morgen_stern 20.05.11, 10:09 www.wirtualnemedia.pl/artykul/you-can-dance-kontra-taniec-z-gwiazdami-w-tvn# Yyyyyy... to będzie na pewno fajny program... :P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kubissimo Re: YCD & Taniec z gwiazdami 20.05.11, 10:40 brawa dla autora tytulu "Taniec kontra dance" :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: YCD & Taniec z gwiazdami 20.05.11, 12:53 łał.. myslalam ze to jakis primaaprilis czy cos w tym stylu;-) i spiewac beda finalisci X Factora porzadku powinni wiec pilnowac policjanci z W11:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ksywa Re: YCD & Taniec z gwiazdami 20.05.11, 13:01 bardzo podoba mi się: "a przegrani ''wypłaczą'' się na kozetce w Rozmowach w Toku:-) " choc wszystko to nic... najgorsze, ze "programowo najlepsza" relacje z tego wciśnie jeszcze i do Faktów i do tvn24:-/ za każdym raezm jest dla mnie szokiem, ze o tym, kto wygrał TzG informują w głownym wydaniu Faktów w poniedziałek, a jeszcze w niedzielę puszczaja to na żółty pasek Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: YCD & Taniec z gwiazdami 20.05.11, 14:05 > porzadku powinni wiec pilnowac policjanci z W11:-) hehehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: YCD & Taniec z gwiazdami 20.05.11, 15:36 za stołem jurorskim zasiądzie Anna Maria Wesolowska oraz Renata DANCEwicz, grająca panią adwokat w serialu Na Wspólnej :-D Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: YCD & Taniec z gwiazdami 20.05.11, 17:02 Jakoś rok temu była (też w Białymstoku, co im to moje miasto zrobiło...) taka impreza z samymi ludźmi z YCD, dziewczyny vs. chłopaki. Widać się rozkręcają. Odpowiedz Link Zgłoś
dona.a Re: YCD & Taniec z gwiazdami 20.05.11, 21:58 angazetka napisała: > Jakoś rok temu była (też w Białymstoku, co im to moje miasto zrobiło...) taka i > mpreza z samymi ludźmi z YCD, dziewczyny vs. chłopaki. Widać się rozkręcają. Pamiętam, faktycznie było takie coś, w jury siedziała m. in. żona Małaszyńskiego (chyba ma coś wspólnego z tańcem). Myślę, że raczej chodzi tu o dobrą zabawę w plenerze, bo przecież tancerze YCD biją na głowę tych z TzG z "kryształowymi" włącznie, więc wynik raczej z góry wiadomy;) Odpowiedz Link Zgłoś
sadosia75 Re: YCD & Taniec z gwiazdami 22.05.11, 14:05 Ja też nie wiem bo im Białystok zrobił, że rok w rok tak krzywdzą... czy tego chłamu nie moga zrobić np. w świebodzinie? Odpowiedz Link Zgłoś
spacey1 Re: YCD & Taniec z gwiazdami 20.05.11, 17:14 Już była kiedyś identyczna impreza. Odpowiedz Link Zgłoś