Dodaj do ulubionych

propaganda Magdy Femme -KOMPROMITACJA

24.04.04, 16:10
Obejrzyjcie i osądźcie na stronie Universalu (link do pobrania):
www.universalmusic.pl/index.php?atype=download_list
Magda Femme stosuje nową taktykę, oto mała biedna dziewczynka goniona przez
potwora Wiśniewskiego - żenujące, czyżby słowa dotyczące jej seksualnej
orientacji miały przyczynić się do obniżenia sprzedaży płyty- wątpię
(niektórzy nawet lubią kiedy panie nawzajem się adorują;)).Natomiast z
pewnością jest to cios wymierzony w Michała i obniżenie jego popularności
oraz przygotowanie podatnego gruntu na nową płytę Magdy. Wiśniewski okazał
się niedobry litujmy się nad Magdą - skrzywdzone przez męską świnię. Apeluję:
LUDZIE NIE DAJCIE SIĘ OGŁUPIĆ. Celowe zabiegi marketingowe grające na ludzkim
odczuciu współczucia są dla mnie chwytem poniżej pasa - zwłaszcza te nie
mające żadnych podstaw
Pozdrowionka 4 all
Obserwuj wątek
    • Gość: Kuku Re: propaganda Magdy Femme -KOMPROMITACJA IP: *.chello.pl 24.04.04, 17:46
      O czyżby ksywa zmienił nick?
      • rob-ert Re: propaganda Magdy Femme -KOMPROMITACJA 24.04.04, 18:11
        wreszcie kobita poszla do rozum do glowy
        i glosno nazwala skur_wiela po imieniu

pani Madziu bukiet roz za odwage!

• sengas Re: propaganda Magdy Femme -KOMPROMITACJA 26.04.04, 14:26
          rob-ert napisał:

> pani Madziu bukiet roz za odwage!

I tak jej się akurat na odwagę zebrało przy okazji promocji nowej płyty
          Naiwnych nie sieją
    • lunatica teledysk = paskudny! 24.04.04, 20:44
      po co to wszystko???
      czysty marketing?
      bleeee...
      • sengas Re: teledysk = paskudny! 24.04.04, 22:54
        Niestety o ile mi wiadomo to ksywa nie zmienił nicka a nawet jeśli to nic mi o
        tym nie wiadomo (jak tu będzie i będzie miał ochotę to sam to potwierdzi) a tak
        poza tym to sprawę znam bo interesuję się IT od prawie samego początku ich
        istnienia (razem nawet pijaliśmy w jednym pubie swego czasu-MOKAMBO-pamiętacie
        jeszcze?) i od wielu lat mam na ich temat wyrobione zdanie, na które nie wpłynie
        żaden zabieg czysto marketingowy KROPKA
        • Gość: Kuku Re: teledysk = paskudny! IP: *.chello.pl 24.04.04, 23:09
          No tak. Domyśliłam się, że jednak ktoś z jego świty. Płaci ci?
          • sengas Re: teledysk = paskudny! 24.04.04, 23:25
            Żadnej świty, po prostu go lubię.Nie przyszło Ci do głowy że można kogoś
            bezinteresownie lubić?
            • Gość: Kuku Re: teledysk = paskudny! IP: *.chello.pl 24.04.04, 23:30
              Owszem, przyszło. Ale że jego?
              Nie znoszę go i mnie od niego odrzuca. Ale może mw zyskuje przy bliższym
              poznaniu? Chociaz to akurat trudno mi sobie wyobrazić.
              • sengas Re: teledysk = paskudny! 24.04.04, 23:33
                A to juz kwestia gustu, gdyby wszyscy lubili to samo to byloby nudno. Wedlug
                mnie zyskuje jesli tylko da sie mu szanse, ale to juz kwestia wyboru a nie
                ulegania wplywom krytkow i wszelkim manipulacjom
                Pozdrowienia
                • Gość: wantra Re: teledysk = paskudny! IP: *.toya.net.pl 25.04.04, 09:03
                  A ja tam jestem za Magdą
                • Gość: telewidzka Re: teledysk = paskudny! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.04, 06:52
                  Masz racje sega jeden lubi gowno inny malibu a ja w przeciwienstwie do Ciebie
                  wole malibu:))
    • Gość: kaprys Re: propaganda Magdy Femme -KOMPROMITACJA IP: 217.97.129.* 26.04.04, 09:04
      Super, "Pan" Michał Wisniewski na pewno spodziewa się slów poparcia dla jego
      osoby i potępienia "okrutnej" Magdy a tutaj ..... nikt nie jest zainteresowany
      jego osoba, jego płatne pachołki wrzucają coś na forum a tutaj kazdy leje na
      niego i nikomu nie chce sie stukac w klawiature. Napisalem to po to, zeby zdal
      sobie sprawe, ze przestal juz byc super marketingowcem. wyjatkowe kupie
      oryginalna plyte Magdy, tak dla poparcia jej osoby i zeby Wisniewskiego zjadla
      zazdrosc.
      • Gość: aga Re: propaganda Magdy Femme -KOMPROMITACJA IP: *.toya.net.pl 26.04.04, 10:59
        SUPER! I o to właśnie Magdzie chodzi - świetna promocja to jest to, mam
        nadzieje za płyta Ci się spodoba
        Co do zainteresowania MW to jednak jakieś jest, i drogi Kaprysie nie wypowiadaj
        się w czyimś imieniu.Michał miał, ma i bedzie mial swoich fanów - którzy byli z
        nim od początku i beda do konca, a jesli chodzi o pacholkow to tym mianem
        okreslilabym raczej tych ktorzy tak latwo ulegaja manipulacjom
        • Gość: Kuku Re: propaganda Magdy Femme -KOMPROMITACJA IP: *.chello.pl 26.04.04, 11:02
          To w takim razie mw pachołków ma najwięcej.
          • Gość: Kuku Re: propaganda Magdy Femme -KOMPROMITACJA IP: *.chello.pl 26.04.04, 11:04
            Jeżeli o mnie idzie, to raczej nie poddaję się manipulacjom - zawsze uważałam
            go i nadal uważam za badziewiarza. Nie sadzę, żeby to się zmieniło.
            • Gość: aga Re: propaganda Magdy Femme -KOMPROMITACJA IP: *.toya.net.pl 26.04.04, 11:12
              Pachołków może i też ma - tego nie wiem, ale na pewno są ludzie którzy go
              popierają i lubią za to jaki jest nie wyciągając wniosków na podstawie tego co
              widzą w TV ale tego jaki jest przy bezpośrednim kontakcie.
              Dla Ciebie może być badziewiem, każdy ma prawo do własnego zdania a nie chodzi
              tu o manipulacje dotyczące tego czy nim jest czy nie, ale o celowe naganianie
              ludzi przeciw MW aby samemu zdobyć akceptację i popularność
              • Gość: Kuku Re: propaganda Magdy Femme -KOMPROMITACJA IP: *.chello.pl 26.04.04, 11:33
                "lubią za to jaki jest nie wyciągając wniosków na podstawie tego co
                > widzą w TV ale tego jaki jest przy bezpośrednim kontakcie"

No wybacz, ale z czego "przeciętny widz" czyli ja :)ma wyciągać wnioski? Jaki
                jest mw miałam okazję się przekonać własnie w tv, gdzie ochoczo prezentował się
                w różnych sytuacjach z życia wziętych... I jakkolwiek nigdy nie lubiłam jego
                muzy, to jako człowiek był mi obojętny. Ale po obejrzeniu kilku scenek z jego
                udziałem znielubiłam go na maxa. Cienias i wyrachowany kolo bez uczuć, totalnie
                pokręcony emocjonalnie. Balabym sie takiego spotkać w ciemnej ulicy, zależeć od
                niego w jakikolwiek sposób czy np. robić z nim interesy.
                Miał okazję pokazać jaki jest, to i pokazał.
                Po tym, co zobaczyłam w programie to, co magda opowiedziała w Vivie wydaje mi
                sie bardzo prawdopodobne.

• Gość: Aga Re: propaganda Magdy Femme -KOMPROMITACJA IP: *.toya.net.pl 26.04.04, 11:48
                  Tak naprawdę to każdy ma prawo do własnego zdania i może oceniać MW jak mu się
                  podoba,czy to co powiedziała o nim Magda jest prawdą wiedzą tylko oni sami,
                  jednak nie podoba mi się że piorąc publicznie brudy Magda próbuje obniżyć
                  notowania i Michała i tym samym zdobyć popularność i zwiększyć sprzedaż płyty.
                  Dla mnie to zwykłe żerowanie na czyjejś osobie
                  • Gość: Kuku Re: propaganda Magdy Femme -KOMPROMITACJA IP: *.chello.pl 26.04.04, 11:53
                    Z tego co wiem - prać publicznie brudy zaczął michał. Uważam, że magda ma prawo
                    sie bronić.
                    • Gość: aga Re: propaganda Magdy Femme -KOMPROMITACJA IP: *.toya.net.pl 26.04.04, 12:06
                      A z tego co ja wiem to wszyscy którzy interesowali się Ich Troje kiedy jeszcze
                      śpiewała Magda wiedzieli o tym co powiedział Michał (a przynajmniej się
                      domyślali) ponieważ jak było napisane w poprzednim wątku Magda sama przyznawała
                      że zwraca uwagę również na kobiety w wywiadzie dla Parady, poza tym nagrała
                      piosenkę pt: Les na płycie ITI CD - wystarczy posłuchać słów i już wszystko
                      jest jasne, oczywiście można to nazwać fikcją itd ale to co sama mowiła dziwnym
                      trafem wydaje się potwierdzac slowa tej piosenki. Tak wiec to co powiedział
                      Michał w żaden sposób nie uwłacza Magdzie i tylko potwierdza to co ludzie juz
                      wiedzieli, natomiast Magda zachowuje sie nie fair nie tylko wobec MW ale także
                      ludzi których bierze na litość
                      • chinachick Re: propaganda Magdy Femme -KOMPROMITACJA 26.04.04, 13:39
                        Ok ale to co pisala to jej sadnie i jej zycie a nikt nie ma prawa wszem i wobec
                        tego oglaszac a juz tym bardziej w wywaidziku ze swoja zona .Magda o nim nie
                        oglaszala ze jest bisexualista
                        • sengas Re: propaganda Magdy Femme -KOMPROMITACJA 26.04.04, 14:23
                          Ogłaszała i nie tylko to, urządziła publiczne pranie brudów, przeczytaj wywiad
                          w VIVIE

"Piosenkarka buntowała się przeciwko temu, że Wiśniewski zabrał jej wszystkie
                          karty kredytowe, telefon komórkowy, zostawił ją bez środków do życia. Także
                          przeciw temu, że jeszcze w czasie, gdy była żoną lidera Ich Troje w ich domu
                          regularnie gościła Marta Mandrykiewicz, obecna żona Michała.

Dodała również, iż jest jeszcze wiele szokujących faktów dotyczących ich życia,
                          które nie nadają się do ujawnienia. O wiele gorsze od już ujawnionych.

"Grożące o wiele większymi konsekwencjami, bulwersujące wszystkich bez wyjątku.
                          Mogłyby mieć nawet skutki prawne" - zapewnia Femme.

link:muzyka.interia.pl/news?inf=494851
                          • Gość: iza Re: propaganda Magdy Femme -KOMPROMITACJA IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 26.04.04, 14:35
                            Michałku opanuj się,bo juz całkiem przestajesz panować nad sobą i nienawiść
                            mąci Ci wzrok.
                            • sengas Re: propaganda Magdy Femme -KOMPROMITACJA 26.04.04, 14:54
                              A upatrywanie w każdym kto broni MW jego samego to też już lekka obsesja;)
                              Muszę Cię rozczarować ale o ile wiem to jak do tej pory w tym wątku nie pojawił
                              się żaden Michał
                              Pozdrówki
                              • Gość: iza Re: propaganda Magdy Femme -KOMPROMITACJA IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 26.04.04, 15:00
                                "O ile wiesz?".A wiesz aż tak dokładnie ?
                                • sengas Re: propaganda Magdy Femme -KOMPROMITACJA 26.04.04, 15:06
                                  No dokładnie wiem że tutaj się nie wpisywał bo "dokładnie wiem" kim ja jestem
                                  a zaręczam Ci że nie żadnym Michałem :))
                      • Gość: pn Re: propaganda Magdy Femme -KOMPROMITACJA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.04, 18:10
                        wileka draka o co? ze pedal sie pozenil z lesbijka, masa takich malzenstw mednialno-homosexualnych...
    • Gość: Kasia Re: propaganda Magdy Femme -KOMPROMITACJA IP: *.crowley.pl 26.04.04, 16:10
      a ja jej wierzę. sądze że michas wwisniewski zdolny jest do tego eszystkiego o
      czym ona mowi w wywiadzie, poza tym to on wsadzil kij w mrowisko robiąc sprawe
      z jej orientacji seksualnej
    • emilly_soerenson Re: propaganda Magdy Femme -KOMPROMITACJA 27.04.04, 08:30
      Ale nierozumiem po co tutaj taki durny wątek?
      Jakieś konflikty pomiedzy miernotkami?
      Nie żartujcie ze interesuje to was.
      Nie piszcie o Wisniewskim, nie piszcie o Femme bo nie warto
      • Gość: Aga Re: propaganda Magdy Femme -KOMPROMITACJA IP: *.toya.net.pl 27.04.04, 23:07
        Wątek może i durny ale ukazuje jak łatwo jest manipulować niektórymi ludźmi
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka