Dodaj do ulubionych

Jury w X FACTOR???

21.03.11, 14:34
Czy moglby mi ktos przyblizyc jury w X Factor?

Wojewodzki,ok,znam.

Sablewska,kim jest,oprocz tego,ze swego czasu nosila torbe Dodzie i wozila autem Edyte Gorniak?Niby menagerka ale zadna z jej gwiazd(gorniak,Marina) nie wydala plyty,co to za menago?Czy ma jakies osiagniecia?I dlaczego ona w tym programie?

Kim jest ten trzeci polglowek w jury?Pierwszy raz go widze i sie zastanawiam...Co to za "gwiazda"?

A program nieciekawy-kopia Mam talent-wszystko tak samo,w jury nawet Wojewodzki...
Obserwuj wątek
    • paero123 Re: Jury w X FACTOR??? 21.03.11, 14:52
      xfactor.plejada.pl/ekipa.html
      lub google.pl

Leniu!!!
      • bruno291 Re: Jury w X FACTOR??? 21.03.11, 15:08
        Co do Czeslawa - no to faktycznie, polska mowa mu nie lezy.Ale facet ma juz swoj niewymuszony staus. Moze sluchasz tylko eski?A Sablewska nie znana dotad od X factor bedzie znana jako "ta niemowa co siedziala obok Wojwodzkiego".Kloc Kuzniar- tak jakoby go wogole nie bylo. Dziwne
    • spacey1 Re: Jury w X FACTOR??? 21.03.11, 16:39
      Jak już ktoś zauważył - X facotr było wcześniej niż mam talent (jako oryginalny format, nie w Polsce). Mnie sie to jury podoba. Maja mogłaby więcej mówić, ale Kuba - wzrusza mnie. Chyba się starzeje (Kuba, nie ja), bo coraz rzadziej jeździ po uczestnikach, a pochwalić potrafi tak, że ciary idą. Czesio - objawienie jak dla mnie. Ciężko go czasem zrozumieć, natomiast zakręcony jest tak, jak lubię. I strasznie ciepły człowiek. A że artysta - to pokazał swoją pierwszą płytą, nie mam żadnych wątpliwości.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka