Dodaj do ulubionych

YCD 18.05.2011

18.05.11, 23:41
poziom calkiem wyrownany (chociaz wciaz nie uwazam, ze to najmocniejsza obsada), wiec jasne bylo, ze odpadna osoby, ktore wyciagna najwiecej smsow.
I szkoda mi Maszy, chociaz byla wyraznie faworyzowana przez producenta.
Odejscie Sebastiana nie zrobilo na mnie zadnego wrazenia.
Obserwuj wątek
    • aguszak Re: YCD 18.05.2011 19.05.11, 08:50
      Świetny odcinek, uważam, że choreografowie wycisnęli co się dało z uczestników i jeszcze jakieś 10% ponad ich możliwości. Dla mnie objawieniem od I-wszego odcinka był Dominik i uważam, że tutaj opinia o ogromnym postepie tego chłopaka nie jest w ogóle na wyrost. On przeszedł ogromną przemianę, nie tylko mentalną, ale i warsztatową, jest pokorny, skromny i pracowity, a przy tym czuje się nutkę duchowości w tym, co tańczy. Niech tylko nie robią z niego bożyszcza nastolatek, bo wcale do tego wizerunku nie pasuje i jego to krępuje najwyraźniej. Oprócz raggatonu i popu, to wszystkie układy były świetne i tak samoż zatańczyli je uczestnicy. Nie rozpływałabym się nad Anią i jej umiejętnościami, ale jest niezła i naprawdę przysiadywalna, więc nie drazni mnie jej awans do półfinału. Paulina ma w nim miejsce już od samego początku i to zasłużone. Natomiast szkoda, że z chłopaków nie będzie w w tej ścisłej czwórce Kuby, ale myślę, że Michał też na nie zapracował stukrotnie. Tak więc skład czwórki jest dla mnie miły i nie moge się doczekać ile z siebie dadzą w bardzo ważnym dla nich odcinku. To prawda, w tej edycji nie ma najmocniejszego składu, ale myślę, że tak pracowitego, to chyba nie było. Oni naprawdę, to się czuje, dają z siebie 200% normy, bo im zależy, a przy tym nie są zmanierowani, nie osiadają na laurach, tylko dalej pracują, żeby być jeszcze lepszymi i ciągle się rozwijać.
      Co mnie drażniło, chyba w tym odcinku najbardziej, to to, że jak jest choreograf zagraniczny, to się mu dziękuje, wysyła całuski i "I love you", a jak jest choreograf polski, to się ledwo o nim wspomni. Chociażby Marcinowi Mrozińskiemu należało się wymienienie jego nazwiska, choć Egurola przyznał, że "tak się teraz tańczy na świecie", ale już nie wspomniał, że naprawdę wybitną choreografię Marcin ułożył.
      No i Paulinka też się nie popisała, bo jakby Patrycja nie zapytała, kto jej pomagał w układzie solowym, to by o Kubie w ogóle nie wspomniała ;-)
    • morgen_stern Re: YCD 18.05.2011 19.05.11, 09:37
      A mnie szkoda Maszy :(
      • aguszak Re: YCD 18.05.2011 19.05.11, 10:05
        Ano szkoda... Mnie i Alisy szkoda, a już najbardziej Magdy...
    • kubissimo errata 19.05.11, 09:54
      ...jasne bylo, ze odpadna osoby, ktore wyciagna NAJMNIEJ smsow.

pisanie postow po 23 powinno byc zabronione ;)
    • maaryniaa Re: YCD 18.05.2011 19.05.11, 11:12
      Odejście Maszy było dla mnie zaskoczeniem, ale jakoś tak spodziewałam się tego. Ania faktycznie robi duże postępy i widzowie to najnormalniej w świecie docenili, a Paulina ma być w finale bo jest najlepsza od samego początku.
      Co do chłopaków, to w sumie cieszę się, że odpadł Sebastian, bo jak już kiedyś pisałam, nie przepadam za nim. Chłopak ma talent więc myślę ze i bez wygranej sobie poradzi. Dominik z każdym odcinkiem przekonuje mnie do siebie coraz bardziej i wczoraj baaardzo trzymałam za niego kciuki. To był jego dzien! a Michał jak dla mnie powinien wygrać ;)
      No ciekawe jak to za tydzień będzie, kogo zobaczymy w finale, może znowu jakieś zaskoczenie będzie.
    • kubissimo Re: YCD 18.05.2011 23.05.11, 18:27
      oj, Michal jest kontuzjowany i odchodzi, a na jego miejsce wraca Sebastian. Wolalbym Kube...
      • monika790 Re: YCD 18.05.2011 23.05.11, 18:31
        W takim razie ja juz tego nie ogladam, nie ma Michala, nie ma Maszy, a Sebastian trzeci raz, no ja przepraszam, dajcie szanse Kubie, Sebastian juz mial dwie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka