Dodaj do ulubionych

Pogadajmy-02.05.06

02.05.06, 08:44
Cześć Dziewczynki,

mineły trzy dni sad tak szybko sad ale na szczęście jeszcze jutro wolne smile i
pogoda zaczyna sie robić chociaż jeszcze dzisiaj jest dosyć chłodno

Wiem, ze dzisiaj Inga ma być w pracy, ale może jeszcze ktoś się dołąćzy smile

miłego dzionka smile
Obserwuj wątek
    • filar_zf Re: Pogadajmy-02.05.06 02.05.06, 08:52
      Teraz mam pewność, że nikt mnie nie wyprzedzi smile mogę opisać jak mi minął
      dłuższy weekend.
      Sobota-leje, ide na zakupy, wracam, gotuję, sprzatma, padam smile

Niedziele-leje, leżę w łóżeczku, Kochanie przynosi mi tabletki, bo mnie boli,
      wiecie już co sad

Poniedziałek-wypogadza się, to znaczy już nie leje smile spokojny poranek, około
      15 Kochaniu zachciało się pizzy, idziemu, ledwo wracam i na dwie godzizny
      ląduję w łązience i zapoznaję się z armaturą sanitarną, do końca dnia zdycham smile

Wtorek, nie leje, wstałam nawet bez problemów, brzuch mam jak deska, przede mną
      gorzka herbata i płatki (nie było sucharków), nie chce mi się pracować, pewnie
      i tak dzisiaj wyjdziemy wcześniej, jest nas trójka w biurze smilełącznie z
      sekretarką. Na 16.30 idę do kosmetyczki na stópki, jutro jadę do rodziców w
      górki. A w czwartek znowu do pracy smile

To taki skrócik
    • filar_zf Re: Pogadajmy-02.05.06 02.05.06, 08:53
      A Inguś, jak się pojwisz powiesz mi jak wkleić suwaczka i inne linki na dole smile
      cieńka z tego jestem
      • filar_zf Re: Pogadajmy-02.05.06 02.05.06, 09:03
        sprawdzam czy mi się udał ten suwaczek wink
        • filar_zf Re: Pogadajmy-02.05.06 02.05.06, 09:03
          niestety nie. kurde no...
        • inga34 Re: Pogadajmy-02.05.06 02.05.06, 11:05
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=1&w=15740694
          w tym wątku jest opisane co i jak z linkamismile
    • inga34 Re: Pogadajmy-02.05.06 02.05.06, 10:58
      Zuziu, miałam problem z netem, ale już jestem, w między czasie napisałam Ci @,
      zaraz go slęsmile i poczytam co tam niżej popisałaśwink
      • filar_zf Re: Pogadajmy-02.05.06 02.05.06, 11:33
        już odpisałam na @, mam nadzieję, ze możesz odczytać
        • inga34 Re: Pogadajmy-02.05.06 02.05.06, 11:58
          Dzięki Zuzia, już przeczytałamsmile
          net nam naprawili - okazało się, że tylko nasze biuro "odcięli".
          Nadgarstek mnie bolisad wrrrr...
          allegro - też byłam - kilka drobiazgów do biżu i jak A. zobaczy, to gadanie
          będzie (ponad 50zł na "nic"). ech...
          • filar_zf Re: Pogadajmy-02.05.06 02.05.06, 11:59
            co z nadgarstkiem ?
            • inga34 Re: Pogadajmy-02.05.06 02.05.06, 12:03
              boli, muszką mi się źle pracujesad
              od liceum mam problemu z nadgarstkami.wczoraj chba zbyt szarzowałam przy
              sprżatniu - zbierałm gąbeczką sierśc Bi z dywanow.
              • filar_zf Re: Pogadajmy-02.05.06 02.05.06, 12:06
                No to jak wiesz, że boli to co się bierzesz kobito ?! Ale wiem, ze sprzątanie
                pomaga na nerwy smile
                Jakieś plany na jutro ?
                • inga34 Re: Pogadajmy-02.05.06 02.05.06, 12:08
                  jutro, nie wiem, Twojego wyjazdu zazdroszczęwink
                  Ja może w domu - dzis jeszcze łazienkę zrobie (czuję moce;o) haha
                  Mam bizu do pokończenia, no ale to zamówienie musi przyjśc. Chba zaraz zapłace
                  i już nie będę nic domawiac i tak jest więcej niż chciałam... sad
                  • inga34 Re: Pogadajmy-02.05.06 02.05.06, 12:17
                    nie zapłaciłam... domówiłam!!!
                    ale (pozytywne) dojrzałam, że kwota jest mniejszawink - bo A. jakieś kabelki
                    zamawiał jeszczesmile
                    • filar_zf Re: Pogadajmy-02.05.06 02.05.06, 12:29
                      Szalejesz smile Asia pisała na forum, bo szukała jakiś salonów we wrocławiu, bo
                      dziiaj przyjechała. Nie odpisałam jej, bo już po ptokach. Dzisiaj lata po
                      salonach.
                      Ja na allegro szukam głownie ciuchów i butó, dzisiaj znalazłam fajne polarki,
                      na ta wiosne w sam raz smile
                      Dzisiaj złożyyliśmy Pity, jednak swój 1 % dałam na schronisko dla zwierząt we
                      Wrocławiu, olek na PCK
                      • inga34 Re: Pogadajmy-02.05.06 02.05.06, 12:37
                        osmile mi brak letnich ubrań, wiosennych teżsmile
                        nie znoszę zakupów!
                        już po 12!!! Po pracy jadę do domu - spać!!!
                        • filar_zf Re: Pogadajmy-02.05.06 02.05.06, 12:40
                          A ja po pracy będę miała wyrzuty sumeinia, bo nic dzisiaj nie zrobiłam, czas
                          dosyć szybko leci smile na szczęście. Po pracy do mamy i do kosmetyczki,a później
                          Oluś późno wróci i jakiś obiadek trzeba zrobić, chociaż ja nie jem sad
                          • inga34 Re: Pogadajmy-02.05.06 02.05.06, 12:59
                            smile
                            miło z tą kosmetyczką - jak sobie zrobiłam wczoraj serię maseczek.
                            muszę zakupic też nowy krem, bo się skończył mi właśnie...
                            • filar_zf Re: Pogadajmy-02.05.06 02.05.06, 13:10
                              Ano miło, podobno to trwa półtorej godziny smileja maseczki miałam sobie robić,ale
                              leżą w łazience, a jakieś podskórniki mi powyskakiwału, mamtaką fajną z Avonu z
                              białą herbatą, świetna. krem tez mi się kończy, ale to jak będę we Wrocławiu,
                              bo w Środzie strasznie windują ceny, potrafią mię do 10 zł drożej, wrrr
                              • inga34 Re: Pogadajmy-02.05.06 02.05.06, 13:39
                                oj! duża różnica!!! smile
                                Ja musze coś do naczynkowej poszukać, najlepiej żeby jeszcze filtry miało i
                                mnie nie zrujnowało.
                                A ciągle zapominam - suwaczek sie udałsmile
                                a mi zostało...
                                Moze dziś i nóżki i pazurki sobie zrobięsmile sama, nóżki to mi Adaś robił fajnie,
                                ale to było bardzo dawno temu. A ze stopami to mam odwieczne problemu, jak ma
                                mamasad
                                • filar_zf Re: Pogadajmy-02.05.06 02.05.06, 14:12
                                  a ja zwykły nawilżający, ostatnio przekonałam się do Olay, mają świetne kremy,
                                  jeśli się nie myślę do naczynkowej też, ale nie jestem pewna, kremy i emulsje
                                  do 20 zł. Ale naprawdę warto.
                                  Suwaczek się udał, ale Tobie już malutko zostało smile)
                                  Przestań z tym, ze to była dawno, myślę, ze jak go porosisz to Ci zrobi wink ja
                                  mam radzo szerokie stópki, no i paznokcie po tacie, trochę wrastające sad
                                  Inguś, nic kompletnie dzisiaj nie zrobiłąm i chcę już iść do domu, dyrektor
                                  wyszedł, więc się zastanawiam wink
                                  • inga34 Re: Pogadajmy-02.05.06 02.05.06, 14:22
                                    mój przyszedł....smile
                                    ale miło jest,padam na biurko, idę po kawęsmile
                                    do domu!!!!
                                    PS proszenie nie pomagacrying
                                    • filar_zf Re: Pogadajmy-02.05.06 02.05.06, 14:26
                                      A ja ma straszne wurzuty sumienia, ze dzisiaj nic nie zrobiłam...
                                      Na mojego proszenie już tez nie działa, nie przejmuj się. Lepiej umówić się do
                                      kosmetyczki, tam przynajmneij można pogadać jak babka z babką smile
                                      • inga34 Re: Pogadajmy-02.05.06 02.05.06, 14:36
                                        ta pogadanka to najlepszasmile
                                        • filar_zf Re: Pogadajmy-02.05.06 02.05.06, 14:44
                                          a żebyś wiedziała, człowiek się moze wygadać, odstresować, pośmiać, a przy
                                          okazji zadbać o siebie, takie miejsca są świetne. Babska oaza spokoju. Marzy mi
                                          się takie kilkudniowe SPA,a le koszty tego mnie przerażają
                                          • inga34 Re: Pogadajmy-02.05.06 02.05.06, 14:51
                                            marzenia nie kosztuja...
                                            chyba ze z pracy wylecimywinkhehe
                                            namisałam Ci krótkiego @
                                            • filar_zf Re: Pogadajmy-02.05.06 02.05.06, 14:52
                                              Przeczytam w domku, bo właśnie wychodzimy.

Całuję i ściskam smile
                                              • inga34 Re: Pogadajmy-02.05.06 02.05.06, 14:53
                                                pa Zuziusmile Będę tesknićsmilepapapap

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka