Dodaj do ulubionych

Wojciech Mann. Uzależniony od życia

IP: *.icpnet.pl 23.04.04, 10:43
Strasznie lubie Wojtka Manna ale prosze go o to ażeby nie oceniał polskiego
hip hopu na podstawie kilku teledysków lecących na VIVIE czasy kiedy w
kawałkach hip hopowych mówiono tylko o ulicy bezpowrotnie mineły, a rap robią
dzisiaj ludzie w znacznej cześci inteligentni i nijednokrotnie
studiujący...peace
Obserwuj wątek
    • Gość: kefir Re: Wojciech Mann. Uzależniony od życia IP: *.csk.pl 23.04.04, 11:07
      Brawo, Brawo, Brawo !!! W końcu ktoś sie odważył i powiedział prawdę. Wszędzie
      papka i miernota. Trójka zeszła na psy poniżej RMF i Zetki. Jeden kawałek jest
      grany do 18 razy dziennie - zgroza. Szkoda, że w całej Polsce nie ma tylu
      fajnych rozgłośni co w Wa-wie. A polska scena muzyczna ciągle swieci
      pustkami !!!
      • Gość: rodak amscr Re: Wojciech Mann. Uzależniony od życia IP: *.dialup.ufl.edu 24.04.04, 13:21
        Niestety, Wojciech Mann ma 100% racji...polscy "mc" to marne kalki trendow
        murzynskich , glownie z NY....i pod wzgledem ubraniowym i muzycznym....ciekawe
        kiedy uslysze pierwszego polskiego nasladowce hh "dirty south" i booty music
        lub latin bass...typu 8ball, jam pony, z poludnia Stanow....ale tego chyba na
        mtv nie puszczaja, to nie predko. Kurde, murzyni maja swoj styl, portoryki,
        francuzi, maja swoj styl, tylko polacy jak pieski na sznurku....tak tak-
        "peace" bracie amSCR, zapraszam do Miami, na 33, imprezki leca MC nie brakuje,
        i mamy nawet polska ekipe, czasem mamy zwarcia na ulicach z portorykami, choc
        ich panienki sa niezle...
    • Gość: Michal Utalentowane mlode kapele bez zrzynki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.04, 12:28
      Pan Wojtek wspomina o utalentowanych mlodych ludziach... postaram sie ich
      nazwac, zaznaczajac, ze to, co graja, to muzyka rockowa. Takimi zespolami sa
      np. Indukti, Psychotropic Transcendental czy Riverside. Robia cos ewidentnie
      swojego i na bardzo wysokim poziomie. Kto zechce, niech szuka ich w Internecie -
      warto. Bywaja tez w tzw. dobrych (jakze ich malo) audycjach radiowych i
      sporadycznie w prasie...

• jan.kulczyk Re: Utalentowane mlode kapele bez zrzynki 23.04.04, 12:57
        Niezbyt mi się podoba link do tego artykułu: "Peja kopią Eminema!" - wywiad z Wojciechem Mannem. Oczywiście, jak się już wywiad przeczyta, to widać, że te słowa "wywiadowca" bezczelnie Mannowi podsunął. Ale dlaczego nie wykorzystać tego do chwytliwego tytułu? Cóż, nie było pytań o skandale obyczajowe, finansowe lub religijne, więc jakoś trzeba sępy przyciągnąć. A rzetelność dziennikarska? Pewnie już dawno w nowej redakcyjnej niszczarce... Echh... mierniactwo do n-tej potęgi.
        • Gość: O czym on gada? Gazeta zaczyna gonić Onet w kretyńskich tytułach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.04, 13:35
          Wczoraj wywiad z Radolskim był nazwany "Wisła mistrzem, Legia z pucharem", po
          czym trener mówił, że pozostaje im liczyć na to, że Legia zgobędzie puchar
          (wtedy Groclin zagra w pucharze UEFA).
        • Gość: wulwul1 Re: Utalentowane mlode kapele bez zrzynki IP: *.dial2.ats.pl 23.04.04, 16:28
          Dzisiaj się trochę zabalsamowałem i nie od razu skumałem o co chodzi. Świetny
          komentarz. Pan Mann wysokiej kultury człowiek. Redakcja (tytuł) niziutko.
          Pozdrawiam paweł
    • Gość: ralph Re: Wojciech Mann. Uzależniony od życia IP: 5.5R4D* / *.delphi.com 23.04.04, 14:10
      Posłuchaj koleś tej papki, to zrozumiesz o co chodziło Wojtkowi. To że się jest
      inteligentnym, to nie znaczy że jest się twórczym. A żałość ściska jak się
      patrzy na polskie podwórka, co przekłada się na to co widzisz w telewizji i na
      scenie rozrywkowej. Beczenie baranów. Dresik adidaska, kapturek adidaska i
      adidaski. A w kieszeni płótno, tak jak w głowie. Zero pomysłu na życie!
      A Wojtka pozdrawiam, bo jest to jeden z niewielu ludzi, którzy są faktyczną
      osobowością w telewizji. Szkoda, że tak mało Pana Widać ostatnimi czasy!
      • Gość: aga Re: Wojciech Mann. Uzależniony od życia IP: 195.205.239.* 23.04.04, 14:51
        Masz rację ralph - pan Wojtek to najprawdziwsza osobowość (oczywiście przez
        duże O). Tylko żal, że tak mało pana Wojtka słychać i widać. Może rzeczywiście
        nowy prezes TVP zapozna się z jego (p. Wojtka) propozycjami? Chociaż wątpię.
        Skoro chce dać taką kasę Olejnik, to nie widzę miejsca dla pana Wojtka.
    • Gość: Bogus Bujak z Sale Re: Wojciech Mann-Chlopak z Powisla IP: *.client.comcast.net 23.04.04, 16:25
      Z ogromna przyjemnoscia przeczytalem wywiad z pamen Wojciechem Manem.
      Jest On bez watpienia przykladem co moze czlowiek osiagnac w zyciu jesli bardzo
      pragnie.
      Byl zawsze dobrym uczniem, schludnie ubranym, bardzo kolezenskim chlopakiem.
      Czasami spotykalismy sie na Mysliwickiej. Wojtek pracowal wowczas w radio a ja
      trenowalem w Legii zapasy. Przemily gawedziarz i znawca muzyki.
      Ulica Dobra w Warszawie jak juz MATYSIAKOWIE spiewali jest ulica dobra,jest
      rowniez kolebka talentow sportowych, aktorskich, dziennikarskich a Wojtek Mann
      jest jednym z wielkich dzieci Polwiela.
    • Gość: Man Re: Wojciech Mann. Uzależniony od życia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.04, 18:44
      Mann jest cool
    • Gość: FRAU Re: Wojciech Mann. Uzależniony od życia IP: *.dip.t-dialin.net 23.04.04, 19:53

Tez jestem uzalezniona od zycia jak pan W.Mann(o,Mann!) i od "trojki"
      i tak bardzo brakuje mi tego programu ,gdyz mieszkam za granica ,
      i jesli tylko jestem w kraju,tylko "zrojka" wchodzi w gre,
      wiele pozostalych audycji radiowych to koszmar i kicz totalny!
      Pozdrawaim pana,panie Wojtku i ...dalej tak trzymac,byc soba ,BRAWO!!!
      • chinachick Re: Wojciech Mann. Uzależniony od życia 23.04.04, 20:03
        Uwielbiam Manna ,a jego ocena dzisiejszej muzyki hiphopowej jest jak nabardziej
        na miejscu.Wyszli chlopcy z blokowiska ,zalozyli dresik i "spiewaja" ,no to
        taki boom jak kiedys disco polo
    • Gość: x Mann: zdrajca i sprzedawczyk... IP: *.eds.net 23.04.04, 20:25
      Mann mowi ze 'nie ma natury sknery' i moze nie ma, ale nature karierowicza i
      sprzedawczyka to posiada na pewno.

Dla przypomnienia (lub dla mlodych ludzi, ktorzy nie moga pamietac stanu
      wojennego):
      • O stanie wojennym wprowadzonym w niedziele, 13 grudnia 1981 roku,
      wiekszosc ludzi dowiedziala sie o 9 rano z radia, kiedy nasza kultowa trojka
      milczala uparcie...
      • Stan wojenny to byla wojna totalitaryzmu z narodem polskim i w
      pierwszym szeregu tej wojny stali ludzie kultury. Patrioci odmowili wspolpracy
      ze zmilitaryzowana telewizja i radiem, polska kultura przeniosla sie w
      podziemie i do teatrow. Niewielu sprzedawczykow dalo sie namowic na
      popularyzowanie totalitaryzmu w telewizji i radiu…Nie da sie przecenic tej
      postawy ludzi kultury dla przezycia stanu wojennego przez narod. Ale co to ma
      wspolnego z naszym bohaterem?
      • Pan Mann byl wtedy nie tylko jednym z ‘ludzi kultury’, ale z naszej
      ukochanej trojki. Stan wojenny zastal go w Kanadzie czy USA, jak wielu innych.
      Tylko inni albo pozostali na zachodzie, albo wrocili do Polski i przylaczyli
      sie do oporu, tymczasem pan Mann…
      • Wrocil do Polski i zrobil audycje muzyczna w TROJCE w ktorej
      stwierdzil, ze na zgnilym zachodzie stacje musza grac muzyke narzucona przez
      wlascicieli a we wspanialej komunistycznej Polsce on moze sobie grac muzyke
      jaka mu sie podoba… to byl noz w serce wielu, wielu ludzi…
      • Od tej audycji kariera pana Manna w polskim radiu potoczyla sie bez
      problemow.

Dla mnie Wojciech Mann na zawsze pozostanie swinia i sprzedawczykiem. Moze
      dlatego nie uprawia sportu…

• Gość: Mot No i zaplułeś sobie koszulkę IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 23.04.04, 22:00
        .
        • Gość: x dzieki panie Mann za polemike IP: *.eds.net 23.04.04, 23:04
          • paramol Wojtek, dlaczego odpuszczamy? 24.04.04, 01:05
      • Gość: Bogus Bujak Re: Mann: zdrajca i sprzedawczyk... IP: *.client.comcast.net 23.04.04, 23:54
        Czemu wy rodacy z ciemnogrodu uzywacie swinskich epitetow do okreslenia osob o
        innej opinii lub formie postepowania. Kazdy rozsadny czlowiek powinien postapic
        jak NASZ WOJTEK.
        Coz osiagneliscie ze swojego pieniactwa i nienawoisci wzajemnej?
        Pan Wojtek wszystko osiagnal wlasna praca ,czarem osobistym popartym niezwyklym
        wrodzonym refleksem intelektualnym.
        Wszystkiego Najlepszego z Okazji Imienin.
      • Gość: szabla2 Re: Mann: zdrajca i sprzedawczyk... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.04, 00:47
        Ty masz chyba jakies kompleksy - Bracie .
      • Gość: haha Re: Mann: zdrajca i sprzedawczyk... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.04, 01:45
        Gość portalu: x napisał(a):

hmm, nie pisał tylko bredził i już myślałem, że oskarży Pana Wojtka o
        wprowadzenie stanu wojennego;-)
      • Gość: Gloggie Re: Mann: zdrajca i sprzedawczyk... IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 24.04.04, 15:54
        Gość portalu: x napisał(a):
        > • Wrocil do Polski i zrobil audycje muzyczna w TROJCE w ktorej
        > stwierdzil, ze na zgnilym zachodzie stacje musza grac muzyke narzucona przez
        > wlascicieli a we wspanialej komunistycznej Polsce on moze sobie grac muzyke
        > jaka mu sie podoba… to byl noz w serce wielu, wielu ludzi…

I co, moze nie powiedzial prawdy? Dzisiaj 'w zgnilej Polsce' stacje rowniez
        graja muzyke narzucona przez wlascicieli dazacych do maksymalnego zysku.
        stad tak niski poziom polskiego radia. O telewizji nie mowiac.
    • Gość: jacek Re: Wojciech Mann. Uzależniony od życia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.04, 21:18
      Wojciech Mann chyba nie przeczytał ani jednego tekstu pejii, więc po co odrazu
      przylepiać Peji etykietki ,,HIPHOPOWIEC" który jest kopią eminema. To nie jest
      prawda, peja ma coś do powiedzenia mądrzejszego od Marka Grechuty, i tylko
      dlatego że ubiera się inaczej, ma inny styl bycia jest postrzegany jako kolejny
      koles obwieszony łańcuchami krzyczący cały czas YO! Czasami warto sie
      zastanowić zamiast odrazu przyklejać do kogoś etykiete blokersa
      • Gość: muerte Re: Wojciech Mann. Uzależniony od życia IP: *.ci.uw.edu.pl 23.04.04, 23:44
        A ty najprawdopodobniej nie przesłuchałeś żadnego utworu Grechuty

"Ja reprezetuje moich ludzi,
        a moi ludzie reprezentują mnie"- tak tylko sobie pozwolę przytoczyć jeden z
        "ważnych" cytatów peji...
        • Gość: WDŚ Re: Wojciech Mann. Uzależniony od życia IP: *.skk / 212.244.141.* 26.04.04, 02:37
          A czy to jest tekst Peji? Czy tylko tekst z jego piosenki, który wygłasza ktoś
          inny? Nie wypowiadajcie się "znawcy" hip-hopu na temat tekstów. Każdy lubi coś
          innego. Grechuta jest dobry w swoim stylu muzyki, a Peja w swoim. I nikt nie
          może obiektywnie ocenić co jest lepsze. Ja lubię hip-hop i nie mówię, że metal
          czy rock to badziewie bo nie słucham tego typu muzyki. Jest kilka dobrych hip-
          hopowych zespołów w Polsce, większość jest słabą komercją, ale Peja, WWO, czy
          hip-hopowa twórczość Fisza jest bardzo dobra.
          Skrytykować mogę tylko Disco Polo bo to jest dla mnie rzecz niesamowita. Ale
          jednak miliony ludzi słucha (ło) tego więc co o tym myśleć? Sam do końca nie
          wiem.
      • Gość: gosc a konkretnie co? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.04.04, 00:07
        <peja ma coś do powiedzenia mądrzejszego od Marka Grechuty> ???

a konkretnie co mądrzejszego ?
      • Gość: krzych Re: Wojciech Mann. Uzależniony od życia IP: *.chello.pl 24.04.04, 12:11
        nie wiem czy wiesz ale peja sam sie przyznaje do bycia blokersem. dowod? film
        pt. "blokersi"
    • Gość: in-west Re: Wojciech Mann. Uzależniony od życia IP: *.unicity.pl / *.unicity.pl 24.04.04, 00:05
      Ale ostatni akapit Panie Wojtku to mógłby Pan sobie darować .....
    • Gość: sffinx Re: Wojciech Mann. Uzależniony od życia IP: *.core.lanet.net.pl 24.04.04, 00:14
      Mann ma rację.
      Cały ten rapowohiphopowy rynek muzyczny w Polsce jest wtórny. Te "gwiazdy" nawet "choreografie" - te machanie witkami - kopiują z MTV czy innej Vivy.
      Jak słysze te "joł joł" to pękam ze śmiechu.
      • Gość: yo yo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.04, 00:47
        joł joł
        • Gość: tera polska Re: yo IP: *.dialup.ufl.edu 24.04.04, 13:06
          holla at yo boy lil fag
    • Gość: szabla2 w.m IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.04, 00:44
      Pan Wojciech jest najlepszy z najlepszych !!!!!!!!!!! Niestety nie ,mialem
      okazji sluchac Trojki w jej najlepszych czasach (przez moich rodzicow ) ale
      wiem i wierze ,ze bylo to cos czego dzis i juz (niestety) zawsze bedzie
      brakowac w naszym pieknym kraju. Panie Wojtku jest Pan jak Agata Wróbel: duzy i
      silny .
      • Gość: szabla2 Re: w.m IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.04, 00:51
        powinienem napisac "najlepszym z znajlepszych " wybaczcie . jestem troszke
        jutrzejszy :)
        • Gość: szabla2 Re: w.m IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.04, 00:54
          p.s powinienem zamiast "zawsze" uzyc slowa nigdy - bylo by (nigdy nie wiem
          czy razem czy osobno ) ladniej i lepiej
    • Gość: mmm Re: Wojciech Mann. Uzależniony od życia IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.04, 01:12
      uwielbiam Wpjciecha Manna, Maternę zresztą reż. To smutek, że tacy ludzie nie
      robia programów w TVP czy gdziekolwiek indziej. W radio bełkot [nie można
      przesłuchać tej żenady w ZETce, Wojciechowski chyba się w grobie przewraca jsak
      słyszy muzykę Zetki] w telewizji tez bełkot, naprawdę nie wiem do czego to
      zmierza, przecież chyba są jeszcze jacyś normalni odbiorcy,
      ........... obawiam się, że ten bełkot zostanie [bo niby popyt] no i potem
      nastanie nam lepper [bo też popyt]
      POZDRAWIAM PANIE MANN!!!!!
      • Gość: gosc USA Re: Wojciech Mann. Uzależniony od życia IP: *.hrl.com 24.04.04, 01:55
        Pan Mann jest osobowoscia w Polsce , i nie bylby nia nigdzie indziej , i mial racje mowiac ze w komunistycznej Polsce moze puszczc co chce , w Stanach niestety
        nie, Mieszkam w LA , codziennie jak jade do pracy slucham bardzo popularna stacje 92.7 na FM ze wzgledu na wiadomosci i ciekawe komentarze, muzyka
        natomiast jest pod psem, jest to lokalna stacja radiowa w L.A, lansuje sie pare piosenkarzy i powtarza do znudzenia, BEZNADZIEJNE, nie znam programow
        muzycznych polskiego radia obecnie , ale 15 -20 lat temu bylo super w polskim radiu. Lubie Manna, jego siostra mieszka niedaleko mnie wiec przyjezdza tu dosc
        czesto. Pozdrawiam
    • Gość: mz Re: Wojciech Mann. Uzależniony od życia IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 24.04.04, 02:42
      Wytlumaczcie mi prosze dlaczego link do tego wywiadu w portalu opisany jest
      nastepujaco: "Mann: Peja jest kopia Eminema", podczas gdy ani takie slowa nie
      padaja z ust Wojciecha Manna, ani tez nie potwierdza on tej bzdurnej sugestii
      prowadzacej wywiad. Gdzie tu rzetelnosc dziennikarska. Natomiast pan Wojciech
      opisujacy polski hip-hop brzmi jak starajacy sie madrze wypasc laik.
    • Gość: barabes Re: Wojciech Mann. Uzależniony od życia IP: *.brzeg.sdi.tpnet.pl 24.04.04, 04:38
      jak peja jest kopiaaa eminem to panie manie do domu
    • Gość: osa511@op.pl Re: Wojciech Mann. Uzależniony od życia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.04, 06:33
      Ma Pan W 100%rację,to,co grają w stacjach komercyjnych jest miałkie.Szansę na
      sukces oglądam tylko ze względu na Pana.Jest Pan"WIELKI"duchem.Pozdrawiam i tak
      trzymać.
      • Gość: smerek Re: Wojciech Mann. Uzależniony od życia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.04, 09:56
        Kultura masowa w Polsce promuje miernotę dla miernego odbiorcy,
        którego jest więcej. Dlatego postacie kalibru Wojtka Manna usuwane
        są w niebyt. Smutne. Gdyby jednak przyjąć kierunek odwrotny,
        to - dzięki Mannowi i jemu podobnym - gusty zamiast równać w dół,
        mogłby się poprawiać. Na zasadzie aspiracji do wyższej półki.
        Tak jak w PRLu, kiedy obciachem było słuchać glitter rocka,
        disco.
    • Gość: Bogusław Sielski Re: Wojciech Mann. Uzależniony od życia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.04, 11:29
      Pan Wojtek niech lepiej powie kto umożliwił Mu pracę w radio i w telewizji. Nie
      odmawiam Mu talentu. Jednak w tamtych czasach i w tych, bo to w końcu continuum
      ludzie "pomagają sobie". Panie Wojtku a jakie są pana preferencj polityczne,
      narodowe...? Przecież życie nie polega tylko na pieprzeniu o muzyce i robieniu
      kabaretów o wątpliwych walorach artystycznych (ala skoro się z tego
      śmieją....?, ja czasem też zresztą). Nie udało mi się poznać pana ze strony np.
      światopoglądu a szkoda. Czy to pana prywatna sprawa? Czy wyznaje pan podobne
      zasady jak dawny Pański przyjaciel Olechowski itd. W końcu jest Pan osobą
      publiczną więc mam prawo coś niecoś o Panu wiedzieć. A co do hip hopa polskiego
      to myli się Pan. Jest to najbardziej kreatywna (polska?) muzyka w tej chwili. A
      że kalka? Na pewno tak. Tak na marginesie, kto uznaje, że coś jest dobre, albo
      nie. Kwestja gustu. Pan Maleńczuk???!!! bufon i prostak mający się za artystę.
      • Gość: Sikor Re: Wojciech Mann. Uzależniony od życia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.04, 12:21
        Z tego co przeczytałem, wywnioskowałem, że każdy występujący w TV czy radiu, od
        dziennikarza sportowego do zapowiadającego pogodę, powinien najpierw obwieścić
        swoje poglądy na politykę i preferencje. Jasne, przecież słuchamy lub oglądamy
        kogoś, a on może byś akurat faszystą. I to jest straszne.
    • Gość: k Re: Wojciech Mann. Uzależniony od życia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.04, 12:03
      To że są "inteligentni i studujący" nie zmienia faktu ze są kopią.
    • Gość: mob71 Re: Wojciech Mann. Uzależniony od życia IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.04.04, 16:33
      No Panie Wojtku lubie Pana ale powyższa wypowiedż na temat hip-hopu jest
      niestety kompromitująca, skoro sie Pan nie zna na tej muzyce to lepiej by było
      gdyby Pan się jednak nie wypowiadał. Pozdro
      • Gość: irka Re: Wojciech Mann. Uzależniony od życia IP: *.miedzylesie.waw.pl 24.04.04, 22:23
        to bardzo ciekawe - by wypowiadać się o hiphopie, trzeba się na nim znać!!!!
        Pozdrowienia dla znawcy!!!
        • Gość: ja Re: Wojciech Mann. Uzależniony od życia IP: *.acn.waw.pl 25.04.04, 14:48
          a co, trzeba miec profesure lub doktorat z hiphopa ????????????
      • Gość: GoodMusic Re: Wojciech Mann. Uzależniony od życia IP: *.acn.waw.pl 25.04.04, 14:58
        A Pan to pewnie ksiazki pisze o hip hopie, pierwszy raz slysze ze aby sluchac
        muzyki i czerpac z niej przyjemnosc to nalezy sie na niej znac, to jedyny taki
        rodzaj muzyki...bo nie znam innego, choc slucham jej wiele. Pozdro
    • Gość: rafim Re: Wojciech Mann. Uzależniony od życia IP: *.6.broadband.iol.cz 24.04.04, 17:37
      wojtek jak zwykle ma racje , a przynajmniej duzo racji!!! szmira opanowala nasz
      srodowisko muzyczne i potrafimy tylko kopiowac. oczywiscie z drobnymi
      wyjatkami. a co do ekspansji na zachod - to chyba tylko Ania Jopek nagrywa po
      angielsku i Myslowitz. plakac sie chce........
      • Gość: e to nie tak Re: Wojciech Mann. Uzależniony od życia IP: 192.168.1.* / *.internetdsl.tpnet.pl 24.04.04, 20:37
        radio jest teraz do bani, ale audycje Manna w "Trójce" też były do bani, przede
        wszystkim monotonny, znużony głos pana M. powodował , że wyłącZałem radio.
        • Gość: pkin Re: Wojciech Mann. Uzależniony od życia IP: *.acn.waw.pl 24.04.04, 21:23
          Dla mnie audycje Mana były całkiem w porządku, raczej nie nudziły, ale do
          Kaczkowskiego się nigdy nie umywał.
    • Gość: podroz Re: Wojciech Mann. Uzależniony od życia IP: *.pl / *.pl 24.04.04, 22:52
      bardzo lubię słowa prawdy w ustach mądrych ludzi :)
    • Gość: podroz Re: Wojciech Mann. Uzależniony od życia IP: *.pl / *.pl 24.04.04, 23:01
      Nic tak nie boli jak słowa prawdy w ustach mądrego człowieka...
    • Gość: lucas Re: Wojciech Mann. Uzależniony od życia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.04, 23:01
      Kto zna Manna, ten wie jaki to nadęty i pazerny na kasę bufon. Niech nie
      narzeka na TVP, bo dobrze wie, że teraz jego kolega zostal prezesem i razem z
      Materną dwa dziadki bedą teraz pleśc te swoje bzdury i klepać beznadziejne
      kabareciki. A my będziemy płacić za ten szajs z abonamentu.
      • Gość: lewa stopa Re: Wojciech Mann. Uzależniony od życia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.04, 23:36
        Otwieram gazetę - Mann. Biorę tygodnik żony - Mann. Żona bierze inny tygodnik od teścowej- kurna
        znowu Mann. Włączam radio - Mann! W telewizji - Mann!!! W lodówce - Mann!!! Nie, sorki, to kostka
        smalcu. Boję się otworzyć klapę w kiblu. Rzyg, rzyg, rzyg! Przez jakiś czas było trochę spokoju.
        Pampersom udało doprowadzić do ruiny następną telewizję. Ten program który robili był jednym z
        najdroższych. Ale kasy ciągle za mało! Teraz kurna wracają! I to nie z jednym, ale jak się tłuścioch
        pochwalił z kilkoma propozycjami. I znowu pieprzenie dwóch dziadków i kalejdoskop oszołomów.
        Rzyg, rzyg, rzyg. Daj se siana, facet. Mann, facet uzależniony od dużej kasy!
    • terror Re: Wojciech Mann. Uzależniony od życia 25.04.04, 08:25
      człowieku, to co z tego, ze robią to ludzie studiujący jak jest to i tak
      wtórne. Pokój!
    • Gość: lope Re: Wojciech Mann, Peja? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.04.04, 10:48
      Myślę że to niedobra praktyka dziennikarska dać w tytule coś czego Mann nie
      powiedzial, Peja z eminemem pojawia się przeciez w pytaniu. I tak poszło w eter
      że Mann nie lubi Peji, a on przecież nie ceni calego polskiego rapu, nic ad
      personam nie powiedział. Hm...nieprzyjemne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka