Dodaj do ulubionych

YCD 20.04.2011

21.04.11, 11:13
Wrażenia? :)
Obserwuj wątek
    • vayacondios Re: YCD 20.04.2011 21.04.11, 11:38
      łał jaki odzew w wątku! Mnie się właściwie jakoś nieszcególnie podobał ten odcinek. Owszem choreografie niektóre niezłe, ale te dzieciaki nie zdołały ich udźwignąć. Jak dla mnie najgorsza 14 ze wszystkich edycji, nie mam komu kibicować. Może to juz zmęczenie materiału?
      • monika790 Re: YCD 20.04.2011 21.04.11, 14:14
        Jakis ten odcinek nudny, podobal mi sie jak zwykle Michal i Kuba w solowce, jest bardzo utalentowanym chlopakiem,a ma dopiero 16 lat,mysle, ze troche juz przejadl sie program.
    • rosemadder Re: YCD 20.04.2011 21.04.11, 15:04
      jw. odcinek bez rewelacji
      tylko szkoda że Darek odpadł, ma chłopak potencjał i iskierkę w oku:)
      • iwu Re: YCD 20.04.2011 21.04.11, 17:43
        Pytanie trochę z innej beczki: jedna z par żeby "wczuć się w klimat jive'a" udała się do knajpki stylizowanej na lata 50. Co to za miejsce?
        • jedza1 Re: YCD 20.04.2011 22.04.11, 09:16
          Pytanie trochę z innej beczki: jedna z par żeby "wczuć się w klimat jive'a" ud
          > ała się do knajpki stylizowanej na lata 50. Co to za miejsce?

Pink Flamingo w Parku Szczęsliwickim.
      • koza_w_rajtuzach Re: YCD 20.04.2011 22.04.11, 07:56
        > tylko szkoda że Darek odpadł, ma chłopak potencjał i iskierkę w oku:)

Myślę, że odpadł dlatego, że miał coś irytującego w sobie. Niby ładny i utalentowany, ale szczerzył się dziwnie do kamery, robił miny, mówił w nienaturalny sposób, mi osobiście nie przypadło takie zachowanie do gustu i tak myślałam, że to właśnie on odpadnie.
        Bardziej mi żal tej Magdy.. Wolałam, żeby ta cała Calineczka czy tam Mała mi odpadła.

Też w sumie nie wiem komu kibicować, nie mam pojęcia kto może wygrać ten program. Jeśli Masza będzie nadal tak tańczyć jak tańczy, to na pewno ma na to spore szanse. Bliźniak Sebastian chyba z facetów najlepiej tańczy, ale nie wiem czy ludziom się nie przejadł, szczególnie, że w poprzedniej edycji było ich dwóch.. ja ich nie odróżniałam.
    • kubissimo Re: YCD 20.04.2011 22.04.11, 11:32
      odcinek byl ciut lepszy, ale tez bez wielkiego halo. Co w sumie troche dziwne, bo drugi raz z rzedu ludzie dostali techniki ze swojej bajki i powinni brylowac, a bylo co najwyzej poprawnie :/
      Strach pomyslec jaka bedzie rzeznia, jak np. Tolek i Anka dostana tango, a Adrian i Ania wylosuja krump :/

Zdziwilo mnie wytypowanie do dogrywki Kuby i Agnieszki. Moim zdaniem byly slabsze pary. Solowka Kuby swietna, ale mam nadzieje, ze on umiejetnie dozuje nam swoje asy z rekawa i nie wypali sie zbyt szybko.

Troche szkoda mi Magdy, za to nieszczegolnie zal mi Darka, ktory faktycznie byl na swoj sposob irytujacy. I jeszcze to podkreslanie, ze on mial urodziny. Ok, przy proszeniu o glosy kazdy argument jest dobry, ale po ogloszeniu wyniku powtarzania kilka razy, ze widzowie mu zrobili "fajne" urodziny. To bylo niskie.

Za cholere nie rozumiem promowania Patrycji w tym programie. Czy ona bedzie spiewala w kazdym odcinku? Jeszcze pare takich wystepow i normalnie zatesknie za Rusin ;)
      Poza tym nie podoba mi sie, ze ona po kazdym wystepie wyglasza swoja opinie. Hello, ona jest tam prowadzaca a nie czwartym jurorem :/
      • morgen_stern Re: YCD 20.04.2011 26.04.11, 11:44

> Za cholere nie rozumiem promowania Patrycji w tym programie. Czy ona bedzie spi
        > ewala w kazdym odcinku? Jeszcze pare takich wystepow i normalnie zatesknie za R
        > usin ;)

Dałam jej na początku kredyt zaufania, ale już ten lans zaczyna mi działać na nerwy. Tak, drogi tefałenie, już wszyscy zarejestrowali, że dziewczyna jest utalentowana, więc odpuśćcie z laski swojej, bo jej tylko krzywdę zrobicie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka