Dodaj do ulubionych

Piknic Country..

30.07.11, 20:10
Właśnie zobaczyłam dwie kobitki... rany... kto ubrał Agnieszkę? to kiecka ala lecę w kosmos czy jak??? Wstyd coś tak kiego mieć na sobie...

druga ma już lepszą kieckę...
ale buty obie maja okropne.. takie buty w ogle nie pasują do takich strojów.. tylko jakieś buty na obcasie albo szpilki.. i niekoniecznie muszą byc bardzo wysokie...
Obserwuj wątek
    • myszka1969 Re: Piknic Country.. 30.07.11, 20:15
      Na dwójce?...kurcze miałam jechac ale ciągle stoi mi cos na przeszkodzie...:( moze jeszcze jutro mi się uda?...
      • madzialena22 Re: Piknic Country.. 30.07.11, 20:42
        nie.. na polsacie..
        • myszka1969 Re: Piknic Country.. 30.07.11, 23:11
          dzieki, juz załapałam:)..niezły był Perfect, nie?...:)
          • andrz_ej Re: Piknic Country.. 30.07.11, 23:46
            tak,tylko co muzyka rockowa w wykonaniu Perfectu ma wspólnego z muzyką country prezentowaną na Pikniku? to tak jakby na festiwalu jazzowym Jazz Jamboree wystąpił np.zespół Mazowsze.
            • dona.a Re: Piknic Country.. 31.07.11, 10:45
              andrz_ej napisał:

> tak,tylko co muzyka rockowa w wykonaniu Perfectu ma wspólnego z muzyką country
              > prezentowaną na Pikniku? to tak jakby na festiwalu jazzowym Jazz Jamboree wystą
              > pił np.zespół Mazowsze.
              Oglądałam i też o tym pomyślałam, podobnie Halama też wyglądał tam jakby urwał się z choinki, inna sprawa, że wyjątkowo nie lubię gościa. Jakoś to country się rozmyło. Bardzo podobała mi się Ala Boncol, w miejsce nie countrowych popisów (również Wyszkoni) wolałabym usłyszeć i zobaczyć więcej występów tej pani, czy chociażby Tomasza Szweda albo Lonstara, od lat związanych z Piknikiem..
              • tiresias Re: Piknic Country.. 31.07.11, 11:32
                country na polsacie....
                czy można upaść jeszcze niżej?;)
                • myszka1969 Re: Piknic Country.. 31.07.11, 13:13
                  No w zeszłym roku chyba tez był na Polsacie o ile dobrze pamietam...byłam wtedy na pikniku:)...żaluje, ze się w tym roku nie zebrałam...
                  Ale teraz tyle festiwali...i tak nie wszystkie są w tV np. Surise (muzyka elektrniczna) w Kołobrzegu widział ktos?..podobno fajny...

Co do Perfectu w Mrągowie...hmm...Hołdys w swoim kapelocie przynajmniej wpisuje sie w klimat..:) a nie da sie ukryc, ze to strasznie komercyjna impreza (a do tego gospodarze zdzierają z turystów na wszystkim )wiec pewnie musza miec jakąs lokomotywę a Perfect jest zdaje sie niesmiertelny:)...bardzo lubie...

Ja chyba pojade za tydzien do Wolsztyna- tam podobno jest fajne country i mniejsza masówka...
                  • jaka.ja.glupia.jestem Re: Piknic Country.. 31.07.11, 22:17
                    Ibisz jest zajebisty, ma duży dystans do siebie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka