          jej role i piosenki. Pani Trojanowska jako osoba publiczna jest z definicji
          skazana i na pochlebne i na niepochlebne opinie. A my jako widzowie i sluchacze
          mamy PEŁNE PRAWO poddawac ja surowej krytyce. A Ty powinienes miec na tyle
          rozumu, zeby szanowac zdanie innych. Trojanowska to nie sacrum tylko zwykla
          pani w srednim wieku, ktora od lat gra jedynie w Klanie. I nie bulgocz sie
          teraz bo taka jest prawda. W ostatnich latach nie zagrala przeciez nigdzie
          indziej, prawda? Wiec moze przestan tutaj wylewac ta żółć, zapisz sie do jej
          fanklubu, dzialaj na jakims forum poswieconym tej pani i daj innym spokoj. Jak
          widzisz, jestes tutaj jedyny ktory tak gorliwie jej broni. Bo to ze zmieniasz
          nicki jest zbyt wyrazne. Uzywasz takich samych zwrotow, sformulowan - za kazdym
          razem kiedy wchodzisz na forum. Po co? Az tak malo fanow ma pani Trojanowska ze
          musisz sie klonowac? Odpusc juz sobie chłopcze.
          • agniesia18 Re: JESTEŚ BOSKA IZABELLO TROJANOWSKA 27.08.04, 22:21
            popieram :-) chociaz pania ?Ize bardzo lubie
          • Gość: tom Re: JESTEŚ BOSKA IZABELLO TROJANOWSKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.04, 11:26
            To nie jest krytyka tylko chamskie obrażanie. Prawdziwa cnota krytyk się nie
            boi, tak i Izabella. Ale na tym forum to nie krytyka ale prostactwo i hchamstwo
            panuje.
            PS. Ja nie zmieniam nicków, kiepski z ciebie psycholog.
            • Gość: Pajęczyca Tekla Re: JESTEŚ BOSKA IZABELLO TROJANOWSKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.04, 13:31
              A CO wY TAM WIECIE iZA PIEKNOM I UROCZOM, INTELIGETNOM IMŁODOM AKTORKOŁ JEZD.
              Jaka gwiazda tacy wielbiciele.
              Jaki Pan Taki kram
    • Gość: Marek Kiedy Trojanowska opuści ten wątek ?!? IP: *.cst.tpsa.pl 06.09.04, 08:48
      • Gość: greniowa Re: Kiedy Trojanowska opuści ten wątek ?!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.04, 14:58
        A co Ci tak na tym zależy?
    • Gość: M Re: JESTEŚ BOSKA IZABELLO TROJANOWSKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.04, 16:50
      Taaa! Ktoś nawet nazwał zjawisko kiepskie, sztucznej gry aktorskiej TROJANOZĄ
      tak na cześć najwiekszej tego przedstawicielki
      • Gość: Ruda Re: JESTEŚ BOSKA IZABELLO TROJANOWSKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.09.04, 21:26
        Trojanoza, hahaha...., a to dobre
    • mamalgosia Izabello, poczytaj to wszystko 09.09.04, 22:23
      i wpadnij w samouwielbienie
      • Gość: M Re: Izabello, poczytaj to wszystko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.04, 02:38
        ?
        • agniesia18 Re: Izabello, poczytaj to wszystko 12.09.04, 13:57
          Wątpie aby pani Iza przejela sie tym co piszą zazdrośni i zawistni ludzie. Jak
          wam się nudzi to piszcie dalej ale tak się zastanawiam ilu z was poznało ją tak
          naprawde i wie jaka ona jest w życiu codziennym a nie tylko w Klanie. NA
          serialu całe zycie sie niekonczy i nie ocenia sie aktorow za jedna role. Szkoda
          mi was....
          • Gość: xyz Re: Izabello, poczytaj to wszystko IP: *.chello.pl 12.09.04, 18:19
            A mi szkoda ciebie..........
          • Gość: M Re: Izabello, poczytaj to wszystko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.04, 13:55
            Ale tu nie chodzi o ocenianie osoby prywatnie, tylko jej marnej sztuki
            aktorskiej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka