kira_koslin 13.03.11, 21:58 Ok, no wiem kolejny serial etc, etc, etc ale Maja Ostaszewska kompletnie rozwala mnie w tej roli...jest tak boska, że ten serial będę oglądać dla Niej właśnie:-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rosemadder Re: Przepis na życie 14.03.11, 09:35 więcej o tym serialu piszą na forum seriale: forum.gazeta.pl/forum/f,433,Seriale.html Odpowiedz Link Zgłoś
ja27-09 Re: Przepis na życie 14.03.11, 09:35 Serialik jakich wiele, ale zgadzam się Ostaszewska mnie powaliła na łopatki. Nie sądziłam, że ona jest do tego zdolna :)) Super :)) Odpowiedz Link Zgłoś
setorika Re: Przepis na życie 14.03.11, 22:03 Podpisuję się! Majstersztyk! Ale trzeba przyznać, że wczorajsze kwestie Olszówki były napisane i zagrane znakomicie! Uśmialiśmy się z małżonkiem do łez! Brawo Pani Pilaszewska! Odpowiedz Link Zgłoś
nie.bede.inna Re: Przepis na życie 16.03.11, 20:41 Generalnie mamy dwie kategorie aktorów: zdolnych i serialowych. Aktor serialowy posiadający bardzo przeciętne możliwości- i będąc w ogóle do bólu przeciętnym- robi za gwiazdę, ponieważ zaspokaja mierne wymagania mało wymagającego widza. Jednak czasem bywają seriale , do których wkraczają AKTORZY i wówczas okazuje się, że to można oglądać ! Cenię Maję Ostaszewską, a po tym popisie komediowych umiejętności, po prostu ją uwielbiam:) Szkoda, ale z drugiej strony może to lepiej, że tylko czasem w serialu widzimy ją, Adamczyka, Arciuch, Cielecką, Szyca, za to musimy do odruchu wymiotnego widzieć ciągle Karolaka , Kożuchowską , Ostałowską , Muchę i całe stado Cichopkom podobne. Odpowiedz Link Zgłoś